נכתב במקור על ידי
DashBerlin
נכון חלקית. מסכים עם העיקר אבל הכובעים פה לא יבינו על מה אתה מדבר כי סביר להניח שהם לא באו מהעולם שאני (או אתה מאיך שזה נשמע) באנו.
הבחורה הכי יפה שראיתי בארץ בכל הזמנים, 10 אמיתית ושמה חצי מהדוגמניות מהוליווד בכיס הקטן שגם כסף לא חסר לה (חבר טוב של חבר שלי אפילו זיין אותה או לפחות ככה זה נראה כשהם יצאו מהשירותים לפני 5 שנים עם סיגריה ונראים עייפים מתים..) הייתה מסתובבת מעל לשנתיים עם מעגל חברתי מאוד מסויים, החברות הכי טובות שלה ואיזה בחור די שמנמן שיצא לי להכיר בעקיפין. בנוגע לבחור השמנמן הזה, הוא היה מסתובב עם הבחורות הכי יפות בארץ בזמנו, היה מקושר חזק לכל חיי הלילה. אני בן זונה אם הוא לא זיין לפחות חצי מהן.
הכרתי עוד חבר'ה בסגנון שלו, אבל תכלס אני יגיד לך הם המיעוטים של המיעוטים שבאמת חיים את זה קבוע. וכשאתה מתחיל להתחבר איתם בקטנה ולהכיר אותם, אתה מבין שיש מאחורי התהילה שלהם..."דברים". אני בעצמי הייתי קשור לדבר כזה או אחר בתקופה כזו או אחרת מה שנתן לי כל מה שבחור בתיכון צריך. אבל זה מאוד זמני. ואני לא מדבר דווקא על יחצנות וכאלה, אתה נכנס לזה אם אתה מגיע לאנשים כאלה ואחרים ביציאות כאלה ואחרות. מי שיודע על מה אני מדבר יבין מי שלא לא צריך לדעת.
כן, ישך פול זיונים ואני מתכוון לזה. ואם אתה נראה מעל הממוצע אתה רואה יותר כוס מטמפון. ישך כסף ולא מעט ממנו, ישך המון כוח ואנשים מכבדים אותך. אם יש הגדרה לאלוהים זה אתה. אבל מאחורי זה יש המון, המון סיכונים וזה משהו לא מומלץ פה לאף אחד. אף. אחד.
אבל כן, זה קשרים (כמעט תמיד בכל הארץ). נטו. לא פחות, לא יותר מזה. קשרים בצורה המוקצנת ביותר שלהם.
מה שכן אלה לא אנשים רגילים, רובם באו ממשפחה עשירה (אני אישית הכרתי כמה) שעברו עליהם חיים די.."לא פשוטים" בלשון המעטה. במילים אחרות, אתם לא רוצים לדעת מה עומד מאחורי החיים שלהם. לכל דבר יש מחיר, גם לחיים שהיו לי בתיכון אני שילמתי מחיר כבד. אני לא ידבר יותר מדי אבל זה לא צירוף מקרים שאני לא בארץ עכשיו.
שאר האנשים? זה מזל חד פעמי שייגמר מאוד מהר. יש אנומליות בכל דבר.
ככה שאם אחד פה רוצה להכנס לסרטים לגבי מה זה ערך באמת (להיות "מקובל" בבצפר שלכם זה לא נחשב לערך ברמה גבוהה כמו שאני מדבר)..הסיכויים שלכם אפסיים.