|
|
חחחח נראה אולי אני אספוג את התקופה של הכיעור , לא נראה לי שאני יעמוד בזה , בכל מקרה - זה יכול לחכות .
אני מחכה לדוגמאות טיילר![]()
גם תקופת מסה (מלוכלכת לפחות) זה סיוט. הרבה משמינים במסה ומתביישים להוריד חולצה, אבל כשהם עושים חיטוב הם מורידים אותה גם בחורף במינוס 30 מעלות. זה אומר שכשתרצה לפתח גוף תעשה חיטוב על ה60 קילו שאתה שוקל ותיראה כמו ניצול שואה?
לגבי גידול שיער? לך עם כובע או תבקש מהספר שלך (אם הוא ממש טוב) לעשות לך "בסיס" לתספורת שאתה רוצה..יעני אותה תספורת רק מהשיער שיש לך ותעצב אותו. אין משו אחר. אני בפעם הראשונה הערכתי שיער מסוף החטיבה, לא היה אכפת לי להראות מכוער כי הייתי מכוער בחטיבה גם ככה, לקח לי 3 חודשים משיער קצר ומעפן של ילדים כאפות, לפני ספטמבר עשיתי צורה ונראיתי בערך ככה:
AND I WAS READY TO SMASH SOME BISHES
מה גם שזה היה די ארוך אם אתה רוצה משו יותר קצר זה בכלל לוקח חודשיים גג גם לכאלה שיש להם צמיחה איטית.
למרות שהספר שלי אמר שאני מוטציה גנטית, צומח לי שיער ממש מהר ככה שמגלח 0 אני יכול להאריך לאורך כזה ב5 חודשים גג. אנשים היו הורגים בשביל צמיחה כזו.
בגדול, לך עם כובע וזהו.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-12-2012 בשעה 22:09.
טיילר אם אני לא יודע איזה תספורת תתאים לי? לשאול את הספר? ואם כן אתה מכיר ספר טוב ולא איזה מעפן שיעשה לי גאלח ויגיד שזה הכי טוב וזה הכי מתאים לגבר?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לשאול ספר איזה תספורת תתאים לך, ועוד בישראל זה כמעט תמיד גלח או משו מעפן אחר.
אגב זאת עוד סיבה למה צריך שיהיו לך המון ידידות, היה לי תקופה שלא הייתי מסתפר אצל ספר בכלל למה?
כי ידידה אחת שלי הייתה מספרת אותי (והיא הייתה ממש ממש טובה) והייתה צובעת לי תשיער. וזה היה בתקופה שהייתי צובע כל חודשיים
הייתה לי גם ידידה שעשתה לי עגיל בלשון
אתם מבינים כמה כסף חסכתי?
שלא נדבר על שאר הדברים שיצא לי מזה...
ידידות זה ברכה, בעיקר כאלה עם תחומי עניין שקשורים לשיפור עצמי ולא כל מיני חננות מהצופים שלא דרכו במסיבה בחיים ויושבות על 9גאג
אם אתה מדבר על פרוטקציות, גם חברות וגם חברים זה דבר שמאוד עוזר. בכללי קשרים זה דבר מאוד מאוד עוזר.
בא לי להעיר את האשכול הזה ..
כבר התחלתי לראות שינוי גם חיצונית [חדר כושר] וגם פנימית .
התחברתי למעגל חברתי שאני מרוצה ממנו אבל עדיין לא מספיק לי :/
טוב אז אני רוצה שכל אחד יביא את התספורת המושלמת לדעתו , בקרוב אני הולך להסתפר ואני רוצה להחליט מה לעשות . בפעם הקודמת התאיישתי מהגידול שיער והסתפרתי .
http://showbizglow.com/wp-content/up...e-hangover.jpg
אצלי בקרוב מאד.
תפתח אשכול חדש בנועע לתספורת, אני חושב שזה יכול להיות אחלה אשכול- אבל זו הקפצה אז אני חייב לנעול.