קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] איך לכוון את עצמך להצלחה עם נשים.
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 03:38
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-09-2007, 15:17
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 23:12
  4. [שאלה] איך יכול להיות שאני מעלה עכשיו על 20KB?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 17:31
  5. איך אפשר להיות אנונימי איך אפשר?
    על ידי Bigbond בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 20:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

איך להפוך לפרס או..איך לא להיות עצמך. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

היה לי אותו דבר בתיכון עם השיער, היחידים שאמרו לי משו היו כאלה שלא היו במסיבה בחיים, חסרי ידידות, כאלה שכל הבנות שנאו אותם..קיצר כל הזבל בתחתית שרשרת המזון. אפילו גיקים גיימרים אהבו תסטייל שלי ואחד אפילו ניסה לחקות אותי חחח

כשראיתי תאנשים שתומכים בי ומקיפים אותי, לעומת אנשים שמתנגדים לי, הבנתי טוב מאוד באיזו דרך להמשיך.

אריאל - חפש בגוגל ASIAN HAIRSTYLES MEN זה יתן לך רקע לגבי איך שאני מסדר לפחות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-12-2012 בשעה 20:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אתה גר באמריקה(?), זה שונה מפה ..
    פה לא משנה מי , כשיראה אותך ככה יחשוב אתה קוקסינל .
    ובתאכלס - אכפת לי שלא ישנאו אותי , לא בא לי להיות בודד בלי חברים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

עוד משהו לגבי מה שאתה אומר .. שרק החסרי ידידות\ילדי כאפות\כאלה שכל הבנות שנאו אותם ינסו להפיל אותך - זה לא ככה אחשלי .
    אני לא יודע אם בחו"ל זה ככה אבל יש פה """"""אוחצ'ה"""""" .
    למשל העיצוב שיער של zyzz נחשב פה לאוחצ'ה , מנסיון - כולם פה יקראו לך אוחצ'ה , אפילו ה'זיינים' .

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי bahurKAerez צפיה בהודעה
    עוד משהו לגבי מה שאתה אומר .. שרק החסרי ידידות\ילדי כאפות\כאלה שכל הבנות שנאו אותם ינסו להפיל אותך - זה לא ככה אחשלי .
    אני לא יודע אם בחו"ל זה ככה אבל יש פה """"""אוחצ'ה"""""" .
    למשל העיצוב שיער של zyzz נחשב פה לאוחצ'ה , מנסיון - כולם פה יקראו לך אוחצ'ה , אפילו ה'זיינים' .
    נכון. אבל אתה תזיין.
    מצד שני, אתה לא חייב להראות כמו ZYZZ הזה, אתה לא חייב כזה שיער..אבל אם אתה רוצה, אז תעשה. שים זין. חוץ מזה..שעם ערס יראה אותך עם תספורת כזאת וגוף כזה כמו של ZYZZ תאמין לי שהוא יפחד לגעת בך..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני גר באמריקה כולה חודש וקצת, גדלתי בישראל בדיוק כמוך. כן, זה שונה אבל הקונצפט הוא אותו קונצפט.

אתה יודע כמה אנשים קראו לי אוחצ'ה? אפילו ביציאות שהיינו מסטולים והסתלבטנו אחד על השני בתור חברים, שמתי זין, אפילו צחקתי על זה ביחד איתם אם זה היה בקארמה טובה. אני לא מחפש להרשים גברים, בחורות אוהבות את הסטייל שלי? וואלה עשיתי את שלי, לא צריך יותר מזה. מה גם שגוף גדול ויפה "מאזן" את זה ותאמין לי שלא יקראו לך ככה. אלה בעיות של שחיפים שאני בתור שחיף מסתדר איתן לא רע. לא הלכתי מכות מאז כיתה י'. הכל בראש שלך אחי.

וכמו שרודני אמר אתה לא חייב להראות בדיוק ככה, אצלי זה פשוט הרגל ישן מהתיכון ששינה לי תחיים ועזר לי אז נשארתי ככה.
    אגב אצלנו בתיכון כל הזיינים שהביאו תבנות הכי יפות היו אותם ה"אוחצ'ות" שכולם צוחקים עליהם באינטרנט ככה שאיך שאומרים Haters gonna hate brah
    אם אתה אוהב את זה תעשה, אם אל תעשה. פשוט מאוד.

סמוך עלי שכשאותם המעפנים יראו איזה בנות אתה מביא הם יסתמו את הפה. אני האחרון שמעודד את זה בתור מטרה אבל וואלה - זה משתיק אותם יפה מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-12-2012 בשעה 22:04.

אני חייב להגיב בנושא... אני התחלתי את השיפור העצמי שלי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מלפני שנתיים... זאת אומרת מלפני שנתיים פחות או יותר ידעתי איזה סטייל אני רוצה (הבעיה שאף אחד לא אמר שהוא טוב חח)... לפני זה היו לי המון משחקים עם השיער ובגלל שהשיער שלי מאוד בעייתי אז בסוף "נכנעתי" אם אפשר לקרוא לזה ככה לנטיה שלו לעמוד ופשוט שמתי ווקס למשך המון זמן והתלבשתי דווקא לצערי בצורה לא שונה מהרבה פה בארץ אבל לא שניסיתי לחקות אותם, אלא פשוט אלה היו הדברים שאהבתי, לבשתי דברים שמבליטים טיפה גוף כי גם התחלתי להתאמן בזמנו אבל יש סיכוי שלא כזה הצליח לי כי תכלס עדיין הייתי שחיף יחסית וניסיתי לשחק אותה מגודל... אבל זאת כבר בעיה בפני עצמה בכל אופן אמרו לי לפני איזה 3-4 חודשים בערך שהסטייל שלי לא טוב בלה בלה בלה למרות שהייתי בטוח ב200 אחוז שכן ואיכשהו הצליחו להשפיע עליי ושיניתי אותו... האמת היא שדווקא מאז ששיניתי אותו למקום שיעצו לי אז הצליח לי יותר טוב עם בנות אבל אני לא חושב שזה קשור לזה אני חושב שזה יותר קשור לזה שהגישה שלי השתנתה בכללי וגידלתי יותר "ביצים".

העניין הוא שאני לא יודע מה טוב בשבילי... אני פשוט אמור ללכת נגיד לחנות בגדים לחשוב מה טוב לי וללכת על זה? או נגיד עם שיער זה יותר מסובך השיער שלי עבה והוא מלא כזה בגלל זה רק דברים שגורמים לו להיראות דק יותר עוזרים אבל תוך כמה שבועות גם עם זה אי אפשר להסתדר...

בקיצור השורה תחתונה שלי היא כזאתי... היה לי סטייל מאוד ברור עד לא מזמן והייתי מאוד בטוח בו... משום מה זה לא הביא לי המון תוצאות ברור שהיו מחמאות פה ושם אבל כנל גם לגבי הסטייל הנוכחי... אני אישית יותר בעד הסטייל הקודם אבל פשוט לא יודע אם הוא טוב ופה הבעיה שלי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני חייב להגיב בנושא... אני התחלתי את השיפור העצמי שלי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מלפני שנתיים... זאת אומרת מלפני שנתיים פחות או יותר ידעתי איזה סטייל אני רוצה (הבעיה שאף אחד לא אמר שהוא טוב חח)... לפני זה היו לי המון משחקים עם השיער ובגלל שהשיער שלי מאוד בעייתי אז בסוף "נכנעתי" אם אפשר לקרוא לזה ככה לנטיה שלו לעמוד ופשוט שמתי ווקס למשך המון זמן והתלבשתי דווקא לצערי בצורה לא שונה מהרבה פה בארץ אבל לא שניסיתי לחקות אותם, אלא פשוט אלה היו הדברים שאהבתי, לבשתי דברים שמבליטים טיפה גוף כי גם התחלתי להתאמן בזמנו אבל יש סיכוי שלא כזה הצליח לי כי תכלס עדיין הייתי שחיף יחסית וניסיתי לשחק אותה מגודל... אבל זאת כבר בעיה בפני עצמה בכל אופן אמרו לי לפני איזה 3-4 חודשים בערך שהסטייל שלי לא טוב בלה בלה בלה למרות שהייתי בטוח ב200 אחוז שכן ואיכשהו הצליחו להשפיע עליי ושיניתי אותו... האמת היא שדווקא מאז ששיניתי אותו למקום שיעצו לי אז הצליח לי יותר טוב עם בנות אבל אני לא חושב שזה קשור לזה אני חושב שזה יותר קשור לזה שהגישה שלי השתנתה בכללי וגידלתי יותר "ביצים".

העניין הוא שאני לא יודע מה טוב בשבילי... אני פשוט אמור ללכת נגיד לחנות בגדים לחשוב מה טוב לי וללכת על זה? או נגיד עם שיער זה יותר מסובך השיער שלי עבה והוא מלא כזה בגלל זה רק דברים שגורמים לו להיראות דק יותר עוזרים אבל תוך כמה שבועות גם עם זה אי אפשר להסתדר...

בקיצור השורה תחתונה שלי היא כזאתי... היה לי סטייל מאוד ברור עד לא מזמן והייתי מאוד בטוח בו... משום מה זה לא הביא לי המון תוצאות ברור שהיו מחמאות פה ושם אבל כנל גם לגבי הסטייל הנוכחי... אני אישית יותר בעד הסטייל הקודם אבל פשוט לא יודע אם הוא טוב ופה הבעיה שלי.
    זה תלוי מאוד מי אומר שהוא לא טוב.

פעם יצא לי לפגוש כמה כובעים (אל תשאלו למה) והם אמרו שיש לי סטייל מעפן. צחקתי להם בפנים כי מי שאמר את זה הלך עם חולצות של "רוצה למצוא צלי" וכובע סניה. אני מחרבן על אנשים כאלה אין להם זכות להביע דעה על אנשים כמוני בכלל.

בנות אוהבות תסטייל שלך? כן? אז כל העולם על הזין HATERS GONNA HATE BRAH
    אם לא אז וואלה תשנה אותו באמת

מה הסטייל שלך? תסביר תן תמונות..משהו..

לי בעצמי יש שיער מאוד עבה (שזה אגב סימן טוב אם הוא לא מתולתל מסריח כמו של הכושים כי זה אומר שהסיכויים שלך להקריח נמוכים), בגלל זה מדללים אותו!! זה למה אתם צריכים למצוא ספר נורמלי שיודע לעשות תספורות של צעירים ולא תספורת גלח מעפן שלא יודע מזה "להוריד קצוות שרופים" ו"דילול". על ספרים כאלה אני מחרבן...אתה מבקש מהם דילול ודירוג והם מביאים לך גלח...

איזה תספורת היית רוצה? איזה סטייל היית רוצה? תסביר את עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 03:27.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    זה תלוי מאוד מי אומר שהוא לא טוב.

פעם יצא לי לפגוש כמה כובעים (אל תשאלו למה) והם אמרו שיש לי סטייל מעפן. צחקתי להם בפנים כי מי שאמר את זה הלך עם חולצות של "רוצה למצוא צלי" וכובע סניה. אני מחרבן על אנשים כאלה אין להם זכות להביע דעה על אנשים כמוני בכלל.

בנות אוהבות תסטייל שלך? כן? אז כל העולם על הזין HATERS GONNA HATE BRAH
    אם לא אז וואלה תשנה אותו באמת

מה הסטייל שלך? תסביר תן תמונות..משהו..

לי בעצמי יש שיער מאוד עבה (שזה אגב סימן טוב אם הוא לא מתולתל מסריח כמו של הכושים כי זה אומר שהסיכויים שלך להקריח נמוכים), בגלל זה מדללים אותו!! זה למה אתם צריכים למצוא ספר נורמלי שיודע לעשות תספורות של צעירים ולא תספורת גלח מעפן שלא יודע מזה "להוריד קצוות שרופים" ו"דילול". על ספרים כאלה אני מחרבן...אתה מבקש מהם דילול ודירוג והם מביאים לך גלח...

איזה תספורת היית רוצה? איזה סטייל היית רוצה? תסביר את עצמך.
    זה למה עברתי אולי 5 ספרים בשנה האחרונה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אה ולכל אלה פה שקראו לי "חרא בנאדם מזוייף שלא מעריך חברים אמיתיים" בגלל שאמרתי שבשביל להצליח חייבים לזרוק את החנונים האלה שמורידים לך תמוטיבציה מהחיים, תצפו טוב טוב בסרטון הזה ותבינו מה עומד מאחורי זה ומאחורי הגישה שלי

"Chances are, if you hang around shitcunts, you are a shitcunt!"
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 08:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אה ולכל אלה פה שקראו לי "חרא בנאדם מזוייף שלא מעריך חברים אמיתיים" בגלל שאמרתי שבשביל להצליח חייבים לזרוק את החנונים האלה שמורידים לך תמוטיבציה מהחיים, תצפו טוב טוב בסרטון הזה ותבינו מה עומד מאחורי זה ומאחורי הגישה שלי

"Chances are, if you hang around shitcunts, you are a shitcunt!"
    רק עכשיו שראיתי את הסרטון הזה הבנתי למה אתה מתכוון....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חברים אמיתיים זה חברים שיקבלו אותך כמו שאתה, אלה שמורידים אותך למטה ואומרים לך "אתה לא יכול" או "אתה עושה מעצמך צחוק" אלה לא חברים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לחנונים ולגיימרים ולכל הסוג הזה של האלה שבתחתית שרשרת המזון יש להם נטיה להיות בוגדניים, קנאים...אלה ממש לא חברים לחיים. אני מעדיף להיות לבד כל החיים ולא לדבר עם אנשים כאלה. הם רק יחפשו איפה לדפוק אותך בהזדמנות הראשונה שתהיה.

אבל הפואנטה שלי היא, זה לעשות מה שאתה רוצה לעשות.
    live your life and let the haters hate
    אין לכם מושג כמה המערכת, הקנאים, המורים, צחקו עלי ואמרו שאין לי עתיד בכלום ואני חסר תקווה.
    אני אמור להיות עכשיו בתול שפתיים בן 21, חסר חברים וידידות, גר עם ההורים בעל מינוס בבנק, חסר תעודת בגרות, שמעולם לא דרך במסיבה.

אבל..קרה משהו אחר.

הם צחקו עלי שאני מכוער, גרמתי לעשרות בחורות להתחיל איתי ולהציף אותי במחמאות בגלל שהשקעתי במראה החיצוני שלי ובסטייל שלי במשך שנים. ואני לא ניצלתי אפילו עשירית מהפוטנציאל שלי כי הגוף שלי ומבנה העצמות שלי עדיין גדל (כן כן). בזמן שהם נשארו שעירים, שמנים..מי שנראה טוב אף פעם לא אמר לי דברים כאלה, משום מה.
    הם צחקו עלי שבחיים לא תהיה לי בחורה ואף אחת לא תרצה אותי והשגתי גם את זה. בזמן שהם תקועים במערכת יחסים עם כונפה שלא הייתי נוגע בה במקל. וזה במקרה הטוב.
    הם צחקו עלי שאני חסר חברים אבל נכנסתי למסיבות חינם דרך ידידות בזמן שהם נשארו בסלקציה עם הערסים. שוב פעם הראיתי להם.
    הם צחקו עלי שמעולם לא ניסיתי אלכוהול עם חברים אבל עבדתי בתור ברמן לפני שטסתי לחו''ל.
    הם צחקו עלי שלא יצא ממני כלום ושאין לי עתיד ואני לא אסתדר לבד בחיים כי אני "מפגר" אבל עשיתי משהו שאין לרוב האנשים ביצים לעשות ואני מסתדר טוב מאוד, אפילו יותר מבארץ ויש לי הזדמנויות שלא דמיינתי לעצמי שיהיו לי.
    הם צחקו עלי כשאמרתי שאני רוצה לעבור לחו''ל ואמרו שאני אחזור לישראל אחרי חודש בטענה שיהיה לי קשה או שאני אפילו לא אעשה את זה, והראיתי לכולם שכן.

ועכשיו אני יראה להם שאני יכול להשיג גוף בנזונה, ללמוד למקצוע שאני אוהב, לעשות כסף טוב ולבנות את החיים שלי, לצאת למסיבות, להביא בחורות ולחיות תחיים ש-אני- רוצה. אלה המטרות הבאות שלי ואני הולך להשיג גם אותן.

שוב, אנלא משוויץ פה, אני רק רוצה להראות לכם מאיזה נקודה באתי ומה עברתי בחיים ואיפה אני היום כנגד כל הסיכויים.

בזמן שהם עם מינוס בבנק וגרים עדיין עם ההורים ונמצאים במערכת יחסים עם ישראלית ממוצעת, אני חי את החיים שאני רוצה.
    LMS or DEATH

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 12:32.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

אמרתה לזרוק את כל החברים החנונים שלו ולרוב החנונים יש רק חברים חנונים ואם הוא יזרוק אותם הוא יהיה בלי חברים וככה הוא לא יעשה עם זה כלום..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -anonymos- צפיה בהודעה
    אמרתה לזרוק את כל החברים החנונים שלו ולרוב החנונים יש רק חברים חנונים ואם הוא יזרוק אותם הוא יהיה בלי חברים וככה הוא לא יעשה עם זה כלום..
    רוב החנונים קודם כל חייבים להשתנות, להפסיק להיות חנונים. אחרי שהם יפסיקו להיות חנונים, הם יכירו חברים חדשים אוטומטית כאלה שלא חנונים. משוואה פשוטה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

DashBerlin אתה מוכר בעגלות?

במה כבר אתה עובד בארה"ב בלי תואר? אני לא רואה אופציה אחרת חוץ מזה.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,590 | הודעות: 8,198,183 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect