קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה קורה אנשים? זקוק להמלצות (:
    על ידי TACT בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-07-2014, 09:27
  2. מה קורה אנשים אני חדש?
    על ידי Sagi26 בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 14:19
  3. מה קורה אנשים?!?!?!?!
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 20:37
  4. חחחח מה קורה אנשים??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 14:10
  5. מה קורה אנשים? איך בבציפר? קניתם תושים?
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

אהלן מה קורה אנשים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ברירת מחדל אהלן מה קורה אנשים

סביר להניח שרובכם לא מכירים אותי אבל סתם בא לי לדעת מה הולך פה אני הייתי פה בעיקר בתקופה האופטימית של האנשים פה שהיו מושפעים מאנשים כמו mystery ועוד כאלה ואחרים ..

אז רציתי לדעת מה הולך פה כרגע , האם זה עדיין ככה או שהפורום עבר לLMS

ומה נסגר אתכם ועם הלסת שלכם כבר קיבלתם שכל או שאתם עדיין תקועים על זה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הגישה של הפורום קצת השתנתה, כן.
    אם מישהו רוצה להצליח עם נשים, ולא נשים שנראות סבבה, אלה כוסיות, הוא צריך קודם כל לדאוג שהוא עצמו יראה טוב, מטופח, ישקיע בעצמו מבחינת הכושר (גוף מפותח) ,שיער (איזה שהו סטייל), שיער פנים אולי, ולבוש.

ברגע שיש לך את כל אלה, כל החיים שלך ישתנו, ולא רק הנשים.. זאת הגישה החדשה.
    זה לא בדיוק LMS, כי אני עדיין בגישה שכסף וסטטוס לא באמת מושך נשים, זה רק עוד בונוס.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

אז מה עכשיו הולך בפורום ? זה הפך לפורום טיפוח כאילו ?
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 26-12-2012 בשעה 19:57.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    אז מה עכשיו הולך בפורום ? זה הפך לפורום טיפוח כאילו ?
    אותו הדבר רק שגם מדברים עכשיו על איך לשפר את המראה הגברי, לא הפך לפורום טיפוח אלה נוסף החלק של הטיפוח למשוואה להצלחה עם נשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אותו הדבר רק שגם מדברים עכשיו על איך לשפר את המראה הגברי, לא הפך לפורום טיפוח אלה נוסף החלק של הטיפוח למשוואה להצלחה עם נשים.
    בדיוק, לא יכולת לנסח את זה טוב יותר.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה הפך לפורום שיפור עצמי.

הנשים שהגורואים וכל הפיקאפרים מביאים אלה הנשים שכל גבר שנראה מעל הממוצע דוחה אותן כשהן מתחילות איתו, לפחות ככה זה אצלי. אני מתבייש לצאת עם ממוצעת למשהו "זוגי" שלא נדבר על לנשק אותה בפומבי. אני מרגיש שאני משפיל את עצמי, מזלזל בגנים שלי ו"מתפשר". גם במשפחה שלי תמיד חינכו אותי ככה - אם אני מביא איזה אחת מתחת ל"רמה" שלי לבית, זורקים אותי ואותה להרקב. לא רואה סיבה לצאת עם כאלה מתחת לרמה שלי.

למה? כי כשאתה נראה באמת טוב ומעל הממוצע בהרבה, אתה לא חושב כמו ממוצע. אתה לא מנסה להשתכר ולהתחיל עם כל מה שזז במסיבה.
    אתה גם לא הולך בעזריאלי כמו נואש ופותח 1000 בחורות בתקווה שאחת מהן תזרום איתך. זה נקרא להשפיל את עצמך.

גבר שהוא פרס לא הולך להתחיל עם בנות בתקווה שהן ירקו לכיוון שלו. הוא גורם להן להתחיל איתו.

אני יתן לכם דוגמא.
    היו לי בחיים 4 חברות. רוצים לשמוע איך הכרתי אותן?

1 - מעגל חברתי משותף..יעני זרם אף אחד לא באמת התחיל עם אף אחד זה פשוט זרם חח לאדע הסביר
    2 - התחילה איתי ברשת חברתית
    3 - כנ''ל
    4 - התחילה איתי בישיבה של כמה מעגלים חברתיים

תהיו בטוחים שאף אחת מהן לא הייתה זורמת עם אף אחד שמתחיל איתה אלא אם כן הוא באמת משהו מיוחד.

מבינים תקונצפט? אני מנסה להפוך תפורום הזה ליותר טבעי. אבל מתפקסים על מראה חיצוני כי אחרי שאתה מטפל בו באמת אתה לא צריך עזרה איך להשיג נשים. הבעיה של הפיקאפרים זה שהם..פשוט לא נראים טוב.
    מה גם שאתה מרגיש טוב עם עצמך אחרי שאתה משקיע בעצמך שנתיים ככה. מי שאומר אחרת כנראה לא באמת השתנה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 26-12-2012 בשעה 22:12.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים זה דבר יפה בסך-הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:07.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

אם כבר השקעה עצמית בכל המובנים כשהמראה מהווה אחוז קטן מהם.
    שהם? תמנה לי בבקשה רשימה של פרטים שאתה חושב שצריך להשקיע בהם בכדי להצליח עם נשים שלא כולל את המראה, לא כולל בטחון עצמי (כי כבר ידוע),וכריזמה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

כמוכם גם אני מאמין שמראה הוא חלק חשוב בהצלחה עם נשים(אולי אפילו הכי חשוב), אבל מה שכן הוא נהיה רדוד ושטחי משהו מפחיד כאילו אפשר לרשום תסתפרו יפה תתאמנו תתפסו שיזוף תתלבשו יפה תטפלו בפאקים שלכם וזהו אפשר לסגור את הפורום, אני אישית חושב ששינוי עצמי הוא בהרבה מובנים חוץ מהמראה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    כמוכם גם אני מאמין שמראה הוא חלק חשוב בהצלחה עם נשים(אולי אפילו הכי חשוב), אבל מה שכן הוא נהיה רדוד ושטחי משהו מפחיד כאילו אפשר לרשום תסתפרו יפה תתאמנו תתפסו שיזוף תתלבשו יפה תטפלו בפאקים שלכם וזהו אפשר לסגור את הפורום, אני אישית חושב ששינוי עצמי הוא בהרבה מובנים חוץ מהמראה.
    ידוע. אתה צודק.
    אבל, אתה מסכים איתי שאם גבר שמשקיע בעצמו מבחינת המראה, זתומרת שהוא יראה 10 מתוך 10 (שרירי, שיזוף, לבוש יפה, תספורת יפה ומטפל בפנים שלו) הוא לבד יתחיל להרגיש הרבה הרבה הרבה הרבה הרבבבבהההההה יותר טוב מעצמו? הוא אוטומטית ילך גב זקוף, כי ככה הגב שלו יתייצב אחרי שהוא יעבוד על זוגפי הגב שלו, על הטרפזים ועל הכתפיים, הוא יראה גברי יותר ו"רחב כתפיים" יותר בגלל הכתפיים, יש סיכוי אפילו שהוא יגבה קצת ובקיצור הוא פשוט יראה כמו החבילה המתאימה לכל בחורה ככה שיהיה לו הרבה יותר קל וזמין לדבר עם נשים כי הוא ירגיש עצמו בשיא התקופה שלו ובשיא החיים שלו..

אבל אתה צודק, תמיד אפשר לעבוד על עצמך בכל פן אחר ובכל צורה אחרת, אבל אני חושב שכבר טחנו את כל סוגי ההשקעות שאפשר בפורום הזה...אם יש לך תחום שאתה מרגיש לא מספיק חזק בו מבחינת נשים, אתה מוזמן לשאול או לבקש שאחד מאיתנו יעשה מאמר כי אני חושב שכבר יש מאמרים כל דבר כמעט עם נשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ידוע. אתה צודק.
    אבל, אתה מסכים איתי שאם גבר שמשקיע בעצמו מבחינת המראה, זתומרת שהוא יראה 10 מתוך 10 (שרירי, שיזוף, לבוש יפה, תספורת יפה ומטפל בפנים שלו) הוא לבד יתחיל להרגיש הרבה הרבה הרבה הרבה הרבבבבהההההה יותר טוב מעצמו? הוא אוטומטית ילך גב זקוף, כי ככה הגב שלו יתייצב אחרי שהוא יעבוד על זוגפי הגב שלו, על הטרפזים ועל הכתפיים, הוא יראה גברי יותר ו"רחב כתפיים" יותר בגלל הכתפיים, יש סיכוי אפילו שהוא יגבה קצת ובקיצור הוא פשוט יראה כמו החבילה המתאימה לכל בחורה ככה שיהיה לו הרבה יותר קל וזמין לדבר עם נשים כי הוא ירגיש עצמו בשיא התקופה שלו ובשיא החיים שלו..

אבל אתה צודק, תמיד אפשר לעבוד על עצמך בכל פן אחר ובכל צורה אחרת, אבל אני חושב שכבר טחנו את כל סוגי ההשקעות שאפשר בפורום הזה...אם יש לך תחום שאתה מרגיש לא מספיק חזק בו מבחינת נשים, אתה מוזמן לשאול או לבקש שאחד מאיתנו יעשה מאמר כי אני חושב שכבר יש מאמרים כל דבר כמעט עם נשים.
    סתם שאלה, פעם הייתי במכון לחודשיים שלוש כשהייתי יותר קטן וכשהייתי בא היה לי הרגשה של אדרנלין אתה יודע לא הייתי עייף, עכשיו בזמן האחרון התחלתי להתאמן בבית(יש לי משקולות והכל), עכשיו ההבעיה היא שלפני האימון אני עייף, אבל לא עייף עצלן אין לי כוח להתאמן פשוט גם אחרי שאני מתחיל את האימון אני מרגיש עייפות וזה מעצבן(כאילו אני משתעמם אתה יודע קשה לי להנות מזה), עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפני אימון להיות חם אתה יודע אדרנלין ערני ולא עייף כאילו התעוררתי...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

סתם שאלה, פעם הייתי במכון לחודשיים שלוש כשהייתי יותר קטן וכשהייתי בא היה לי הרגשה של אדרנלין אתה יודע לא הייתי עייף, עכשיו בזמן האחרון התחלתי להתאמן בבית(יש לי משקולות והכל), עכשיו ההבעיה היא שלפני האימון אני עייף, אבל לא עייף עצלן אין לי כוח להתאמן פשוט גם אחרי שאני מתחיל את האימון אני מרגיש עייפות וזה מעצבן(כאילו אני משתעמם אתה יודע קשה לי להנות מזה), עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפני אימון להיות חם אתה יודע אדרנלין ערני ולא עייף כאילו התעוררתי...
    אי אפשר באמת להתאמן בצורה טובה בבית אלא אם כן יש לך שטח טוב, ומוטות ופלטות נכבדים ..
    לשאלה שלך : מוזיקה טובה או אפילו כדוריי קפאין לפניי האימון

אל תשכח שבתקופת מאסה אתה צריך לאכול הרבה פחמימות ולשמור על מאזן קלורי חיובי אם אתה באמת רוצה לתת את הכי טוב שלך ולגדול
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 26-12-2012 בשעה 23:31.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים זה דבר יפה בסך-הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:10.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

קודם שיתחילו במראה ואז שידברו.

מראה זה א'-ב', בלי זה אין לך מה להתעסק בעצמך בכלל.
    אחרי שהם יתעסקו במראה שלהם שנתיים לפחות, הם יראו איך הם משתנים לבד. לא צריך לשנות אופי בכוח.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הקהילה בפורום התפתחה לקהילה שעוסקת בכל האספקטים שקשורים להצלחה עם נשים ולייפסטייל.
    בין עם זה טיפוח, שפת גוף, מקומות בילוי וחיי לילה, ביטחון עצמי, התמודדות עם פחדים, מעגלים חברתיים וכל דבר שקשור לבניית דרך חיים איכותית.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 27-12-2012 בשעה 00:33.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect