עלתה בי השאלה הזאת, לאור השינויים המטורפים שנעשו פה בפורום,
אני מדבר על שינוי של התפיסה של הפורום:
אם אתה רוצה להשיג בחורות, קודם כל תדאג להראות כמו גבר שיכול להשיג בחורות.
השאלה היא כזאת:
אם הייתם עכשיו יכולים ללחוץ על כתפור דמיוני, מה הייתם מעדיפים להיות?-
להיות גבר נאה, עם כל הנתונים הפיזיים המוצלחים ביותר (Zyzz או בראד פיט לדוגמא) אחד שלא צריך לעשות שום צעד בכדי להשיג נשים, או אשכרה "לעמוד" במקום ונשים ניגשות אליו ומתחילות איתו? להיות מגנט לנשים?
או
להיות גבר כריזמטי, נראה טוב ועם כישורי שיחה, NLP או מה שתרצו לקרוא לזה, אחד שיכול לגשת לכל בחורה, ושסיכוי ההצלחה שלו איתה יהיו מאד מאד גבוהים, אחד עם לשון "חלקלקה" כזאת שפשוט יודע לדבר עם נשים...
מה אתם הייתם רוצים להיות?
לכל החוכמולוגים מביניהם- לצורך הדיון המעניין, לא, אי אפשר להיות באמצע. או זה , או זה.
אני אישית חושב שזאת שאלה בעייתית..כיף להיות גבר שמוצלח מבחינה שיכלית ויכול להשיג כל בחורה בעזרת הפה שלו..זה פשט גאווה להיות גבר כזה.
אבל, אם הייתי יכול להיות גבר שהוא אשכרה מגנט כוסיות..זה פשוט מקל על החיים בצורה מפחידה. אני חושב שהייתי מעדיף להיות מגנט נשים.
היום, במצב שלי, קורה פעם ב2 סופ"שים ככה בערך, שבחורה עושה צעד עליי או ניגשת, אז אפשר להגיד שאני בדרך ליעד שלי.
חוץ מזה שבזכות הפיקאפ ובזכות הניסיון של כל החבר'ה המוצלחים יותר יחד עם כל הטיפים, כמעט כל גבר יכול להיות עם לשון חלקלקה, הבעיה היא שגברים לא עושים את זה בצורה נכונה, או שהם פשוט לא נראים מספיק טוב.

ציטוט ההודעה

ספוילר: