מקצה מס' 1 - הרשמה במקצה מס' 1 הפורום שעליהם ישאלו שאלות הם: אוכל ומתכונים ובעלי חיים אחראי המקצה: PureToxic בהצלחה לכולם, לוח נרשמים: 1..Californication 2. Sex Devil 3.IceAge 4.Display
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 23-12-2012 בשעה 19:46.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
ההרשמה נמשכת פה
אני בפנים
נכתב במקור על ידי .Californication אני בפנים אושר
אני בפנים תרשום
ספוילר: חיים חרא ואני הפקתי ת'מיטב מהם ויש שחושבים שאני כוכב בהם זה נחשב? ועכשיו קצת קשה לצעוד קדימה פגעתי בהמון אבל לבקש סליחה זה רק מאמא היו ימים שהמוות היה גם הפתרון היום הפתרון זה רק המוות..
נכתב במקור על ידי IceAge אני בפנים תרשום אושר
נכתב במקור על ידי IceAge אני בפנים תרשום אתה מבין שכדי להירשם אתה צריך להיות יותר בפורום בפורום, ולהיכנס מדי יום, נכון ?
נכתב במקור על ידי Pumba אתה מבין שכדי להירשם אתה צריך להיות יותר בפורום בפורום, ולהיכנס מדי יום, נכון ? אני נכנס כל יום מאז שנרשמתי ומשקיע כמה שצריך וכן אני מבין . !
נכתב במקור על ידי IceAge אני נכנס כל יום מאז שנרשמתי ומשקיע כמה שצריך וכן אני מבין . ! בסדר, הכנסו אותך.
אני נכנס בשביל קובי החתיך שלי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אני נכנס בשביל קובי החתיך שלי מאושר ההרשמה נסגרה כאן. נשאר מקום אחרון במקצה ה-2
נערך לאחרונה על ידי Mr. Bean; 23-12-2012 בשעה 09:40.
חוקי הפורום