קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מראה חיצוני
    על ידי ADFGA בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-09-2011, 02:32
  2. [שאלה]גם לכם לוקרז לא עובד עכשיו?
    על ידי michaelX בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-10-2009, 16:58
  3. גם לכם לא עובד המייפל עכשיו?
    על ידי Shawnz בפורום Maple Story
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 17:22
  4. אוקיי הבאתי לכם את המיטב !!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 21:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

אוקיי , יש לכם מראה חיצוני מה עכשיו? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    כי כל מה שהוא אומר אתה חוזר עליו ואפילו בסלנג שלו.
    אתה הבן אדם הכי שלילי בפורום חלאס להיות אנטי בחייאת רבאקק תפתח כבר תראש אני לא מבין למה אתה פה בכלל.
    U MAD BRO?
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה ניהיליסט?
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...99%D7%96%D7%9D
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני קורא אותך טוב יותר מלקרוא טקס, נשבע לך.
    איך ידעתי שתביא לי את ויקיפדיה פה..במקום להסביר במילים פשוטות מה זה אומר.

שאלה לי אלייך- אם אתה אדם פסימי, למה שלא תבקש עזרה ותנסה לעבוד על זה במקום לזיין תשכל ולבכות בפורום?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם אתה רוצה תשובה רצינית יותר אז ככה אני. ניהיליזם זה הדבר הכי קרוב שמצאתי לאיך שזה מרגיש לי. פשוט מספיק?

ואין לזה ממש עזרה. ככה זה וזהו. זה לא יכול להשתנות.

אגב עדיין לא ענית לי על "מה חיובי בלהביא ילדים לעולם כשיש לך מינוס בבנק?"

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חלאס זיינתם ת'שכלללללללללללללל
    שינטן אתה והטרולינג החצי מצחיק לפעמים כן לפעמים לאו
    כל החופרים המכוערים של ה"אתם לא תרצו להקים משפחה?"
    ברור שנרצה להקים משפחה ברורררררר אבל מי מסתכל על זה עכשיו מי חושב על זה עכשיו יחופרים אני לא סובל אנשים שמסתכלים 20 שנה קדימה , גם לא סבלתי אף פעם.
    אותו דבר בתיכון ובטיבה תמיד היו את היצורים של "עוד כמה שנים אני אהיה כבר בתואר שני" יחופר תעבור את התהליך של התיכון תזיין, תצחק, תסבול, ישר עובר לתואר שני?

בקיצור לפותח האשכול:
    אם מישהו נראה טוב הוא ייצמד לאנשים שנראים טוב. לאנשים שנראים טוב - יש בנות. כשיש בנות, אתה מתחיל לדבר איתן. אתה מתחיל לדבר איתן - אחת תתעניין בך לפחות, ואתה אולי תמצא אותה גם מעניינת. משם אין הרבה מה להסביר.
    לא מבין מה אתם מחפשים בפורום? שנכניס לכם משפטים לתיבה שנקראת "הראש" ואתם תלמדו אותם בבית בע"פ ותדלקמו אותם מול בחורות?
    חלאס להיות רובוטים תתחילו להסתכל על אנשים נורמליים מדברים ומתנהגים, ולא לעשות מה שילד בן 15 בתול שפתיים אמר לך לעשות בפורום FX P לעשות "קרוב רחוק" לבחורה כדי לפתות אותה.. רק לי זה נשמע פאטתי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

די עם הדיבור 9gag הזה יחתיכת מושפל

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

די עם הדיבור 9gag הזה יחתיכת מושפל

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אתה עדיין MAD אני רואה.. אתה צריך לעשן איזה משהו טוב.. תרגע קצת גבר.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    זאת הבעיה למישהו שהוא חתיך על. הוא תמיד יהיה בספק לגבי הסיבה האמיתית שהיא איתו. וזה לגיטימי לגמרי, כי אי אפשר לדעת בוודאות.
    "צרות של חתיכים".
    צרות של חתיכים, עשירים, מקושרים, ,מפורסמים או כל אחד שהוא מעל הישראלי הממוצע.
    לגבר ממוצע או מתחת לממוצע אין חשיבה כזאת מהסיבה הפשוטה שאין לו משו שונה מהגבר הממוצע בגילו.

כמו שמלכים בימי הביניים התחתנו בשביל ה"סמליות", ככה אנשים כאלה חיים עכשיו. אתה רוצה להיות פרס אמיתי? תשלם תמחיר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    30 משמע עוד פחת מ9 שנים? NO THANKS BRAH

אני יגיע לשיא החיים שלי בחישוב קל עוד 5 שנים ככה, להנות רק 4 שנים ולהתחתן אחרי זה? נשמע כמו חרא דיל אחי סורי

חוצמזה מי קבע שצריך להתחתן בשביל להוליד ילדים? נתרום תזרע שלי או אנאערף, מלא מפורסמים עשירים עושים את זה היום (אם אנלא טועה רונלדו בינהם). חתונה זה חרא וזה נוגד את כל האידיאלוגיה שלי. שלא נדבר על הגירושים אח''כ (וכולם מתגרשים) למי יש כוח לזה?

אבל לפני שאתה מוליד ילדים צריך להווריח את הזכות הזאת. אני רוצה שהבן שלי יחיה כמו נסיך ויהיה מושלם שיראה אותי בתור דוגמא ומורה לחיים ולא סתם כי חייבים אז על מנת לממש את זה עלי להגיע למשהו בחיים אם לא הגעתי לזה הזרע שלי לא שווה את ההמשך.

למה? כי אין טעם לחיות בתור זקן מכוער, אפילו ג'וני דפ עם כל הניתוחים שלו נראה יחסית חרא עכשיו בגיל 50 (למה שהוא היה נראה לפחות), אלא אם כן אתה עשיר ברמות מטורפות אז זה סבבה. אבל ככה ברגיל, אין טעם. אף אחת לא רוצה אותך, אתה זקן, לא נהנה כמו שנהנת פעם, יש סיכוי לאימפוטנציה, התקרחות ועוד 8568689458 בעיות למי יש כוח לחרא הזה אחי
    אני חייב להודות שאתה אחד המושפעים הכי גדולים שראיתי בחיים שלי ואם האופי שלך , הגישה שלך היא בדיוק כמו שאתה רושם כאן אז אתה בבעיה גדולה ידידי.
    אתה לא רוצה קשר רציני עכשיו אני מבין , אבל בכלל לא ?! ... אז מה אתה רוצה להיות מאותם הבני 40+ הרווקים המוזרים האלה ?! אז סבבה יצא לך לזיין פה , לזיין שם אבל עדיין אתה לא רוצה משפחה , אישה , ילד ???

כולם מתגרשים ? אני יכול להראות לך אלף ואחד זוגות שלא מתגרשים, לא אומר שהם מאוהבים כמו שהיו בהתחלה אבל יש כבוד, הבנה חיים משותפים , משפחה שלא זורקים סתם ככה לפח .. אם ההורים שלך התגרשו זה לא אומר שכולם כאלה.

אני אשמח להכיר את האידאולוגיה שלך מקרוב - נראה לי אכלת משהו מקולקל.

קיצר אחי אתה חושב כמו ילד בן 16, יש לך אופי כמו של אח שלי הקטן.
    אתה צריך להתבגר ומהר , להבין איך העולם הזה בנוי ולא להיות מושפע מדברים מעפנים שכאלה ... אני מאחל בשבילך באמת שתתבגר ותתחיל להבין היכן אתה טועה כל כך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני יגיע לשיא החיים שלי בחישוב קל עוד 5 שנים ככה, להנות רק 4 שנים ולהתחתן אחרי זה? נשמע כמו חרא דיל אחי סורי

חוצמזה מי קבע שצריך להתחתן בשביל להוליד ילדים? נתרום תזרע שלי או אנאערף, מלא מפורסמים עשירים עושים את זה היום (אם אנלא טועה רונלדו בינהם). חתונה זה חרא וזה נוגד את כל האידיאלוגיה שלי. שלא נדבר על הגירושים אח''כ (וכולם מתגרשים) למי יש כוח לזה?

אבל לפני שאתה מוליד ילדים צריך להווריח את הזכות הזאת. אני רוצה שהבן שלי יחיה כמו נסיך ויהיה מושלם שיראה אותי בתור דוגמא ומורה לחיים ולא סתם כי חייבים אז על מנת לממש את זה עלי להגיע למשהו בחיים אם לא הגעתי לזה הזרע שלי לא שווה את ההמשך.

למה? כי אין טעם לחיות בתור זקן מכוער, אפילו ג'וני דפ עם כל הניתוחים שלו נראה יחסית חרא עכשיו בגיל 50 (למה שהוא היה נראה לפחות), אלא אם כן אתה עשיר ברמות מטורפות אז זה סבבה. אבל ככה ברגיל, אין טעם. אף אחת לא רוצה אותך, אתה זקן, לא נהנה כמו שנהנת פעם, יש סיכוי לאימפוטנציה, התקרחות ועוד 8568689458 בעיות למי יש כוח לחרא הזה אחי
    בולשיט. לא כולם מתגרשים, אנשים מתגרשים בגלל שיש להם את המחשבה של "אני חייב להתחתן עד גיל X" ואז הם מסיימים עם האדם הלא נכון.
    אני אתחתן כשיימאס לי מהנהנתנות (מקווה להגיע לשיא שלי בעוד ככה 6 שנים, זה התכנון לטווח הארוך שלי), וכשאני אמצא בחורה שאני באמת ארצה לבלות את כל החיים שלי איתה. החוויה של אישה וילדים ונכדים ואהבה זו חוויה שאף אחד לא רוצה לפספס.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

למה להתחתן עם אחת שתהיה מקומטמת עוד 15 שנה שב15 שנה האלה אתה יכול לבנות את עצמך, להיות מקושר למי שצריך ולהשיג כסף?
    אלא אם כן אתה איזה גיימר ומצאת פצצה באותו הקטע כמו שלך והסיכוי שתמצא עוד אחת כזאת זה 0.000000000001234 אז אין לך מה ישר לקפוץ לחתונה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כי לא כל החיים זה רק הנאות חומריות. אבל עזוב אין לי זין להסביר לך אתה לא תבין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

עם זאת, יש למשפחה שלי מכר שהקים משפחה דווקא בגיל מאוחר יחסית, ושמעתי שהוא מספר שהוא ממש מצטער שהוא עשה את זה רק בשלב מאוחר(שוב, יחסית) בחייו.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

למה להתחתן עם אחת שתהיה מקומטמת עוד 15 שנה שב15 שנה האלה אתה יכול לבנות את עצמך, להיות מקושר למי שצריך ולהשיג כסף?
    אלא אם כן אתה איזה גיימר ומצאת פצצה באותו הקטע כמו שלך והסיכוי שתמצא עוד אחת כזאת זה 0.000000000001234 אז אין לך מה ישר לקפוץ לחתונה.
    כל מה שחשוב לך בחיים זה כסף, קשרים, לבנות את עצמך? מה עם אהבה? מה עם סקס עם בחורה שאתה מרגיש אלייה רגשות?
    מה עם שיחות נפש אחרי שמעשנים איזה קססה? אלה אהבות החיים..לא המרדף אחרי הכסף..זאת תאוות בצע שלא נגמרת אףפעם..

אבל..למה לעזאזל אני בכלל מספר לך את זה? אתה בכל מקרה תחזיר לי תשובה של "החיים חרא, מגעיל לי, אני שונא את עצמי ואת העולם" הרי..אמרת שאתה איש פסימי, לא? ואתה לא רוצה לטפל בעצמך, נכון? אז תהנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל מה שחשוב לך בחיים זה כסף, קשרים, לבנות את עצמך? מה עם אהבה? מה עם סקס עם בחורה שאתה מרגיש אלייה רגשות?
    מה עם שיחות נפש אחרי שמעשנים איזה קססה? אלה אהבות החיים..לא המרדף אחרי הכסף..זאת תאוות בצע שלא נגמרת אףפעם..

אבל..למה לעזאזל אני בכלל מספר לך את זה? אתה בכל מקרה תחזיר לי תשובה של "החיים חרא, מגעיל לי, אני שונא את עצמי ואת העולם" הרי..אמרת שאתה איש פסימי, לא? ואתה לא רוצה לטפל בעצמך, נכון? אז תהנה.
    הוא בן 12 הוא לא יודע מה זה קססה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect