קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני גורם לה להגיע לאורגזמה?
    על ידי באק. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-08-2013, 02:50
  2. [שאלה] איך להגיע לאורגזמה ?
    על ידי Gots בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 20:20
  3. [מאמר] איך להכיר בחורה במקום העבודה או הלימודים
    על ידי JustJey בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-12-2009, 21:04
  4. איך להוביל בחורה מהאינטרנט לפגישה?
    על ידי אהוד האהוד בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 15:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

איך לספק בחורה ולגרום להגיע לאורגזמה אגדית. (16+)

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך לספק בחורה ולגרום להגיע לאורגזמה אגדית. (16+)

איך לספק בחורה ולגרום להגיע לאורגזמה אגדית.

שאישה מוצאת גבר שנותן לה אורגזמה אגדית, היא לא הולכת לוותר עליו כל כך מהר. זה גבר נדיר והיא יודעת את זה. היא אפילו לא תגיד לחברות שלה על זה כי אז הגבר הזה יהפוך לגבר הכי פופולרי בעיר. אז תזכרו, רוב האנשים יכולים לזיין, אבל הגבר שמביא לאישה אורגזמה מטורפת היא שלו.

רוב הנשים מתביישות מהגוף שלהן, גם אם אתה תהיה במיטה עם הבחורה הכי פצצה בעולם היא הולכת לדאוג אם אתה אוהב את הגוף שלה.
    תגיד לה שהוא יפה, תגיד לה איזה חלקים אתה הכי אוהב בו, תגיד לה הכל, בעיקר כדי שתגרום לה לבטוח בך מספיק כדי שתתן לך לרדת לה.

עכשיו תפסיק ותסתכל על מה שאתה רואה. יפה, לא ככה? אין שום דבר שמייחד את האישה יותר מהכוס שלה. אני יודע. ראיתי הרבה כאלה. הם באים בכל מיני גדלים, צבעים וצורות. חלק מהם דחוסים בפנים ולכמה יש שפות עבות ועסיסיות שיצאו כדי לברך אותך. חלק מכוסים בשכבות של פרווה ואחרים מכוסים בפלומה שקופה. תעריך את התכונות הייחודיות של הבחורה שלך ותגיד לה מה שעושה אותה מיוחדת.

נשים הן הרבה יותר מילוליות מאשר גברים, במיוחד בזמן הסקס. הן גם מגיבות יותר לאהבה מילולית, כלומר ככל שאתה מדבר אליה יותר, ככה יהיה לה יותר קל לקבל את זה. אז כל הזמן שאתה מלטף ומנשק את הכוס שלה, דבר איתה על זה.

עכשיו תסתכל על זה שוב. פתח בעדינות את השפתיים מבחוץ ותסתכל על השפות הפנימיות, אפילו תלקק אותם אם אתה רוצה. עכשיו תפריד את השפתיים של הכוס שלה עד שתמצא את הדגדגן. לנשים יש דגדגנים בכל הגדלים השונים, בדיוק כמו שלכל גבר יש זין בגודל שונה.

שאתה נוגע בכוס של אישה תוודא שהאצבע שלך רטובה. אתה יכול ללקק אותה או להרטיב אותה עם המיצים שלה. תהיו בטוחים, במאה אחוז להרטיב אותה לפני שאתה נוגע לה בדגדגן, כי אם אין שם שום מיצים ויבש זה מכאיב לאיבר המאוד רגיש. מה שיקרה האצבע שלך ידבק לדגדגן אם האצבע תהיה יבשה וזה כואב. אבל אתה לא רוצה לגעת לה בדגדגן בכל מקרה. אתה צריך להשקיע בזה. לפני שהיא נהיית מגורה, הדגדגן שלה הוא עדין מדי בשביל לגעת בו עם האצבע.

תיגש אל הכוס שלה באיטיות. נשים, אפילו יותר מגברים אוהבות שמגרים אותן. החלק הפנימי של הירך שלה הוא המקום הרגיש שלה. תלקק את זה, תנשק את זה, תעשה עם קצה הלשון ציורים וצורות שמה. אל תשכח לבוא בצורה זהירה ואיטית לכוס שלה ואז תתרחק, תגרום לה לצפות לזה.

עכשיו תלקק את הקמט שבו הרגל מצטרפת לכוס שלה. תכניס את הפנים שלך לכוס שלה, העבר את השפתיים שלך בעדינות מעל החריץ של הכוס, מבלי ללחוץ עליו כדי לעורר אותה עוד יותר. אחרי שעשית את זה והגעת לנקודה שהאישה משתוללת ממקומה והיא מתאמצת להשיג יותר ואותך יותר קרוב אליה, שים את השפתיים שלך ממש על הלמעלה של החריץ.

תנשק את זה, בעדינות, ואז חזק יותר. עכשיו תשתמש בלשון שלך כדי להפריד את השפות של הכוס ושהם נפתחות, תעביר את הלשון שלך למעלה ולמטה בין השכבות של הבשר של הכוס שלה. פשק את הרגליים שלה בעדינות עם הידיים. כל מה שאתה עושה לאישה שאתה יורד לה צריך לעשות בעדינות.

תעשה לה זיון לשון (Tongue-fuck) זה מרגיש אדיר. זה גם מחרמן לה את הצורה ועכשיו היא רוצה קצת תשומת לב לדגדגן שלה. תבדקו את זה, תראה אם הדגדגן שלה נהיה קשה מספיק כדי להציץ מהכיסוי שלו. אם כן, תלקק את זה. אם אתה לא יכול לראות את זה, כנראה שזה עדיין מחכה לך מתחת. אז תרים את הלשון שלך במעלה החריץ ותרגיש את הדגדגן. בקושי אפשר להרגיש אותו. אבל אם אתה לא יכול להרגיש את הפנינה הקטנה, אתה יכול לגרום לזה להופיע על ידי שתלקק את העור שמכסה אותו.
    תלקק עכשיו חזק ותלחץ בתוך העור שלה.

משוך בעדינות את השפתיים של הכוס ותצליף בלשונך נגד הדגדגן, מכוסה או לא. תעשה את זה במהירות, זה אמור לגרום לרגליה צמרמורת. שאתה שם לב שהיא הולכת לקבל אורגזמה, תהפוך את השפתיים שלך לצורה של O וקח את הדגדגן לתוך הפה שלך. התחל למצוץ אותו בעדינות ושים לב לתגובה של הבחורה על הפנים שלה. אם היא יכולה להתמודד עם זה, תתחיל למצוץ יותר חזק. אם אין לה בעייה עם זה בכלל תמצוץ אפילו חזק יותר. לך איתה, אם היא מרימה את האגן שלה באוויר בקצב שהאורגזמה עולה תזרום איתה, אל תלחם בה.

תחזיק חזק, שמור על הפה שלך חם על הדגדגן שלה. אל תעזוב. זה הזמן שהיא תצרח "אל תעצור. רק אל תעצור!" יש סיבה לכך, רוב הגברים נוטים לעצור מוקדם מדי, בדיוק כמו שמוצצים לך, זה משהו ששווה ללמוד עליו ושווה ללמוד בשביל להצליח. אני מכיר מישהו שהוא פשוט גרוע, מעפן רצח. אבל הוא יודע לרדת לאישה כמו שצריך ובחיים לא הייתה לו בעייה להשיג דייט. כל הבנות מתות עליו.

נחזור לנושא שלנו, יש עוד דבר אחד שאתה יכול לעשות בשביל להגביר את ההנאה של הבחורה. אתה יכול לדחוף לה אצבעות בזמן שהיא נהנתה מהכישרון שלך לליקוק דגדגן. לפני או אחרי שאתה מרפה, היא באמת תאוהב את זה. בנוסף לאיזורים הרגישים סביב הדגדגן שלה, לבחורות יש עוד מקום ממש רגיש בגג של הכוס שלה, זה האזור שאתה מתחכך איתו שאתה מזיין אותה. ובכן מכיוון שהזין שלך די רחוק מהפה שלך, האצבעות יצטרכו לעשות את הקטע של הזיון.

קח שתי אצבעות, תוודא שהן רטובות בשביל שלא תפגע בעור שלה. תכניס אותם פנימה, לאט בהתחלה, אחר כך קצת יותר מהר. תזיין אותה עם האצבעות בקצב. תגביר את הקצב רק שהיא מגבירה, תקשיב לנשימות שלה, היא כבר תראה לך מה לעשות. אם אתה מוצץ את הדגדגן שלה ודוחף לה באותו זמן אתה מגרה אותה הרבה יותר מאשר אם היית רק מזיין אותה עם הזין שלך לבד. אז אתה יכול לסמוך על זה שהיא בעננים עכשיו. אם יש לך ספקות, תבדוק את איך שהיא מגיבה לזה, כל אישה היא שונה. יכול להיות שתמצא אחת שהפטמות שלה זקורות רק שהיא מתרגשת או אחת רק שהיא מקבלת אורגזמה. הבחורה יכולה להיות אדומה או לרעוד, תתחיל ללמוד את התגובות שלה ותהיה מאהב רגיש יותר.

כשהיא מתחילה להגיע לאורגזמה, למען השם, אל תרפו מהדגדגן, חכה בסבלנות כל הגמירה. שהיא מתחילה להגיע לאורגזמה הראשונה, תלחץ את הלשון שלך לאורך חלקו התחתון של הדגדגן, תשאיר את השפות מכסות את החלק העליון. העבר את הלשון שלך פנימה והחוצה מהכוס שלה. אם האצבעות שלך בפנים, תזיז אותם קצת, אך בעדינות. דברים מאוד רגישים כרגע.
    אם אתה עושה את זה טוב, הבחורה תקבל כמה אורגזמות בדרך הזאת .הבחורה תישאר נרגשת לשעה שלמה לאחר שהיא הגיעה לאורגזמה. האם אתה מבין את מלוא המשמעות של המידע הזה? הפוטנציאל? בחורה אחת קיבלה 56 אורגזמות בפעם אחת, האם אתה יודע איזה השפעה תהיה לך על אישה שנתת לה 56 אורגזמות? היא תהיה שלך, כל עוד אתה רוצה אותה.

העצה האחרונה שיש לי בשבילך היא זאתי: אחרי שגרמת לה לגמור, הפכת אותה לעבד שלך ונתת לה את האורגזמה הכי טובה שהיה לה אי פעם, אל תעזוב אותה לבד עדיין. דבר איתה, תלטף את הגוף שלה, תלטף את השדיים שלה, תמשיך "לזיין" אותה בשקט עד שהיא גומרת עד הסוף. גבר יכול ללכת לישון לאחר הגמירה ללא שום תחושת חרטה, לא הייתה תחושה של אובדן. אבל אישה מטבעה צריכה קצת רגישות מהמאהב שלה בכמה רגעים הראשונים לאחר קיום הסקס.

מין אוראלי יכול להיות החוויה הכי מרגשת שאי פעם תקבל, אבל אתה זה שעושה אותה. קח את הזמן שלך, שים לב לתגובות של הבחורה שלך, תתאמן הרבה והכי חשוב תהנה בעצמך.

בהזדמנות זו אני רוצה לספר לכם על מין פרויקט שאני וחבר עובדים עליו כרגע.
    אנחנו קוראים לו ספר המשחק, The Playbook (איך פגשתי את אמא)
    מי שראה את הסדרה כנראה יודע על מה הספר, בדרך כלל יש בו טכניקות מצחיקות, משעשעות, אבל החלטנו גם לפרסם כמה מאמרים רציניים פה ושם, אנחנו עוד לא יודעים אם הספר יהיה פרטי או שנפרסם אותו לציבור, עוד לא החלטנו את זה. אבל מה שאנחנו כן יודעים, שהספר הולך להיות אגדי. אם יש לכם טכניקה כלשהי, מאמר פרטי שעוד לא פרסמתם לציבור או שאתם יכולים לכתוב משהו כזה. אני אשמח אם תשלחו לי הודעה פרטית.
    אני מבטיח לכם, שלמי שיש את הספר לא ישכח את מה שיש שם בחיים ויודה לנו על זה פשוט. והמאמר למעלה זה רק חלק קטן ממה שהולך להיות שם.
    אז.. תצפו לבום?

-- דרך אגב, המדריך הוא בכללי באנגלית, אני לא כתבתי את כולו, אני תירגמתי את כל המדריך והוספתי קצת דברים.
    נערך לאחרונה על ידי Biech; 31-12-2012 בשעה 00:17.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סוף סוף. מאמר מדהים.
    האמת שאני חושב שהמאמר הזה מתאים לחלק קטן מהאנשים שגולשים פה כי רוב האנשים שגולשים בפורום באים כדי להשתפר עם נשים, אז הדרך למיטה עם נשים קצת רחוקה מהם..בכל מקרה, תודה רבה לך ואם תוכל לפרסם עוד מאמרים כאלה אני יהיה אסיר תודה

ד"א- לכל אישה יש את האורגזמות שלה ואת הדברים שהיא אוהבת, אני אומר את זה בגלל שכרגע, אחת הבחורות שאני שוכב איתה היא בחורה שמאד אוהבת אגרסיביות, גם למטה. היא מאד נהנת שאני משתמש בכח כשאני יורד לה או מאונן לה, גם בדגדגן, גם בשפתיים החיצוניות, גם למטה באיזור החריץ של הכוס, היא ממש אוהבת שאני משתמש בכוח ככה שכל אישה נהנת מדבר שונה.

תודה רבה לך, מאמר מעולה
    נוסף ללינקייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סוף סוף. מאמר מדהים.
    האמת שאני חושב שהמאמר הזה מתאים לחלק קטן מהאנשים שגולשים פה כי רוב האנשים שגולשים בפורום באים כדי להשתפר עם נשים, אז הדרך למיטה עם נשים קצת רחוקה מהם..בכל מקרה, תודה רבה לך ואם תוכל לפרסם עוד מאמרים כאלה אני יהיה אסיר תודה

ד"א- לכל אישה יש את האורגזמות שלה ואת הדברים שהיא אוהבת, אני אומר את זה בגלל שכרגע, אחת הבחורות שאני שוכב איתה היא בחורה שמאד אוהבת אגרסיביות, גם למטה. היא מאד נהנת שאני משתמש בכח כשאני יורד לה או מאונן לה, גם בדגדגן, גם בשפתיים החיצוניות, גם למטה באיזור החריץ של הכוס, היא ממש אוהבת שאני משתמש בכוח ככה שכל אישה נהנת מדבר שונה.

תודה רבה לך, מאמר מעולה
    נוסף ללינקייה.
    תודה רבה על הפרגון, כנראה שאני לא אפרסם הרבה מאמרים כאלה כי אני רוצה להכניס הכל לספר, אפילו את זה הייתה לי התלבטות אם לפרסם.
    בכל מקרה, אני אראה אם אוהבים את זה פה או לא ואני אחליט כבר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    תודה רבה על הפרגון, כנראה שאני לא אפרסם הרבה מאמרים כאלה כי אני רוצה להכניס הכל לספר, אפילו את זה הייתה לי התלבטות אם לפרסם.
    בכל מקרה, אני אראה אם אוהבים את זה פה או לא ואני אחליט כבר.
    As you wish bro'

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תשמע גבר לא משהו נגדך אבל זה לא ממש משהו שאנשים שלא עשו סקס בחיים צריכים לקרוא. תאכלס בפעם הראשונה לא יהיה לך משהו כמו בסרט פורנו. ולאט לאט אתה תזרום עם בפעמים הבאות.

רק משהו קטן שהציק לי..
    רוב הנשים מתביישות מהגוף שלהן, גם אם אתה תהיה במיטה עם הבחורה הכי פצצה בעולם היא הולכת לדאוג אם אתה אוהב את הגוף שלה.
    מאיפה הבאת את זה?
    בהזדמנות זו אני רוצה לספר לכם על מין פרויקט שאני וחבר עובדים עליו כרגע.
    אנחנו קוראים לו ספר המשחק, The Playbook (איך פגשתי את אמא)
    אוי לא... באמת שאוי לא.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    תשמע גבר לא משהו נגדך אבל זה לא ממש משהו שאנשים שלא עשו סקס בחיים צריכים לקרוא. תאכלס בפעם הראשונה לא יהיה לך משהו כמו בסרט פורנו. ולאט לאט אתה תזרום עם בפעמים הבאות.

רק משהו קטן שהציק לי..

מאיפה הבאת את זה?

אוי לא... באמת שאוי לא.
    קצת מציק לי פה התגובות שלך, אני מסתכל על נושאים אחרים ורואה שאתה רק מחפש להרוס, הבאתי את זה מאיפה שצריך, לא אני כתבתי את המאמר, מישהו מנוסה ממני בהרבה מאוד כתב את המאמר איתי, אז בחייאת, אני לא ממציא פה עובדות.

אוי לא, באמת שאוי לא?
    גבר, קצת הומור לא יזיק.
    נערך לאחרונה על ידי Biech; 30-12-2012 בשעה 22:53.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    קצת מציק לי פה התגובות שלך, אני מסתכל על נושאים אחרים ורואה שאתה רק מחפש להרוס, הבאתי את זה מאיפה שצריך, לא אני כתבתי את המאמר, מישהו מנוסה ממני בהרבה מאוד כתב את המאמר איתי, אז בחייאת, אני לא ממציא פה עובדות.

אוי לא, באמת שאוי לא?
    גבר, קצת הומור לא יזיק.
    לא אתה כתבת את המאמר? אז עשית העתק הדבק ובכלל לא בדקת אם זה אמין בכלל? ואם מישהו אחר כתב את זה, תראה מי זה. אולי סניה כתב את זה?

ואוי פאקינג לא. טוב מספיק בשבלך?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 30-12-2012 בשעה 22:59.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקשר לזה שלא אתה כתבת את המאמר, אני חייב להסכים פה עם Shinten למרות שאני לא הכי אוהב את הבחור בעולם, אבל פה הוא צודק.
    זה פורום שכל המאמרים שפה נכתבים מהידיים ומהמוח היצירתי של החבר'ה פה, ואם לא, אז אנחנו מקדישים שורה או 2 או מצידי 17 שורות כדי לתת קרדיט לבן אדם שכתב...

אם אני לא טועה, המאמר הזה נלקח מ אפ אקס פי, אני טועה?

Shinten, תרגע בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 30-12-2012 בשעה 23:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר לזה שלא אתה כתבת את המאמר, אני חייב להסכים פה עם Shinten למרות שאני לא הכי אוהב את הבחור בעולם, אבל פה הוא צודק.
    זה פורום שכל המאמרים שפה נכתבים מהידיים ומהמוח היצירתי של החבר'ה פה, ואם לא, אז אנחנו מקדישים שורה או 2 או מצידי 17 שורות כדי לתת קרדיט לבן אדם שכתב...

אם אני לא טועה, המאמר הזה נלקח מ אפ אקס פי, אני טועה?

Shinten, תרגע בבקשה.
    כנ''ל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    לא אתה כתבת את המאמר? אז עשית העתק הדבק ובכלל לא בדקת אם זה אמין בכלל? ואם מישהו אחר כתב את זה, תראה מי זה. אולי סניה כתב את זה?

ואוי פאקינג לא. טוב מספיק בשבלך?
    חלק מהמאמר באנגלית, בכל מקרה אני תירגמתי אותו והוספתי הרבה חלקים אני וחבר כתבנו.
    אין שום כזה מאמר בעברית וגם באנגלית אתה לא תוכל למצוא אותו כי הוא פרטי.

ישבתי כמה שעות, הוספתי חלקים, תירגמתי קצת מאנגלית, אני לא כתבתי את המאמר כולו חלק לקוח מDARKNET אבל הרוב כן כתבתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect