קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 20:36
  2. |~| ~ אתגר הבא את הסרטון ~ |~|
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 107
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 18:30
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 14:44
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-10-2008, 15:25
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 49

לכובעים פה שעדיין לא יצאו מהסרט, הסרטון הבא ישבור לכם את הבועה לתמיד+מוטיבציה!!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל לכובעים פה שעדיין לא יצאו מהסרט, הסרטון הבא ישבור לכם את הבועה לתמיד+מוטיבציה!!

היה לי משעמם וחיפשתי להטריל כובעים ביוטיוב, ופתאום מצאתי משו די מעניין שחשבתי שיעזור לכם להבין באיזה עולם אנו חיים.

מי שעדיין חי בגישת הפרס ובגישה של "אני ישדר בטחון וכולן יקפצו עלי" תצפו בסרטון הזה מההתחלה עד הסוף (כולה 4 דקות, הרצאות של כובעים זה שעתיים וחצי).

ואם חשבתם שהוידיאו הזה מייצג את התחרות בכל כולה..תחשבו שנית. זה אפילו לא עשירית.

אתם באמת חושבים שיש לכם סיכוי נגד כאלה עם מעמד חברתי גבוה משלכם? נגד יחצנים, מפיקים, או סתם כאלה שמכירים את מי שצריך להכיר?
    אתם באמת חושבים שיש לכם סיכוי נגד מפורסמים?
    אתם באמת חושבים שיש לכם סיכוי נגד חבר'ה עשירים?
    אתם באמת חושבים שיש לכם סיכוי נגד כאלה שנראים כאילו יצאו מתוך קטלוג של קלווין קליין?

ועל סמך מה? על סמך זה שאתם "משדרים בטחון" וניגשתם ל1000 בחורות בעזריאלי? למה שבחורה תבחר בכם, ולא במי שציינתי למעלה? זה הלייף סטייל שלכם? זה המטרה שלכם בחיים? ועוד קוראים לאנשים כמוני שטחיים...

אפילו בחורה ממוצעת יכולה להשכיב די בקלות דוגמן או עשיר, שלא נדבר על כוסית. אם הייתם בחורה, הייתם הולכים על פיקאפר שניגש אליכם באמצע הקניון או על מישו שאת יכולה להראות לחברות ולתת להן מבטים של "זה חבר שלי, תזילו ריר"? אה??

קומו מהכיסא, ובמקום ללכת לעזריאלי או איפה שאתם לא עושים סארג'ים תלכו לכיוון של קומסטיקאית, חדר כושר, חנות בגדים, מספרה איכותית לקהל צעיר, לים בשביל לתפוס צבע או מיטת שיזוף בחורף, מכון שעווה (או איך שלא קוראים לזה לאדע לא הייתי שם בחיים) אם אתם שעירים. זה אמור להיות הכיוון אם אתם באמת רוצים להשיג נשים ולקבל בטחון עצמי ולא לקבל פה ושם שאריות שאלוהים זורק לכם, אם בכלל. א

לאט לאט אתם תתרגלו לזה וזה יהפוך לסגנון החיים שלכם, זה הכל עניין של הרגל, כמו שהתרגלם לשחק משחקי וידיאו ולהשמין, או לעשות סארג'ים עם 2 חברים חנונים, ככה ההרגל ישתנה ואתם תשתנו בהתאם.

מי שאומר לכם "גיי", "מושפע", "שטחי", "אין לך סיכוי" וכל דבר נגד המטרה שלכם, תזרקו אותו מהחיים, הוא לא שווה שניה מהחיים שלכם, אלה האנשים שאתה מראה להם את התוצאות שלך אחרי שנה-שנתיים והם ימותו מקנאה, זה הדלק הכי חזק להצלחה יותר מכל דבר אחר.

אני כותב את זה פה כי בחטיבה הייתי בדיוק כמוכם בגלל שעברתי עיר אחרי שסיימתי יסודי (ששם הייתי במצב שהייתי מגדיר בתור מושלם אפילו אבל זה יסודי..), לא יצאתי למסיבות, לא היה לי ידידות לא היה לי באמת חברים (הדבר הכי קרוב שהיה לי ל"חברים" זה הייטרים וקנאים שירדו עלי) לא היה אכפת לי מעצמי והייתי בדכאון כל ה3 שנים האלה, היה לי תספורות מעפנות ולא היה לי סטייל לא היה לי טעם במוזיקה לא היה לי כלום הייתי אפס, צחקו עלי ואמרו שאין סיכוי שאני יביא בחורה בכלל, צחקו על התספורות המעפנות שלי (כמובן שאלה היו כאלה שלא הביאו כלום בעצמם אלה בדיוק האנשים שצריך לזרוק).

נשבעתי לעצמי שלתיכון אני מגיע בתור בנאדם שונה בלי זכר מינימלי למי שהייתי בחטיבה, שינוי של 180 מעלות בכל המובנים, התחלתי להתעניין בבגדים, אלכוהול, בתספורות, בסטייל, טיפוח אישי, במוזיקה, באיזה מסיבות היו הכי שוות באותה תקופה וכו' וכו'

ונחשו מה? זה עבד!! בתיכון השתניתי לגמרי ונהניתי ב3 שנים כמו שלא חשבתי שאני יהנה ב50 שנה, התחלתי להיות יותר בטוח בעצמי ובמי שאני, אנשים התחילו להעתיק את השיער שהייתי עושה ואת איך שהייתי מתלבש (מה שפעם לא יכולתי לדמיין אפילו) ואשכרה שאלו איך אני עושה את זה, הגעתי למצב שבחורות די שוות הייתי אומר מתחילות איתי, במציאות ובאינטרנט, כל סופש הייתי בחוץ, בחופשים הייתי שותה כל יום ואפילו גרתי שבוע עם בחורה בבית. אפילו פגשתי את אותם ההייטרים במסיבות שהלכתי אליהן, זה בדיוק הרגע שאתה אומר לעצמך "אלה האנשים שצחקו עלי? הם עכשיו תקועים בסלקציה ואני עובר אותה עם ידידה כוסית ונכנס חינם" עשיתי כסף ודי הרבה אפשר לומר חח וחסכתי לחלום שלי - לעבור לארה''ב! כמובן שגם בנושא הזה היו המון קנאים שדיברו המון שטויות שאני יגור ברחוב ויבזבז את כל הכסף שלי מהר מאוד ושיהיה לי חרא של חיים. וגם פה הם טעו. שלא תבינו אותי לא נכון, החיים שלי לא היו כאלה מושלמים, היו לי המון המון קנאים (אפילו קנאיות חח), דיברו עלי המון מאחורי הגב על זה שאני "גיי", "מושפע", "סנוב", "אוחצ'ה", "פריק", "מפגר", "נרקומן", "שיכור", "חרא בנאדם" BUT GUESS WHAT? שמתי זין, אלה היו אנשים שלא הגיעו לכלום בחיים וסתם בנות מכוערות שגם ככה לא מכירים אותי בכלל, מי שהיה ברמה שלי ומעל רק החמיא לי. גם לכם יהיו מספיק כאלה שידברו אליכם ככה, ואם אתם מגיעים למצב הזה זה אומר הגעתם להישג מסויים בחיים, כלל - יותר הייטרים=יותר הצלחה!!

הגשמתי את החלום הזה, הראיתי לכל הקנאים וההייטרים שאני שווה פי 10 יותר מהם וממה שהם יהיו אי פעם, עכשיו אני לא מליונר או זיין על או איזה משהו מטורף, אבל אני חי כמו שאני רוצה, אני כרגע בחופשת קריסמס אז אני בעיקר אוכל, מתאמן ונח, בשנה החדשה אני אהיה במקומות שההייטרים האלה בחיים לא יהיו, למה? כי המשכתי וכנגד כל הסיכויים הצלחתי להגשים את עצמי, לאט לאט אבל אני יצליח להגיע למי שאני רוצה להיות ותוך כדי לחיות תחיים הטובים או לפחות לנסות. בסופו של יום, אני עושה מה שבא לי, וזה מה שחשוב.

אני כותב את כל זה כדי לתת לאנשים פה מוטיבציה לשנות תחיים שלהם, לדעתי זה חטא לעבור שינוי כמו שעברתי ולשתוק ולא לחלוק אותו עם הקהל ועוד קהל שמזכיר אותי (גמאני בהתחלה התחלתי עם שיפור עצמי בגלל בנות אבל אח''כ זה פשוט הפך להרגל). אני יספר לכם סוד, הדבר שהכי מניע אותי להמשיך בכל מה שאני עושה זה הרצון לתת מוטיבציה לאנשים לשנות את החיים שלהם, יש לי עוד הרבה רצונות ומטרות אבל משום מה זה הרצון הכי חזק. יצא לי לשנות פה ושם חיים של אנשים וזאת הרגשה מדהימה, כל עוד מישהו אחד פה קם מהכיסא והלך לשנות את עצמו וואלה עשיתי תמטרה שלי בפורום הזה.

איך זה קשור לפיקאפ אתם שואלים? זה לא, זה קשור למטרה שלכם שהיא הצלחה עם נשים והעלת בטחון עצמי.

אגב תחזירו את רודני, הוא היה המנהל הכי נורמלי פה, שאיכשהו תמך בגישה הטבעית ולא הכובעית. איבדתם אחלה בחור עם אחלה דעות לחיים.

קחו שמעו מוזיקה טובה AND LET THE HATERS HATE!!!!!!!!!!!!!
    CHANGE YOUR LIFE OR DIE BEING A HAT

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 12:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אתה צריך להיות פה מנהל
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 28-12-2012 בשעה 12:12.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אפילו בחורה ממוצעת יכולה להשכיב די בקלות דוגמן או עשיר, שלא נדבר על כוסית
    לא אמרת שזה פאדיחה להיות עם אחת כזאת?
    אני כותב את כל זה כדי לתת לאנשים פה מוטיבציה לשנות תחיים שלהם, לדעתי זה חטא לעבור שינוי כמו שעברתי ולשתוק ולא לחלוק אותו עם הקהל ועוד קהל שמזכיר אותי (גמאני בהתחלה התחלתי עם שיפור עצמי בגלל בנות אבל אח''כ זה פשוט הפך להרגל). אני יספר לכם סוד, הדבר שהכי מניע אותי להמשיך בכל מה שאני עושה זה הרצון לתת מוטיבציה לאנשים לשנות את החיים שלהם, יש לי עוד הרבה רצונות ומטרות אבל משום מה זה הרצון הכי חזק. יצא לי לשנות פה ושם חיים של אנשים וזאת הרגשה מדהימה, כל עוד מישהו אחד פה קם מהכיסא והלך לשנות את עצמו וואלה עשיתי תמטרה שלי בפורום הזה.
    מזכיר לי בתיכון שניסיתי לשכנע אנשים לא להתגייס.. עכשיו אני רואה אותם אינסלים עם איזה M16 מעפן סוג ז'.. רק שלא יזכרו בי אחרי הצבא חחח זה כמו הנואשים שנזכרים בך מהגן שבכלל שכחת שהם קיימים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

Everybody, one day will die, and be forgetton. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, fuck a mundane predictable life working monday to friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, dont be afraid to get out there and fuck what everyone else thinks, trust me its alot more fun that way.

Dont ever pay people out or put people down. Instead just put yourself up and let the haters do their thing. Id rather be a person thats hated on, than a person that does the hating. A wise man one said...

Haters gonna hate!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מי זה הכושי שבסרטון הראשון איזה תותח אמיתי כל מה שבסרטון שלו זה 101% אמת מי שמפחד להסתכל בזה - סניה וחבריו - מפחדים מהאמת.

האמת כואבת חבר'ה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מי זה הכושי שבסרטון הראשון איזה תותח אמיתי כל מה שבסרטון שלו זה 101% אמת מי שמפחד להסתכל בזה - סניה וחבריו - מפחדים מהאמת.

האמת כואבת חבר'ה.
    הוא לא תותח הוא סתם אפס שמעריץ 3 מושפעים שבאים למועדון עם משקפי שמש ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אתה יכול להעלות תמונות של איך אתה מתלבש? אני רוצה לקבל קצת כיוונים ורעיונות חדשים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר יגבר על ובכלללללל דע לך שאני אוהב אותך חחחח

alpha dogzzz niggaz be spreadin shit around

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    לא אמרת שזה פאדיחה להיות עם אחת כזאת?

מזכיר לי בתיכון שניסיתי לשכנע אנשים לא להתגייס.. עכשיו אני רואה אותם אינסלים עם איזה M16 מעפן סוג ז'.. רק שלא יזכרו בי אחרי הצבא חחח זה כמו הנואשים שנזכרים בך מהגן שבכלל שכחת שהם קיימים.
    זה פדיחה (לפחות בשבילי, אני לא יוצא עם ממוצעות, מקסימום זורם איתן אבל בחיים לא יהיה איתן בקשר) אבל תאורטית זה אפשרי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    הוא לא תותח הוא סתם אפס שמעריץ 3 מושפעים שבאים למועדון עם משקפי שמש ...
    כשאתה נראה כמו שהם נראים אתה יכול לבוא עם תחפושת של ליצן ולהראות יותר טוב מ99% מהגברים במועדון, אז מזה משנה??

כל עוד אתה נראה טוב, דואג לעצמך ולמראה שלך ומוציא ממנו את ה200% ומגיע לשיא הפוטנציאל שלך, U can get away with everything
    אפילו וין דיזל שהוא מכוער וקירח (הפנים שלו מכוערות על גבול הממוצעות ואין ויכוח על זה, תסתכלו על פנים של דוגמנים לעומת הפנים שלו אין לו אפילו לסת והסנטר שלו נסוג למטה) נחשב סמל סקס. למה? כי יש לו גוף בנזונה ועוד דברים שמכפרים על זה.

אז אתם לא יכולים לעשות את זה?? נו באמת...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 21:10.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הכל מסתובב סביב מראה חיצוני אבל יש פה גורמים חשובים אחרים,סטטוס למשל,וזה לא תמיד בא עם מראה חיצוני,גם על סטטוס חברתי צריך להשקיע

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הכל מסתובב סביב מראה חיצוני אבל יש פה גורמים חשובים אחרים,סטטוס למשל,וזה לא תמיד בא עם מראה חיצוני,גם על סטטוס חברתי צריך להשקיע
    אף פעם לא באמת השקעתי בזה, זה בא לי לבד אפילו אחרי ששיניתי את עצמי. אולי רק רק אצלי, לאדע.

צריך רק לדעת מי שווה ומי לא ולזרום עם מי שכן, לא יותר מזה. והרבה הרבה ידידות. אם ישך יותר ידידות מאשר חברים - YOU ARE DOING IT RIGHT.
    ולדעת "טריקים" שיעזרו לך כמו - "ידידה הכי טובה", או למה באמת צריך להיות חבר של מישי כזו או אחרת, אבל אני לא רוצה לדבר על הדברים האלה פה כי זאת לא הרמה של הפורום.

שיתחילו עם מראה חיצוני קודם, זה א' ב' אח''כ בא כל העסק של הקשרים והסטטוס.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 21:24.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

סטטוס חברתי חשוב יותר ממראה לדעתי, כי זה תכלס מבטיח לך שבנות מסתובבות לידך כל היום. וסטטוס לא בהכרח מחייב היכרות- כשאתה יכול לצאת עם בחורה שנחשבת, לדוגמא, הכי קשה להשגה בחבורה גדולה של בנות (מהכוסיות הבררניות אש האלה) ואתה יוצא איתה- אתה מקבל חתיכת שם בחבורה הזו. זה גם סוג של סטטוס, למרות שלא הכרת אף אחת מהחבורה הזו. צריך לדעת עם מי להסתובב, מתי להיראות איתו ואיפה להשתמש בקשרים שלך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    סטטוס חברתי חשוב יותר ממראה לדעתי, כי זה תכלס מבטיח לך שבנות מסתובבות לידך כל היום. וסטטוס לא בהכרח מחייב היכרות- כשאתה יכול לצאת עם בחורה שנחשבת, לדוגמא, הכי קשה להשגה בחבורה גדולה של בנות (מהכוסיות הבררניות אש האלה) ואתה יוצא איתה- אתה מקבל חתיכת שם בחבורה הזו. זה גם סוג של סטטוס, למרות שלא הכרת אף אחת מהחבורה הזו. צריך לדעת עם מי להסתובב, מתי להיראות איתו ואיפה להשתמש בקשרים שלך.
    זאת דוגמא אחת מתוך כמה,ולא כל אחד יכול להשתלב מהר במעגלים חברתיים מהר,יש לי חבר שנראה טוב אבל על הפנים עם בנות ובכלל לא מקושר עם האנשים הנכונים,זה שונה לכל בנאדם.

חבל שאתם מזניחים את הנושא הזה וזורקים את עצמכם רק על מראה חיצוני,יש הרבה מעבר לזה

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,590 | הודעות: 8,198,183 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect