טוב אז החלטתי לעבור לפורום הראשי כדי להמשיך להראות כל הדרך כמה Banners Broker זו תוכנית פונזי-פרמידה.
לכל מי שלא מכיר את Banners Broker - כל הכבוד, ניצלתם.
לאלו שכן מכירים ולא נכנסו, אל תיכנסו, למרות שזה נראה מפתה.
לאלו שבפנים ומושכים עוד אנשים, הגיע הזמן שתתמודדו עם האמת.
אם לא ידעתם לBanners Broker או בשם האמיתי שלהStellar point Inc יש כמה משרדים במדינות שונות שאליהם היא הגיעה ומצאה פרטנרים לעשות "עסקים" בקיצור אחת המדינות היא הודו, בהודו יושב משרד או לפחות ישב ופעל שם במהלך תקופה, ממש כמו שבישראל יש מרכז תמיכה!
בכל מקרה לפי דברי החברה המשטרה קיבלה מידע מוטעה לגבי שיטת הפעילות של באנרס ברוקר וזה נשמע להם כאילו משהו לא בסדר שם אז הם לקחו מחשבים מהמשרד ומסמכים וסגרו אותו זמנית, אני חושב אחרת אבל כל אחד ודעתו, זו ההודעה שמשתמשי באנרס ברוקר הודו קיבלו -
לא צריך לקרוא הכל כדי להבין שהמשטרה סגרה תעסק שם, ואני מקווה שלתמיד ואולי עוד מעט גם פה בישראל יסגר![]()
בכל מקרה אם תקראו מה כתוב פוטר הCFO של החברה בהודו והסיבה היא על כך שהוא הזמין וסיפר על התוכנית שותפים הזו באופן לא נכון ולא חוקי (כל התוכנית הזאת לא חוקית אבל לא משנה) ולכן הוא פוטר, אמה מה שאותו מנהל כספים נשאר עם 50 אחוז מהחברה, למה אתם שואלים? כי כשהוא ניסה למכור את אותם אחוזים לחברה ב50 אלף דולר (בלבד יש לציין) החברה לא הסכימה ואז הוא אמר טוב נמכור רק ב10 אלף דולר! לא, גם פה החברה לא הסכימה. לא נשמע לכם קצת מטומטם שחברה של מילונים לא מוכנה לקנות 50 אחוז מאותו בן אדם כדי שיעוף משם לגמרי? אולי בגלל שלחברה אין באמת את הסכומים האלו?
עוד סיבה היא שאולי אותו בן אדם בכלל בעל החברה שמתיימרת להיות השותפה של באנרס ברוקר בהודו, אולי בגלל זה אי אפשר למכור את המניות.. כי אין זה פשוט חברה שלו.
אם החברה לא תיפול מעצמה לפחות המשטרה תעצור את זה לפני, אני מקווה.
אם מישהו פה יכול לסתור טענה אחת שאני אציג שתראה שהחברה היא לא חברה שפועלת באופן חוקי/מרמה לקוחות/גונבת כסף אני אשמח אם הוא יגיב ויגיד לי.

ציטוט ההודעה