רוצה לצאת להתחיל ולהעלות את הביטחון שלי אבל איפה אפשר ללכת להתחיל עם בנות?
חברים שלי פאקינג אדישים (שבוע לשכנע אותם לצאת לקניון רציני!)
תודה מראש . . .![]()
רוצה לצאת להתחיל ולהעלות את הביטחון שלי אבל איפה אפשר ללכת להתחיל עם בנות?
חברים שלי פאקינג אדישים (שבוע לשכנע אותם לצאת לקניון רציני!)
תודה מראש . . .![]()
|
|
מה זאת אומרת איפה?
כשאתה רוצה לראות כדורגל, אתה יושב על כיסא ושואל "איפה אני יכול לראות כדורגל?" או שאתה פותח טלוויזיה ומתחיל להעביר ערוצים עד שאתה מגיע לכדורגל? או שמעביר בערוצי הספורט עד שאתה מגיע למשהו מעניין...
אותו הדבר עם בנות, אל תשאל שאלה שאתה יודע את התשובה לגביה, תשאל שאלה אמיתית שבאמת יש לך בעיה (ביישנות, פחד מלדבר עם בנות, לא נראה טוב)
אם אתה באמת שואל איפה אפשר להתחיל עם בנות אז- פארק, קניון, בר\פאב\מועדון\מסיבה , עם חברים, סופר, בצפר...הבנת את הראש שלי? בכל מקום שיש בו בני אדם.
אל תתחיל עם בנות
תקרא נושאים פה על שיפור עצמי ובעיקר נושאים שלי ואת הנושא הנעוץ של רודני
תזרוק תחברים שלך וצא למסע של שיפור עצמי ותוך כדי יהיו לך חברים נורמלים ולא חנבצים מסריחים ולא זורמים שאפילו לקניון לא מוכנים לצאת
רק ככה תשיג בנות השאר זה בולשיט
ותשיג הרבה ידידות, כמה שיותר יותר טוב. אתה רוצה להגיע למצב שישך ידידות בכל הארץ וישך יחס משהו כמו 80% ידידות 20% חברים.
זהו אתה לא צריך יותר מזה
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 03-01-2013 בשעה 22:47.
+1.
כל הקטע של ללכת לקניון או לרחוב ולהטריד בנות עם רוטינות מטומטמות ולנסות עליהן דברים זה דבר דפוק.
מעגל חברתי, זה המפתח.
חברים = עוד ידידות.
ידידות = עוד ידידות.
וכו' וכו' וכו', תתחיל להכיר אנשים, להיות חברותי, תייחצן או משהו, אלא אם כן אתה חננה אז תתחיל להראות טוב כי זה חשוב ומי שאומר שלא, מזיין תשכל.
ואת זה אמר ילד המייפל...אל תתחיל עם בנות
תקרא נושאים פה על שיפור עצמי ובעיקר נושאים שלי ואת הנושא הנעוץ של רודני
תזרוק תחברים שלך וצא למסע של שיפור עצמי ותוך כדי יהיו לך חברים נורמלים ולא חנבצים מסריחים ולא זורמים שאפילו לקניון לא מוכנים לצאת
רק ככה תשיג בנות השאר זה בולשיט
ותשיג הרבה ידידות, כמה שיותר יותר טוב. אתה רוצה להגיע למצב שישך ידידות בכל הארץ וישך יחס משהו כמו 80% ידידות 20% חברים.
זהו אתה לא צריך יותר מזה
1-
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-01-2013 בשעה 11:42.
חב'רה אין כל רע בלהתחיל עם בחורה.
אני לא מדבר על לגשת לבחורה עם 6 שעונים בכל יד, ואפליקציה של שעון באייפון ולשאול בחורה "תגידי, מי משקר יותר שעוני יד או שעוני אייפון?"
כשכתבתי להתחיל עם בחורה התכוונתי ללזרום עם הסוטיאציה ולא לתת פחד להרוס לכם.
זאת אומרת שאם נגיד אתם נכנסים לבית קפה ועומדים בעמדה הזאת שמזמינים בה קפה ומנסים לחשוב מה להזמין, ואז פתאום מגיעה איזה בחורה יפה מצד שמאל, מסתכלים עלייה, אתם מחייכים, היא מחייכת ואז אפשר להגיד איזה "היי..בוקר טוב" ולתת לה להבין בסאב-טקסט שאתה בעצם אומרים "אני רוצה להתחיל איתך כי יש לך חיוך יפה" וזה מספיק.
אבל- בכדי שתצליחו להוציא מסוטיאציה כזאת באמת שיחה, אתם צריכים להראות טוב כדי שהבחורה תתעניין בכם. אם אתם נראים טוב, היא תגיב "בוקר טוב", תסתכל על הקפה ואז שוב תסתכל עליכם במבט של "נו..תגיד משהו...תתחיל איתי
" כי זאת הדרך של נשים היום להתחיל עם גברים, דרך המבטים וחיוכים.
למרות שבזמן האחרון דווקא כן נשים מתחילות לעשות צעדים ולהתחיל עם גברים (גם איתי). אבל גדול אתם צריכים להיות קצת יותר מהגבר הממוצע כדי שתיהיה מעניינים מספיק לבחורה כדי שהיא תרצה לעשות איזה שהוא צעד.
להתחיל עם בנות זה לא רע בכלל.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.