אין לי ערך עצמי..אני לא מאמין בעצמי ואין לי ביטחון..אני נראה מאוד טוב ובכל זאת לא מצליח למצוא מישהי ואני לא מחפש לזיין אני מחפש קשר אני פשוט לא יודע איך לפנות לבחורה
אין לי ערך עצמי..אני לא מאמין בעצמי ואין לי ביטחון..אני נראה מאוד טוב ובכל זאת לא מצליח למצוא מישהי ואני לא מחפש לזיין אני מחפש קשר אני פשוט לא יודע איך לפנות לבחורה
|
|
יש לי את אותה ה"בעיה".
לא הייתי קורא לזה בעיה כי זה בראש שלך. הסיבה היחידה שבנאדם צריך "קשר" עם בחורה הוא כדי להכיר בחורות אחרות ולקבל סטטוס חברתי כזה או אחר. אם מישו הכניס לך מחשבות רומנטיות לראש שכח מזה תכף ומיד, בחורה לא יכולה לאהוב גבר כי זה לא אפשרי לאהוב מישהו, היא יכולה לאהוב את הסטטוס, המראה והכסף שלו. בתור אחד שנראה טוב אתה צריך להיות מודע לזה.
תתעסק בשיפור עצמי כי תמיד יש מה לשפר ועזוב את זה, אם זה יזרום זה יזרום לבד, אם לא אז לא. היה לי רק 4 חברות בחיים ואני ממש לא מרגיש שאני הייתי צריך יותר מזה. תכיר בחורות דרך הידידות שלך, תזרום ותהנה מהחיים, אם תבוא מישי שיהיה זורם להיות חבר שלה אז תהיה. אם לא אז לא, אל תעשה שומדבר בכוח אתה סתם תיכנס לדכאון כמו שנכנסת עכשיו.
האנשים שהכי הולך להם עם בנות ממה שראיתי לא יודעים איך לפנות לבחורה וכל השטויות האלה, אני חושב שזה אומר משו
אתה לא צריך תשטויות האלה שאתה ברמה גבוהה מספיק מבחינת מראה חיצוני ו/או מעמד חברתי.
אגב מה הולך איתך עדיין חבר של המפיק שלך? כמה התקדמת מאז?
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-12-2012 בשעה 03:04.
מתי בפעם האחרונה נכנסת ללינקייה של הפורום? נו בחייאת..בשביל היא פה? תכנס ותקרא, תכניס קצת דברים לראש.
שינוי מלא בגישה. שיפור ביטחון עצמי. יש על זה מלא מאמרים, רק תבחר את הטובים ולא את הזבל. שיפור ביטחון עצמי משמעו בקצרה לעשות דברים שמפחידים אותך, כמו לעמוד מול קהל או לדבר עם הבחורה שאתה רוצה. פשוט להכריח את עצמך.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 31-12-2012 בשעה 14:11.
Problem solved, locked.