קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב של..
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 30-07-2010, 01:49
  2. מה אתם עושים במצב כזה?
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 21:57
  3. מה אתם עושים במצב שיושב לידכם בכיתה מישהו שמדבר לעצמו?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-10-2006, 15:58
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

מה עושים במצב הבא - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    בנוסף יש לי חבר שהוא ברייקדאנסר הדבר הזה הביא לו מלא כוסיות במועדונים מ ל א! אבל תאמת זה באמת בנאדם שהשתנה המון בחיים שלו מחנון שמן עם תסרוקת פטרייה הוא התחיל לעצב שיער והיה עושה דברים מגניבים בנוסף לזה גם פיתח שרירים וכל הדברים יחד עשו את שלהם הוא לא היה צריך לעשות הרבה ובנות פשוט היו מתחילות איתו... אבל להגיד שהוא נראה כמו דוגמן תחתונים זה לא.. אמנם נראה טוב מאוד אבל לא עד כדי כך, וכן הוא היה הולך רק עם בנים למועדון.

אגב אם מדברים על קשרים אני חושב שנפלה לי הזדמנות פז... יש לי חבר טוב שאבא שלו הוא הבעלים של אחד הפאבים המוכרים (החליפו את השם ומן הסתם התחלפו הבעלים) הייתי שם לפני כמה ימים יש חופשי דברים חינם והבנתי מחבר שלי שאם אני יתחבר לאבא שלו אין גבול לדברים שיקרו לי כל עוד אני בפאב הזה, הוא מכיר שם חצי מהבנות (הוא התחיל בתור צלם במועדונים, ונעזוב את זה שהבנתי שהוא היה עם חצי מהם חח) ושתייה חינם וכל הדברים האלה... פשוט חלום .
    הנקודה היא, הוא הוציא 200% מהמראה שלו? הוא לקח את עצמו ואת החיים שלו בידיים ושינה את עצמו? יופי, זה בדיוק מה שאני מנסה להחדיר פה בפורום, ואז הם אומרים לי "לא אחי זה סתם בולשיט לך תגיש ל1000 בחורות ותעשה DC שינוי מראה חיצוני לא יתן לך כלום"..עד שלא הוצאת 200% מעצמך אל תצפה שאפילו שמנה מכוערת תסתכל עליך אלא אם כן אתה בעל בסיס מעל הממוצע (ישך לסת חזקה וסנטר יפה, פנים מאוד טובות וגובה סביר). מה שכן אני בספק שמי שאתה מדבר עליו הוא חסר ידידות, כנראה אתה לא מכיר אותו מספיק. אין חיה כזאת מישהו כזה שאין לו ידידות. ואם הוא הולך עם בנים למסיבות אז הוא מכיר את הבנות שבפנים. אתה פשוט לא מכיר אותו מספיק ומסיק מסקנות שגויות.

וטום - זה ככה רק בדור המקולקל שלכם. כל הצ'ין צ'ין והחרא של 18+ והמסיבות של הערסים עם ה90% בנים ו9% כונפות ואולי פה ושם כמה כוסיות ומסיבות של קטינים מעפנים כמו המוסד והTLV שכבר ממזמן לא מה שהיה פעם. זה למה אני שמח שאני כבר לא גר בישראל, כבר שנתיים המסיבות שלכם על הפנים ולא הייתי במסיבה אחת שאשכרה נהנתי בה כמו שהייתי נהנה בTLV בתקופת התיכון ועוד מסיבות בסגנון. מסיבות שאשכרה בנות היו מתחילות איתי בלי שהייתי בכלל זז. איפה תראו דבר כזה היום??

בזמני, לא היה דבר כזה. ראיתי פה ושם יחצנים ומפיקים שבנות כוסיות מעיפות אותם כי הן מחפשות מעבר לזה (והן לא בנות רגילות כך או כך, תשאלו את ייטינגר על איזה סוג אני מדבר), אבל הם יכלו להביא מספיק בנות. גם אם הם נראו לא מי יודע מה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 05:46.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    הנקודה היא, הוא הוציא 200% מהמראה שלו? הוא לקח את עצמו ואת החיים שלו בידיים ושינה את עצמו? יופי, זה בדיוק מה שאני מנסה להחדיר פה בפורום, ואז הם אומרים לי "לא אחי זה סתם בולשיט לך תגיש ל1000 בחורות ותעשה DC שינוי מראה חיצוני לא יתן לך כלום"..עד שלא הוצאת 200% מעצמך אל תצפה שאפילו שמנה מכוערת תסתכל עליך אלא אם כן אתה בעל בסיס מעל הממוצע (ישך לסת חזקה וסנטר יפה, פנים מאוד טובות וגובה סביר). מה שכן אני בספק שמי שאתה מדבר עליו הוא חסר ידידות, כנראה אתה לא מכיר אותו מספיק. אין חיה כזאת מישהו כזה שאין לו ידידות. ואם הוא הולך עם בנים למסיבות אז הוא מכיר את הבנות שבפנים. אתה פשוט לא מכיר אותו מספיק ומסיק מסקנות שגויות.

וטום - זה ככה רק בדור המקולקל שלכם. כל הצ'ין צ'ין והחרא של 18+ והמסיבות של הערסים עם ה90% בנים ו9% כונפות ואולי פה ושם כמה כוסיות ומסיבות של קטינים מעפנים כמו המוסד והTLV שכבר ממזמן לא מה שהיה פעם. זה למה אני שמח שאני כבר לא גר בישראל, כבר שנתיים המסיבות שלכם על הפנים ולא הייתי במסיבה אחת שאשכרה נהנתי בה כמו שהייתי נהנה בTLV בתקופת התיכון ועוד מסיבות בסגנון. מסיבות שאשכרה בנות היו מתחילות איתי בלי שהייתי בכלל זז. איפה תראו דבר כזה היום??

בזמני, לא היה דבר כזה. ראיתי פה ושם יחצנים ומפיקים שבנות כוסיות מעיפות אותם כי הן מחפשות מעבר לזה (והן לא בנות רגילות כך או כך, תשאלו את ייטינגר על איזה סוג אני מדבר), אבל הם יכלו להביא מספיק בנות. גם אם הם נראו לא מי יודע מה.
    אני חי עכשיו אחי לא בדור שלך. ת'כלס בכל מסיבה אני מביא בחורה, ואני מאמין שאם הייתי מפיק מסיבה כזו או אחרת והיו לי את הקשרים שיש להם בתוך המסיבה גם הייתי מביא את ההכי כוסית במסיבה.
    אבל אני פשוט מראה לך שסטטוס וטיפוח זה לא הכל. זה חשוב, מאוד, אבל גם גישה וביטחון עצמי חשובים מאוד. ולהגיד שזה לא נכון זה פשוט טיפשי.
    ביטחון עצמי מבוסס הוא שם המשחק. כדי להביא בנות שוות אתה צריך לדעת לדבר עם בחורה, לדעת למשוך בחורה גם עם האופי שלך. ברור שאתה צריך איזשהו גיבוי מאחורי הגישה שלך, ולכן אני תומך בטיפוח עצמי, שמשמעו לנסות לנצל את מקסימום הפוטנציאל שלך. אבל גם אם אתה מכיר את כל הבנות במסיבה ואתה סתם חסר ביטחון אתה לא תביא כלום. אני מכיר אנשים שמכירים מלא אנשים ונראים טוב ופשוט לא יודעים לנצל את זה.
    להגיד שטיפוח וסטטוס יתנו לך הכל ואין מקום לאופי וביטחון עצמי זה טיפשי. להבין את העובדה ששיפור עצמי צריך להתרחש גם בתוכך זה חכם.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תום נראלי הפרידו בנינו בלידה יאחשלי גיבור

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מי שלא הגיע לרמת בטחון עצמי מסויימת אחרי סטטוס ושיפור מראה חיצוני, עשה את זה גרוע ולא עשה את זה נכון. או שהוא לא באמת השתנה מספיק. כי לקנות בגדים ולשים בושם זה לא מספיק.

איך זה שלי לא היה את הבעיות האלה ואף פעם לא עבדתי על בטחון עצמי אלא על מראה חיצוני וקשרים?
    רמז - כי עבדתי מספיק זמן...והיו עוד גורמים במשוואה שעזרו לי לשנות את ההשקפה על העולם
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 15:47.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שכחת גורם של אנשים שמעולם לא השתנו. שתמיד היו ממוצעים עם הרבה חברים/יפים.
    ויש ממוצעים כאלה. אני מכיר אנשים יותר יפים ממני שיש להם יותר קשרים ממני והיו מתים להתחלף איתי. כי מה לעשות אחי זה לא רק זה.
    אני מסכים שהשינוי מביא איתו ביטחון, אבל יש כאלה שמעולם לא השתנו ויש להם סטטוס ו/או יופי. לא כל האנשים האלה מוצלחים. הרבה מאוד מהם אפילו פחות מממוצעים.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

טעיתם באשכול נשמות
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    הייתה תקופה שהייתי הולך עם שרשרת והכניסו אותי לכל מקום.

אולי כי אני לא נראה כמו ערס או בכלל כמו ישראלי ממוצע

מה שכן אתה צודק, 90% מהאנשים במסיבה פאקינג אינסלס. למה? כי הם לא מוציאים מהמראה שלהם תמקסימום+אין להם קשרים וידידות והם באים בחבורות של 20 בנים וחושבים שהם הולכים "לקורע תרחבה". כל פעם אני רואה את אותם האנשים חוזרים הביתה להביא ביד.

ואני בעולם המסיבות מעל ל5 שנים וזה תמיד היה אותו דבר.
    מה הסוד? לא לצאת למסיבות עד שאין לך אחד מהדברים הבאים

1. קשרים למי שצריך+חצי מהבנות בפנים הן ידידות שלך+לבוא עם ידידות ולא רק עם בנים
    2. מראה חיצוני של דוגמן תחתונים

אם ישך את שניהם כל בחורה בפנים היא שלך.
    אם ישך אחד מהם אז אם אתה עושה הכל נכון אתה לא תחזור הביתה להביא ביד

אם אין לך לא זה ולא זה אתה אינסל בהכחשה.
    מה שאומר שבחור בלי קשרים מה שצריך לעשות זה לצאת לאותו מועדון כך האוכלוסיה לרוב תהיה קבועה, להתחיל להכיר שם ת'חברה והיידה אחרי זמן מה אפשר לעבור לשלב הבא

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ככה זה היה בתקופה שלי וגם זה לא ממש מדוייק כי את רוב המעגלים החברתיים שלי הכרתי בישיבות של לשתות וודקה בגינה.

בתקופה שלכם זה כבר אחרת, וואלה אין לי מושג איך זה כבר, אבל אני משער שזה אותו קונצפט. להכיר ידידה מקושרת במקומות כאלה ואחרים ומשם לזרום.

מה שקשה עד בלתי אפשרי עם מראה ממוצע, אני יגיד לכם דוגרי אם היה לי מראה ממוצע לא הייתי מצליח להשיג כלום. אני גרוע בכל מה שקשור לדברים כאלה ומסתמך על מראה חיצוני וזרימה ככל האפשר.

במה זה מתבטא? אני יתן לכם דוגמא איך לי זה הולך...

למשל, בחורה התחילה איתי בפייסבוק והתברר לי שיש לה ולחברות שלה קשרים במקום X, ככה שהיא יכלה "להכניס" אותי למעגלים חברתיים שלה, להכיר לי תחברות שלה ואפילו בשלב מסויים אולי להתחבר ליחצנים ולמפיקים של המסיבה (הדבר עובד יותר יעיל שאתה חבר של אחת כזאת ואתה אפילו יכול להכנס חינם יחד איתה)

ככה זה עבד לי, אבל אני בספק שבחורה כזאת (שיש לה מספיק מחזרים) תשלח לבחור ישראלי ממוצע הודעה כמו "היי חתיך מאיפה אתה?" ותוסיף אותו לפייס
    וכשיש לך כמות נכבדת של בחורוות שמתחילות איתך ככה (לא כל יום מפציצות אותך בהודעות כי אני עדיין לא דוגמן של אברקרומבי, אבל זה קורה בתדירות סבירה) הסיכויים שלך להכיר עוד בנות ואנשים "מקושרים" גבוהים מאוד. וכשאתה חבר של מישי כזאת ואתה יודע מה אתה עושה אז זכית בהרבה יותר ממה שנדמה לך.

LOOKS MATTERS.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-12-2012 בשעה 00:09.

בזמן שהייתי איזה בן 15-16 הייתי פראייר אחושרמוטה אני זוכר את כל הרשתות חברתיות המפגרות האלה כמו שואומי ומקושרים אפילו אני שנראיתי אז אמנם גבוה אחושרמוטה יחסית לגיל (אם אני לא טועה לא גבהתי מאז הגיל הזה ואני 1.83 =] ) היה לי יחסית ליפה כזאת והייתי שחיף מ-ת, ועדיין היו לי איזה 500 ומשהו תגובות בתמונת פרופיל ובנות היו מתחילות איתי מלא (וגם כאלה שהתחלתי איתן זרמו בשיחות) אבל בגלל שלא הייתי נייד (והרבה גרו רחוק) הייתי עצלן והייתי בררן מדי וגם כנראה חסר ניסיון אז לא הוצאתי מזה כלום... אבל מצד שני אחרי שעברו איזה שנה או שנתיים פתאום ראיתי שזה כבר לא כזה קל.. ואם אני ידבר דוגרי לפייסבוק יש אולי איזה 4-5 בנות שאני זוכר שהוסיפו אותי... מה שאומר שמה שמספיק בגיל 15 לא מספיק בגיל 20 מה לעשות חח.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח פרייר מארץ הפריירים אתה, רוב מהבנות שהבאתי זה היה דרך הדברים האלה. זה פשוט מעגלים חברתיים שלא נגמרים והם נזרקים עליך 24/7 מסקנה - לא להיות עצלן ולטייל בכל הארץ!! אם לא הייתי מטיייל בכל הארץ ונשאר רק בעיר שלי הייתי מזיין אולי 5 בנות אם הייתי מתאמץ ממש הרבה שזה די מעפן.

זאת בדיוק הסיבה למה לקחתי את השיפור העצמי שלי כמה שלבים קדימה. אני רוצה את תקופת הזוהר שלי בחזרה ואני הולך להשיג אותה ואפילו יותר מזה כי אני במקום חדש עם אפשרויות שלא היו לי מעולם בישראל.

Become a GOD or die trying
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-12-2012 בשעה 03:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

מה שהיה חסר לך ונראה לי פספסת זה "מבחן הסכמה" - היית צריך לבדוק אם היא מרגישה בנוח להיות איתך. יש מלא מבחני הסכמה.
    תחזיק לה את הידיים ותעלה ותוריד אותם לראות אם היא זורמת או לא. אם היא זורמת, אחלה - היא כבר כמעט מוכנה. רוטינת נשיקה קטנה - וסבבה. אם היא קצת קפואה במבחן הסכמה, אתה עדיין צריך להפשיר אותה ואסור לך ללכת על נשיקה עדיין, כי אתה תזרוק חוסר נוחות לאינטראקציה ולמרות שאפשר לתקן, זה יקשה עליך.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי lionmethod צפיה בהודעה
    מה שהיה חסר לך ונראה לי פספסת זה "מבחן הסכמה" - היית צריך לבדוק אם היא מרגישה בנוח להיות איתך. יש מלא מבחני הסכמה.
    תחזיק לה את הידיים ותעלה ותוריד אותם לראות אם היא זורמת או לא. אם היא זורמת, אחלה - היא כבר כמעט מוכנה. רוטינת נשיקה קטנה - וסבבה. אם היא קצת קפואה במבחן הסכמה, אתה עדיין צריך להפשיר אותה ואסור לך ללכת על נשיקה עדיין, כי אתה תזרוק חוסר נוחות לאינטראקציה ולמרות שאפשר לתקן, זה יקשה עליך.
    אני תפסתי לה תידיים ועשיתי בהם מה שאני רוצה והיא זרמה עם זה, החזקנו ידיים מלא ושמרתי אותה קרוב אליי כל הזמן. ורוטינת נשיקה בוצעה רשמתי למעלה ("עד כמה את מנשקת טוב מ1-10?) היא חייכה אני אמרתי בואי נבדוק ניסיתי והיא סירבה חח
    נראה לי נפלתי על ילדה קטנה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי lionmethod צפיה בהודעה
    כי אתה תזרוק חוסר נוחות לאינטראקציה ולמרות שאפשר לתקן, זה יקשה עליך.
    חלאס לדבר כמו גורו פיקאפ, דבר נורמלי..לא הבנתי כלום ממה שכתבת כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    אני תפסתי לה תידיים ועשיתי בהם מה שאני רוצה והיא זרמה עם זה, החזקנו ידיים מלא ושמרתי אותה קרוב אליי כל הזמן. ורוטינת נשיקה בוצעה רשמתי למעלה ("עד כמה את מנשקת טוב מ1-10?) היא חייכה אני אמרתי בואי נבדוק ניסיתי והיא סירבה חח
    נראה לי נפלתי על ילדה קטנה
    הוא לא התכוון לזה.
    הרוטינה שהשתמשת בה היא לא מתאימה, הוא התכוון ל"רוטינה" אחרת, זה סוג של צעד שגם אני משתמש בו המון.
    אתה עומד מול הבחורה, קרוב לפנים שלה, מחייך, שולח ידיים אלייה למטה לכיוון הידיים שלה, תופס לה את הידיים בעדינות ושם את הידיים שלה סביב הצוואר שלך..אם היא זורמת עם זה, אתה מוריד את הידיים ושם אותם על המותניים שלה ואם היא בסדר עם זה אתה הולך על נשיקה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 05-01-2013 בשעה 21:53.

פאק זה אפילו לא רוטינה זה הצעד הכי בסיסי בלרקוד עם מישהי אני כל הזמן עושה את זה ובחיים לא קראתי על זה בשומקום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

רודני.. אמרת ש90 אחוז מהגברים במועדון לא מתחילים עם בנות כי אין להם ביטחון..
    יש בזה משהו, אבל !

אני מכיר אנשים שהם מצליחים עם בנות ויוצאים עם כוסיות על אבל בחיים לא מתחילים עם בנות במועדון.. כי זה מרגיש להם לא נכון לבוא למישהי שהם לא מכירים וזה פוגע באגו אם היא תידחה אותם.

אם יש לו אופציות בכיס אז למה הוא צריך להתחיל במועדון? לא כל מי שלא מתחיל הוא פחדן..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect