קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיער לבן
    על ידי BigBear בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 18:36
  2. שיער - בנים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 14:41
  3. [שאלה]הורדת שיער
    על ידי SJ בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 20:17
  4. הסתפרתייי אחרי בערך 4 שנים עם שיער ארוך :)
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 15:15
  5. יש למישהו אתר לעיצובי שיער?
    על ידי Sunz בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 20:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

שיער.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל שיער.

יש בפורום הרבה מאוד מידע והרבה אנשים איכותיים שמבינים עניין, ואני חושב שאפשר לרכז את זה לדיון אחד בכל נושא ועניין.
    אני תכלס מעולם לא חשבתי על סטייל מתאים לשיער שלי, יש לי את הסגנון שלי אבל לעולם לא השקעתי בו מחשבה מיוחדת ולעולם לא השתמשתי בתכשירים, עיצבתי אותו עם היד. גם לא מבחינת זיפים. אני גם לא ממש צריך כי אני מתגייס בקרוב, אבל חשבתי שאנשים פה ירצו לדעת איך השיער שלכם נראה ואיזה סגנונות שיער אתם מכירים ואוהבים.
    כשאני אומר שיער אני מתכוון גם לשיער פנים.

אם מישהו מכם רוצה לפתוח כזה על ביגוד, אימון, טיפוח, בשמים, כל דבר- אני חושב שגם הפורום הזה יכול להוות מקום לעצות בנושאים האלה. נכון שיש פורומי אופנה וטיפוח וכל השיט, אבל זה חלק בשיפור עצמי- ואני חושב שלדון גם עם החבר'ה פה יכול לתרום לכם!

דיון מהנה (:

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אוקיי כותרת האשכול צריכה להיות "גנטיקה".
    חחח סתם צוחק אבל זה באמת חלק מאוד חשוב פה.

אף פעם לא התעסקתי בשיער פנים כי זה לא עניין אותי - יש לי קו לסת חזקה ויפה (90 מעלות) שאני אוהב להבליט והדבר שהכי מבליט אותה הוא גילוח נקי. אני מאוד לא שעיר מבחינה גנטית ולוקח לי 4 ימים כדי שיצמח לי מילימטר של שיער פנים ככה שאני מתגלח פעם ב...(חוצמזה שיש טיפה שיער זה ממש יפה) ואני בן 21. בניגוד לכאלה שבגיל 13 כבר מתגלחים כל 12 שעות ואחרי יום נראים כמו אוסמה.

אבל בגדול הסגנון שלי זה גילוח נקי. אולי אח''כ אגדל זיפים או משו אבל אני לא מרגיש שאני צריך תשטויות האלה.

שיער? אני על ASIAN HAIRSTYLES מכל הסוגים מאז סוף החטיבה שזה אומר פן או מחליק, חימר, ספריי, היו לי תקופות שהייתי צובע ועכשיו הפסקתי עם זה כי תכלס אם אתה לא ג'ינג'י (סורי זה צבע נחות) אתה לא באמת צריך את זה. "אוחצ'ה" לפי התוויות המפגרות של ישראל. ביומיום אני הולך עם כובע גרב או מצחיה ומעצב תשיער למסיבות וסופשים (היו לי תקופות שהייתי עושה את זה כל יום חחח אבל עברתי תשטויות האלה). שגם פה גנטיקה משחקת תפקיד, מי שיש לו שיער מעפן יהיה לו מאוד קשה לעצב אותו. שלא נדבר על התקרחות שזאת מכה ואני אישית אתאבד אם אקריח אבל תודה לאל התברכתי בגנים טובים שאחרי כל מה שהשיער שלי עבר אין לי אפילו נשירה טפו טפו טפו בלי עין הרע.

עוד משו שאף אחד לא מדבר עליו פה זה שיזוף, יש כמה סוגים של צבע עור
    יש תלבקנים המתים שלא ישתזפו גם אם הם יהיו בשמש 3 ימים ברצף (קרה לי במצעד הגאווה לפני כמה שנים ונשרפתי ברמות שלא ניתן לתאר). ההבדל הוא שהם נשרפים ולא משתזפים.
    ויש כאלה לבנים שמשתזפים בקלות. גם פה הגנטיקה משחקת תפקיד!! בזמנו הייתי משתזף על הגג שעה ביום (חצי שעה גב חצי שעה חזה), מעשן סיגריה ושומע מוזיקה תוך כדי והולך הביתה. הספיק לי כדי לתפוס צבע ממש יפה.

בגדים בשמים וכל זה וואלה כל אחד והסגנון שלו חחח

אני יכול להגיד לכם איך להשתזף, איך לעצב תשיער, איך להראות, איך להתאמן אבל בסופו של דבר הכל מסתכם בגנטיקה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 03:09.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

השיער שלי נראה פחות או יותר ככה:

כנל גם לזקן ולשפם, מקצץ על דרגה 2 במכונת עיצוב, והשפם לא מתחבר לזקן.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם כבר נושא על שיער... ספרים טובים בסביבת המרכז?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אני מגוייס וטוב מאוד הצלחתי לתמרן את המערכת והשיער שלי כמו שהו.
    בבקום אני זוכר שלחו אותי להסתפר ועמד בחוץ מפקד
    נכנסתי ואמרתי לו "לא מסתפר" הוא אמר לי טוב ויצאתי.
    המפקד ראה שנכנסתי ויצאתי אז מבחינתו זה בסדר

כשאני בבסיס אני פשוט לא עושה את התסרוקת שלי
    ואז כשאני מגיע הביתה אני מעצב אותו חזרה.

גם ככה אני הולך לספר שלי פעם ב3-4 שבועות אז אני מצליח לשמור על השיער שלי כמו שאני אוהב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אוקיי כותרת האשכול צריכה להיות "גנטיקה".
    חחח סתם צוחק אבל זה באמת חלק מאוד חשוב פה.

אף פעם לא התעסקתי בשיער פנים כי זה לא עניין אותי - יש לי קו לסת חזקה ויפה (90 מעלות) שאני אוהב להבליט והדבר שהכי מבליט אותה הוא גילוח נקי. אני מאוד לא שעיר מבחינה גנטית ולוקח לי 4 ימים כדי שיצמח לי מילימטר של שיער פנים ככה שאני מתגלח פעם ב...(חוצמזה שיש טיפה שיער זה ממש יפה) ואני בן 21. בניגוד לכאלה שבגיל 13 כבר מתגלחים כל 12 שעות ואחרי יום נראים כמו אוסמה.

אבל בגדול הסגנון שלי זה גילוח נקי. אולי אח''כ אגדל זיפים או משו אבל אני לא מרגיש שאני צריך תשטויות האלה.

שיער? אני על ASIAN HAIRSTYLES מכל הסוגים מאז סוף החטיבה שזה אומר פן או מחליק, חימר, ספריי, היו לי תקופות שהייתי צובע ועכשיו הפסקתי עם זה כי תכלס אם אתה לא ג'ינג'י (סורי זה צבע נחות) אתה לא באמת צריך את זה. "אוחצ'ה" לפי התוויות המפגרות של ישראל. ביומיום אני הולך עם כובע גרב או מצחיה ומעצב תשיער למסיבות וסופשים (היו לי תקופות שהייתי עושה את זה כל יום חחח אבל עברתי תשטויות האלה). שגם פה גנטיקה משחקת תפקיד, מי שיש לו שיער מעפן יהיה לו מאוד קשה לעצב אותו. שלא נדבר על התקרחות שזאת מכה ואני אישית אתאבד אם אקריח אבל תודה לאל התברכתי בגנים טובים שאחרי כל מה שהשיער שלי עבר אין לי אפילו נשירה טפו טפו טפו בלי עין הרע.

עוד משו שאף אחד לא מדבר עליו פה זה שיזוף, יש כמה סוגים של צבע עור
    יש תלבקנים המתים שלא ישתזפו גם אם הם יהיו בשמש 3 ימים ברצף (קרה לי במצעד הגאווה לפני כמה שנים ונשרפתי ברמות שלא ניתן לתאר). ההבדל הוא שהם נשרפים ולא משתזפים.
    ויש כאלה לבנים שמשתזפים בקלות. גם פה הגנטיקה משחקת תפקיד!! בזמנו הייתי משתזף על הגג שעה ביום (חצי שעה גב חצי שעה חזה), מעשן סיגריה ושומע מוזיקה תוך כדי והולך הביתה. הספיק לי כדי לתפוס צבע ממש יפה.

בגדים בשמים וכל זה וואלה כל אחד והסגנון שלו חחח

אני יכול להגיד לכם איך להשתזף, איך לעצב תשיער, איך להראות, איך להתאמן אבל בסופו של דבר הכל מסתכם בגנטיקה.
    חח באמת אתה מזכיר לי אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הזיפים שלי הולכים לפני לכל מקום חחח אני מוכר בתור הגבר "המסוקס" עם הזיפים, ככה הייתי מאז ומתמיד ואני מתכוון לשמור על זה כל עוד אני יכול. אני פשוט מאוהב בזיפים שלי.

עכשיו גם שהשתחררתי אני מגדל שיער אז כרגע אני נותן נגיעה קלה בשיער לפני שאני יוצא בסופשים וכאלה כדי שיהיה איזה סטייל בשיער, אני לא רוצה להראות כמו אפס שמסרק תשיער..כרגע השיער שלי בערך בסגנון שROY הראה, זה בערך שלי..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

פן לא הורס את השיער?
    לגבי שיזוף אני ברוך השם בורכתי בגנים פצצה. כנ"ל לגבי לסת. את האף שלי אני לא כל כך אוהב אבל זה די בקטנה, יש הרבה בחורות שאוהבות אף כמו שלי.
    זיפים פשוט עוד לא החלטתי מה יפה לי וזה משגע אותי. אני הולך לקנות מכונת תספורת ולבדוק את העניין...
    יש לי גבות עבות והשיער שלי... הדוגמא הכי טובה שמצאתי היא זו:
    הפוני שלי הולך שמאלה והוא יותר קצר, אבל אני מסדר אותו עם היד אז זה קצת משתנה במהלך היציאה.

לגלח לגמרי את הזקן לא באלי זה נותן לי מראה של ילד וזה לא אני.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

זיפים זה לא אני למזלי לפחות ראש מעוצב טוב לסת אף שפתיים סנטר גבות הכל טוב
    אני נראה יותר מידי זקן עם זיפים, אני יותר אוהב ת'גישה של בייבי פייס אפילו שאין לי אבל אני שומר על חלק בפנים, ויש כאלה שהפרצוף עצמו מתבגר עם הזמן נהיה יותר גברי.
    אז ככה זה היה אצלי, בחטיבה וקצת בתיכון הייתי עוד נראה כמו ילד כשהייתי בלי שיער פנים, עכשיו אני בלי שיער פנים ולא נראה ילד, בדיוק כמו שאני אוהב.

די חבל לי כי באלי לנסות ת'חוויה של הזיפים אבל זה ממש מכוער עלי, לפחות בעיניים שלי. אני בכללי מתחבר לאנשים פחות שעירים וברור שבנות חחחחחחחחח

תאמת שאצלי יש זיפים רגילים חשבתי על כל מיני סטיילינג שונה אבל בגלל שהמצח שלי טיפה גבוה אז אפשר לומר שזיפים מלאים נותנים פרופורציה יותר טובה לפנים...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    די חבל לי כי באלי לנסות ת'חוויה של הזיפים אבל זה ממש מכוער עלי, לפחות בעיניים שלי. אני בכללי מתחבר לאנשים פחות שעירים וברור שבנות חחחחחחחחח
    איכסס...נזכרתי עכשיו באיזה ילד מהשיכבה שלי שהוא היה שעיר ומגעיל כזה...אחד מזיע אחולמניוקי וכולם היו נגעלים ממנו ובורחים כאילו יש לו כלבת חחחחחחח
    וכן גם אני לא סובל נשים עם שיערות, למרות שבזמן האחרון גיליתי שזיפים אצל נשים באיזור הדגדגן זה לפעמים דווקא יכול להיות חוויה נחמדה וזה לא כזה נורא..במיוחד שיש לבחורה כוס יפה אז בכללל...פאק...נהייתי חרמן

אגב, אצלי הזקן נראה ככה תמיד:

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    פן לא הורס את השיער?
    לגבי שיזוף אני ברוך השם בורכתי בגנים פצצה. כנ"ל לגבי לסת. את האף שלי אני לא כל כך אוהב אבל זה די בקטנה, יש הרבה בחורות שאוהבות אף כמו שלי.
    זיפים פשוט עוד לא החלטתי מה יפה לי וזה משגע אותי. אני הולך לקנות מכונת תספורת ולבדוק את העניין...
    יש לי גבות עבות והשיער שלי... הדוגמא הכי טובה שמצאתי היא זו:
    הפוני שלי הולך שמאלה והוא יותר קצר, אבל אני מסדר אותו עם היד אז זה קצת משתנה במהלך היציאה.

לגלח לגמרי את הזקן לא באלי זה נותן לי מראה של ילד וזה לא אני.
    גנטיקה הורסת את השיער, לא פן. בעיקר לא אם אתה יודע להשתמש בו ועושה פן לתוך הקרקפת כמו מפגר ויודע להשתמש בדברים שמונעים נזק, פעם בחודשיים אני מוריד קצוות מפוצלים (שזה למה צריך ספר נורמלי ולא ספר כאפות שלא יודע מה זה ויעשה לך גלח) וישך שיער כמו חדש בתקווה שישך גנטיקה נורמלית ולא אחד עם נטיה להתקרחות בגיל 17.

אני בן 21 ויש לי שיער מלא גם כשאני מדלל אותו (ואני מאוד מדלל אותו, כשאני עושה את זה זה נראה כאילו עשיתי גלח בגלל השיערות על הרצפה) הוא נראה יותר בריא משל רוב האנשים שמעולם לא נגעו בפן או בכל דבר אחר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כן אבל זה די "ידוע" שפן מחמם והורס את השיער מה שגורם לנשירה, כנ"ל כל התכשירים האלה.
    תכלס אני באמת לא מבין בזה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

השיער שלי עבר ב5+ שנים מה שהשיער שלכם לא יעבור בכל החיים (וטוב שכך כי הישראלי הממוצע יתחיל להקריח בגיל 18 ויאבד את כל השיער בגיל 22 וכבר יצא לי לראות אנשים כאלה) ואין לי זכר לנשירה, קרחות ושאר החרא. יש לי כולה מפרצים קטנים כאלה שאמורים להיות לי ולכל אחד אחר בגיל שלי, זה נראה מוזר שלבחור בן -18-21 אין מפרצים וזה נותן לו מראה של ילדה קטנה, וזה היה קורה גם אם בחיים לא הייתי צובע תשיער או נוגע בפן ועושה גלח כל החיים.

וכשאמרתי לספר שלי לפני איזה חודשיים ככה שאני מקריח או מתחיל להקריח (זה עלה לי לראש בגלל זייני שכל שלא מבינים כלום) הוא צחק לי בפנים.
    אם יש לכם חרא גנטיקה לא תהיה לכם שיערה על הראש בגיל 20 ומשו כמו אחד הגורואים האהובים עלי לא משנה מה תעשו או לא תעשו עם השיער...זה למה אני אומר שוואלה יש דברים שאי אפשר לשנות ככה נולדת ככה תשאר..הגנטיקה שלך תקבע לך תחיים, או שתהיה Fat short Bald או שלא.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 26-12-2012 בשעה 05:50.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אין על גילוח נקי!

בזין. את הזיפים צריך לעשות על רמה 1-2 במכונת תספורת. זה מבליט את הלסת חברה.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 26-12-2012 בשעה 10:28.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect