איך לנשק? מתי לנשק? איך לא לנשק? באיזה מקום לנשק? איך יודעים שמותר לנשק? מה עושים בזמן הנשיקה? מה עושים לאחר הנשיקה? איך יודעים מתי אפשר להפסיק את הנשיקה? איך מתקדמים מהנשיקה? מה הסימנים המובהקים שהבחורה רוצה להתנשק?
אלוהים ישמור..לא יודע איך הצלחתי לחשוב על כל כך הרבה שאלות על דבר כזה פשוט.
"מההה?? איך אתה קורא לנשיקה דבר פשוט?? זה מפחחחחיידדדד!"
נכון, אבל אנחנו גברים, לא?אז תפסו חזק את הביצים, כי המאמר הזה לא נועד לחלשי עמוד שידרה שמפחדים לקחת צעד קדימה.
אז כבר אני אומר, אם אתה בן אדם שמפחד לעשות צעדים בחיי היום יום עם אנשים בחיים, אז אתה מוזמן לצאת ולא לקרוא.
איך לנשק? :
רוב הנשים מעידות על כך שהן אוהבות שגבר עושה את הצעד הראשון, אז כדי להבטיח את הצעד לנשיקה, כדי להוסיף מגע מסויים שבדרך כלל משתמשים בו כשמנשקים - לשלוח יד לכיוון הצוואר, או לכיוון הלחי (אני אוהב ללחי כשהאצבעות לכיוון הצוואר, לא יודע להסביר ממש).
כמובן שזה משתנה, אפשר גם לנשק בלי מגע בכלל, אבל צריך להזכיר שכדי להגיע לשלב כזה צריך להיות בטוחים שיש נוחות בני השניים.
מתי לנשק? :
אין זמן נכון, כמו שאין זמן שהוא לא נכון. "מהה..אתה לא יכול לנשק אותה באמצע מציצה..." נו יופי, תיהיו בוגרים לרגע.
העניין הוא כזה, כל זמן שאתם תהפכו לזמן נכון, הבחורה תרגיש שזה נכון ואז זה יהיה תלוי ביניכם אם זה מרגיש נוח להתנשק או לא.
סתם לדוגמא? - כשרואים סרט בקולנוע עם בחורה (בכוונה לקחתי את המקום הכי קשה לנשק בו), מסיטים את הראש לכיוון הבחורה רוצים להגיד משהו אחד לשנייה, אבל שמים לב שטעות שנייכם באותו המקום עם הראשים ואתם אשכרה כמה סנטימטרים אחד מהשני...אפשר להוריד מבט בעדינות לשפתיים שלה, אם היא מחייכת - מצויין, תמשיכו לנשיקה. אם היא מסיטה את המבט לצד השני, לא טוב. תצחקו קצת עם עצמכם ואז היא תגיד "מהה..למה תצוחק?" ותתחילו לשגע אותה
באיזה מקום לנשק? :
מקום בפנים - תבחרו אתם. או רגיל, שפתיים מול שפתיים, או לנשק את השפה התחתונה, או את העליונה..מה שמתאים.
מקום בכללי - עדיף מקום שאין מי שיראה אותכם. אלה אם כן אתם במועדון, אז אל תיתנו לקטגוריה הזאת להציק לכם..תשדרו בטחון ותיתנו לבחורה להרגיש שלא מעניין אותכם מאף אחד- היא היחידה שמעניינת אותכם.
איך יודעים שמותר לנשק? :
חוק בתחום הפיקאפ "כל עוד הבחורה מחייכת, אפשר להמשיך".
חוץ מזה, שאני אוהב לפעול לפי המשפט הזה - "אם הבחורה עדיין לא הלכה, כנראה שאתה לא מפריע לה" אז יש אישור לעשות מה שרוצים.
אם עדיין לא הבנתם, אי אפשר לדעת שהבחורה רוצה שתנשק אותה, אי אפשר לדעת אם מותר..פשוט מנסים ומגלים אחרכך.
אבל תמיד יש סימנים מובהקים לזה שהבחורה מתה שתנשק אותך, אבל נגיע לזה אחרכך.
מה עשים בזמן הנשיקה? :
מה באלכם? אפשר להוריד את היד מהלחי לכיוון הצוואר, אפשר ללטף לה את הזרוע, אפשר להוריד את שני הידיים למטה ולחבק אותה מהמותניים או מהגב התחתון. יש בנות שאוהבות להרגיש כאילו הן בסרט הוליוודי, אז אפשר להרים אותה מהגב התחתון ולהחזיק אותה באוויר. אפשר לשנות כיוון עם הראש לצד השני. יש המון אופציות, אל תיהיו משעממים.
מה עושים לאחר הנשיקה? :
דבר אחד - להשאיר את הראש צמוד אלייה, ולאט לאט לחייך כשהעיניים נעוצות בעיניים שלה.
אני גם אוהב ישר אחרכך להדביק עוד נשיקה, כאילו אחרי המבט הזה.
איך יודעים מתי אפשר להפסיק את הנשיקה? :
כדי שהנשיקה תיהיה טובה, אתה צריך לעורר אצל הבחורה שאלות כמו "מעניין איך הוא מנשק..." "הוא מנשק טוב כמו שהוא נראה?" "מתי כבר הוא ינשק אותי?" , אז כדי שהשאלות האלה באמת יושאלו, אתם צריכים לתת לבחורה להרגיש שאתם הבחור שהיא חשבתה שאתה.
לנשק בעדינות, נשיקה קצרה יחסית, ותיהיו אלה שחותכים את הנשיקה קודם, תשאירו טעם של עוד לבחורה.
איך להפסיק? פשוט תסגרו את השפתיים על השפתיים שלה ותיקחו סנטימטר אחורה.
אחד הדברים האהובים עליי לשמוע זה "היי...באלי עודדדד!! לאן ברחת?"
איך מתקדמים מהנשיקה? :
אי אפשר להתקדם מנשיקה ראשונה כל כך מהר, אלה אם כן הכרתם את הבחורה במועדון והיא נראית זורמת.
אם זאת בחורה שהכרתם בדייט ראשון והיא נראית בחורה על רמה...אל תתקדמו עם הנשיקה. תיהיו גברים רציניים אל תרוצו קדימה.
אם זאת בחורה שהכרתם במועדון...תלכו על כל הקופה. אני אוהב למצוץ לבחורה את השפה התחתונה, או להוריד 2 אצבעות מהלחי למטה לכיוון המחשוף..זה פשוט אדיר.
והשאלה האחרונה- מה הסימנים המובהקים שהבחורה רוצה להתנשק? :
אם היא מלטפת לך את הסנטר כשאתם יושבים אחד צמוד לשנייה או שהיא עלייך.
אם היא משחקת לך בזקן אומרת משהו כמו "אני מתה על הזיפים האלה.." ובדרך כלל זה בא ביחד עם מבט לשפתיים.
אם היא מעבירה אצבע על השפתיים שלך.
משפט כמו "איזה שפתיים עבות יש לך..." "איזה שפתיים קטנות יש לך..."
אם היא מעבירה את הזרוע שלה מאחורי הצוואר שלך והיא כאילו נמרחת עלייך ומסדרת לך את הצווארון ופשוט מחפשת תירוצים לחבק אותך מאד מאד קרוב.
מבט לשפתיים *לא בטוח* יכול להוות סימן.
כשהיא כמה סנטימטרים מהפנים שלך והיא נושפת עלייך או על השפתיים.
חיוך פשוט ואז היא שואלת "מה..?" (בדרך כלל אחרי שתיקה מביכה)
וכל מיני משפטים בסיגנון "כמה פעם התנשקת בחיים שלך..?" , "אתה מנשק טוב?" , "אתה יודע שנשיקה שורפת מלא קלוריות?" (כמה שזה מצחיק, זה משפט ששמעתי..)
תהנו.

ציטוט ההודעה