|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.
התשובה לשאלה שלך היא די פשוטה - פשוט קח לך מישהו שאשכרה כן רוצה ללכת ולנסות דברים חדשים, ופשוט לך תנסה איתו, ותיעזר בו ותעזור לו. חבר טוב שעוזר זה אחד הדברים החשובים בתחום כשמתחילים לבד.
פולו321 תתפלא כמה כובעים יצא לי לפגוש, גם 18+, לבני זונות אין טאקט ויש להם נטיה להדחף בברים לשולחנות של אנשים שאין להם קשר אליהם. היו בנות שאשכרה ביקשו ממני להעביר אותן מקום כי המוזרים האלה הטרידו אותם ולפעמים המצב אפילו הגיע עד לאבטחה.
ואני מדבר בתור ברמן לשעבר ככה שיש לי טיפה יותר נסיון ממך בנושא. יש בפורום הזה עוד בחור שעובד בעבודה שעבדתי בה והוא יכול לספר לך את אותן החוויות בדיוק.
וגם בתור אחד שהיה יושב עם החבר'ה שלו ועם בנות בבר, הם ניסו להדחף והתנהגו כמו מפגרים. וכמובן שהם נראו כמו זין.
לאדע אם הם השתמשו במשפטים כאלה ואחרים אבל הם שידרו חוסר בטחון וניסו "להדחף" ולנסות לצאת "אלפא". אם זה לא התנהגות של כובעים לא יודע מה כן. אה ולכמה מהם היה כובע סניה.
ואני לא אתחיל לדבר על שאר הדברים מחוץ לברים, המצב גרוע הרבה יותר. צא עם ידידות (אם ישך בכלל) לשדרות רוטשילד או למסיבת רחוב בפלורנטין לכמה שעות ותראה בעצמך.
נמאס מאנשים כמוך שמדברים בלי נסיון ומנסים להיות עורכי דין של סניה הפאג הזה.
אם אתה לא מאמין כנראה שאתה לא יוצא הרבה מהבית ואם כן זה באיזה קיבוץ נידח. תנסו ותראו.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 01:50.