קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 02:34
  2. [דיון] שינוי עצמי
    על ידי Sapir. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 20:43
  3. דעה| על הטימטום של האנשים בפורום| כנסו!
    על ידי BananaStyle בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:37
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 72 מתוך 72

מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי? - עמוד 5

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

אני מתאמן כבר הרבה זמן ורק רוצה להגיד שמי שיתחיל עם זה בשביל להביא בנות יפסיק ולא יצליח .. bodybuilding זה לא רק במכון זאת דרך חיים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    אני מתאמן כבר הרבה זמן ורק רוצה להגיד שמי שיתחיל עם זה בשביל להביא בנות יפסיק ולא יצליח .. bodybuilding זה לא רק במכון זאת דרך חיים
    גוף במצב מחוטב, עם אחוזי שומן נמוכים וכמות מסת שריר גבוה (ניקח לדוגמא מטר 80 עם 75 קילו) זה לא רק גוף יפה, זה גם בריא, זה גם בוסתתת מטורף לבטחון העצמי, זה מראה מנצח וזה באמת מפתח להמון דלתות בחיים, לא רק נשים.
    זה ידוע.

אי אפשר להגיד משקל וגובה כפונקציה כי זה משתנה מבנאדם לבנאדם אני למשל יש לי מבנה עצמות דקיק ובשיא שלי שקלתי 79... אם היה לי מבנה שונה הייתי יכול לשקול גם 10 קילו יותר... יש לי חבר שבערך ברוחב שלי אולי בטיפה יותר ובגובה גם הבדל של איזה 3 ס"מ והוא שוקל 110 (הוא נראה מאסיבי אבל אחד ששוקל גג 90 לא 110 חח)... לעומת זאת הכרתי מישהו שהוא איזה 1.93 שוקל 86 שזה נשמע שחיף אבל הוא היה רחב בצורה לא הגיונית והיתה לו מסת שריר מטורפת... אין הסברים מדויקים לדברים כאלה אבל זה הכל אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם... מה שמשנה זה לא הנתונים של המשקל אלא איך אתה באמת נראה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 26-12-2012 בשעה 21:51.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אי אפשר להגיד משקל וגובה כפונקציה כי זה משתנה מבנאדם לבנאדם אני למשל יש לי מבנה עצמות דקיק ובשיא שלי שקלתי 79... אם היה לי מבנה שונה הייתי יכול לשקול גם 10 קילו יותר... יש לי חבר שבערך ברוחב שלי אולי בטיפה יותר ובגובה גם הבדל של איזה 3 ס"מ והוא שוקל 110 (הוא נראה מאסיבי אבל אחד ששוקל גג 90 לא 110 חח)... לעומת זאת הכרתי מישהו שהוא איזה 1.93 שוקל 86 שזה נשמע שחיף אבל הוא היה רחב בצורה לא הגיונית והיתה לו מסת שריר מטורפת... אין הסברים מדויקים לדברים כאלה אבל זה הכל אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם... מה שמשנה זה לא הנתונים של המשקל אלא איך אתה באמת נראה.
    בדיוק.

לפני שהתחלתי להתאמן הייתי מטר 80 על איזה 57 קילו - כן זה נשמע לכם שחיף ברמות שמגעיל להסתכל עליו אבל זה לא היה כזה גרוע בהשוואה לאחרים שראיתי שבגובה הזה ושוקלים ככה. כולם חשבו ששקלתי 60 ומשו שזה עדיין שחיף אבל זה ממש לא 57.

זה למה המטרה שלי לא גבוהה במיוחד, אני רוצה להגיע ל75 קילו, לראות איך אני יראה, אם יספיק לי אני יעשה חיטוב אם לא אז נעלה עד 80-85. כי אצל כל אחד זה שונה. וכל עוד אתה מתאמן בשביל עצמך ולא בשביל להרשים גברים שעירים ומזיעים עם הנתונים שלך ועם המשקלים שלך בפורום בודידילדינג, זה לא באמת שונה כמה אתה שוקל אלא איך אתה נראה כמו שאמרת.

ועזוב תזונאי הם כולם זייני שכל, יש באינטרנט מחשבון אחוזי שומן...תמדוד ותראה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    בדיוק.

לפני שהתחלתי להתאמן הייתי מטר 80 על איזה 57 קילו - כן זה נשמע לכם שחיף ברמות שמגעיל להסתכל עליו אבל זה לא היה כזה גרוע בהשוואה לאחרים שראיתי שבגובה הזה ושוקלים ככה. כולם חשבו ששקלתי 60 ומשו שזה עדיין שחיף אבל זה ממש לא 57.

זה למה המטרה שלי לא גבוהה במיוחד, אני רוצה להגיע ל75 קילו, לראות איך אני יראה, אם יספיק לי אני יעשה חיטוב אם לא אז נעלה עד 80-85. כי אצל כל אחד זה שונה. וכל עוד אתה מתאמן בשביל עצמך ולא בשביל להרשים גברים שעירים ומזיעים עם הנתונים שלך ועם המשקלים שלך בפורום בודידילדינג, זה לא באמת שונה כמה אתה שוקל אלא איך אתה נראה כמו שאמרת.

ועזוב תזונאי הם כולם זייני שכל, יש באינטרנט מחשבון אחוזי שומן...תמדוד ותראה.
    העצה הכי טובה שאני יכל לתת לך זה שתעשה את הכל בצורה נקייה בלי לגוע בממתקים בלי ליגוע בדונאט גחנון או מה שאתם לא אוכלים במדינה שאתה נמצא בה כרגע .. תעלה בצורה נקייה תתנזר מכל האוכל הלא בריא למרות שזה קשה זה ישתלם לך .. אני עליתי אפשר להגיד דיי מלוכלך אכלתי כל מה שהגיע ליד סופגניות בחנוכה והכל עליתי בחצי שנה האחרונה 10 קילו שזה דיי טוב קילו וחצי לחודש אבל אני מאמין שאם הייתי עושה את זה בצורה יותר נקייה הייתי יכל להמשיך את המסה עוד כי אני הגעתי ל 18% שומן בסוף המאסה .. ואני יודע בפירוש שאני הולך לעשות עוד הרבה מאסות בחיים שלי אז זה מבחינתי בזבוז זמן ואם הייתי עולה נקי הייתי יכל להמשיך עם המאסה

בהצלחה אחי תתמיד
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 26-12-2012 בשעה 23:06.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אי אפשר לעלות פה בצורה "נקיה"
    . כשתעבור לארה''ב אתה תבין, האוכל פה שונה לחלוטין (בקטע טוב) מה גם שאין לי עצבים לאכול בריא כל הזמן - אף פעם לא הייתי שמן ואין לי נטיה להשמנה, אני לא רואה סיבה למה אני צריך כ''כ להקפיד על אוכל. כל עוד אני במאזן קלורי חיובי ומקבל מספיק חלבון אנלא רואה סיבה למה אני צרךי לדאוג.

זה גם יקר לאכול בריא כל הזמן, יש לי פה דאבל צ'יזבורגר עם 440 קלוריות 26 גרם חלבון באיזה דולר, ואני מפרק את זה בדקה. עכשיו זה לא אני טוחן תחרא הזה כל החיים, פעם ב...

חוצמזה לדעתי ולדעת הרבה אחרים, מסה נקיה היא המצאה של שחיפים שמפחדים לאבד את הריבועים שלהם. לשריר לא באמת אכפת מאיפה קיבלת את החלבון, חלבון זה חלבון. בין אם זה חזה עוף, יוגורט, ביצה, אבקה, פיצה, המבורגר. חלבון זה חלבון.

אז גם אם אני אגיע ל18% שומן, יהיה לי קל מאוד להוריד את זה כך או כך. מה גם שמבחינה גנטית הגוף שלי לא "אוגר" שומן ויש לי חילוף חומרים מהיר יחסית.

אנלא אומר עכשיו לאכול כמו חזיר ללא בקרה, הכל בגבול הטעם הטוב, יעני שתהיה במאזן קלורי חיובי של 600-500 ככה, לא צריך יותר מזה כי זה הגזמה.
    מה שכן אני מרחם על אלה שמוותרים על ג'אנק פוד ועוד בארה''ב רק כדי שהריבועים שלהם ישארו.

זה שאתה עלית ל18 אחוז שומן לא אומר שאני, או מישהו אחר יגיע לזה. אולי מישהו יגיע אפילו ל30 אחוז בזמן שמישהו אחר לא יגיע אפילו לחצי מזה. אצל כל אחד זה שונה..גנטיקה..וסטרואידים. סתם.

מה גם, שבודיבילדרים מפורסמים וגדולים יותר ממה שאי פעם נהיה, חיים על ג'אנק פוד בתקופת המסה לפחות. במלוא מובן המילה חיים עליו.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 26-12-2012 בשעה 23:55.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

. כשתעבור לארה''ב אתה תבין, האוכל פה שונה לחלוטין (בקטע טוב) מה גם שאין לי עצבים לאכול בריא כל הזמן - אף פעם לא הייתי שמן ואין לי נטיה להשמנה, אני לא רואה סיבה למה אני צריך כ''כ להקפיד על אוכל. כל עוד אני במאזן קלורי חיובי ומקבל מספיק חלבון אנלא רואה סיבה למה אני צרךי לדאוג.

זה גם יקר לאכול בריא כל הזמן, יש לי פה דאבל צ'יזבורגר עם 440 קלוריות 26 גרם חלבון באיזה דולר, ואני מפרק את זה בדקה. עכשיו זה לא אני טוחן תחרא הזה כל החיים, פעם ב...

חוצמזה לדעתי ולדעת הרבה אחרים, מסה נקיה היא המצאה של שחיפים שמפחדים לאבד את הריבועים שלהם. לשריר לא באמת אכפת מאיפה קיבלת את החלבון, חלבון זה חלבון. בין אם זה חזה עוף, יוגורט, ביצה, אבקה, פיצה, המבורגר. חלבון זה חלבון.

אז גם אם אני אגיע ל18% שומן, יהיה לי קל מאוד להוריד את זה כך או כך. מה גם שמבחינה גנטית הגוף שלי לא "אוגר" שומן ויש לי חילוף חומרים מהיר יחסית.

אנלא אומר עכשיו לאכול כמו חזיר ללא בקרה, הכל בגבול הטעם הטוב, יעני שתהיה במאזן קלורי חיובי של 600-500 ככה, לא צריך יותר מזה כי זה הגזמה.
    מה שכן אני מרחם על אלה שמוותרים על ג'אנק פוד ועוד בארה''ב רק כדי שהריבועים שלהם ישארו.

זה שאתה עלית ל18 אחוז שומן לא אומר שאני, או מישהו אחר יגיע לזה. אולי מישהו יגיע אפילו ל30 אחוז בזמן שמישהו אחר לא יגיע אפילו לחצי מזה. אצל כל אחד זה שונה..גנטיקה..וסטרואידים. סתם.
    חחח לא אמרתי שזה משנה אמרתי שבזמן המאסה אתה תראה פחות טוב ..
    להגיע ל 18 אחוז שומן זה מצויין אחי לא אמרתי שלא אבל עדיף לך להגיע לזה כמה שיותר לאט כדיי שתוכל לעשות מאסה כמה שיותר זמן ..
    תעשה מה שבא לך שניהם עדיפים על לשבת בבית ולתקוע mcdonalds בדולר

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מה גם, שבודיבילדרים מפורסמים וגדולים יותר ממה שאי פעם נהיה, חיים על ג'אנק פוד בתקופת המסה לפחות. במלוא מובן המילה חיים עליו.
    דווקא יש הבדל בין סוגי החלבון. קצת מאוחר ואני עייף, אבל יש הבדל בין חלבון שאתה מקבל מבשר לצורך העניין, מכל מני ירקות וכל מני מאכלים אחרים. הגוף שלך מקבל את אלו מהצומח בצורה יותר טובה מאלו שבאו מהחי, ומעכל אותם הרבה יותר בקלות.
    אפשר לאכול גם בריא ארוחה שלא מפוצצת בבשר ומוצרי חלב(שפשוט דופקים את הבריאות. לאט לאט יותר ויותר מבינים את זה) ולבנות גוף טוב ולהתפתח. ראה ערך: אבי לביאני. ד"א, גם הגוף שלך מייצר חלבונים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני מכור לבשר (זה הדבר הכי טעים שיש אני מסוגל לטחון את זה) ולמוצרי חלב מסויימים ואם זה בונה לי גוף על הדרך אז וואלה מה רע?

אתה טבעוני, נכון? אז וואלה לא מתווכח עם אידיאלוגיות, יש לי חברים צמחוניים וטבעוניים, שיהיה להם בכיף לא מכריח כלום אף אחד. כל אחד ומה שעושה לו את זה.אני מעדיף לחיות עד גיל 40 (שוב, אידיאלוגיה, אחרי גיל 40 מתחילים להופיע קמטים, התקרחות ועוד זבל וכשאתה מאבד תמראה שלך אתה לא שווה כלום בלי כסף ופרסום זה למה אני אפילו רוצה למות בגיל 40 או מתי שאתחיל להראות "זקן") אבל לעשות מה שבא לי ולהראות כמו שבא לי מאשר לחיות עד גיל 80 בהגבלות כאלה ואחרות, אבל שוב זה רק אני.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 01:29.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא כל כך מבין את האידיאולוגיה כי לא התעמקתי בזה... חברה שלי טבעונית ואני מכרי אנשים צמחוניים שלא תבין לא נכון- אבל ראבק הרי גם בטבע חיות אוכלות חיות... מה הבעיה בזה שאני אוכל אותן?
    אין כמו בשרר זה תענוגג איך אפשר לוותר על זה?!
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 27-12-2012 בשעה 01:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני מכור לבשר (זה הדבר הכי טעים שיש אני מסוגל לטחון את זה) ולמוצרי חלב מסויימים ואם זה בונה לי גוף על הדרך אז וואלה מה רע?

אתה טבעוני, נכון? אז וואלה לא מתווכח עם אידיאלוגיות, יש לי חברים צמחוניים וטבעוניים, שיהיה להם בכיף לא מכריח כלום אף אחד. כל אחד ומה שעושה לו את זה.אני מעדיף לחיות עד גיל 40 (שוב, אידיאלוגיה, אחרי גיל 40 מתחילים להופיע קמטים, התקרחות ועוד זבל וכשאתה מאבד תמראה שלך אתה לא שווה כלום בלי כסף ופרסום זה למה אני אפילו רוצה למות בגיל 40 או מתי שאתחיל להראות "זקן") אבל לעשות מה שבא לי ולהראות כמו שבא לי מאשר לחיות עד גיל 80 בהגבלות כאלה ואחרות, אבל שוב זה רק אני.
    אני לא טבעוני על מלא, אבל אני ממעיט בצורה ניכרת את צריכת מוצרי החלב והבשר שלי. מוצרי חלב אני גם ככה לא ממש אוהב ולא אהבתי בצורה יוצאת דופן אז זה לא בעיה. בשר קצת יותר בעיה אבל גם כן לא כזה סוף העולם מבחינתי. יש אנשים שעושים את זה מסיבות של מוסר, ויש כאלה כמוני שעושים את זה יותר מסיבות של בריאות. למרות שעד שראיתי לאחרונה את הכתבה על "אדום אדום" ואיך שהם מתייחסים לבעלי חיים שם, ונהיה לי די קשה עם זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני לא כל כך מבין את האידיאולוגיה כי לא התעמקתי בזה... חברה שלי טבעונית ואני מכרי אנשים צמחוניים שלא תבין לא נכון- אבל ראבק הרי גם בטבע חיות אוכלות חיות... מה הבעיה בזה שאני אוכל אותן?
    אין כמו בשרר זה תענוגג איך אפשר לוותר על זה?!
    כמו שכתבתי מעל, יש כמה סיבות. בריאותית/מוסרית/גם וגם.
    בשר זה טעים. אחושרמוטה טעים. אבל העניין הוא כזה, כמו שיש בעלי חיים שצורכים בשר(משפחת החתולים למשל) יש גם זנים שניזונים ממזון ממקורות צמחיים.
    אנחנו זן שעם השנים(כמה אלפי שנים ליתר דיוק) החל גם לאכול בשר ודברים שלא היו טבעיים לגוף שלנו. אתה יכול לראות את הסרטון הבא כדי להבין את הנושא:

בטח ובטח חלב אם של יצור אחר, ועוד יצור שדוחפים לו המון הורמונים ואנטיביוטיקות.
    ד"א, יש לא מעט ספורטאים ובוני גוף טבעוניים שלא משתמשים לא בגיינרים, לא חלבון מהחי, ולא בכל מני כימיקלים שונים.
    אם יש שאלות בנושא אני אשמח לענות כי אני קצת מבין.. למרות שזה לא קשור יותר מדי לפורום

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני נועל את הדיון, אתם עוברים לנושאים שבכלל לא קשורים, מצטער.

נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect