קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] מאחורי הקלעים
    על ידי dank179 בפורום סמולוויל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 18:06
  2. מאחורי הקלעים של הסרט הארי פוטר להורדה
    על ידי שרימפס בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 10:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מאחורי הקלעים של גישת הפרס.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מאחורי הקלעים של גישת הפרס.

שלום,
    בגלל שאני חושב שכרגע התפיסה של האנשים בפורום השתנתה, אני חושב שאפשר כבר להתקדם קדימה בכל נושא הפיקאפ, לעבור שלב.

גישת הפרס- להתנהג לנשים בצורה שאתם חושבים שהבחורה לא מתאימה לכם.
    מה זה אומר? קחו לדוגמא את הסיטואציה הבאה:
    אתה ילד בן 16 בכיתה י', ואחת הבנות מהכיתה שלך, נראית לא-מי-יודע-מה..ניגשת אלייך ושואלת אותך אם אתה יכול לעזור לה בשיעורי בית.
    מה קורה באותו הרגע? אתה מסתכל החוצה, ורואה את החברים שלך בחוץ צוחקים ביניהם ועושים שטויות בהפסקה, ומה שעובר לך בראש זה "למה באת דווקא אליי? אין לך חברות שיעזרו לך..?", נכון? זוהי גישת הפרס. ברגע שאתה מראה לבחורה דרך שפת הגוף שלך, טון הדיבור שלך, ההתנהגות שלך ואפילו דרך המילים שלך שאתה לא כל כך מעוניין בה..אתה בעצם משתמש בחוקים של גישת הפרס, אבל בסיטואציה הזאת, אתה לא צריך "לזייף" את השיטה נכון? למה? כי אתה באמת "פרס" בשביל הבחורה, נכון? היא כנראה לא הכי פופולרית בחבר'ה שלה והיא רואה בך מישהו שהיא רוצה "להשיג", אז אם אתה תיתן לה את העונג ותראה לה סימני עיניין (לצורך העיניין- לעזור לה בשיעורי בית) היא מאד מאד תשמח ויש סיכוי שהיא תחייך כל שנייה, תיזום איתך מגע, תצחק מהבדיחות הלא מצחיקות שלך ואם יהיה לה מספיק אומץ..היא תשאל מה אתה עושה אחרי הבצפר.
    אבל זה לא העניין.

תנו לי לשאול אותכם שאלה פשוטה:
    נניח שאתם יושבים בשיעור, ובשולחן לידכם יושבת אחת החנוניות של הכיתה. אתם צריכים עט לכמה דקות ואין לכם כרגע, מה הכי הגיוני? לבקש ממנה, נכון? אז תראו לכם שאתם מסתובבים אלייה, עושים לה "פססס.." ההיא- "חחח מה..?", אתה "תביאי לי רגע עט..!" ואז היא פתאום מרגישה "אמיצה" היום והיא עושה לך "נראלך? למה אני חייבת לך משהו?" ומתנהגת כאילו שהיא איזה כוסית שמגיעה לך כזאתי התנהגות מצידה. מה אתה חושב כרגע עלייה?

"שתלך כוסאחחחחתקקק למה מי היא חושבת שהיא?? כולה חנננהה מגעילה שמורחת תחנונה שלה מתחת לכיסא..מייי אאתתת??"

נכון??
    יפה.
    זה לא נקרא גישת הפרס, זה לא נותן לבחורה כלום. היא מתנהגת בצורה שבחורה כמוה לא צריכה להתנהג ככה.
    אם היא הייתה מורידה ת'גשר, מסדרת את השיער שלה קצת, בוחרת חולצה נורמלית במקום את הפיג'מה שלה ועוד כל מיני חארטות של חנוניות..אז מילאה אפשר היה לצפות ממנה לכזאת התנהגות.

העניין הוא כזה:
    גבר שרוצה שנשים יראו אותו כפרס, לא יכול לרצות דבר כזה אם הוא איננו כזה.
    אם אתה עדיין בשלבים שאתה שואל באובססיביות כל יום:
    - "מה נשים רוצות?"
    - "מה מושך בנות לבנים?"
    - "איך להתנהג כמו שאישה רוצה שאני יתנהג?"
    - "מה להגיד כדי למשוך בחורה?"

אז יש לי דבר אחד להגיד לך - אלה לא שאלות שצריכות לעניין אותך. למה? כי לא מעניין לגבר שמשיג נשים, מה נשים רוצות.

נשים עד היום, לא יודעות מה הן באמת רוצות. תשאלו כל אישה ברחוב למה היא יוצאת רק עם גברים מצ'ואיסטים עם בטחון עצמי ולא עם הגבר החמוד, העדין והנחמד, הן לא ידעו באמת לענות לך.
    אבל הן כן יודעות שהבעל שלהן בעתיד יהיה כזה. (חמוד, עדין ונחמד)

שתבינו, כדי שתתחילו להיות מוצלח יותר עם נשים, אתם צריכים להפסיק לרדוף אחרי נשים כל היום. למה? כי הן מרגישות שאתם רודפים אחרי נשים כל היום.

למה תמיד בסרטים רואים שדווקא הגבר שלא מתלהב כל כך מהבחורה משיג יותר תשומת לב ממנה, מאשר הגבר החמוד השני שכל הזמן נותן לה תשומת לב, מחמיא לה, עוזר לה, ובקיצור..מתנהג אלייה כמו כלב לבעלים שלו, למה? למההה???

נשים מעדיפות את הגבר שכל שאר הנשים מעדיפות. נשים זה עם קנאי. גבר שמשיג כל בחורה שהוא רוצה, נשים רוצות שהוא ירצה להשיג אותן. חשבתם שאני יגיד "נשים רוצות להשיג אותו" נכון? אבל זאת טעות.
    רק עצם העובדה שכשאישה רואה גבר חתיך, והיא עצמה כוסית והיא בטוחה שהוא ירצה להתחיל איתה כי היא כוסית, ובסופו של דבר, הגבר לא מתחיל איתה...זה מרתיח אותה! למה? כי היא לא מאמינה לעבודה שהיא כוסית והוא גבר והוא לא מנסה להתחיל איתה..אז מה היא עושה? את כל הצעדים, טריקים שמיקים, קרוב-רחוק, פיתה-צרפתית מצידי וכל טריק אחר שקיים כדי לגרום לגבר לרצות להשיג אותה.

ואז...היא בעצם מתחילה לשחק משחקים.

אז מה הפנמו פה? יענוו....לסיכום.
    גישת הפרס היא גישה שמתאימה רק לגבר שהוא באמת פרס.
    מה זאת אומרת? רק גבר שבאמת מתנהג, נראה, ומדבר כמו גבר שהוא באמת פרס לנשים, יכול להיות פרס. הגיוני, לא?

על המילה צביעות, שמעתם? שמעתם.
    אם אתם לא בטוחים שאתם יכולים להוות פרס לבחורה, אין מין הראוי שתתנהגו ככה. למה? תזכרו שוב בחלק שדיברתי על החנונית.
    זוכרים? אם היא חנונית..למה היא מתנהגת כמו פרחה כוסית? למה מי היא חושבת שהיא? אותו הדבר לגביכם.

תראו 10 מתוך 10 (קרדיט לטיילר), אני לא מבקש שתראו כמו C.Ronaldo כי זה לא אפשרי. אני דורש שתראו אתם כמו הגירסה הכי-הכי-הכי טובה שאתם יכולים להראות בה. ולא רק להראות, אני חייב להוסיף. תתנהגו ככה, תיהיו יותר טובים, יותר גברים, יותר חברים, יותר אנושיים, אנשים עם ערכים, תמקססו (מהמילה Maximum) אתם עצמכם לרמה הכי גדולה שאתם יכולים להיות בה. מבחינת הכל!

כולם מכירים את המשחק GTA, נכון? CJ בהתחלה נראה כמו ערס שחיף, נכון? ואחרי שהוא מתחיל לעשות כסף ויש לו קצת זמן, הוא נכנס לGYM ואחרי תקופה לא קטנה...הוא נהיה גבר אחושרמוטה, נכון? הוא נראה באמת 10 מתוך 10 בייחס לעצמו. ככה אני רוצה שאתם תיהיו, אם אתם רוצים להיות ולהוות פרס לבחורה.

יום טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

חח גבר אחלה של פוסט אבל באמא שלך - מה עבר לך בראש כשהבאת דמות ממשחק מחשב מ2004 כדוגמה מוחשית לגישת הפרס?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    חח גבר אחלה של פוסט אבל באמא שלך - מה עבר לך בראש כשהבאת דמות ממשחק מחשב מ2004 כדוגמה מוחשית לגישת הפרס?
    הוא לא דמות לגישת הפרס, הוא דמות למיקסוס של עצמו. הוא הפך את עצמו ל10 מתוך 10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הוא לא דמות לגישת הפרס, הוא דמות למיקסוס של עצמו. הוא הפך את עצמו ל10 מתוך 10.
    הוא דמות ממשחק מחשב אחי. היה מצחיק היה חמוד בוא נעבור הלאה לאנשים אמיתיים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    הוא דמות ממשחק מחשב אחי. היה מצחיק היה חמוד בוא נעבור הלאה לאנשים אמיתיים.
    זה כל מה שהצלחת להבין מהפוסט?

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

סוף סוף חחחח איזה כיף יאלה שהפורום הזה הבין משהו כל הכבוד גבר .

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מי שממקסס את עצמו ההתנהגות שלו משתנה לבד. לי אישית זה קרה. פתאום הוא מתחיל לשים זין, להיות פחות "NICE GUY" להיות סנוב לבנות (שאני יגלה לכם סוד זאת הסיבה למה התחלתי עם זה, אני יותר נהנה לדחות בנות שמתחילות איתי מאשר לזרום איתן כי זה מצחיק אותי ועושה לי טוב בלב). אין כמו להטריל בנות במציאות. אנלא אומר להיות דושבג אלא יותר לדחות אותן בצורה מצחיקה. יש לי פילוסופיה שלמה מאחורי זה והיא כזאת - למה לממוצעת מותר לדחות גבר ממוצע או מתחת לממוצע בצורה לא ממש נעימה ולי או לכל אחד עם מראה מעל הממוצע אסור לדחות ממוצעות או כונפות?? או לפחות לעשות להן trolling איכותי ולהריץ צחוקים וללכת למסיבה עם אנרגיות חיוביות?

אני זוכר פעם הלכתי לTLV ועצרתי עם חבר בעזריאלי לפני לפגוש ידידות (בתקופת התיכון לפני מלא מלא שנים) וקבוצה של ממוצעות רצו להצטלם איתנו ולהכיר אותנו או אנאערף מה שהם לא רצו לעשות. למה לי לזרום איתן? הן גם ככה לא היו שמות עלי אם לא הייתי נראה כמו שאני נראה אז אומרים משהו בסגנון של "נעע לא זורם לי אני גיי והנה חבר שלי ביי הלכנו להזדיין בשירותים". עובד טוב בקול של גיי או תנועות של גיי. וממשיכים ללכת ולא מביטים לאחור שאגב זה קרה לי די הרבה, הכי כיף להטריל אותן שאתה גיי והן עוד יותר רוצות אותך.

גם בבצפר איזה אחת התחילה איתי ב"אני צריכה לדבר איתך" (הייתי בי''ב היא הייתה בי' ובכלל לא הכרתי אותה חח) והייתי בדיוק עם חבר שהיה אמור לקחת אותי על אופנוע אז אמרתי לה שיש לי משו יותר חשוב לעשות מלדבר איתה יצאנו מהשער עלינו על האופנוע ונסעו לה מול הפרצוף.

ושוב זה לא בגלל שאני פיקאפר תותח וזיין על זה נטו מראה חיצוני, אני גרוע עם בנות בכללי. זה כדי לתת לכם מוטיבציה לשפר את המראה שלכם ואת החיים שלכם כי אתם מגיעים למצב שאתם דוחים בנות שמתחילות איתכם ולא ההפך. ואני הייתי אחד שאמרו עליו שאף בחורה לא תרצה אותו. לא יכולתי לדמיין את עצמי במצבים כאלה.

זו גישת הפרס האמיתית תלמדו ילדים!! תדחו תממוצעות והכונפות ובמעגלים החברתיים של הHIGH SOCIETY תזרמו עם כוסיות (בהנחה שיש לכם מעגלים כאלה..מה שכן אל תתנהגו ככה בתוך המעגלים). עד שאתה לא במצב כזה אתה לא הפרס.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 23:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

פשש נהניתי לקרוא.
    אני חושב שהדבר הכי חשוב שאפשר לקחת מכאן זה לאהוב את עצמך באמת וזה הדבר הכי מושך שיש. מי שמזייף ביטחון עצמי או הערכה עצמית נופל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

זאת גישה טובה לפי דעתי רק בחלק מהמקרים... אם כבר יש עניין מצד הבחורה, זה סתם יגרום לה להתעצבן. אני אוהב לגשת ישיר כשיש עניין - משם לFC הדרך לא ארוכה בד"כ

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Superdon צפיה בהודעה
    זאת גישה טובה לפי דעתי רק בחלק מהמקרים... אם כבר יש עניין מצד הבחורה, זה סתם יגרום לה להתעצבן. אני אוהב לגשת ישיר כשיש עניין - משם לFC הדרך לא ארוכה בד"כ
    גישת הפרס עובדת אך ורק כשאתה בעצם באמת מהווה סוג של פרס או אפילו "איום" על הבחורה, כאילו שאתה מרמה אחת מעלייה או משו..לא שאני מאמין ברמות ודברים כאלה, כן?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect