יש מלא סירטונים ביוטיוב על האתר הזה ווזה אמיתי ומשלמים לך באמת כסף עוד הכחות נימצאים ביוטיוב
יש מלא סירטונים ביוטיוב על האתר הזה ווזה אמיתי ומשלמים לך באמת כסף עוד הכחות נימצאים ביוטיוב
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 29-12-2012 בשעה 21:47.
|
|
חבל שאתה במלכודת הזאת..
ממליץ לך להוציא כמה שיותר כסף כמה שיותר מהר ולהתרחק מזה
אין דבר כזה כסף קל.
---צטטו אותי למענה מהיר!---
אתה הכי גרוע, השקרן מניאק.
בוא תענה לי על כמה שאלות לגבי Banners Broker טוב גבר? אחר כך נראה עד כמה העסק שאתה בתוכו חוקי ועד כמה התעודת זהות שהכנסת מאובטחת!
1) איפה הפרסומות? תראה לי איפה נמצאות פרסומות של באנרס ברוקר, בתור חברה של מיליונים היא חייבת להיות בכמה אתרים מוכרים, תראה לי אתר אחד שיש שם פרסומת, פרסומת שמפרסת את באנרס ברוקר עצמו לא נחשבת
2) למה החברה לא רשומה בקנדה באמת?
3) למה החברה שינתה את השם שלה באופן חוקי לstaller points inc? מה אני חושב? שהם מתכוננים לפונזי הבא.
4) למה chris smith מנהל החברה לא מוכר בשום מקום? בן אדם שעלה על השיטה להרוויח בכזו קלות חייב להיות מכור.
5) למה אף חברת ניטור פרסום לא מכירה את Banners Broker? בתור חברה ענקית לשטחי פרסום היא חייבת להיות מוכרת.
6) למה אין לחברה באמת משרדים ורק משרדים וירטואלים שהיא שכרה וניסתה לרמות אנשים שזה משרדים אמיתיים?
אחרי שתענה על אלה נשמה נוכל להתחיל לראות שהעסק אמיתי, אם תקלל או תגיב כמו מטומטם אתה רק תוכיח כמה העסק שאתה נמצא בו לא חוקי וכמה שאתה בן אדם זבל שרק מנסה להרוויח כסף על אחרים.
אגב פותח האשכול, רמאי שקרן - תענה גם אתה על השאלות.
אגב, גם לzeek היו מלא הוכחות תשלום, זה הפך אותם לחוקיים ואמיתיים? גם לברני מיידוף היו מלא הוכחות, זה הפך אותו לעסק חוקי?
נערך לאחרונה על ידי KroksJordan; 29-12-2012 בשעה 22:12.
יש 2 אפשרויות להגיב להודעה הזאת
או שאתייחס אליך כילד קטן שלא מבין כלום
או שאתייחס אליך כבנאדם שראה הזדמנות לכסף קל והתעוור,למרות שאין דבר כזה כסף קל
או שבכלל אתה יודע שהאתר הזה הוא מלכודת,אבל אתה כבר נפלת ולא אכפת לך ואתה רק רוצה לגרור אליך עוד אנשים למלכודת הזאת כדי להרוויח כסף,ואז אתה שקרן ומניאק.
שלא נדבר על זה שהאתר הזה 99.999% פועל על פי עקרון "הונאת פונזי" , הוא גם מבקש כל הרשמה תמונה של תעודה מזהה עם הID NUMBER ! בשביל מה הם צריכים את זה? איך שהאתר נסגר או נופל הם יכולים למכור את התמונות למרבה במחיר! ואז מה?..
יכול להיות שאתה באמת תמים ופשוט מאמין למה שאתה רוצה להאמין,וקורא על האתר רק במקומות שיש פידבקים חיובים עליו.
אבל שלא תעז לדבר אליי ככה שאני מנסה להציל פה ילדים מהמלכודת הזאת.
שיהיה לך יום טוב
אייל אתה מגזים אני לא מתיחחס על זה כה פרנסה אני ידעתי את הסיכון שאני ניכנס אילו מההתחלה
שיכולים ליגנוב לי תכסף ובלה בלה בלה
ובנתיים לפי מה שאתה רואה לא קרה כלום
ואני רק מרוויח כסף
ויש עוד 300$ שצריכים להביא לי
אז אין מה להיות בלחץ
ובקשר לתמונות הם רוצים ליראות הוחכה מי אתה וכו...
וגם עם כן שיעשו מה שהם רוצים עם התמונה אני לא לחוץ (:
נערך לאחרונה על ידי BarShot; 29-12-2012 בשעה 22:51.
שמע זה תמונה שלי שאני ילד עדין תאמין לי שהפנים שלי התשנו מאז זה לא כזה ומשנה וחוץ מי זה יש אפשרות למוחק משם את התעודה
שוב, עקרון ה"בינתיים אני לא רואה שקרה כלום" פעל יפה מאוד הרבה זמן למיידוף, אז מה זה הפך את זה לטוב? גם בzeek הייתה תקופה, אז מה?
זה לא בסדר, לא משנה כמה תהפוך את זה. זו גניבת כסף, שאתה מכניס כסף למעגל הכסף הזה של הפרמידה הזו אתה לוקח כסף של אחרים, זאת נקראת גניבה, אני לא יודע אם אכפת לך או לא אבל אלו העובדות, אתה גונב כסף של אחרים, הכסף שאתה הולך להוציא הוא של מישהו אחר.
אם תרשום עוד אנשים בסוף גם יגיעו אליך, הרי לרשום אנשים לפונזי זה לא חוקי אני מקווה שאתה יודע את זה, בקלות בן אדם אחד שנרשם תחתיך יכול לתבוע אותך שלא הצגת את הסיכונים האלו, לא חקרת מספיק.
אגב אני מחכה עדיין לתשובות על השאלות, או שאתה יכול כבר להגיד פה שכל העסק הזה הוא כנראה פונזי ופרמידה.
לגבי התעודת זהות, לראות הוכחה* מי אתה, מי הבטיח לך דבר כזה? ולמה לא לחוץ? אני מקווה שהתעודה שלך ולא של ההורים, בנוסף לכך אני מניח שאת הכסף הכנסת לBanners Broker דרך Allied wallet נכון? אז שתדע משהו, Allied wallet מוסרים את כל פרטי כרטיס האשראי לחברה, זאת אומרת שכרגע לBanners Broker יש גם את מספר תעודת הזהות שלך + תמונה ואולי גם מגורים וגם מספר כרטיס אשראי ואולי אפילו 3 ספרות CVV, עדיין כל כך בטוח?
חחחחחחח, שוב, מי הבטיח לך שברגע שתלחץ על הכפתור הזה התמונה תמחק? אני רוצה שתעשה ניסוי שנייה, תמחוק תמונה בפייסבוק. תיכנס ללינק הישיר ותראה אם היא נמחקה, כנראה שהבנת שהיא לא נמחקה, כן פייסבוק שומרים תמונה מחוקה חודש לאחר הלחיצה, מי מבטיח לך שBanners Broker לא ישמרו את התעודה לנצח?
התמונה לא חשובה, המספר הוא מה שחשוב.
נכון אחי ל10 אלף איש באתר הזה הם יעשו את זה וואלה צודק
אני הבנתי תסיכון לא ממש אכפת לי
רק עם השם ירצה יקרה משהו רק מימנו צריכים לפחד מאמי
או! אז אתה גם אדם מאמין, אז רגע, בעשרת הדיברות לא אמרו משהו על אל תגנוב? אז למה אתה גונב כל יום כסף מאחרים? אולי אתה באמת צריך להתחיל לפחד מהאל כי נראה לי שהוא יתחיל לכעוס אם תמשיך לגנוב ככה כסף מאחרים ועוד לנסות לעקוץ אחרים, אתה בן אדם מגעיל.
וכן למה שלא יעשו את זה לעשרת אלפים איש? אתה מדבר כאילו זו עבודה קשה, אתה מוזמן להתקשר לחברת טלפון שלך (בהנחה שההורים לא משלמים לך על החשבון מאמי) ולבקש משהו מהם, מה צריך? מספר תעודת זהות, זה הכל![]()
אל תכנסו לזה,האתר הזה סקאם מפחיד הוא רץ כבר הרבה זמן בוודאות קרוב הרגע של הקריסה ראו הוזהרתם.... אל תשכחו שלקוחות ZEEK אכלו אותה ב600 מיליון דולר..
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות