אילו הייתה ניתנת לכם הזדמנות כיצד אתם הייתם בוראים את העולם ? הייתם עושים את העולם נוח יותר ?הייתם עושים אותו יפה יותר ? אדיב יותר ? עשיר יותר ?
מצפה להשתתפותכם!
אילו הייתה ניתנת לכם הזדמנות כיצד אתם הייתם בוראים את העולם ? הייתם עושים את העולם נוח יותר ?הייתם עושים אותו יפה יותר ? אדיב יותר ? עשיר יותר ?
מצפה להשתתפותכם!
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 05-12-2012 בשעה 22:01.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
|
|
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-02-2014 בשעה 20:38.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 06-12-2012 בשעה 00:02.
עולם מושלם? צר לי על "השפה הבוטה" אבל יש לך תפיסת עולם מעוותת.
נ.ב firya סליחה רציתי להגיב לך ובטעות ערכתי את ההודעה שלך. ניסיתי לשחזר.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 07-12-2012 בשעה 10:08.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני לא הייתי בורא את העולם
ואם היה לי רצון להטיב, הייתי בורא את הנשמות ישירות בגן עדן ללא רגש נהמה דכיסופא.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
בלי ערבים, ולכל אלה שיקראו לי גזען, שקו לי בתחת!...
סיבה פשוטה מאוד, אני כיום, חי בארץ ישראל, אסור למדינה שלי, לבנות בבירה שלה, רק בגלל הערבים... ושוב, אם מישהו כאן רוצה להתווכח, אין לי כוח לזה, תישקו לי בתחת! למה? כי אתם בעד אלה שרוצים להרוג אותי, אז מצידי, אמן שתקבלו סרטן.
אני גר במעלה אדומים (התנחלות & מוקף כפרים ערביים שמספקים איום פעם בכמה זמן)
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 23-12-2012 בשעה 11:13.
בלי אלוהים ובלי דתות, זה היה עולם נהדר, הלוואי שהיה כזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
הייתי בורא את העולם בלי שמאלנים ומוסלמים וגם חרדים........
אלה שלוש דברים שעשו לעולם ולמדינה במיוחד רק עוול......
הייתי בורא את העולם בלי פוליטיקה אלה רק דמוקרטיה
פוליטיקאים חיים כל יום שככל צעד שלהם מחושב ועבר ייעוץ מעמיק עם חבורת יועצים מקומטים.
כל חיוך שפוליטיקאי יתן לקהל אין בו שום אמת,אלה רק אינטרס שתצביעו לו.
והחיים שלנו חרא בגלל הפוליטיקה....המדינה כורסת,ובגלל הפוליטיקה אחנו יוצאים נקניקים מול כל העולם אנחנו פאקינג ילדי כאפות
של פלסטינאים וערבים בלי הבנה שאנחנו יכולים לשבור לכל אחד את הראש בשנייה אחת. אנחנו נחשבים לאחד הצבאות הטובים ביותר בעולם!
והייתי בורא את העולם בלי המצאות נשק..העולם אמור להיחרב עוד כ-9 מליארד שנים...אמור-אבל עוד לפני אנחנו נשמיד את עצמנו
לא,לא נתאבד אלה יפרצו מלחמות עולם,פצצות אטום יפלו בלי הרף וישתמשו בנשקים ביולוגיים וכימיים.
האנושות תיכחד בטרם עת....