יש לי חברה, בת 16, מחר אנחנו 9 חודשים ביחד, אנחנו גרים במרחק של שעה וחצי נסיעה באוטו, אוהבים מאוד אחד את השני, ועם זאת רבים לא מעט.
אז יש לי בעיה, הבעיה היא אצלי ואני יודע את זה. אני קנאי, מאוד, מאוד, מאוד.
כמה מאוד? אתמול הלכתי איתה ועם אמא שלה לקנות איזה שמלה כזאת בשבילה יפה ליציאה, צמודה, רואים בה כמה שהיא כוסית, את הגוף הסקסי שלה, הרגליים, הבטן, והחזה. היא קצרה, אבל לא מאוד. אני לא יודע למה, אבל אני כל הזמן מקנא. כשראיתי אותה בשמלה הזאת, קודם כל חשבתי כמה שהיא יפהפיה ומושכת וכוסית, ומיד חשבתי על זה שהיא תמשוך את העין של כל הגברים, באמת, אני בטוח שכולם יסתכלו עליה. היא נראת מושלם בשמלה הזאת, יותר מדי מושלם, מושכת שאין לתאר את זה במילים.
אני שונא שגברים מסתכלים עליה, גם אם אני איתה ולא לידה ורואה גבר שם עליה עין ובוחן אותה, אני משתגע, ונהיה עצבני וכועס.
זה הורס לי המון פעמים את המצב רוח, כשהיא לובשת חולצה ומורידה אותה ככה שרואים את הכתף, חולצה שרואים בה את הבטן, מכנסיים קצרים, מחשוף קטן, ואפילו גופייה.
אין לי מושג למה זה, אבל זה משגע אותי, כבר יותר מדי זמן. אני כבר לא ידוע מה לעשות, רק עצבני על עצמי כרגע, כי יש בנות שמתלבשות הרבה יותר גרוע, והיא לא, היא לא מתלבשת חשוף מדי.
מה הדפיקה שלי?!

ציטוט ההודעה
ספוילר: