קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] רכשתי חשבון דאימונד בזיקלר מה אני אמור לעשות עכשיו?
    על ידי liranbn בפורום כסף ברשת
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-07-2012, 19:02
  2. מה אני אמור לעשות?
    על ידי FixBoy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 16:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2006, 00:01
  4. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם זה!!!??
    על ידי M-A-R-A-D בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 20:22
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 03:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה אני אמור לעשות עכשיו

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ברירת מחדל מה אני אמור לעשות עכשיו

אני מתאמן בחדר כושר בערך שנה וכמה חודשים על תוכנית ABC.. תמיד תרגילים חדשים כל כמה חודשים וכל החרטא הזאת..
    לא הקפדתי לאכול כמו שצריך אני אוכל מה שיש לא היה לי כוח לזה.. אבל עכשיו אני רוצה להתחיל לאכול כמו שצריך
    מאז שהתחלתי להתאמן הורדתי בערך 14 קילו ועכשיו אני אומר על 17-20% שומן משהו כזה.. אני רץ בחדר כושר מדיי פעם

המשקל שלי זה 84 קילו גובה 194
    עכשיו השאלה מה כדאי לעשות? בשנה שהתאמנתי יש שינויים ביד בכתפיים וכל השטיות האלו כאילו יש סוג של מסה שמכוסה בשומן שנשאר עדיין

השאלה מה עכשיו להתחיל לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

הקפצה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לפי האתרים שאני ביקרתי בהם, רוב האתרים אומרים שלכל סנטימטר בגוף ככה צריך להיות מספר הקילויים בגוף שלך, זאת אומרת שאם אתה מטר 80, אז אתה צריך לשקול 80. אני אישית מסכים אבל לא מסכים..צריך לשקול באיזור הזה, אבל להפחית קצת מהכמות הזאת כי זה פשוט מוגזם.

לפי דעתי אתה שוקל כמו שצריך, אבל אי אפשר לדעת איך בדיוק הגוף שלך נראה מבלי תמונה, אתה מבין?
    כרגע, אתה צריך להסתכל על הגוף שלך ולשאול את עצמך מה אתה רוצה לשנות? להוריד? להשמין? להשאר במצב הזה אבל לשמור על "כושר" מסויים לגוף?

בגדול, המשוואה של הקלוריות היא פשוטה. כל יום נורמלי בחיים שלך, יום שאתה לא עושה מאמץ רציני (יושב על המחשב, הולך למכולת, יושב על הספה..) אתה עדיין מבזבז כמות דיי נדיבה של קלוריות (כמה בדיוק? יש מחשבונים באינטרנט, תחפש). ככה שאם אתה רוצה להשמין, אתה צריך להכניס (לאכול) כמות גדולה יותר מהכמות שאתה מוציא ביום.
    אם אתה מוציא ביום רגיל 2000 קלוריות, אתה צריך להכניס בערך 2300-2500 קלוריות כדי להשמין.
    נחשת נכון, אם אתה רוצה להרזות, אתה צריך להכניס פחות, ואם אתה רוצה להשאר אותו הדבר...אז אתה אוכל באותה הכמות שאתה מוציא.

ברגע שאתה מכניס ריצה ופעילות אירובית למשוואה, אתה שורף בעצם יותר קלוריות, אותו דבר גם עם יום של מכון כושר.
    אם אתה מוציא יותר קלורויות, אתה צריך להכניס יותר קלוריות כדי לא להרזות.

אז לגבי השאלה שלך- מה לעשות? אני יחזיר לך בשאלה- לאן אתה רוצה להגיע מבחינה של תוצאה?

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי האתרים שאני ביקרתי בהם, רוב האתרים אומרים שלכל סנטימטר בגוף ככה צריך להיות מספר הקילויים בגוף שלך, זאת אומרת שאם אתה מטר 80, אז אתה צריך לשקול 80. אני אישית מסכים אבל לא מסכים..צריך לשקול באיזור הזה, אבל להפחית קצת מהכמות הזאת כי זה פשוט מוגזם.

לפי דעתי אתה שוקל כמו שצריך, אבל אי אפשר לדעת איך בדיוק הגוף שלך נראה מבלי תמונה, אתה מבין?
    כרגע, אתה צריך להסתכל על הגוף שלך ולשאול את עצמך מה אתה רוצה לשנות? להוריד? להשמין? להשאר במצב הזה אבל לשמור על "כושר" מסויים לגוף?

בגדול, המשוואה של הקלוריות היא פשוטה. כל יום נורמלי בחיים שלך, יום שאתה לא עושה מאמץ רציני (יושב על המחשב, הולך למכולת, יושב על הספה..) אתה עדיין מבזבז כמות דיי נדיבה של קלוריות (כמה בדיוק? יש מחשבונים באינטרנט, תחפש). ככה שאם אתה רוצה להשמין, אתה צריך להכניס (לאכול) כמות גדולה יותר מהכמות שאתה מוציא ביום.
    אם אתה מוציא ביום רגיל 2000 קלוריות, אתה צריך להכניס בערך 2300-2500 קלוריות כדי להשמין.
    נחשת נכון, אם אתה רוצה להרזות, אתה צריך להכניס פחות, ואם אתה רוצה להשאר אותו הדבר...אז אתה אוכל באותה הכמות שאתה מוציא.

ברגע שאתה מכניס ריצה ופעילות אירובית למשוואה, אתה שורף בעצם יותר קלוריות, אותו דבר גם עם יום של מכון כושר.
    אם אתה מוציא יותר קלורויות, אתה צריך להכניס יותר קלוריות כדי לא להרזות.

אז לגבי השאלה שלך- מה לעשות? אני יחזיר לך בשאלה- לאן אתה רוצה להגיע מבחינה של תוצאה?
    פשש אחלה של תגובה תודה גבר

אני עכשיו שוקל בערך 84 אבל יש לי יחסית עודף שומן לא יודע איך בדיוק למה כולם אומרים שבגובה כזה זה בסדר גמור

אני חושב שאני צריך להוריד כמה אחוזי שומן ולהוריד בערך 5 קילו אבל מזה נחשב כחיטוב או איך?
    ואני רואה שלא אהיה רזה יותר מדי עם קוביות למה זה על הפנים כאילו אני רוצה מסה וגוף מחוטב כזה
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 25-12-2012 בשעה 20:11.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עירבבת פה 3000 נושאים בו-זמנית.

אם אתה שוקל 84 בגובה 1.94, זה מעולה. שדרך אגב יש לך וואחד גובה אתה...תמרור עצור באמאשלי.

אם אתה רוצה להוריד אחוזי שומן- אתה צריך לאכול במאזן קלוריות שלילי, להפחית בכמות השומן שאתה מכניס לגוף, וחוץ מזה להגדיל את מסת השריר בגוף שלך.
    כמו שכבר אמרתי, שחיפים ששוקלים 50 קילו והגובה שלהם מטר 70, זה לא חוכמה שיש להם ריבועים. זה בגלל שיש להם משהו כמו 7-8 אחוזי שומן אז רואים אצלהם כל שריר שקיים בגוף. אתה צריך להפוך חלק מהמשקל שלך לשריר, ובו-זמנית לאכול במאזן קלוריות שלילי (זוכר מההודעה הקודמת? לאכול פחות ממה שאתה מוציא ביום, אבל לא להגזים, משהו כמו 400-500 קלוריות פחות.)

אני לא ממליץ לך להוריד 5 קילו, אבל אם כן, אז זה נקרא חיטוב, נכון.

בקשר לזה שאתה לא רואה את עצמך רזה עם קוביות, זה לא נכון. יש המון גברים ששוקלים 80 קילו ועדיין יש להם קוביות. איך? יש לכם אחוז שומן בגוף דיי נמוך ומסת השריר שלהם גבוה. מסת שריר שוקלת יותר משומן. ככה שנגיד שיש להם 15 קילו מהגוף מסת שריר, ואחוז השומן שלהם נמוך אז רואים את השרירים.

תחשוב על אחוז שומן כמו שמיכת פוך ששמים על הגוף.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עירבבת פה 3000 נושאים בו-זמנית.

אם אתה שוקל 84 בגובה 1.94, זה מעולה. שדרך אגב יש לך וואחד גובה אתה...תמרור עצור באמאשלי.

אם אתה רוצה להוריד אחוזי שומן- אתה צריך לאכול במאזן קלוריות שלילי, להפחית בכמות השומן שאתה מכניס לגוף, וחוץ מזה להגדיל את מסת השריר בגוף שלך.
    כמו שכבר אמרתי, שחיפים ששוקלים 50 קילו והגובה שלהם מטר 70, זה לא חוכמה שיש להם ריבועים. זה בגלל שיש להם משהו כמו 7-8 אחוזי שומן אז רואים אצלהם כל שריר שקיים בגוף. אתה צריך להפוך חלק מהמשקל שלך לשריר, ובו-זמנית לאכול במאזן קלוריות שלילי (זוכר מההודעה הקודמת? לאכול פחות ממה שאתה מוציא ביום, אבל לא להגזים, משהו כמו 400-500 קלוריות פחות.)

אני לא ממליץ לך להוריד 5 קילו, אבל אם כן, אז זה נקרא חיטוב, נכון.

בקשר לזה שאתה לא רואה את עצמך רזה עם קוביות, זה לא נכון. יש המון גברים ששוקלים 80 קילו ועדיין יש להם קוביות. איך? יש לכם אחוז שומן בגוף דיי נמוך ומסת השריר שלהם גבוה. מסת שריר שוקלת יותר משומן. ככה שנגיד שיש להם 15 קילו מהגוף מסת שריר, ואחוז השומן שלהם נמוך אז רואים את השרירים.

תחשוב על אחוז שומן כמו שמיכת פוך ששמים על הגוף.
    שמעתי איפשהו בשביל קוביות צריך בערך 15 אחוז שומן

בקשר לשומן יתר בגלל זה אני רוצה להוריד 5 קילו למה אתה לא ממליץ? יש לי יחסית שומן עודף בכמה מקומות כמו יד בטן וזה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פשוט תתחיל להתאמן בצורה מסודרת ומקצועית בחדר כושר, תוך מספר חודשים בודדים אתה תראה תוצאות ויעלמו לך כל השומן העודף הזה שאתה קורא לו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    LIDOR
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהיה בן אדם..

תמשיך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכל זה משמעת... תקבע יעדים ותעמוד בהם...

עליות מתח: 28
    גובה: 175
    משקל: 71

מטרה:
    עליות מתח: 30
    משקל: 75

קרדיט לאתר ultimatepullups.com
    בזכות האתר הזה הגעתי ל 28 מתח עד עכשיו, יש שם אחלה תוכנית אימון.

למי שיש שאלות מוזמן לפנות אלי בפרטי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect