קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 20:36
  2. |~| ~ אתגר הבא את הסרטון ~ |~|
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 107
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 18:30
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 14:44
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-10-2008, 15:25
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49

לכובעים פה שעדיין לא יצאו מהסרט, הסרטון הבא ישבור לכם את הבועה לתמיד+מוטיבציה!! - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    רק לפי התשובות שלך אני רואה למה לא רוצים אותך בצבא.
    נו למה לא?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חלאס לדבר על צבא כאילו שזה אוויר לנשימה ובלי זה אתה "ילד קטן שמפחד מהעולם"..רוב העולם לא עושה צבא

וואלה לא גייסו אותי אפילו למש''ק ממטרות אנלא מתאים לכלום. חוצמזה, החלטתי שלא להתגייס. למה? כי וואלה כבר מגיל 0 גידלו אותי למטרה מסויימת כי זאת התרבות במשפחה שלנו, מטרה שאני צריך להגשים והצבא התנגש לי במטרה הזאת. ומי שמתנגש לי במטרות אני משמיד אותו. אם הייתי מתגייס לא היה לי את הכסף שיש לי (וזה לא כסף מעבודה בשכר מינימום), לא הייתי עכשיו בארה''ב, הייתי נראה כמו חרא כי הייתי עושה גלח+הייתי ישן שעתיים ביום במקרה הטוב. נראה חרא=אין כבוד מאנשים=אין בנות. מה אני צריך את זה מה

שלא נדבר על היחס שהמפקדים שם נותנים לך, אם היו מגייסים אותי הייתי יושב בכלא אזרחי על תקיפה בנסיבות מחמירות בגלל השפה הנגועה שלהם. הם חושבים שאם הם עשו קורס של ילדי כאפות מותר להם לדבר נגוע אז וואלה, אם הם יעשו את ה"זובור" שלהם לאחד עם כבוד עצמי וכבוד למשפחה וידברו נגוע, הם יחיו את שארית החיים שלהם על כיסא גלגלים וישתו אוכל עם קשית של מקדונלדס.

אני לא יהודי+ישראל היא לא המולדת שלי אז לא באמת אמור להיות אכפת לי כמו שלכם לא אכפת מסודן או צפון קוריאה, אז כל עוד אתם שמים זין על סודן או צפון קוריאה או שוויצריה ואומרים לאחד כמוני להתגייס אתם צבועים.
    עדיף לעשות כסף וללכת בעקבות החלום שלי ולעשות משו עם החיים שלי. וזה מה שעשיתי.

עכשיו אנלא אומר שזה צריך להיות ככה אצל כולם אבל אצלי זה היה ככה ואנלא מתחרט לרגע, בזמן שמישו בגילי עדיין גר עם ההורים ואין לו גרוש על הנשמה ומבקש מאמא שלו 50 שקל כל שבוע למסיבה, לי אין תבעיות האלה.

אתה בא להגיד לי שאני לא גבר? אתה בא להגיד לי שאני לא עצמאי ופחדן? אתה בא להגיד לי שאני "בזבזתי 3 שנים על חרא"?

מה שכן, צבא זה יותר יעזור בחיים מלהיות ילד 9גאג מסריח וגיימר שמן. אם אין לך מטרה מובהקת במקום הצבא תתגייס, אתה גם ככה לוזר, אולי הצבא יהפוך אותך לגבר (לא שלשדך דפים ולהכין קפה לאחד שהיה ילד כאפות בתיכון יעשה אותך גבר אבל כלללל דבר עדיף מלהיות ילד 9גאג פריק גיימר שמסתובב עם חברים חנונים)

זאת הדעה שלי על הצבא, לא צריך לגייס אנשים כמוני ואנשים מפורסמים כמו בר רפאלי ומייקל לואיס. אבל את השמוק הממוצע צריך לגייס כי גם ככה הוא מעפן ואין לו מטרה בחיים חוץ מלהתחתן, להשריץ ילדים ולמות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 29-12-2012 בשעה 22:14.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin;7739889
    אני לא יהודי+ישראל היא לא המולדת שלי אז לא באמת אמור להיות אכפת לי כמו שלכם לא אכפת מסודן או צפון קוריאה, אז כל עוד אתם שמים זין על סודן או צפון קוריאה או שוויצריה ואומרים לאחד כמוני להתגייס אתם צבועים.
    עדיף לעשות כסף וללכת בעקבות החלום שלי ולעשות משו עם החיים שלי. וזה מה שעשיתי.
    אני ממש מסכים עם זה... (אני בצבא ד"א)...אנשים לא יכולים לא לשים זין על כל כך הרבה דברים אבל כשזה נוגע לצבא פתאום כל הארץ הזאת יפי נפש מגעילים...
    אני בעד לעשות צבא וחושב שזה חשוב...אבל יש אנשים שמה לעשות לא מתאימים לצבא, ולא צריך להיות יפי נפש לגבי זה ולעשות כזה רעש...
    וחוץ מזה שבאמת חפרתם עם נושא הצבא....אני לא חושב שזה ספציפית מה שעושה מישהו לגבר, אמנם עוברים בצבא חוויות שכן משנות קצת את חלק מהאנשים, אבל זה עדיין לא מה שעושה בנאדם לגבר, יש כל כך הרבה דברים אחרים שעושים את זה....

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

בחורות מחפשות מעמד חברתי. בגלל זה סלבס הם מגנט לבחורות. אם תדע לשדר את זה מספיק טוב, אתה יכול להתחרות יפה מאוד בהרבה גברים סביבך.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איך משדרים מעמד חברתי אם אין לך אחד?
    ברצינות אני רוצה להבין, אם בא אלי איזה ילד כאפות ומנסה לשדר שהוא "מקושר בחיי לילה" ויש לו 80% ידידות ו20% חברים והוא כל שבוע במסיבות בריכה עם ג'קוזי וחשפניות, אני יצחק לו בפנים ויבין שהוא מנסה להיות משהו שהוא לא. וראיתי מלא ילדים כאלה כולם נופלים וקוראים אותם כמו ספר. "לתת כיפים" לכל אחד ולדבר עם כל אחד זה קריפי. ראיתי אנשים עושים את זה בעבודה שלי וכל הבר הסתכל עליהם במבט של "מי המוזרים האלה לעזאזל" וכשהם ניגשו לבחורות היו כאלה שלא התייבשו לצעוק עליהם או לבקש ממני להחליף להם שולחן בגלל המטרידים האלה ובמקרים מסויים זה גלש לאבטחה. ואלה לא היו ערסים שיכורים או מסוממים, אלה היו כובעים.

זה כמו להגיד "תשדר שאתה דוגמן תחתונים" כשאתה נראה כמו זין מצומק
    או "תשדר שאתה עשיר" שאתה עם מינוס בבנק.

זה או יש או אין. ובשביל שיהיה צריך לעבוד ולא לחפש את הדרך הקלה כי היא לא קיימת.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 01:55.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה

מה שכן, צבא זה יותר יעזור בחיים מלהיות ילד 9גאג מסריח וגיימר שמן. אם אין לך מטרה מובהקת במקום הצבא תתגייס, אתה גם ככה לוזר, אולי הצבא יהפוך אותך לגבר (לא שלשדך דפים ולהכין קפה לאחד שהיה ילד כאפות בתיכון יעשה אותך גבר אבל כלללל דבר עדיף מלהיות ילד 9גאג פריק גיימר שמסתובב עם חברים חנונים)

זאת הדעה שלי על הצבא, לא צריך לגייס אנשים כמוני ואנשים מפורסמים כמו בר רפאלי ומייקל לואיס. אבל את השמוק הממוצע צריך לגייס כי גם ככה הוא מעפן ואין לו מטרה בחיים חוץ מלהתחתן, להשריץ ילדים ולמות.
    דברת שטויות כל התגובה הזאת חוץ מהפיסקה הקטנה הזאת שציטטתי.
    אני לא מתכוון להתווכח איתך שוב ושוב, אבל אני ינסה להסביר בקטנה מה אני חושב על זה- אם אתה הייתי מתגייס ליחידה קרבית, כמוני ועוד המון אחרים, היית חושב היום בצורה שונה ממה שאתה חושב היום והיית לוקח כל דבר בחיים אחרי הצבא בצורה שונה מאד מכל לוזר אחר שנמצא בארץ או בכלל בעולם.
    היום כשאני פוגש בבן אדם שלא עשה צבא (נגיד בן 24) אני פשוט רואה כמה שהבן אדם מפחד לדבר ופשוט חסר לו המון גבריות, זה דבר שאתה בחיים שלא תוכל להבין (לא מנסה לפגוע) כי בחיים שלך לא התנסית בגוף הצבאי (אל תקשר את הזובור המטומטם הזה כי זה כבר לא דוגמא טובה, חלאס, תעזוב את זה) שירות ביחידה קרבית נותנת המון לבן אדם חוץ מהתפקיד עצמו, אתה ילד בן 20 עם אחריות על הכתפיים שילד בן 24 שלא עשה צבא יתחיל לבכות ולהגיד "ואיי..אני לא מסוגל..זה יותר מידי בשבילי.." ובצבא אין מי שיחליף אותך. אתה צריך להתמודד עם מה שנותנים לך או שאתה פשוט עף מהיחידה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בגיל 5 לא אמרתי "אני לא מסוגל וזה יותר מדי בשבילי". יודע למה? כי אני לא נקבה אני גבר. נקבות לא בוכות ככה אצלנו. וזה לא קשור אם עשיתי או לא עשיתי צבא.

זה עניין של חינוך מהבית נטו, במשפחה שלי גבר צריך להיות גבר...יש אצלכם בישראל תרבות של חנונים מלשינים כאלה חסרי עצמאות
    נגיד אצלכם במשפחה איך אומרים "אם מציקים לך תתלנן למורה"
    אצלי אמרו "אם מציקים לך תחזיר להם" ו"בחיים אל תלשין כי שונאים כאלה"...מחנכים לגבריות לבטחון עצמי עוד מגיל 0 ושאתה גדל בבית כזה זה נכנס לך לראש אם תרצה או לא.

תאמין לי שפגשתי גם יוצאי יחידות קרביות שהם יותר סמרטוטים מסמרטוטים ואני בתור שחיף גמור שנראה כמו ילד בתיכון יכול לכפכף אותם עם כל הפוזות שלהם. שלא נדבר על איך שהם מתרפסים לפני כל דבר שיש לו כוס. פעם נקבה, תמיד נקבה.

איזה אחד מהשכבה שלי משרת בגבעתי ואחד בצנחנים. אחלה גברים הם אבל הם היו כאלה עוד לפני הצבא והצבא שיפר את האופי שלהם עוד יותר.

זה תלוי בבנאדם. לא חסר סמרטוטים ביחידות שלכם. אבל לרוב מי שקיבל חינוך של סמרטוט ולא חינוך של כבוד ישאר כזה לנצח ויהיה הילד כאפות הפלוגתי (בדוק יש לכם כאלה, שמעתי מספיק סיפורים מחברים על איך שהם גרמו להם לברוח עם הזנב בין הרגליים)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה רואה? כבר הצדקת את מה שאמרתי.
    כשדיברתי על זה שבן אדם שנכנס ליחידה קרבית הוא מתמודד עם אחריות ודברים מסויימים והוא נהפך לגבר ולבחור נוקשה זה לאו-דווקא בקטע האלים של העניין.

כשכתבתי שאנשים יוצאים גברים מיחידה קרבית, אתה לקחת את זה לכיוון אחד- לכיוון של מי יותר חזק. זה לא מה שאמרתי. זה גם אומר שהמחשבה שלך קצת ילדותית, אני התכוונתי שהצבא הופך אותך לגבר מבוגר במחשבה, מלמדים אותך איך לתעל את העצבים שלך ואיך להתמודד עם מצבים כמו שבשום קורס שבעולם לא תוכל למצוא את אותם התכנים ואת אותם הנושאים. יחידות קרביות מעמידות אותך במצבים נפשים מאד קשים ששום מקום אחר לא יכול להציב לך.

עכשיו אני יודע שאתה רוצה להגיד "אין לך מה מושג איזה דברים עברתי בחיים שלי, הייתי פעם חנון והייתי מקבל מכות והיו צוחקים עליי ודוקרים אותי וגונבים ממני" זה לא מה שאני מנסה להגיד. לא בקטע האלים. לא כל דבר שאני מדבר עליו בצבא זה דווקא בקטע של המכות והאלימות והזובור שאתה כל כך אוהב להגיד.
    אלה דווקא בקטע הנפשי המחזק והפיזי המאד מחזק.
    אבל עזוב, אתה לא בכלל לא מבין על מה אני מדבר כי בחיים שלך לא עברת דבר שאפילו קרוב לזה.

ארה''ב ערוכה למצוק הפיסקלי?

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

אה ושינטן אתה הבנאדם הכי שלילי שראיתי חחח אני נמצא פה פעם בדי הרבה זמן וכל פעם שאני מציץ פה בפורום אני רואה את כל ההודעות שלך ואני מרגיש רע, תתעודד אחי יהיה בסדר רק תנסה לצאת מזה!

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אה ושינטן אתה הבנאדם הכי שלילי שראיתי חחח אני נמצא פה פעם בדי הרבה זמן וכל פעם שאני מציץ פה בפורום אני רואה את כל ההודעות שלך ואני מרגיש רע, תתעודד אחי יהיה בסדר רק תנסה לצאת מזה!
    FAT. SHORT. BALD. SHY. INTROVERT. DEFORMED.

NO HOPE.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

חוץ מלקטע עם הגובה להכול יש פתרון D:

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

הם עברו את זה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ישראל ערוכה לקאסמים?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    ישראל ערוכה לקאסמים?
    באנה עזוב שטויות אולי נוציא ממך מידע שימושי
    זה סיפור להוציא ויזה לשנה לארה"ב?
    תייר/עובד

נושא נעול

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,836 | הודעות: 8,198,429 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect