מה אתה חושבים על השיטה של מיסטרי ?
השיטה שלו יעילה ?
מה היתרונות ומה החסרונות שלה ?
דיון פורה.
מה אתה חושבים על השיטה של מיסטרי ?
השיטה שלו יעילה ?
מה היתרונות ומה החסרונות שלה ?
דיון פורה.
|
|
יתרונות - אתה חושב שאתה נראה טוב. אתה חושב שאתה מזיין ותזיין בעתיד הרבה. אתה חושב שאתה מרכז העולם. אתה חושב שאתה מגנט כוסיות. אתה חושב שאתה נראה טוב. אתה חושב שכל אחת שדוחה אותך לא ברמה שלך. אתה חושב שאתה יכול להשיג כל אחת. אתה חושב שאתה יכול לקחת לכל אחד את הבחורה. אתה חושב שכל אחד ואחת רוצים להכנס למעגל החברים שלך. אתה חושב שאתה משדר ביטחון. אתה חושב שאתה COOL. אתה חושב שאתה 1 למיליון.
חסרונות - אתה רק חושב את זה. כבפועל, זאת לא המציאות.
אתה לא מאמין ב משיכה-נוחות-פיתוי ?
אתה לא מאמין בNEG?
+1 ל OP חחחחחחחחח
לנושא..ראסמי? בחיים לא שמעתי באמת את השיטה שלו...ראיתי סרטונים שלו מתחיל עם בחורות ואת האמת שלא הבנתי מה הוא עושה שם.
כל הסרטונים שלו רואים שהוא לבוש בצורה מוזרה, הוא שם איפור ומייקאפ כמו שנשים שמות, הוא שם את המשקפת ששמים בבריכה על הראש ויוצא ככה למועדונים..לא הבנתי את זה אף פעם.
יותר מזה..הוא יושב עם בחורה כוסית איזה 30 חצי שעה בסרטון...ולא עושה איתה כלום..כאילו..מה? הוא בכוח רוצה שיצחקו עליו? אני לא למדתי כלום ולא ניסיתי לחקות אף אחד ולא צבעתי את עצמי באיפורים מוזרים והצלחתי לנשק בחורה תוך 10 דק'....מה נסגר? והכי מצחיק זה שאני לא קורא לעצמי אומן פיתוי והוא...? מר מיסטרי.
אני מאמין במשיכה, לא מאמין בנוחות ולא בפיתוי..אני לא אנס ואני לא ספה..מה זה נוחות? מה זה השטויות האלה?
ועקיצות זה ה-דבר. אין מה לעשות. זה פשוט כיף ומצחיק.
עריכה: תפסיק לפרסם גם פה וגם בFX P את אותם הדיונים..אנחנו לא אותם פורומים.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 05-01-2013 בשעה 16:44.
אני מאוודד בעד מה שOP אומר......צא החוצה ותנסה, תראה בעצמך איך זה הולך...