קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 02:34
  2. [דיון] שינוי עצמי
    על ידי Sapir. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 20:43
  3. דעה| על הטימטום של האנשים בפורום| כנסו!
    על ידי BananaStyle בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:37
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 72

מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי? - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    You ain't no talkin' to me, do you?
    אני לא מתאמן בשביל נשים.
    אני לא מדבר אל מישהו ספציפית וגם לא על כושר ספציפית,אני מדבר בכללי,תעשו שינוי בשביל עצמכם לא בשביל מישהו

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני מדבר על גוף כי זה הדבר היחידי שתכלס לא התמקדתי בו עד עכשיו כי לא היה לא זמן לזה ועוד הרבה גורמים שלא היו בשליטתי. ותכלס זה מה שהכי קשה לשונת לפי דעתי.

בפנים שלי ובשיער שלי התמקדתי יותר ממספיק וזה לא היה לי כזה קשה. לעומת זאת כשאתה עושה סקוואט בפעם הראשונה, הרגליים שלך הולכות לעולמן.
    הדבר היחידי שיכול להשתוות לזה אלה תרופות עם תופעות לוואי חזקות נגד חצ'קונים כמו התרופה הזאת שאתה לוקח חצי שנה.

מה שכן שעירים זה מכוער - לחסוך ללייזר ודחוף!! אני מעדיף להיות שחיף מאשר שעיר עם גוף (אלא אם כן הוא עושה לייזר)

AWAKE1 - זה הקטע. אני רוצה לעשות פה מהפכה. שיהיה פה דור של אנשים שדואגים לעצמם ובונים את הדמות שהם רוצים להיות בלי שהם מתעסקים בבחורות. זאת הדרך הכי קלאסית וידועה להצליח עם נשים שלהרבה פה אין כוח לזה.
    אני רואה ילדים שרודפים אחרי הדבר הלא נכון ואני מרחם עליהם כי הם יתעוררו למציאות ויבינו שהם נשארו אותם אפסים עם מסיכה של בטחון עצמי.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-12-2012 בשעה 20:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

שיפור עצמי זו המטרה היחידה בחיים שלי.
    ואני לא מדבר רק על מראה, אלא גם על הפנימיות. לפתח את החשיבה ולהגיע למקום של שלווה ורוגע. להיות בטוח בעצמי כי אני אוהב את עצמי.

אני חייב לציין - אני מקרה קיצון. עברתי כל כך הרבה תהפוכות ב20 השנה שאני על כדור הארץ שאתם לא תאמינו. כמעט כל שנה עברתי דירה, ולא רק בארץ. תארו לכם ילדות שכזו. הייתי מהביישנים המסכנים האלה שאף אחד לא שם עליהם. האלה שיש להם רק את ההורים, אבל תכלס לי יש רק אבא.

בגלל זה אני מזדהה עם טיילר, כי כמו שלו היה קשה בחטיבה גם לי היה קשה. אבל במשך שנים, ואני מדגיש שנים, עבדתי וחרשתי כדי שאני אגיע למקום שאני מרוצה בו. שתבינו לפעמים לא הייתי יכול להסתכל לאנשים בעיניים. הייתי כזה אפס.

אבל נמאס לי. כמו ששמו עלי זין התחלתי לשים על כולם זין. הרווחתי כסף, הלכתי למכון כושר, השתזפתי, השגתי חברים, קניתי בגדים, קראתי מאמרים, לקחתי רוקוטן (נגד אקנה ופצעים), גדלתי וגבהתי, השגתי ידידות וזיינתי. נשמע פשוט אבל זה רחוק מזה.

ויש לי עוד חתיכת דרך. אני רחוק ממה שאני רוצה להיות. למרות שאני רחוק שנות אור ממה שהייתי לפני 5 שנים. שונה לגמרי.

בכל מקרה... אני מאחל שיהיה לנו בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 24-12-2012 בשעה 00:38.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    שיפור עצמי זו המטרה היחידה בחיים שלי.
    ואני לא מדבר רק על מראה, אלא גם על הפנימיות. לפתח את החשיבה ולהגיע למקום של שלווה ורוגע. להיות בטוח בעצמי כי אני אוהב את עצמי.

אני חייב לציין - אני מקרה קיצון. עברתי כל כך הרבה תהפוכות ב20 השנה שאני על כדור הארץ שאתם לא תאמינו. כמעט כל שנה עברתי דירה, ולא רק בארץ. תארו לכם ילדות שכזו. הייתי מהביישנים המסכנים האלה שאף אחד לא שם עליהם. האלה שיש להם רק את ההורים, אבל תכלס לי יש רק אבא.

בגלל זה אני מזדהה עם טיילר, כי כמו שלו היה קשה בחטיבה גם לי היה קשה. אבל במשך שנים, ואני מדגיש שנים, עבדתי וחרשתי כדי שאני אגיע למקום שאני מרוצה בו. שתבינו לפעמים לא הייתי יכול להסתכל לאנשים בעיניים. הייתי כזה אפס.

אבל נמאס לי. כמו ששמו עלי זין התחלתי לשים על כולם זין. הרווחתי כסף, הלכתי למכון כושר, השתזפתי, השגתי חברים, קניתי בגדים, קראתי מאמרים, לקחתי רוקוטן (נגד אקנה ופצעים), גדלתי וגבהתי, השגתי ידידות וזיינתי. נשמע פשוט אבל זה רחוק מזה.

ויש לי עוד חתיכת דרך. אני רחוק ממה שאני רוצה להיות. למרות שאני רחוק שנות אור ממה שהייתי לפני 5 שנים. שונה לגמרי.

בכל מקרה... אני מאחל שיהיה לנו בהצלחה.
    פעם אקסית שלי אמרה לי משפט מאוד חכם "מי שצחק עליך פעם יעמוד בתור כדי לדבר עם בנאדם כמוך". שתכלס תחשוב על זה זה נכון, כל מי שלא ספרו אותו בחטיבה והחליט לשנות את החיים שלו והלך עם זה עד הסוף השיג יותר מכל ה"מקובלים" בחטיבה ביחד. וכל שנה אני קולט כמה שזה יותר ויותר נכון.

לפני שנה ככה עשיתי סבב פייסבוקים משיעמום, ראיתי את ה"כוסיות" שהיו לנו בחטיבה ואת ה"חתיכים" וכל האלה שהיו נחשבים לאלילים. וואלה? לא רוצה להשוויץ אבל אני יגיד לכם דוגרי, עשיתי ב5 שנים מה שהם לא יעשו בכל החיים ואם ה"כוסיות" האלה היו מתחילות איתי היום הייתי דוחה אותן (שאגב זה באמת קרה לי שהייתי בתיכון עוד) ואני ממשיך לשבור שיאים של עצמי.
    אפילו ראיתי אחד מהאלה שירדו עלי בחטיבה באיזו מסיבה שמקרה, במקרה היה לי חינם לשם ונכנסתי דרך איזה מפיקה, ראיתי את האפס הזה נדחף בסלקציה עם הערסים תוך כדי שאני עושה לו מבט של "U MAD BRO?". חבר שלי אמר לי שהיה לו מבט של AA משתק בעיניים.

עכשיו, אני לא כותב את זה כדי להשוויץ, אלא כדי לתת לכם תמוטיבציה להשתנות. Success is sweet but revenge is so delicious
    אני בקושי ב1/100 במה שמגיע לי

שמעו שירים טובים ותיכנסו לאווירה ותתחילו לשנות את עצמכם עוד היום!

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 03:44.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני חייב להסכים איתכם חבר'ה בזה שהחלק הכי כייפי בשינוי זה לראות את המבט של החברים מפעם..זה פשוט תענוג.
    כשהייתי בחטיבה הייתי חנון אבל בגלל שהייתי לפעמים אוכל עצבים על ילדים בבצפר אז חלק מהמקובלים בשיכבה היו מסתכלים עליי אומנם בצורה של פריק אבל היו מתתלהבים ממני לפעמים. בכל מקרה, אחרי שהתקופה הסתיימה וכל אחד התגייס, ראיתי לא מזמן את חלק מהחבר'ה מהשכבה שלי והם פשוט היו המומים. זה פשוט תענוג.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח ה"מקובלים" אצלי בחטיבה כיום חבורה של אפסים בלי גרוש על התחת וב"כוסיות" שלהם לא הייתי נוגע במקל גם אם הן היו מתחילת איתי. (וכמו שאמרתי פה קודם זה כבר קרה לי)
    עוד בתיכון ישבתי עם חבר ועשיתי איתו סבב פייסבוקים של ה"קולים" האלה ואני כזה אומר לו

אלה באמת האנשים שצחקו עלי? או שממש השתניתי או שהם..אפסים?

כנראה שגם וגם.

זאת ההוכחה למשפט HATERS GONNA HATE. רק אפסים ידברו כמו שהם דיברו עלי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מסכים לגמרי עם הכיוון שהאשכול הזה זורם, השינוי צריך להתחיל מבפנים: קודם נבנה את עצמנו ואחר כך נכוון את זה החוצה להשיג הצלחה עם בנות וכל השאר.

ו-וואלה אני משחק כדורגל רחוב ועושה כפיפות בטן כל יומיים כדי לשמור על הריבועים.

לפני 3 שנים פיתחתי גוף במשך שנה, עליתי 18 קילו, משחיף נהייתי אחלה דבר. אבל אחרי הזמן הזה איבדתי מוטיבציה והבנתי שהחיים שלי קצרים מדי בשביל פיתוח גוף כי יש דברים שאני אוהב יותר, ובהם אני צריך להשקיע.

אבל כן, אחרי אימון כושר ההרגשה של הpump היא מדהימה. גם אחרי סט שאתה יודע שנתת 150% מעצמך.

גאווה עילאית.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    לפני 3 שנים פיתחתי גוף במשך שנה, עליתי 18 קילו, משחיף נהייתי אחלה דבר. אבל אחרי הזמן הזה איבדתי מוטיבציה והבנתי שהחיים שלי קצרים מדי בשביל פיתוח גוף כי יש דברים שאני אוהב יותר, ובהם אני צריך להשקיע.
    אין, נשבע שהייתה לי הרגשה שאתה באמת תותח כמו שאתה נשמע בפורום..וואלה באמא

תגיד רגע, השתמשת בגיינר\ אבקה לעלייה במסה בתקופה של העלייה במשקל? או שהכל עשית באופן טבעי? ואם כן, אז מה הייתה התוכנית שלך? אני כרגע מתקדם באופן הדרגתי, עליתי 2.5 קילו ב3 שבועות אבל זה עדיין עלייה...הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לשפר את זה עוד יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

בהחלט אני , התחלתי לאהוב את הפורום הזה
    המוטיבציה שאני מקבל מפה מטורפת .

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מתאמן בבית חצי שנה על הידיים משקולת 5 קילו ושכיבות
    מגניב ליראות את הגוף מתפתח במיוחד שיש לאן (שחיף 1.88)
    עוד קצת ונירשם לחדר כושר לעשות את זה יותר רציני

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מתאמן בבית חצי שנה על הידיים משקולת 5 קילו ושכיבות
    מגניב ליראות את הגוף מתפתח במיוחד שיש לאן (שחיף 1.88)
    עוד קצת ונירשם לחדר כושר לעשות את זה יותר רציני
    אתה מודע לעניין שממשקולות של 5 קילו, קשה מאד להתפתח, נכון? אבל עדיין אתה יכול לעבוד על סבולת שריר, זה גם משהו.
    חוץ מזה שאתה יכול להוסיף כפיפות בטן, מתח, מקבילים, וכל האימונים הביתים..רע זה לא יכול לעשות

אגב, עם הנתונים שלך + תזונה נכונה..יש לך וואחד פוטנציאל בהצלחה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אתה מודע לעניין שממשקולות של 5 קילו, קשה מאד להתפתח, נכון? אבל עדיין אתה יכול לעבוד על סבולת שריר, זה גם משהו.
    חוץ מזה שאתה יכול להוסיף כפיפות בטן, מתח, מקבילים, וכל האימונים הביתים..רע זה לא יכול לעשות

אגב, עם הנתונים שלך + תזונה נכונה..יש לך וואחד פוטנציאל בהצלחה.
    כן הבנתי את זה מחבר שהוא מאמן כושר שצריך להגדיל את המשקולת ולא את הסטים אבל זה מה יש
    כרגע אני מרוצה ממה שאני רואה אז אני ממשיך בעיקרון אני מראה לעצמי שאני מסוגל לעשות תקופה כושר ולא להפסיק אחרי שבועיים
    אני מאמין שעוד מעט אני ארשם לחדר כושר לתקופה של לפני הצבא (חצי שנה)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    כן הבנתי את זה מחבר שהוא מאמן כושר שצריך להגדיל את המשקולת ולא את הסטים אבל זה מה יש
    כרגע אני מרוצה ממה שאני רואה אז אני ממשיך בעיקרון אני מראה לעצמי שאני מסוגל לעשות תקופה כושר ולא להפסיק אחרי שבועיים
    אני מאמין שעוד מעט אני ארשם לחדר כושר לתקופה של לפני הצבא (חצי שנה)
    בקשר למשקולות- המשוואה היא פשוט מאד. פחות משקל, יותר חזרות ויותר סטים ככה אתה עובד על סבולת, יענו "חיטוב" לנשים.
    אם אתה מעלה את המשקל ומוריד חזרות ומוריד סטים, זאת אומרת נגיד משקולת של 10 קילו לכל אחד, 8 חזרות 3 סטים, אתה עובד בעצם על מסה וכח.

הקושי האמיתי באימון בייתי זה בעצם לשמור על זה שאתה מתאמן, כי בדרך כלל שעובדים בבית יש נטייה לעצלנות ולזלזל באימון, אבל ברגע שאתה נכנס לחדר כושר אתה פשוט לא מרשה לעצמך לזלזל באימון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אין, נשבע שהייתה לי הרגשה שאתה באמת תותח כמו שאתה נשמע בפורום..וואלה באמא

תגיד רגע, השתמשת בגיינר\ אבקה לעלייה במסה בתקופה של העלייה במשקל? או שהכל עשית באופן טבעי? ואם כן, אז מה הייתה התוכנית שלך? אני כרגע מתקדם באופן הדרגתי, עליתי 2.5 קילו ב3 שבועות אבל זה עדיין עלייה...הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לשפר את זה עוד יותר.
    תודה. אני יותר מאשמח לעזור לך בנושא הזה. למדתי ממך כל כך הרבה, זה המינימום שאפשר לתת לך בחזרה. אז חופשי אתה יכול לפנות אליי בהודעות פרטיות אחי.
    ולנושא:
    הכל טבעי, שקלתי 48 בכיתה יא', זה ממש שחיף. מה הייתה התוכנית?
    קודם כל למדתי על הנושא באינטרנט, אחר כך התאמנתי חודשיים בבית לראות אם אני אוהב את זה. ואחריהם נרשמתי למכון.
    הורדתי את המינון של כדורגל מ-3-4 פעמים בשבוע לפעם אחרת, כי הייתי בתקופת מסה ואירובי רק דופק אותי. (שורף קלוריות שאני צריך לצבור).
    הפסקתי להשתמש במדרגות - עברתי למעלית. מאותה סיבה (רק שפה מספר הקלוריות יותר קטן).
    אכלתי חצי קופסת טונה כל יום ובהמשך קופסא שלמה .(שים לב שזו כמות החלבונים שהייתי צריך בהתייחס לנותנים שלי, אל תעשה אותו הדבר,
    תחשב לעצמך כמה אתה צריך. אני זוכר 1.5 גרם חלבון ליום לכל ק"ג משקל גוף, אבל תבדוק את זה כי זה הזיכרון שלי מלפני 3 שנים).
    אכלתי 10 פרוסות לחם ביום. בקיצור הגדלתי את התפריט.
    עשיתי FBW חצי שנה, אחר כך AB. עשיתי איזה שבוע ABCD וראיתי שלא מתאים לי חחח. הייתי חייב לנסות פעם אחת חחח.

עד פה אני.

בזמנו נתקלתי במישהו שכתב על מחקר ברטיט שגילה שאפשר להעלות רק רבע פאונד (חצי קילו בערך) מסת שריר בחודש, וזה רק עם יש לך את הגנים הטובים בעולם.
    למה אני אומר את זה? כי אתה לא באמת רוצה להעלות עכשיו 10 קילו בחודש. הרי הרבה מאוד מזה יהיה שומן.
    לדעתי 2-3 קילו זה מעולה, ככה לא תצבור יותר מדי שומן.
    שים לב שיש הבדל במשקל לפני/אחרי שאתה מחרבן/משתין. אז תשקול את עצמך בצורה חכמה.
    אז בקיצור לא הייתי מכוון ליותר מעלייה של 4 קילו בחודש כי חבל על השומן שאתה מוסיף לגוף תוך כדי בניית השרירים.

ובקשר לתוספים. רק בשביל ליישר קו (אני לא יודע כמה אתה בקיא), גיינר עוזר להכניס קלוריות לתפריט. אבקת חלבון - מכניסה חלבון.
    הם טובים למי רוצה שיהיה לו קל יותר. למשל, אם הגוף שלך דורש כמות חלבונים שבשבילה תצטרך לאכול 6 (סתם דוגמא כן?) קופסאות טונה ביום,
    אז עדיף לך לשתות 3 כוסות שייק גיינר.
    זה ככה אתה מכניס לגוף את אותם הדברים(קלוריות או חלבונים, תלוי מה אתה צריך) רק שאתה שבע הרבה פחות, וזה מקל עליך.

בקשר אליי, לא השתמשתי בהם. בזמנו הייתה לי הרגשה שאם אני אשתמש באבקות זה יעזור לי, אבל לא היה לי כסף לזה (ההערכה הגסה שעשיתי בזמנו הייתה שזה יעלה לי 400 שקל (כנראה ל3 חודשים, אני לא זוכר בדיוק)) אבל בתור תלמיד שלא עובד, לא יכולתי להרשות לעצמי.
    מה גם שהייתי מסיים לימודים והולך למכון וחוזר בערב, אז אם הייתי דוחף עבודה לא היו נשארים לי חיים.
    מזכיר לי תגובה שכתבתי לך לפני כמה ימים : "לפעמים לא בזין שלנו (להתאמץ כל כך בשביל משהו, הפעם בשביל עבודה)"
    (כשכתבת דיווח שטח על אחת שלא ניגשת אלייה ישר כשראית אותה אלא חיכית).

אה כן, ושיהיה בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 24-12-2012 בשעה 17:39.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה רבה וחידשתי לי בקטע של החצי קילו מסת שריר בחודש, למרות שהאמת זה נשמע לי לא נכון, אבל זה שווה בדיקה
    בגדול, מה שאני עושה עד היום זה מה שאתה עשית פעם, לאכול יותר, להפחית בכמות האירובי כדי לא לשרוף קלוריות חיוניות, וכל היום להיות במכון

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect