לדוגמא אם לחברה שלכם היה דיי הרבה שערות ערווה למטה
זה היה מפריע לכם או לא ?
לי זה היה דיי מפריע והייתי מעדיף שהיא תוריד
לדוגמא אם לחברה שלכם היה דיי הרבה שערות ערווה למטה
זה היה מפריע לכם או לא ?
לי זה היה דיי מפריע והייתי מעדיף שהיא תוריד
|
|
מה זה, סקר? (אם כן, תפתח את האשכול בדיבורים ואם לא אז פשוט תפרט מה השאלה שלך).
בכל אופן אני חושב שזה עניין מאוד אינדיבידואלי, כשלעצמי, רק ממש הרבה שער היה מפריע.
קצת מוזר שגבר פותח כזה נושא, כאילו שאתה עושה סקר...
בכל מקרה, הגבול שלי זה קצת זיפים מעל הדגדגן לא על כל הכוס, זה פשוט מגעיל.
אני מעדיף חלק, אבל היו כמה עם זיפים מעל לדגדגן..זה אפילו דיי מלהיב לדעת שהבחורה משקיעה בעצמה אפילו בגילוח למטה
שאני חרמן אז אפילו אם יהיה לך ח'צקונים בכוס זה לא יפריע לי, הגזמתי אבל הבנתם תעיקרון.
תכלס לא ממש חח
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הכל תלוי בכמה
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
לא...
The Pod
אני חושב שבחורה צריכה להיות נקייה ומטופחת- נקייה למטה, שיערות אצל בנות זה אחד הדברים הגעילים בשבילי... הייתה לי ילדה בכיתה עם שיערות בבית שחי, כל פעם שהסתכלתי עליה כמעט הקאתי
בחורה צריכה לטפח את עצמה, אבל בעיקרון זה תלוי מטרה.
אם אתה כבר במיטה איתה וזה לא כזה ביג דיל וזה סטוץ... אז בקטנה.
בעיקרון כל עוד זה חד פעמי (או המפגש או המצב שהיא לא מטופחת), אז בסדר.
יצא לכם להיתקל בנשים שבכלל לא מורידות ? סליחה אם יוצא שאני מקפיצה את האשכול , אבל סתם שאלה... כי היום ניראה לי הרוב מורידות :-) בעיקר אם זה למטרה מסוימת.
אמממ בגיל יותר צעיר שבחורה לא תתקל פתאום בסטוץ אז כן, יש הרבה שבזמן החורף לא מורידות אלא אם יש להם חבר או משהו.
אבל רואים את זה ישר, כשפתאום יש זרימה והבחורה לא מוכנה להוריד מכנסיים זה מעלה חשדות לגבי היער שם למטה (;
טוב חורף זה כבר משהו אחר לגמרי... אבל בכלליות חשוב טיפוח.
איכס...אתם מגעילים חחחחח
לא יצא לי בחיים להיתקל בבחורות עם אשכרה יער למטה..אבל יצא לי המון שיש קצת זיפים למטה או שהיא פשוט משאירה פלומה נחמדה מעל לדגדגן ואז זה אפילו דיי סקסי..
בן ששעיר שם למטה זה גועל נפשששששששש