אלקטרונית מזיקה?
אתמול קניתי עם קצת ניקוטין ממש קצת ואני אסמטי זה מזיק ?
דחוףףףף
אלקטרונית מזיקה?
אתמול קניתי עם קצת ניקוטין ממש קצת ואני אסמטי זה מזיק ?
דחוףףףף
|
|
אף אחד עוד לא באמת יודע את ההשפעות של אלקטרונית. מה שכן, רוב האנשים מסכימים שהן פחות מזיקות מסיגריות רגילות. בקשר לאסטמה אין לי מושג אז קח את זה בעירבון מוגבל.
ניקוטין זה לא מה שמסרטן בסיגריות, העשן זה מה שמסרטן. ובאלקטרונית אין עשן, רק אדים. מצד שני, עשו מחקרים שאלקטרונית יכולה לגרום לבצקות בריאות. בכל מקרה, בכמות שאמרת שאתה מעשן לא מאמין שיקרה לך משהו.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 03-01-2013 בשעה 22:34.
אני קניתי את זה אתמול
וחבר שלי אמר לי שאם אני עושה שכיבות סמיכה איכשהוא זה יעזור, זה נכון ? כאילו כל בוקר כמה
ואי אפשר לקבל מזה סרטן ?
כי בכללי יש למשפחה שלי ממש היסטוריה קשה עם זה (חצי מהמשפחה בערך מתה מזה ועוד ימותו )
ועוד משהו בכללי לפעמים אני משתעל וכל זה (לא אסטמה ממש חמורה אפשר לחיות עם זה בלי כל בעיה אפילו המורה כל פעם שאני לא מגיע בחמש הראשונים בריצות אומר לי שהוא מאוכזב מאוד,לא משהו שאמור להפריע ביום-יום) אבל שהתחלתי עם האלקטרונית אני הרגשתי חנק כזה ומאז לפעמים שאני מעשן קצת אני משתעל
חבר אחר שלי שמעשן רגילות אמר לי שגם לו זה קרה בהתחלה שהחניק לו בגרון וזה גרם לו לשיעול כמה ימים וכל זה
שאני יתרגל לזה זה יפסיק ?
תמיד כשמתחילים לעשן משתעלים בהתחלה. לא ידעתי אם זה חל על אלקטרונית, אבל מסתבר שכן.
ואני לא מאמין ששכיבות סמיכה יגנו עליך מפני בצקות בריאות, אם באמת אפשר לחטוף את זה מאלקטרונית (זה לא נמצא מספיק זמן בשוק בשביל שיעשו על זה מחקרים ארוכי טווח).
סרטן כנראה שאי אפשר לחטוף מזה, כי שוב, העשן זה מה שגורם לסרטן, לא הניקוטין. מצד שני, יש 0 פיקוח על תמציות ופילטרים של אלקטרונית אז אתה לא יכול לדעת מה הם שמים לך שם, ואפשרי בהחלט שחלק מהחומרים ששמים הם מסרטנים. מצד שלישי, אם יש לך במשפחה אחוזים כ"כ גבוהים של סרטן יש מצב שתחטוף סרטן בלי לעשן כלום. (בכללי רוב מקרי הסרטן לא נגרמים מעישון, רק רוב מקרי סרטן הריאות.)
נ.ב. אם אתה כ"כ בקטע של בריאות באמת שאני לא יודע איך אתה מתרץ לעצמך לעשן. לפי ההודעות שלך נראה שאתה מריץ סרטים ותרחישים ובמקרה כזה אולי באמת עדיף שלא תעשן בכלל.
2 חברים שלי קיבלו מזה בצקת ריאות בערך חודש אחרי שהם קנו את זה
לא ממליץ בכלל
מוכר שיטה להרוויח מפיורקאש 20 שקל ויותר כל שבוע ב4$ לפאיפל בלבד
דברו איתי בהודעה פרטית
או בסקייפ: yonilegend
משהו מעניין שמצאתי
http://www.pharmaline.co.il/228257
רוצה לשמור על הבריאות? אל תעשן. אל תעשן כלום.
אני לא מבין מה דחוף לך לעשן אם אתה כל כך מפחד מזה.. באמת שזה דפוק