קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מראה חיצוני
    על ידי ADFGA בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-09-2011, 02:32
  2. [שאלה]גם לכם לוקרז לא עובד עכשיו?
    על ידי michaelX בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-10-2009, 16:58
  3. גם לכם לא עובד המייפל עכשיו?
    על ידי Shawnz בפורום Maple Story
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 17:22
  4. אוקיי הבאתי לכם את המיטב !!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 21:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

אוקיי , יש לכם מראה חיצוני מה עכשיו?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל אוקיי , יש לכם מראה חיצוני מה עכשיו?

נניח יש ילד חנון , בתול חיבוק וכו׳ הבנתם תפואנטה..

עכשיו הוא עשה שינוי הפך לחתיך משיג בנות אבל עדיין איך הוא יידע מה לעשות במערכת יחסים רצינית ..
    הרי אתם גם אם יש לכם בחורה כוסית אתם לא תיהיו איתה ( לפחות להרבה זמן , חצי שנה + ) רק כי היא כוסית .. נכון ?

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לומדים מהניסיון.
    תכלס גם אני לא מכיר מערכות יחסים רציניות כי אני משתעמם נורא נורא מהר. לומדים מטעויות אחי... קשר אחד נכשל... קשר שני נכשל... קשר שלישי כבר יחזיק חצי שנה.
    זה בתנאי שאתה מהטיפוסים שלא בנויים לקשר, תכלס אני מכיר לא מעט אנשים שבקשר ראשון החזיקו גם מעל שנה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

למי אכפת?

אני בדיוק מה שתיארת, בחיים לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית AND GUESS WHAT? אני לא רוצה. ההכי גדול שהיה לי זה חצי שנה וגם זה היה מערכת יחסים פתוחה ככה שזה לא באמת נחשב, חוצמזה זה היה חודש. וטוב לי עם זה.

למה? אני מרגיש שאני זורק את עצמי, את החיים שלי, את הגנים שלי, את כל כולי על איזו אישה. למה לי לעשות את זה? אני הולך למות עוד 20-25 שנה לכל היתר, אני באמת רוצה לזרוק את כל כולי על מישי שזרקה לי כמה מילים יפות? ומה הלאה? איפה הכיף? איפה לצאת למסיבות, לרקוד כשאתה כולך דלוק וכשבחורות נמרחות עליך ואתה יכול לעשות מה שבא לך? איפה חיי הרווקות של להשכיר דירה עם חברים וללכת בבוקסר בבית?

למה לי להפקיד תביצים שלי ביד של מישי שתגיד לי מה לעשות?

עזוב אחי זה מעפן מנסיון אתה כולך בן 17 אם אנלא טועה לך תשיג מראה חיצוני, מעגלים חברתיים, תזיין תטייל בעולם מה אתה דואג לשטויות האלה תגיד לי מה אתה זקן בן 50..זה מה שאני לא אוהב בתרבות של הישראלים מחפשים להתגבר כשהם עוד בחיתולים...בגיל 17 חשבתי איך אני יהנה מהחיים ולא על "קשר רציני" והגישה שלי לא ממש השתנתה עד עכשיו

אם באמת הית משיג תחיים שדיברת עליהם זה הדבר האחרון שהיה עולה לך בראש אם בכלל.
    חברה זה טוב רק למטרות כמו - הרחבת מעגלים חברתיים, "שם", חברות כוסיות שלה ועוד. מעבר לזה אין לזה שימוש.
    אני גם יגיד לך למה - אם הילד הזה שנתת בתור דוגמא לא היה משתנה חיצונית ונשאר אותו דבר, אף אחת לא הייתה שמה עליו וכשהוא השתנה, פתאום כל אחת רוצה להיות חברה שלו. זאת בדיוק הסיבה למה אהבה לא קיימת, הן לא באמת אוהבות אותך אלא את מה שיש לך. לא שאני מתלונן על זה, ברגע שהבנתי את זה החיים שלי נהיו קלים יותר.

לא מאמינים לי? אז תסבירו את המקרה הבא
    איך זה שבנות שהתייחסו אלי כמו לחרא בחטיבה, פגשו אותי בתיכון ופתאום רצו להכיר אותי ולהתקרב אלי והתחילו להחמיא לי על המראה החיצוני? אני לא השתניתי בכלל חוץ ממראה חיצוני. נשארתי אותו אחד, רק עם מראה טוב יותר בהרבה.

אם היה דבר כזה אהבה, הן היו אוהבות אותי גם בחטיבה וגם בתיכון והייתי מקבל אותו יחס. כי אף פעם לא באמת הייתי חנון או פריק מוזר. זאת בדיוק הסיבה למה אני לא רואה מטרה בחברה "רצינית" ככיבול, כי אני תמיד אדע שהיא לא באמת אוהבת אותי אלא את המראה החיצוני שלי או כל דבר שיש לי להציע לה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 01:58.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    למי אכפת?

אני בדיוק מה שתיארת, בחיים לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית AND GUESS WHAT? אני לא רוצה. ההכי גדול שהיה לי זה חצי שנה וגם זה היה מערכת יחסים פתוחה ככה שזה לא באמת נחשב, חוצמזה זה היה חודש. וטוב לי עם זה.

למה? אני מרגיש שאני זורק את עצמי, את החיים שלי, את הגנים שלי, את כל כולי על איזו אישה. למה לי לעשות את זה? אני הולך למות עוד 20-25 שנה לכל היתר, אני באמת רוצה לזרוק את כל כולי על מישי שזרקה לי כמה מילים יפות? ומה הלאה? איפה הכיף? איפה לצאת למסיבות, לרקוד כשאתה כולך דלוק וכשבחורות נמרחות עליך ואתה יכול לעשות מה שבא לך? איפה חיי הרווקות של להשכיר דירה עם חברים וללכת בבוקסר בבית?

למה לי להפקיד תביצים שלי ביד של מישי שתגיד לי מה לעשות?

עזוב אחי זה מעפן מנסיון אתה כולך בן 17 אם אנלא טועה לך תשיג מראה חיצוני, מעגלים חברתיים, תזיין תטייל בעולם מה אתה דואג לשטויות האלה תגיד לי מה אתה זקן בן 50..זה מה שאני לא אוהב בתרבות של הישראלים מחפשים להתגבר כשהם עוד בחיתולים...בגיל 17 חשבתי איך אני יהנה מהחיים ולא על "קשר רציני" והגישה שלי לא ממש השתנתה עד עכשיו

אם באמת הית משיג תחיים שדיברת עליהם זה הדבר האחרון שהיה עולה לך בראש אם בכלל.
    חברה זה טוב רק למטרות כמו - הרחבת מעגלים חברתיים, "שם", חברות כוסיות שלה ועוד. מעבר לזה אין לזה שימוש.
    אני גם יגיד לך למה - אם הילד הזה שנתת בתור דוגמא לא היה משתנה חיצונית ונשאר אותו דבר, אף אחת לא הייתה שמה עליו וכשהוא השתנה, פתאום כל אחת רוצה להיות חברה שלו. זאת בדיוק הסיבה למה אהבה לא קיימת, הן לא באמת אוהבות אותך אלא את מה שיש לך. לא שאני מתלונן על זה, ברגע שהבנתי את זה החיים שלי נהיו קלים יותר.

לא מאמינים לי? אז תסבירו את המקרה הבא
    איך זה שבנות שהתייחסו אלי כמו לחרא בחטיבה, פגשו אותי בתיכון ופתאום רצו להכיר אותי ולהתקרב אלי והתחילו להחמיא לי על המראה החיצוני? אני לא השתניתי בכלל חוץ ממראה חיצוני. נשארתי אותו אחד, רק עם מראה טוב יותר בהרבה.

אם היה דבר כזה אהבה, הן היו אוהבות אותי גם בחטיבה וגם בתיכון והייתי מקבל אותו יחס. כי אף פעם לא באמת הייתי חנון או פריק מוזר. זאת בדיוק הסיבה למה אני לא רואה מטרה בחברה "רצינית" ככיבול, כי אני תמיד אדע שהיא לא באמת אוהבת אותי אלא את המראה החיצוני שלי או כל דבר שיש לי להציע לה.

אתה לא רוצה בסופו של דבר להתחתן , שיהיו לך ילדים שימשיכו את הגנים הכ״כ טובים שלך כמו שאתה אומר ואני לא מדבר על המפגרים שמתחתנים בגיל 22 אלא ככה 30 .
    ולמה אתה עומד למות עוד 20-25 שנה אתה רק בן איזה 21 לא?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

30 משמע עוד פחת מ9 שנים? NO THANKS BRAH

אני יגיע לשיא החיים שלי בחישוב קל עוד 5 שנים ככה, להנות רק 4 שנים ולהתחתן אחרי זה? נשמע כמו חרא דיל אחי סורי

חוצמזה מי קבע שצריך להתחתן בשביל להוליד ילדים? נתרום תזרע שלי או אנאערף, מלא מפורסמים עשירים עושים את זה היום (אם אנלא טועה רונלדו בינהם). חתונה זה חרא וזה נוגד את כל האידיאלוגיה שלי. שלא נדבר על הגירושים אח''כ (וכולם מתגרשים) למי יש כוח לזה?

אבל לפני שאתה מוליד ילדים צריך להווריח את הזכות הזאת. אני רוצה שהבן שלי יחיה כמו נסיך ויהיה מושלם שיראה אותי בתור דוגמא ומורה לחיים ולא סתם כי חייבים אז על מנת לממש את זה עלי להגיע למשהו בחיים אם לא הגעתי לזה הזרע שלי לא שווה את ההמשך.

למה? כי אין טעם לחיות בתור זקן מכוער, אפילו ג'וני דפ עם כל הניתוחים שלו נראה יחסית חרא עכשיו בגיל 50 (למה שהוא היה נראה לפחות), אלא אם כן אתה עשיר ברמות מטורפות אז זה סבבה. אבל ככה ברגיל, אין טעם. אף אחת לא רוצה אותך, אתה זקן, לא נהנה כמו שנהנת פעם, יש סיכוי לאימפוטנציה, התקרחות ועוד 8568689458 בעיות למי יש כוח לחרא הזה אחי
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 07:51.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אבל לפני שאתה מוליד ילדים צריך להווריח את הזכות הזאת. אני רוצה שהבן שלי יחיה כמו נסיך ויהיה מושלם שיראה אותי בתור דוגמא ומורה לחיים ולא סתם כי חייבים אז על מנת לממש את זה עלי להגיע למשהו בחיים אם לא הגעתי לזה הזרע שלי לא שווה את ההמשך.
    +50000
    אני לא מבין למה אנשים מפליצים ילדים במדינה הזאת ואחרי זה כל שבוע הילד צריך לשמוע "אין לנו כסף לזה" כי הוא רוצה מילקי או משהו כזה אנאערף (הקצנה אבל נראה לי שהבנתם.. ות'אמת אני דיי בטוח שיש כאלה שאמרו לילדים שלהם שגם למילקי אין כסף) ואז הוא רואה אחרים שיש להם וכשהוא רואה כאלה שיש להם אפילו יותר ואז סודיני מתגלה אליו מהשמים. ועוד זה שהם הולכים לעשות מחאה שקשה להם והילד עצמו צריך לשעבד את עצמו מגיל 11 כדי לעזור למשכן את הבית.. אל תגידו שזה לא התעללות. לא שאני אומר להביא לו נערות ליווי בגיל 7, אבל לפחות שלא ירגיש חרא עם עצמו.
    נראה לי שבגלל זה הישראלים רוצים להתמסד בגיל קטן.. נו ברור מגיל 10 הם עוזרים למשכן את הבית גיל 18 יש צבא ומשמה אי אפשר לחזור כי אין שמחת חיים. ובגיל 23 מגיעה הכונפה השמנה והגלגל עושה עוד סיבוב.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    +50000
    אני לא מבין למה אנשים מפליצים ילדים במדינה הזאת ואחרי זה כל שבוע הילד צריך לשמוע "אין לנו כסף לזה" כי הוא רוצה מילקי או משהו כזה אנאערף (הקצנה אבל נראה לי שהבנתם.. ות'אמת אני דיי בטוח שיש כאלה שאמרו לילדים שלהם שגם למילקי אין כסף) ואז הוא רואה אחרים שיש להם וכשהוא רואה כאלה שיש להם אפילו יותר ואז סודיני מתגלה אליו מהשמים. ועוד זה שהם הולכים לעשות מחאה שקשה להם והילד עצמו צריך לשעבד את עצמו מגיל 11 כדי לעזור למשכן את הבית.. אל תגידו שזה לא התעללות. לא שאני אומר להביא לו נערות ליווי בגיל 7, אבל לפחות שלא ירגיש חרא עם עצמו.
    נראה לי שבגלל זה הישראלים רוצים להתמסד בגיל קטן.. נו ברור מגיל 10 הם עוזרים למשכן את הבית גיל 18 יש צבא ומשמה אי אפשר לחזור כי אין שמחת חיים. ובגיל 23 מגיעה הכונפה השמנה והגלגל עושה עוד סיבוב.
    תפסיק כבר לחזור על כל דעה של טיילר 3 פעמים יממורמר מושפע מסריח.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי -anonymos- צפיה בהודעה
    נניח יש ילד חנון , בתול חיבוק וכו׳ הבנתם תפואנטה..

עכשיו הוא עשה שינוי הפך לחתיך משיג בנות אבל עדיין איך הוא יידע מה לעשות במערכת יחסים רצינית ..
    הרי אתם גם אם יש לכם בחורה כוסית אתם לא תיהיו איתה ( לפחות להרבה זמן , חצי שנה + ) רק כי היא כוסית .. נכון ?
    מה זה "עכשיו הוא עשה שינוי הפך לחתיך"? מה אתה חיי בלה לה לנד? מה זה "הפך" ?? זה לא קורה ביום.

אני יסביר לך מה אני מנסה להגיד-
    להפוך מחנון לחתיך מגניב והורס, זה לא דבר שקורה בלילה, זה תהליך ארוך שבזמן התהליך הזה (נגיד 8 חודש) החנון מתחיל להשתנות לאט לאט, הוא מתחיל לגדול, לשמוח מהשינויים החיצוניים שהוא מקבל לאט לאט, מתחיל ללכת עם גב זקוף לבצפר, הוא מתחיל לקבל פידבקים מחברים שלו, פתאום הוא שם לב שהבנות בכיתה פתאום מסתכלות עליו יותר, המורות בבצפר בטוח שמות לב למה שקורה אצלו ומורות תמיד מחמיאות..ואז החנון מקבל זריקת בטחון עצמי מטוררפפפפתתתת לעורק הראשי!!! הוא מתחיל להבין ולקלוט שהימים של פעם של החנונים כבר לא יהיו בעתיד והוא מתחיל גם לדבר יותר ברצון, הוא מעלה את הטונים של הדיבור כי הוא כבר לא מפחד שישמעו אותו (למה שיפחד? הוא מקבל מחמאות בלי סוף על איך שהוא משתפר?), ואז עוד כלום..הוא יודע שהוא רק התחיל עם השינוי (נגיד רק עברו 3 חודשים אז נשאר עוד 5...5!!!!) אז הוא יודע כבר שהוא עוד לא סיים את התהליך אז הוא גם מקבל מוטיבציה מטורפת להמשיך (כי אם הוא מקבל כבר מחמאות על השינוי הקטן..מה יקרה כשהוא יסיים את התהליך???) והבטחון העצמי שלו רק הולך ומשתפר..לאט לאט הוא מתחיל להזדהות עם המקובלים ולהבין שהם לא באמת כאלה חבר'ה מעצבנים ושנואים, ואז לאט לאט הוא מגשש ומתחיל להתחבר אלייהם איכשהו..והינה. הוא משתפר בכל פאן אפשרי, גם בפאן של הנשים.
    איך? נגיד ומישהי מהכיתה מסתכלת עליו בשיעור (למה שתסתכל? כי הוא יודע שהזרוע שלו גדלה, אז הוא מרשה לעצמו ללכת עם גופיה לבצפר ולראות את השרירים שלו), המישהי הזאת שואלת את אחד הידידים שלה עליו והידיד הזה הולך ומדבר עם החנון הזה..מה שפעם לא קרה..אז מה קורה לחנון הזה עכשיו? "מהההההה??!!!! מישהי שואלת עלייי?!!! עליייייי????!!!!!! איך זה יכול להיווותתת?!!!" ואז החנון הזה מתחיל לחייך כל בוקר..הוא משתנה מן הקצה אל הקצה.

אני מקווה שהבהרתי לך את הפואנטה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

+50000
    תגיד לי, מתי יקרה היום שאני יקרא הודעה טובה, חיובית, הודעה שמחה, נמרצת...משהו....מתיי? מתייייי???

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    תפסיק כבר לחזור על כל דעה של טיילר 3 פעמים יממורמר מושפע מסריח.
    מה הדעה של טיילר? זאת הדעה שלי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תגיד לי, מתי יקרה היום שאני יקרא הודעה טובה, חיובית, הודעה שמחה, נמרצת...משהו....מתיי? מתייייי???
    זה מה שקורה כשאתה FAT SHORT BALD.

ועכשיו ביותר רציניות, זה מה שקורה כשאתה ניהיליסט.

ועזוב ניהיליזם עכשיו, תסביר לי מה חיובי בלהביא ילדים כשיש לך מינוס בבנק.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 27-12-2012 בשעה 14:17.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

מה הדעה של טיילר? זאת הדעה שלי.

כי כל מה שהוא אומר אתה חוזר עליו ואפילו בסלנג שלו.
    אתה הבן אדם הכי שלילי בפורום חלאס להיות אנטי בחייאת רבאקק תפתח כבר תראש אני לא מבין למה אתה פה בכלל.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה זה ניהיליסט?

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה ניהיליסט?
    סוג של בן אדם ששולל ערכים אמונות, קיצור בן אדם שלילי שלא משנה איפה הוא יהיה הוא יגיד שלא טוב לו סתם אנשים כמו שיטן זה אנשים קנאים חסרי מוטבציה שינסו להוריד אותך למטה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    סוג של בן אדם ששולל ערכים אמונות, קיצור בן אדם שלילי שלא משנה איפה הוא יהיה הוא יגיד שלא טוב לו סתם אנשים כמו שיטן זה אנשים קנאים חסרי מוטבציה שינסו להוריד אותך למטה.
    ניהיליסט זה אדם פסימי פשוט?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

זאת בדיוק הסיבה למה אני לא רואה מטרה בחברה "רצינית" ככיבול, כי אני תמיד אדע שהיא לא באמת אוהבת אותי אלא את המראה החיצוני שלי או כל דבר שיש לי להציע לה.
    זאת הבעיה למישהו שהוא חתיך על. הוא תמיד יהיה בספק לגבי הסיבה האמיתית שהיא איתו. וזה לגיטימי לגמרי, כי אי אפשר לדעת בוודאות.
    "צרות של חתיכים".
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect