אוקיי אז יש כמה דרכים להוריד שער משמה לא?
-ווקס
-לגלח
-לחתוך קצת מלמעלה
אז מה השיטה שלא ייגדל לכם שמה פי 10000 שיער וקוצני?
אוקיי אז יש כמה דרכים להוריד שער משמה לא?
-ווקס
-לגלח
-לחתוך קצת מלמעלה
אז מה השיטה שלא ייגדל לכם שמה פי 10000 שיער וקוצני?
|
|
לקצץ קצת מלמעלה..
אפשר גם מלמטה.
אפשר לקצץ מכל מקום.......עדיף קיצוץ....
אל תגלח שם אחי זה סתם גועל..
Vicious Delicious 2006
אם זה נורא מפחינתך אז אל תגלח, תקצר
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
אם אני מקצץ זה ייגדל יותר והרבה יותר שערות יגדלו?
אחי אני לא קיצצתי ולא כלום פשוט לקחתי סכיון ויאללה הורדתי הכל..גדל לי בדיוק כמו שהיה לפני...וגם לא היו פצעים וכל החארטות האלה..רק אם אתה עושה ככה תדאג ישר לשים אלכוהול כשאתה מסיים כדי לחטא את זה..
נערך לאחרונה על ידי Morag; 23-11-2006 בשעה 22:18.
חחח לא נעים לי להגיב פה.. אבל אנערף
כל עוד אתה לא מוציא את השערה מהשורש היא לא תגדל שחורה יותר ולא עבה יותר
אבל השאלה היא אם אני מקצץ נגיד אז ייגדל יותר? למרות שרק קיצצתי ולא הורדתי מהשורש?
כבר פתחנו דיון על זה כמה נושאים למטה
אם לא תעשה את זה מהשורש , לא יגדל לך יותר ולא חזק יותר .
תעשה מהשורש ? תהפוך לקקטוס .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בסדר עוד שאלה אליכם..יצא לכם סתם לשחק בביצים או סתם במקלחת אתם רואים שיוצאים לכם קצת או שזה רק אני? חח
נערך לאחרונה על ידי איתי המאגניב; 24-11-2006 בשעה 15:56.
רק אתה אחי
רק אתה אחי X"
וכמוש אמרו אם לא תוציא אותה מהשורש היא לא תיהיה שחורה יותר או זה
פשוט תקץץ עם מספריים
הכי טוב
כן אחי זה גם לי יוצאים קצת חחח זה טבעי :X
ואיתי אני יודע שאתה לא גר בארץ אבל בטח יש את זה גם בחול.
לא יודע פתאום הגיע "טרנד" בשכבה שכולם מורידים שערות בזין חחח הרבה חברים קנו משחה של VEET שאתה שם אותה מחכה 3 דקות שוטף וזה כאילו הרגע גילחת זה משאיר זיפים כאלה אבל זה בן זונה לא מרגישים אתה שם מחכה 3 דקות נכנס למקלחת וזה מוריד שיער בכל מקום בגוף...
זה במקור לבנות אבל זה לא משנה תראה יש דבר כזה VEET משחה להסרת שיער או שמפו אנערף אני ישאל את חבר שלי
וואלה!? VEET? וזה כאילו כמו קיצוץ ומכל מקום בגוף?
כן תחפש ככה חבר שלי אמר לי קוראים לזה VEET
הנה משהו שמצאתי בגוגל
קרמים למינהם לדוגמא VEET- מדובר בגילוח כימי, הפעולה היא בדיוק זהה לגילוח אין שום הבדל חוץ מזה שאין סכין הקרם פשוט שורף את השיער, התוצאה היא 100 כמו גילוח אל תבלבלו זה לא שעווה, השעיר צומח כמו שיער שגולח עם סכין ובדיוק באותו זמן, ניסיתי על עצמי את 2 השיטות האלה ויצא לגמרי זהה.