נכתב במקור על ידי
Shinx
מה הקשר הערות אתאיסטיות מפגרות? המשפחה שלו נידתה אותו כי הוא לא מאמין למרות שהיא אמורה להיות שם בשבילו, אז כן, "מה דת עושה לאנשים" נכנס פה מצויין
עזוב רגע בוטנים וקשיו.. נגיד שהם מאמינים בקרנפים לצורך העניין, ובספר הקרנפים כתוב "איש באמונתו יחיה, אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד ועוד כל מיני חרא שצריך להישאר תמיד ביחד לא משנה מה"
אותו בחור לא בא לו להאמין בקרנפים, המשפחה בניגוד למה שכתוב בספר הקרנפים העיפה אותו קיבינימט מהבית בלי אוכל בית כסף וכ'ו, הסיפור התפרסם, הגיע לאוזניו של בן מאטרף והוא הגיב לסיפור המזעזע, "מה קרנפים עושים לאנשים". אז אתה אומר בעצם שקרנפים משגעים אנשים? שכל מי שמאמין בקרנפים כנראה קיבל מכה בראש כשהיה קטן? הסיפור כאן לא קשור לדת בכלל! הם היו יכולים לא לריב על הדת, אלא על בוטנים למשל או קרנפים. הסיפור פה קשור להחלטות של הבן אדם מול המשפחה שלו והפוך, הרי הם לא הסכימו לקבל אותו איך שהוא לא? הנה החלטה של אנשים שתתפלא לא קשורה לדת, כי הם יכלו להעיף אותו גם אם הוא לא היה אוהב קרנפים או לא היה אוהב בוטנים..... אז תפסיק לבלבל לי את השכל ולדחוף את המשפטי אתאיזם שלך לכל מקום!
סבבה אתם בוחרים לא להאמין אבל חלאס להשפריץ בכל חור משפטים מפגרים שלא קשורים לחיים..

נכתב במקור על ידי
eriK
תגיד אתה קראת את מה שרשמת?
המשפחה שלו זרקה אותו כי הוא לא מתחבר לדת. לא משנה איזו דוגמא תספק פה (אנא, ספר לי עוד על בוטנים וקשיו) זה דבילי. המשפחה שלך אמורה לתמוך בך, לא משנה מה דעותיך ומעשיך. איך אתאיזם קשור פה? גם בספר הקדוש שלך רשום איש איש באמונתו יחיה, אז אנא ספר לי עוד על מעללות בוטנים וקשיו ואיך אתאיזם קשור לכל זה.
הדוגמא שלך היתה רלוונטית אם היה מדובר במקרה נדיר, האם מדובר במקרה נדיר? ממש לא
למה אתה שואל אותי איך אתאיזם קשור לפה? אם לא אני זה שהגבתי"מה דת עושה לאנשים" - זה אתאיסטי.
אז המשפחה שלו החליטה שלא לקבל אותו בניגוד "לספר הקדוש שלי", מקרה נדיר? ממש לא. צודק! אבל שוב זה לא קשור לדת, המשפחה שלו החליטה לא לקבל אותו מסיבה מסוימת, החלטה, הוא היה יכול להיות הומו, נרקומן, ועוד אלף ואחד דברים שהמשפחה שלו החליטה שזו סיבה מספיק טובה להעיף אותו מהבית או להרביץ לו.
רק רציתי להראות לכם שהערות אתאיסטיות לפעמים לא במקום, זהו. זה כמו שהייתי רושם עכשיו "וואי תראו מה הומופוביה עושה לאנשים" או "איכס איזה חרא זה להיות סאחי איך הם העיפו נרקומן מהבית פשוט בושה הסאחים האלה!"