נכתב במקור על ידי
HereForQNA
יש לי כמה דאגות לגבי איבר המין שלי, אשמח לעזרה ולמענה.
1. מאז שאני זוכר את עצמי, יש בצינור השופכה שלי ווריד ענק (או שמא עורק?) שעובר עליו, בצד שכלפי מעלה (יענו על הצינור שופכה למעלה, החלק שפונה אליי). מה זה? זה תקין? יש צורך לחשוש?
2. עוד בעיה מוזרה שיש לי - כשאני מאונן, שזה בערך פעמיים או שלוש ביום, אחרי האורגזמה הראשונה, כשהפין כבר הפסיק לפלוט שפיך, האוזניים שלי פתאום סוג של נאטמות למספר שניות עד דקה והשמיעה שלי כמעט והולכת. רק אחרי דקה היא חוזרת. מה זה? מה אפשר לעשות נגד זה? או שזה טבעי ואמור להיות?
3. בעיה נוספת שמציקה לי היא שכשהפין שלי לא עומד, הוא נכנס כזה לתוך המפשעה ורואים רק את הכיפה (ואני נימול), למה זה קורה? ואיך אני גורם לו להיות בחוץ כל הזמן, גם כשהוא לא עומד? כי זה מציק לי ואני תמיד מרגיש את זה, זה מה זה מציק ומפריע לי (לא מבחינה נפשית, אלא פיזית. אני מרגיש אותו בכל תנועה שלי).
4. בעיה רביעית ואחרונה שהכי מציקה לי. אני מודה שזה נשמע קצת כמו ספאם, אבל זו בעיה אמיתית שבזמן האחרון די מדאיגה אותי. אני אומנם לא הבנאדם הכי שמן שיש, אבל אני גם לא הכי רזה. יש לי בטן, כן, ואומנם לא יודו במה שאני הולך להגיד עכשיו, אבל לי לא מפריע להגיד. אני לא יודע כמה אורך יש לי כי מעולם לא מדדתי, אבל אני לא מחשיב את הפין שלי כגדול. הייתי אפילו אומר שהוא די קטן. מה שמדאיג אותי זה כשאני אעשה סקס (עוד לא עשיתי עד עכשיו), הבטן תפריע לי ואני לא אוכל להגיע לפות של הבחורה... זה באמת עלול לקרות? כי אני כבר יותר משנה מנסה להרזות ולא מצליח, אני מוריד יפה במשקל ומעלה שוב... מה לעשות?
תודה לעוזרים, חג שמח.