קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אין לי קשר עם בנות ואני מחפש קשר....
    על ידי iatraf332 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 27-04-2011, 21:52
  2. אני חדש ואני מחפש עצות
    על ידי mrdk1 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2010, 20:54
  3. שלום שמי דניאל ואני מחפש אם מישהו מכיר ....
    על ידי דניאל4444 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 10:49
  4. פתחתי קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי אבידור בפורום Gunz Online
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:19
  5. אני פותח קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי omer1 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 22:31
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

וואו אוקיי. הלכתי לאיבוד ואני מחפש עצות

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל וואו אוקיי. הלכתי לאיבוד ואני מחפש עצות

לילה(בוקר) טוב לכולם
    הרגע חזרתי מאיזו מסיבה בבית של חבר. החבר הזה הוא בחור שלמד שכבה מתחתיי והיינו חברים די קרובים אפשר להגיד. יחסית.
    בכל אופן, הוא ארגן מסיבה ענקית אצלו בבית.
    בתור חבר טוב, גם הצעתי לבוא קצת לפני לעזור למרות שלא היה ממש צריך, הייתי שם והתחברתי עם המארגנים והכל היה נחמד.
    לאט לאט אנשים הגיעו, ולאט לאט הלכתי לאיבוד. לא יודע אם זה בגלל המוזיקה הרועשת או הריקודים, או שסתם זה מוציא אותי מפוקוס. פשוט המון חברים שאני הכרתי שם באו אליי ושאלו אותי מה קורה איתי ולמה אני ככה. פשוט הייתי אובד עצות.
    לא הייתי מפוקס בשיט ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי חוץ מלשבת פשוט בצד ולהסתכל על כולם בתקווה שיעלה לי משהו לראש.

איך אפשר לשנות את המצב הזה? אולי בכלל מסיבות זה לא בשבילי? לא פעם ראשונה שמשהו כזה קורה לי.

ד"א, דווקא נקודה חיובית שאפשר לקחת מהאירוע היא ללא ספק איך שהתלבשתי, קיבלתי כל כך הרבה מחמאות שזה באמת כייף.

תודה רבה לכם

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז ככה בתור אחד שעכשיו כל המסיבות שלו הן מסיבות קולג' בבתים, אני מדבר מנסיון.

אם זה פעם ב...אז זה קורה לכולם. ביום הראשון גמאני לא הייתי משו.

אם זה קורה לך כל פאקינג פעם זה אומר שמשו בך דפוק. או שאתה לא מתמסטל מכלום או שאתה לא מסטול מספיק או שאתה פשוט ביישן. ואם אתה יושב בפינה בפאקינג מסיבה ולא רוקד כנראה שאתה ביישן ברמות מטורפות שזה לא בריא כבר.

הייתי מציע לך להתחיל לשתות או לעשן או לקחת כל דבר שבהישג יד, אתה נשמע סחי כזה שלא אוהב להתמסטל ולהתחרע.
    מצידי תרקוד גנגנם סטייל בתחתונים בתוך הג'קוזי (אם אתה באמת מכיר את הרוב במסיבה זה אחד הכיפיים) כל עוד אתה מסטול זה טוב.

MDMA, ירוק, בירה, וויסקי, טקילה וודקה אלה התרופות נגד ביישנות. קח אחת מהן ותחגוג. גם הבחור הכי ביישן בקולג' אצלנו צוחק כמו משוגע עם כולם אחרי שהוא מעשן איזה BLUEBERRY טוב.

אם מסיבות זה לא בשבילך אין לך טעם לחיות, החיים חסרי משמעות בלי מסיבות.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 05-01-2013 בשעה 12:15.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אם מסיבות זה לא בשבילך אין לך טעם לחיות, החיים חסרי משמעות בלי מסיבות.
    מהר מהר מהר אני מתקשר למשאית של המדליות ולועדה שאחראית על פרס דארווין; ברכות, הצלחת למצוא את המשפט הכי מפגר שקיים.

אם עד עכשיו רק חשבתי שאתה אידיוט מוחלט, אני בטוח בזה עכשיו.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fabio צפיה בהודעה
    מהר מהר מהר אני מתקשר למשאית של המדליות ולועדה שאחראית על פרס דארווין; ברכות, הצלחת למצוא את המשפט הכי מפגר שקיים.

אם עד עכשיו רק חשבתי שאתה אידיוט מוחלט, אני בטוח בזה עכשיו.
    זה שאתה ממורמר שלא יודע להנות מהחיים ומתבייש לרקוד לא אומר שכולם כמוך.

החיים חסרי משמעות אם אתה לא נהנה בהם ו90% מההנות בחיים קשורים לדברים כמו מסיבות. אלא אם כן בשבילך הנאה זה לאונן על ציורים סיניים ב9גאג אז מי אני שאשפוט כל אחד ומה שעושה לו את זה.

עזוב אתה מהאנשים האלה שכל החיים שלהם זה בצפר צבא עבודה חתונה משכתנא ילדים מוות
    אני מעדיף להיות הכי אידיוט שיש שעושה בשנה מה שאתה לא תעשה בכל החיים מאשר להיות "חכמולוג" עם חיים כמו שלך.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 03:46.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה

איך אפשר לשנות את המצב הזה? אולי בכלל מסיבות זה לא בשבילי? לא פעם ראשונה שמשהו כזה קורה לי.

תודה רבה לכם
    Persee אתה תותח אל תתן לשטויות להטריד אותך...
    מסיבות כבר ממזמן אינן מצדיקות את שמן, מכיוון שהן הפכו לדבר בהרבה יותר שיגרתי וסטנדרטי.. זה לא שיש באמת סיבה ל-"מסיבה".

במקום לשנות את המצב שאל את עצמך - כיצד תוכל להפיק ממנו תועלת?
    לרוב הצעירים שיוצאים למסיבה בכל סוף שבוע, סטטיסטיקת ההנאה שלהם היא בערך כזאת:
    3 - מסיבות משעממות/סטנדרטיות (הכוונה שהם יכולים לרקוד ולשחק אותה נהנים אך בתכלס זוהי "עוד מסיבה" מבחינתם).
    1 - טובה.

אתה יכול להשתמש בסטטיסטיקה הזאת בשביל לבנות או לחזק מעגלים חברתיים והכי חשוב - להשיג בחורות
    במסיבה סטנדרטית של סוף שבוע, אם תוכל לספק לי נושא מעניין לדבר עליו או איזו חוויה משעשעת/כייפית/מרגשת איתך על הספסל בצד, לא תהיה לי שום בעיה לוותר על הריקודים והשתייה בשביל לבלות איתך את הערב, שלא נדבר על בחורות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח תכלס אני יגיד תאמת אני מסכים עם סוניק יש משהו במה שהוא אומר.
    המסיבות בישראל מזעזעות או זה היה ככה בשנתיים האחרונות לפחות חחח לא הייתה מסיבה אחת שנהנתי בה כמו שהייתי נהנה פעם.

המסיבות היחידות ששוות אצלכם עכשיו זה מסיבות בית מאורגנות ככה שאין סיכוי למסיבולבול. למשל אצלנו יש חוק. כל אחד יכול לבוא למסיבה אם הוא עושה אחד מזה:

1. מקושר חזק למי שצריך (מי שאמר שקשרים זה לא חשוב אני יתלה אותו מהאשכים)
    2. מביא בנות
    3. מביא שתיה/משהו לעשן

מכיוון שאין הרבה פריירים שירצו לתרום בקבוקי ג'ק דניאלס או גרייגוס כי לרוב הסטודנטים אין גרוש על הנשמה, הם יהיו חייבים להביא בנות. והמקשורים הם אולי 10 חבר'ה והם לא באמת עושים הבדל ב"האם זה יהי מסיבולבול". ככה שהסיכוי למסיבולבול אפסי אם יש "סלקציה" בדולר תשעים. אח''כ כולם מסטולים ולאף אחד לא אכפת מי אתה אבל מסיבולבול זה לא יהיה.

ויש כמובן את הילדודס סטייל - ישיבות עם וודקה, בנות ועוד כמה חברים בגינה. אפשרות "משודרגת" של זה זה להתארגן נגיד כמה בנות וכמה חברים מעיר או מהשכונה שלך ופוגשים עוד חבורה מעיר Y והולכים למקום כזה או אחר, משכירים גנרטור, עושים על האש ושמים מוזיקה ויאללה בלאגנים לרקוד משיקעת החמה עד צאת הנשמה חח תכלס עם כמה שאהבתי תמסיבות של פעם נהנתי הרבה יותר במצבים כאלה ובמסיבות בית ואת רוב האנשים הכרתי ככה.

שאר הדברים זבל, בעיקר הברים האלה עם המחירים המסריחים שהם דופקים לאלכוהול ואני מדבר בתור ברמן לשעבר.

שמח שאני לא בחור הזה יותר והייתה לי אפשרות לראות את המלך בלייב (אביצ'י חיימשלי) ולהרגיש כמו מעריצה של ג'סטין ביבר. feelsawesomeman
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 10:54.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא הבנתי מה הסיפור שלך.
    אמרת שהיית אובד עצות, לא מפוקס, מבולבל..לא הבנתי. ישבת על ספסל לא מפוקס ולא ידעת מה לעשות עם עצמך, מה הכוונה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תודה לכולם על התגובות.
    לטיילר, אני לא בקטע של שתייה ובטח שלא של חומרים. אני פשוט לא נהנה ומזה ובלי קשר אני גם נוהג לרוב.

סוניק, תודה רבה קודם כל צריך לציין שהיה לי כייף בגדול, אבל פשוט הלכתי לאיבוד עם עצמי וישבתי פשוט עם כמה חבר'ה וסתם דיברנו לנו. אבל האקשן לא נמצא שם. וגם לא הבנות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה הסיפור שלך.
    אמרת שהיית אובד עצות, לא מפוקס, מבולבל..לא הבנתי. ישבת על ספסל לא מפוקס ולא ידעת מה לעשות עם עצמך, מה הכוונה?
    איך אני אסביר את זה אחרת, היה לי פשוט מוזרה כל הסיטואציה הזאת. היה כל כך הרבה בלאגן מסביב ומוזיקה רועשת שהיה לי קשה להתאפס על עצמי. נהנתי, אבל לא כמו שהייתי רוצה להנות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איך אני אסביר את זה אחרת, היה לי פשוט מוזרה כל הסיטואציה הזאת. היה כל כך הרבה בלאגן מסביב ומוזיקה רועשת שהיה לי קשה להתאפס על עצמי. נהנתי, אבל לא כמו שהייתי רוצה להנות.
    לא הצלחת להסביר כי לא הבנתי עדיין.

מה זה אומר להתאפס על עצמך? מה זה אומר אם כן היית מתאפס על עצמך? היית מתחיל לקפוץ משולחן לשולחן? היית עובר בחורה בחורה ותופס לה תציצים? מה זה אומר? מה ציפית מעצמך לעשות ברגע שתתאפס על עצמך?

אוףף..למה אף אחד בפורום הזה לא יודע לפרט..זה משגע אותי.

כתבת שנהנת אבל לא כמו שרצית להנות, איך רצית להנות? להיות עם מישהי בחדר למעלה במיטה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

לא הצלחת להסביר כי לא הבנתי עדיין.

מה זה אומר להתאפס על עצמך? מה זה אומר אם כן היית מתאפס על עצמך? היית מתחיל לקפוץ משולחן לשולחן? היית עובר בחורה בחורה ותופס לה תציצים? מה זה אומר? מה ציפית מעצמך לעשות ברגע שתתאפס על עצמך?

אוףף..למה אף אחד בפורום הזה לא יודע לפרט..זה משגע אותי.

כתבת שנהנת אבל לא כמו שרצית להנות, איך רצית להנות? להיות עם מישהי בחדר למעלה במיטה?
    זה אומר שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי שם. הגעתי, התחיל סבבה והכל, אבל פשוט לאט לאט שהגיעו אנשים לא ידעתי לאן ללכת. לא ידעתי מה לעשות. לא ידעתי איך לגשת למי לגשת ופשוט לא מצאתי את עצמי שם.
    מה זה אומר אם כן הייתי מתאפס על עצמי? שהייתי מתחבר ליותר אנשים, כמובן שגם לבנות. שבמקום לשבת היו לי הרבה אנשים שאני יודע שכל פעם שאני רוצה לקום לרקוד הם יהיו שם איתי, במקום כמה חבר'ה שפשוט ישבתי איתם ודיברתי איתם שם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה אומר שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי שם. הגעתי, התחיל סבבה והכל, אבל פשוט לאט לאט שהגיעו אנשים לא ידעתי לאן ללכת. לא ידעתי מה לעשות. לא ידעתי איך לגשת למי לגשת ופשוט לא מצאתי את עצמי שם.
    מה זה אומר אם כן הייתי מתאפס על עצמי? שהייתי מתחבר ליותר אנשים, כמובן שגם לבנות. שבמקום לשבת היו לי הרבה אנשים שאני יודע שכל פעם שאני רוצה לקום לרקוד הם יהיו שם איתי, במקום כמה חבר'ה שפשוט ישבתי איתם ודיברתי איתם שם.
    יכול להיות שסתם עובר עלייך משהו בקטנה..אולי היית צריך לשתות איזה משהו כדי להתרענן אני לא יודע, אבל בכל מקרה פעם הבאה כשאתה בבלק אוט, תפוס חבר ותגיד לו את זה שיעזור לך קצת

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

יכול להיות שסתם עובר עלייך משהו בקטנה..אולי היית צריך לשתות איזה משהו כדי להתרענן אני לא יודע, אבל בכל מקרה פעם הבאה כשאתה בבלק אוט, תפוס חבר ותגיד לו את זה שיעזור לך קצת
    תודה אחי. זו לא הפעם הראשונה שאני ככה במסיבה כזאת מחוץ לעניינים, פשוט הפעם זה היה הכי קיצוני שקרה לי אי פעם. דווקא היו לי ציפיות אבל לא הלך.במיוחד שעם בנות.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    זה שאתה ממורמר שלא יודע להנות מהחיים ומתבייש לרקוד לא אומר שכולם כמוך.

החיים חסרי משמעות אם אתה לא נהנה בהם ו90% מההנות בחיים קשורים לדברים כמו מסיבות. אלא אם כן בשבילך הנאה זה לאונן על ציורים סיניים ב9גאג אז מי אני שאשפוט כל אחד ומה שעושה לו את זה.

עזוב אתה מהאנשים האלה שכל החיים שלהם זה בצפר צבא עבודה חתונה משכתנא ילדים מוות
    אני מעדיף להיות הכי אידיוט שיש שעושה בשנה מה שאתה לא תעשה בכל החיים מאשר להיות "חכמולוג" עם חיים כמו שלך.

זה די נחמד שאתה לא יודע מי אני או מה אני ואתה ממהר להסיק מסקנות על דברים שאפילו לא אמרתי.
    בשביל לרקוד אני לא צריך מסיבות, ואני רוקד.
    ציורים סיניים? שמע, מה שאתה אוהב חביבי...
    אתה מעדיף להיות אידיוט ? חיים כמו שלי? פעם אחרונה ששמעתי מישהו מעביר ביקורת על החיים שלי, הם היו יפים, מאוד.

עדיף שתגבה את השטויות שאתה מדבר בעובדות לפני שאתה מדבר, ככה תחסוך לעצמך את הבושות(ככה אתם הזיינים קוראים לזה?).
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

תודה אחי. זו לא הפעם הראשונה שאני ככה במסיבה כזאת מחוץ לעניינים, פשוט הפעם זה היה הכי קיצוני שקרה לי אי פעם. דווקא היו לי ציפיות אבל לא הלך.במיוחד שעם בנות.
    הוווו... פנטסטי!
    תכתוב בבקשה שלושה דברים שעשית טוב ושלושה דברים שתעשה אחרת במסיבה הבאה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2013 בשעה 13:13.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect