קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-12-2012, 16:34
  2. [סיקור] Banners Broker - Earn With Brain! - הכנסו לראות
    על ידי sharkk בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-08-2012, 00:38
  3. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:30
  4. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:17
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

Banners Broker בהודו - ה"חברה" נסגרה (זמנית) על ידי המשטרה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי trhetrhe123 צפיה בהודעה
    אני לא עושה אותו על חשבון אף אחד כי אני לא צירפתי אף אחד בינתיים....בינתיים לא הוכח בשום מקום שהחברה הזאת היא הונאת פונזי, אתם סתם מדברים פה באוויר זורקים השערות...
    והתערבות שאני עושה יותר כסף ממך?
    מה זה קשור שלא צירפת, זה שהוצאת כסף מהעסק הזה נחשב שגנבת.
    אתה מכניס לתוך בריכת כסף של כולם ולוקח.

גם פעם לא הוכח שזייק ריוורדס הם פונזי, אז מה?
    יש יותר מידי דברים שמראים שזה פונזי, קודם תוריד את הטענות שלי לגבי זה ואז תוכל להגיד שזה לא בטוח פונזי, עד עכשיו לא ענית על שום דבר שאמרתי רק תשובות מטומטמות וניסיונות להראות עוד יותר מטומטם.

אגב זה לא עניין של מי עושה יותר כסף, אתה יכול גם לשאול גנב יהלומים מי עושה יותר כסף, אז מה? הכסף שלך גנוב שלו נעשה ביושר. מה אתה עשית? קנית פאנלים, אתה יודע בכלל איך עובד העסק? אני בטוח שאתה לא מבין בכלל בשוק האינטרנט.

יאללה יאללה רד מהעץ שעלית עליו! התחלת לפתוח פה יותר מדי את הפה...למה בן כמה אתה שתדבר אליי ככה? אני בן 22....ובינתיים מי עושה פה כסף? אני או אתה? אני כנראה אז יפה מאוד שאתה מזהיר אנשים מאנשים "כמוני" אבל בינתיים אני פה זה שעושה כסף!
    לא התחלתי כלום, זו האמת. אני עושה כסף שמגיע לי לעשות אותו אתה מרמה ומנסה להכניס אנשים לתוך רמאות ומרוויח כסף מגניבה, מי פה יותר בן אדם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

אני לא עושה אותו על חשבון אף אחד כי אני לא צירפתי אף אחד בינתיים....בינתיים לא הוכח בשום מקום שהחברה הזאת היא הונאת פונזי, אתם סתם מדברים פה באוויר זורקים השערות...
    אף אחד לא זורק השערות זה אתה לא מבין מה שמנסים להגיד לך
    הכסף הזה שאתה "מרוויח" כביכול זה כסף של משקיעים אחרים שהולכים להתנפץ להם החלומות עם ההפסד הענקי שהולך להגיע
    זה לא החברה גונבת,החברה רק משת"פית היא מעבירה כספים אבל כל משתמש שהרוויח הם הגנבים!
    לך תעבוד תרוויח את הכסף שלך בכבוד,תמצא דברים אחרים באינטרנט שמהם תוכל לעשות כסף
    לא מזמן מישהו פה פרסם הוכחה של 17 אלף שקל שהוא הוציא מהאינטרנט - גם הרוויח בכבוד וגם כמות מכובדת שכל אחד היה נהנה ממנה

משתמש מכור
    לייקים
    298
    נקודות
    50

אני יודע מה זה הונאת "פונזי" אתה לא צריך להסביר לי אני נכוויתי בזיק באלף דולר....אבל עדיין אתם רק משערים השערות שזה הונאת פונזי, אתם לא יודעים בוודאות 100% אתם חושבים שזה פונזי, בגלל זה אני לא מתייחס לזה
    זה ברור שהכסף שלהם בא ממשקיעים חדשים, אם אף אחד לא ירשם, תוך חדש הם נעלמים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני יודע מה זה הונאת "פונזי" אתה לא צריך להסביר לי אני נכוויתי בזיק באלף דולר....אבל עדיין אתם רק משערים השערות שזה הונאת פונזי, אתם לא יודעים בוודאות 100% אתם חושבים שזה פונזי, בגלל זה אני לא מתייחס לזה
    תראה לי פרסומת אחת שמוצבת באתר מוכר שמביא טראפיק טוב.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

למה זה ברור כל כך?
    עזוב פרסומת זה ברור שלא תמצא
    נתחיל מזה שלמה הם מערבים אותך בזה? למה הם צריכים את הכסף שלך? הרי אתה לא עושה כלום חוץ מללחוץ על כפתור על מנת להסמיך וזהו הכסף כבר זורם תקופת זמן קצרה מכפיל את עצמו
    אין אפשרות אחרת זה פונזי
    חוץ מזה יש עוד מלא דברים שמעידים על כך כמו זה שהיא לא רשומה באמת בקנדה ועצם זה שסגרו אותה בהודו לא יעשו את זה אם לא היו ראיות לכך שהחברה לא חוקית
    תשים לב שאתה מנסה לשכנע את עצמך בכוח להיות נגדנו כי אתה מאמין למה שאתה רוצה להאמין
    גם אני הייתי רוצה להאמין שבאנרס זאת חברה תמימה שזורקת כסף ואז גם אני הייתי משקיע שם ומרוויח המון
    נערך לאחרונה על ידי eyal833; 03-01-2013 בשעה 09:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KroksJordan צפיה בהודעה
    טוב אז החלטתי לעבור לפורום הראשי כדי להמשיך להראות כל הדרך כמה Banners Broker זו תוכנית פונזי-פרמידה.
    לכל מי שלא מכיר את Banners Broker - כל הכבוד, ניצלתם.
    לאלו שכן מכירים ולא נכנסו, אל תיכנסו, למרות שזה נראה מפתה.
    לאלו שבפנים ומושכים עוד אנשים, הגיע הזמן שתתמודדו עם האמת.

אם לא ידעתם לBanners Broker או בשם האמיתי שלהStellar point Inc יש כמה משרדים במדינות שונות שאליהם היא הגיעה ומצאה פרטנרים לעשות "עסקים" בקיצור אחת המדינות היא הודו, בהודו יושב משרד או לפחות ישב ופעל שם במהלך תקופה, ממש כמו שבישראל יש מרכז תמיכה!

בכל מקרה לפי דברי החברה המשטרה קיבלה מידע מוטעה לגבי שיטת הפעילות של באנרס ברוקר וזה נשמע להם כאילו משהו לא בסדר שם אז הם לקחו מחשבים מהמשרד ומסמכים וסגרו אותו זמנית, אני חושב אחרת אבל כל אחד ודעתו, זו ההודעה שמשתמשי באנרס ברוקר הודו קיבלו -

לא צריך לקרוא הכל כדי להבין שהמשטרה סגרה תעסק שם, ואני מקווה שלתמיד ואולי עוד מעט גם פה בישראל יסגר
    בכל מקרה אם תקראו מה כתוב פוטר הCFO של החברה בהודו והסיבה היא על כך שהוא הזמין וסיפר על התוכנית שותפים הזו באופן לא נכון ולא חוקי (כל התוכנית הזאת לא חוקית אבל לא משנה) ולכן הוא פוטר, אמה מה שאותו מנהל כספים נשאר עם 50 אחוז מהחברה, למה אתם שואלים? כי כשהוא ניסה למכור את אותם אחוזים לחברה ב50 אלף דולר (בלבד יש לציין) החברה לא הסכימה ואז הוא אמר טוב נמכור רק ב10 אלף דולר! לא, גם פה החברה לא הסכימה. לא נשמע לכם קצת מטומטם שחברה של מילונים לא מוכנה לקנות 50 אחוז מאותו בן אדם כדי שיעוף משם לגמרי? אולי בגלל שלחברה אין באמת את הסכומים האלו?

עוד סיבה היא שאולי אותו בן אדם בכלל בעל החברה שמתיימרת להיות השותפה של באנרס ברוקר בהודו, אולי בגלל זה אי אפשר למכור את המניות.. כי אין זה פשוט חברה שלו.

אם החברה לא תיפול מעצמה לפחות המשטרה תעצור את זה לפני, אני מקווה.

אם מישהו פה יכול לסתור טענה אחת שאני אציג שתראה שהחברה היא לא חברה שפועלת באופן חוקי/מרמה לקוחות/גונבת כסף אני אשמח אם הוא יגיב ויגיד לי.
    צודק ב-100% אני ראיתי כל מיני מדריכים ואתרים שלמים שמסבירים כמה זה כדאי ושמתי לב עד כמה אנשים טיפשים נגררים אחרי ההבטחות שזה משתלם צריך רק להשקיע קצת כסף זה,אבל אף אחד כמעט לא עצר לרגע לשאול איך זה עובד? ממה הרווח, אם זה מההקלקות אז למה אני צריך להשקיע כסף? מספיק שארים יקליקו הטיפשות הזו נובעת מהרצון להאמין שבאמת אפשר לעשות כסף מהיר [אני לא מדבר על כסף קל אותו ניתן לעשות בכמויות קטנות יחסית].

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 000m צפיה בהודעה
    צודק ב-100% אני ראיתי כל מיני מדריכים ואתרים שלמים שמסבירים כמה זה כדאי ושמתי לב עד כמה אנשים טיפשים נגררים אחרי ההבטחות שזה משתלם צריך רק להשקיע קצת כסף זה,אבל אף אחד כמעט לא עצר לרגע לשאול איך זה עובד? ממה הרווח, אם זה מההקלקות אז למה אני צריך להשקיע כסף? מספיק שארים יקליקו הטיפשות הזו נובעת מהרצון להאמין שבאמת אפשר לעשות כסף מהיר [אני לא מדבר על כסף קל אותו ניתן לעשות בכמויות קטנות יחסית].
    אני אשמח מאוד אם כאשר אתה נתקל במישהו שמנסה להכניס מישהו אחר לBanners Broker תזהיר אותו לגבי מה שאתה יודע, תפנה אותו לפה או שתעשה מה שבראש שלך, העיקר שכמה שפחות נזק יהיה לדבר הזה, המטרה היא לגרום לאלו שנכנסו כי מישהו הבטיח להם משהו לנסות ולצאת ולאלו שלא נכנסו לא להיכנס.

אני אודה לך מאוד אם תעשה את זה.

אני מוכן להתערב איתך על מה שלא באלך! ואני רוצה שתראה לי תלושים שקיבלת משכורת ולא באתר שכתוב ככה וככה... אח שלי אני עושה 7 אלף מהאינטרנט בחודש...
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

אם היית קורא את הכול ועד הסוף היית מבין שרק הסניף בהודו נסגר כי הוא נוגד את חוקי המדינה כי הודו חשבה שזה MLM וגם היית יודע שזה זכיין של באנרסברוקר
    ככה לרשום שזה נסגר זה ממש לא נכון החברה מתנהלת כרגיל והכול מעולה

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי liran15 צפיה בהודעה
    אם היית קורא את הכול ועד הסוף היית מבין שרק הסניף בהודו נסגר כי הוא נוגד את חוקי המדינה כי הודו חשבה שזה MLM וגם היית יודע שזה זכיין של באנרסברוקר
    ככה לרשום שזה נסגר זה ממש לא נכון החברה מתנהלת כרגיל והכול מעולה
    הזכיין בהודו = החברה בהודו, אתה בעצמך אמרת את זה כרגע

הוא לא נסגר כי זה נוגד את חוקי המדינה והיא חשבה שזה MLM סתם ככה, או פונזי דרך אגב. מישהו דיווח לה

ומה לעשות, הסניף שם נסגר, אם תנסה להתקשר שם לא נראה לי שיענו לך, לא שיענו לך בשום מקום עם המספר שהם נותנים (שגם הוא מזוייף) אבל בוא נעזוב את זה.

הכל מתנהל כרגיל ומעולה? עובדה שלא, אם משטרה חוקרת אותך אין עסקים כרגיל, אני מקווה שגם בקרוב לא יהיו עסקים.

אני מבין שאתה גם בתוך ה"תוכנית" המטורפת הזאת, אפשר לדעת איך אתה כל כך בטוח בחברה? או שאתה יודע שהיא פונזי ופשוט לא אכפת לך לגנוב מאנשים.

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

אני מבקש לשמור על דיון ולא ריב, תשמרו על שפה נאותה
    לנושא: אני לא אתן את הדעה שלי על האתר הנ"ל, שיהיה בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Strider; 03-01-2013 בשעה 23:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    אני מבקש לשמור על דיון ולא ריב, תשמרו על שפה נאותה
    לנושא: אני לא אתן את הדעה שלי על האתר הנ"ל, שיהיה בהצלחה.
    למה אתה לא נותן את הדעה שלך לגבי האתר הזה, בתור מפקח שכל כל העסק פה ובחור שנראה שמבין בכסף באינטרנט אני רוצה לשמוע את הדעה שלך.
    אם אתה רוצה אני יכול להציג לך כמה טעונים לגבי הדעה שלי (שBanners Broker הם פונזי) ואז תוכל להביע את דעתך.

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

ציטוט נכתב במקור על ידי KroksJordan צפיה בהודעה
    למה אתה לא נותן את הדעה שלך לגבי האתר הזה, בתור מפקח שכל כל העסק פה ובחור שנראה שמבין בכסף באינטרנט אני רוצה לשמוע את הדעה שלך.
    אם אתה רוצה אני יכול להציג לך כמה טעונים לגבי הדעה שלי (שBanners Broker הם פונזי) ואז תוכל להביע את דעתך.
    כי ברגע שאתן דעה, אנשים רבים יתחילו לריב ולא יתנהל דיון תרבותי כפי שצריך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    כי ברגע שאתן דעה, אנשים רבים יתחילו לריב ולא יתנהל דיון תרבותי כפי שצריך.
    למה שזה יקרה, כי אתה מפקח? זה לא אמור לשנות בכלל.
    אם אתה לא רוצה שיריבו אז תשלח לי בהודעה פרטית, אני​ רוצה לשמוע את הדעה שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על הפירסום!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect