קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אין לי קשר עם בנות ואני מחפש קשר....
    על ידי iatraf332 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 27-04-2011, 21:52
  2. אני חדש ואני מחפש עצות
    על ידי mrdk1 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-01-2010, 20:54
  3. שלום שמי דניאל ואני מחפש אם מישהו מכיר ....
    על ידי דניאל4444 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 10:49
  4. פתחתי קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי אבידור בפורום Gunz Online
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:19
  5. אני פותח קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי omer1 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 22:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

וואו אוקיי. הלכתי לאיבוד ואני מחפש עצות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הוווו... פנטסטי!
    תכתוב בבקשה שלושה דברים שעשית טוב ושלושה דברים שתעשה אחרת במסיבה הבאה.
    שלושה דברים שעשיתי טוב:
    1.התלבשתי באןזונה
    2.נפגשתי ודיברתי עם כמה חברים שלא ראיתי איזו תקופה וזה היה נחמד וכייף
    3.הלכתי למסיבה ולא נתקעתי בבית

לגבי מה אני אעשה במסיבה הבאה, רבאק אין לי מושג. אין לי רעיונות
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 05-01-2013 בשעה 20:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    שלושה דברים שעשיתי טוב:
    1.התלבשתי באןזונה
    2.נפגשתי ודיברתי עם כמה חברים שלא ראיתי איזו תקופה וזה היה נחמד וכייף
    3.הלכתי למסיבה ולא נתקעתי בבית

לגבי מה אני אעשה במסיבה הבאה, רבאק אין לי מושג. אין לי רעיונות
    סוף סוף הפוסט שלך מתחיל לקבל תוקף מעשי..
    תקרא את הנקודות הבאות ובדוק האם הן תקפות לגביך או שאתה יכול באמצעותן לעלות על צעדים נוספים שיתאימו לך:

- את המסיבה הבאה לא אארגן אלא אבוא כאורח בשביל לבדוק האם יש לזה השפעה על המצב רוח שלי.

- אדאג לשעשע את עצמי ולהגיע ל-"היי" עוד לפני המסיבה, מהרגע בו אני מתלבש בבית, בהמשך כשאני נפגש עם החברים ובדרך למסיבה. זאת טיפשות לצפות מעצמי שאכנס בן-רגע ל-"אטרף" כשהמסיבה מתחילה אם קודם-לכן הייתי יבש.

- למסיבה הבאה אצא עם מעגל החברים שאוהבים להתפרע ולהשתחרר או לפחות אדאג להיות בקרבת החבר'ה האלה לכל אורך הערב. כשמישהו ינסה לפתוח איתי בשיחה רצינית או להוציא אותי מהסטייט, לא אשתף פעולה או שאומר לו בנימוס ובקצרה "עזוב את זה לא עכשיו - תשתחרר!".

אה וכמובן - את כל הדברים החיוביים שעשית תשתדל (לא בכוח) לשמר גם בפעם הבאה.

באופן כללי, כן הייתי מציע לך להקדיש את החצי שעה ולבדוק מה אתה יכול לעשות אחרת בפעם הבאה.. וגם בזאת שתבוא אחריה.. זה ה - א"א (אבטחת איכות) בכל תחום שהוא.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2013 בשעה 22:07.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אוקיי אז ....לטיילר אל תקשיב הוא בנאדם מסכן ודיכאוני שאוהב להוציא את זה על העולם + אין לו מושג על מה הוא מדבר.....
    הבעיה שלך היא פשוטה מאוד...מה שקרה לך הוא שהיית בתוך הראש שלך... תגיד לי אם אני צודק (אני דיי בטוח שאני צודק, מכיר את זה מאנשים כל כך רבים ומניסיון אישי), אתה ישבת בפינה לפי מה שאתה אומר ולא ממש תקשרת עם אנשים, כנראה לא הרגשת בנוח עם הריקודים או המוזיקה, ולאט לאט נכנסת לתוך עצמך...לתוך הראש שלך.....והגעת למצב שלא ממש עניין אותך מה קורה מסביב וחיכית שזה ייגמר..מצד שני מאוד רצית להיות חלק מהמסיבה....
    זה מאוודד נורמאליי וקרה לכולם פה בפורום (לאו דווקא במסיבה),, זה קורה גם ביומיום...זה לא דבר מיוחד...אתה פשוט לא היית בראש חברתי במיוחד באותו הזמן...
    אם זה בגלל שאתה לא רגיל למסיבות....או לסיטואציות כאלה ואחרות......הפתרון הוא דיי פשוט...תכריח את עצמך לדבר עם אנשים...תכריח את עצמך לתקשר ולרקוד.....ככה אתה תהיה מחוץ לראש שלך ולא שקוע במחשבות....שתייה כן יכולה לעזור כי היא משחררת, אבל אתה לא חייב לשתות אם אתה לא רוצה...
    ואני רוצה שתראה 2 סרטונים שממחישים ומסבירים טוב את מה שאני אומר (מקווה שאתה מבין אנגלית)...

זה סרטון ממש מדהים שמסביר איך לצאת מהראש שלך בקלות....הסטייט שהוא מדבר עליו בסרטון זה בעיקרון הקו מחשבה שלך באותו הזמן..

סרטון ממש מדהים של בנאדם שאני אישית מעריץ....הוא מדגים חיי איך בנאדם משנה את הסטייט שלו (מצב רוח) רק ע"י איך שהוא חושב ואיך שהוא מתנהג פיזית...

נ.ב
    אם יש לך כוח וזמן אני ממליץ לראות עוד סרטונים של הבנאדם הזה (anthony robbins) הוא מדהים....אבל זה לא קשור לנושא ....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני דכאוני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח

אתה הזה שמביא לו סרטונים של גורואים מקריחים ביוטיוב במקום פשוט להגיד לו להתמסטל ולזרום עם החיים ואני הדכאוני פה?

ממה יש לי להיות בדכאון תגיד לי ממה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
    מילא כל הדברם המפגרים שאמרתם כמו בתול ילדי כאפות חסר בטחון חסר חברים לא יוצא מהבית סבבה אני מבליג אתם לא מכירים אותי ואני לא אתכם אתם לא חייבים להיות מדויקם בנוגע למי שאני וכל אחד מזיין תשכל באינטרנט

אבל דכאוני?!
    מי שהלך להופעה של אביצ'י בווגאס ב31.12 הוא דכאוני? מי שחי חיים שהוא אוהב ורוצה איפה שהוא רוצה הוא דכאוני? מי שיש לו מספיק כסף לשנים הקרובות, הוא דכאוני?

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, אבל בסופו של יום, אתם תקועים במדינה מסריחה שמופגזת עם קאסמים, בלי הופעות של DJים ברמה, אתם מרוויחים משכורת שזונה עושה בחצי שעה ועדין גרים עם ההורים בשכונה שלכם ואפילו לא מתביישם לבקש מהם כסף כדי להשתכר כל סופש, להתחיל עם כל מה שזז ולחזור הביתה להביא ביד ולקנא בחיים המושלמים שלי

אני לעומת זאת...תשאירו מקום לדמיון

i think you are JELLY brah. You mirin life brah?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 21:46.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סוניקקק...תודה רבה לך!

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אני דכאוני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח

אתה הזה שמביא לו סרטונים של גורואים מקריחים ביוטיוב במקום פשוט להגיד לו להתמסטל ולזרום עם החיים ואני הדכאוני פה?

ממה יש לי להיות בדכאון תגיד לי ממה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
    מילא כל הדברם המפגרים שאמרתם כמו בתול ילדי כאפות חסר בטחון חסר חברים לא יוצא מהבית סבבה אני מבליג אתם לא מכירים אותי ואני לא אתכם אתם לא חייבים להיות מדויקם בנוגע למי שאני וכל אחד מזיין תשכל באינטרנט

אבל דכאוני?!
    מי שהלך להופעה של אביצ'י בווגאס ב31.12 הוא דכאוני? מי שחי חיים שהוא אוהב ורוצה איפה שהוא רוצה הוא דכאוני? מי שיש לו מספיק כסף לשנים הקרובות, הוא דכאוני?

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, אבל בסופו של יום, אתם תקועים במדינה מסריחה שמופגזת עם קאסמים, בלי הופעות של DJים ברמה, אתם מרוויחים משכורת שזונה עושה בחצי שעה ועדין גרים עם ההורים בשכונה שלכם ואפילו לא מתביישם לבקש מהם כסף כדי להשתכר כל סופש, להתחיל עם כל מה שזז ולחזור הביתה להביא ביד ולקנא בחיים המושלמים שלי

אני לעומת זאת...תשאירו מקום לדמיון

i think you are JELLY brah. You mirin life brah?
    מי שמה שיש לו בחיים זה להשוויץ שהוא שהלך לדימיטרי ווגאס אז הוא מסכן ברמות מטורפות....
    לא אמרתי שדימיטרי ווגאס הוא לא תותח...רק אמרתי שזה כל מה שיש לך בחיים...איזה הופעה שהלכת פעם ומועדון שאתה הולך מדיי פעם...אתה לא עושה כלום חוץ מזה....ובמקום לדבר בפורום אולי תנסה גם בעצמך לעשות שינוי כלשהו ?? זה מה שכמעט כולם פה בפורום לפחות בהתחלה רוצים ומנסים לעשות...אבל אתה מעדיף לרדת על העולם ולהגיד כמה כולם גיימרים וחנונים (שזה רק מעיד על חוסר בטחון וכעס ד"א) במקום לנסות גם להשתפר...
    אם באמת היית עושה משהו ביומיום אז לא היית אומר שהכל בחיים זה מסיבות כי גם החיים שלך היו מהנים....אבל אפשר לשנות את זה כל עוד באמת תרצה...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סוניקקק...תודה רבה לך!
    בכיף Bro, בכיף...

על מה בדיוק?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איזה שינוי אני בדיוק צריך לעשות? מאיפה אתה יודע מה אני עושה ומה לא?
    ולמה אתה מתיימר להכיר אותי כשאין לך מושג איזה חיים יש לי פה ואיזה חיים היו לי בישראל?

סטטוס וקשרים? לאט לאט עובד על זה זה תהליך. כמו שבארץ לקח לי זמן גם פה יקח לי, בקטנה. בינתיים הולך לא רע. אני רוצה לראות אתכם מגיעים לקולג' ואחרי שבוע מיד מזמינים אתכם למסיבה התחלתי ברגל ימין תהיו בטוחים.
    כסף? וואלה אני עדיין לא גאידמק יש לי יותר כסף מכאלה שעושים 300 בחודש זה בטוח. חח
    מראה חיצוני? Gym Tan Laundry, ושאר הדברים שאני מדבר עליהם פה

חוצמזה לא באמת חסר לי משהו, אני לא יורד על אף אחד ההפך אני מנסה להביא לילדים פה מוטיבציה לשנות תחיים שלהם כי בחטיבה הייתי במצב לא פחות גרוע משלהם.

בנוגע לתחביבים? אני יש מצב מתחיל לגלוש בקיץ, האוקיינוס קרוב לי לבית וזה יוצא לי טוב. מה גם גולש+גוף בנזונה+שיער בנזונה+שיזוף בנזונה+פנים אסטתיות=GOD
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 22:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

סוף סוף הפוסט שלך מתחיל לקבל תוקף מעשי..
    תקרא את הנקודות הבאות ובדוק האם הן תקפות לגביך או שאתה יכול באמצעותן לעלות על צעדים נוספים שיתאימו לך:

- את המסיבה הבאה לא אארגן אלא אבוא כאורח בשביל לבדוק האם יש לזה השפעה על המצב רוח שלי.

- אדאג לשעשע את עצמי ולהגיע ל-"היי" עוד לפני המסיבה, מהרגע בו אני מתלבש בבית, בהמשך כשאני נפגש עם החברים ובדרך למסיבה. זאת טיפשות לצפות מעצמי שאכנס בן-רגע ל-"אטרף" כשהמסיבה מתחילה אם קודם-לכן הייתי יבש.

- למסיבה הבאה אצא עם מעגל החברים שאוהבים להתפרע ולהשתחרר או לפחות אדאג להיות בקרבת החבר'ה האלה לכל אורך הערב. כשמישהו ינסה לפתוח איתי בשיחה רצינית או להוציא אותי מהסטייט, לא אשתף פעולה או שאומר לו בנימוס ובקצרה "עזוב את זה לא עכשיו - תשתחרר!".

אה וכמובן - את כל הדברים החיוביים שעשית תשתדל (לא בכוח) לשמר גם בפעם הבאה.

באופן כללי, כן הייתי מציע לך להקדיש את החצי שעה ולבדוק מה אתה יכול לעשות אחרת בפעם הבאה.. וגם בזאת שתבוא אחריה.. זה ה - א"א (אבטחת איכות) בכל תחום שהוא.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סוניקקק...תודה רבה לך!
    לגבי הנקודות הבאות:
    1.סבבה, פשוט בתור חבר קרוב זה נראה לי הדבר הנכון להציע עזרה באירגון
    2.עשיתי את זה, פשוט בגלל שהגעתי מוקדם מאוד כניראה שזה ירד קצת
    3.זו הייתה מסיבה למוזמנים, אז במקרה הספציפי זה קצת בעייתי.
    4.תמיד אני עושה לעצמי כמו "תחקירים" כאלו, מסיק דברים חיוביים ומשמר. פשוט הפעם לא ידעתי מה לעשות והייתי צריך כיוון קצת

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אוקיי אז ....לטיילר אל תקשיב הוא בנאדם מסכן ודיכאוני שאוהב להוציא את זה על העולם + אין לו מושג על מה הוא מדבר.....
    הבעיה שלך היא פשוטה מאוד...מה שקרה לך הוא שהיית בתוך הראש שלך... תגיד לי אם אני צודק (אני דיי בטוח שאני צודק, מכיר את זה מאנשים כל כך רבים ומניסיון אישי), אתה ישבת בפינה לפי מה שאתה אומר ולא ממש תקשרת עם אנשים, כנראה לא הרגשת בנוח עם הריקודים או המוזיקה, ולאט לאט נכנסת לתוך עצמך...לתוך הראש שלך.....והגעת למצב שלא ממש עניין אותך מה קורה מסביב וחיכית שזה ייגמר..מצד שני מאוד רצית להיות חלק מהמסיבה....
    זה מאוודד נורמאליי וקרה לכולם פה בפורום (לאו דווקא במסיבה),, זה קורה גם ביומיום...זה לא דבר מיוחד...אתה פשוט לא היית בראש חברתי במיוחד באותו הזמן...
    אם זה בגלל שאתה לא רגיל למסיבות....או לסיטואציות כאלה ואחרות......הפתרון הוא דיי פשוט...תכריח את עצמך לדבר עם אנשים...תכריח את עצמך לתקשר ולרקוד.....ככה אתה תהיה מחוץ לראש שלך ולא שקוע במחשבות....שתייה כן יכולה לעזור כי היא משחררת, אבל אתה לא חייב לשתות אם אתה לא רוצה...
    ואני רוצה שתראה 2 סרטונים שממחישים ומסבירים טוב את מה שאני אומר (מקווה שאתה מבין אנגלית)...

זה סרטון ממש מדהים שמסביר איך לצאת מהראש שלך בקלות....הסטייט שהוא מדבר עליו בסרטון זה בעיקרון הקו מחשבה שלך באותו הזמן..

סרטון ממש מדהים של בנאדם שאני אישית מעריץ....הוא מדגים חיי איך בנאדם משנה את הסטייט שלו (מצב רוח) רק ע"י איך שהוא חושב ואיך שהוא מתנהג פיזית...

נ.ב
    אם יש לך כוח וזמן אני ממליץ לראות עוד סרטונים של הבנאדם הזה (anthony robbins) הוא מדהים....אבל זה לא קשור לנושא ....
    תודה אחי, אצפה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לגבי הנקודות הבאות:
    1.סבבה, פשוט בתור חבר קרוב זה נראה לי הדבר הנכון להציע עזרה באירגון
    2.עשיתי את זה, פשוט בגלל שהגעתי מוקדם מאוד כניראה שזה ירד קצת
    3.זו הייתה מסיבה למוזמנים, אז במקרה הספציפי זה קצת בעייתי.
    4.תמיד אני עושה לעצמי כמו "תחקירים" כאלו, מסיק דברים חיוביים ומשמר. פשוט הפעם לא ידעתי מה לעשות והייתי צריך כיוון קצת
    הצתדקויות זה לבנות..
    מה אתה הולך לעשות שונה בפעם הבאה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

הצתדקויות זה לבנות..
    מה אתה הולך לעשות שונה בפעם הבאה?
    תן לי יום יומיים לגבש תשובה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

תן לי יום יומיים לגבש תשובה
    אתה אדון לעצמך..
    אינך חייב לענות לי אם זה לא יספק לך תועלת, מה שחשוב זה שאתה מחוייב לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2013 בשעה 22:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אתה אדון לעצמך..
    אתה לא חייב לענות לי אם זה לא יעיל עבורך, מה שחשוב זה שאתה מחוייב לעצמך.
    אני כן רוצה לענות לך כאן, כדי שזה גם יחלחל לי למוח, גם תדע שבאמת עזרת, וגם כדי שביום מן הימים אני אוכל לחזור הנה ולקרוא את מה שכתבתי

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לוש נים אסטתיות=GOD
    אתה מזכיר לי את הפרסומות שיצא לי לראות היום של משהו נגד כאב ראש; הגבר יושב מול אשתו וזו מתלבטת בין שמלות וכל מה ששומעים זה "כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש". ממש כמוך.
    אתה דמגוג זול, אתה חסר תוכן וחסר עלילה.
    אולי אתה חושב שאתה נהנה, שאתה מכייף, שאתה מבסוט. דעתך, זכותך, לגיטימי. אחרים יראו את זה בתור חיים משעממים, בתור בזבוז זמן מטורף ובתור טמטום, זכותם, דעתם, לגיטימי. אם ראית את טים ברג או את הארדוול אז אתה גבר גבר? בזבזת סכומים של כסף כדי לראות מישהו עומד מולך ומנגן. מילא היית מדבר איתי על ביקור בוויט סנסיישן, טומורלנד, הפסטיבל באנגליה שברח לי השם שלו... הייתי עוד מבין, זו באמת חוויה שחובה להיות שם.

חביבי, תמצא חיים. בתור אחד שמדבר על ילדי מחשב, חנונים, ילדי כאפות, טמבלים, הומואים ומתחנגלים אתה מצטייר יפה מאוד בתור אחד כזה. אם זה תודות לעובדה שאתה גר צמוד לים אבל נמצא במחשב כל הזמן. אולי זה בכלל קשור לזה שאתה מדבר חצי עברית חצי אנגלית שאלוהים יודע מה אתה רושם שם? מבחינתי ומבחינת אחרים אני מניח שזה נראה כמו שפת קוד, בטח אתה מנסה לכתוב תוכנה חדשה או משהו.

תאכלס? שורה תחתונה?
    לא היית, אתה לא וגם לא תהיה מודל חיקוי, מישהו שיעריצו אותו, מישהו להגיד עליו שהוא בן אדם שאתה רוצה להיות כמוהו. וזה אפילו לא קשור לעובדה שאתה אישיות די דוחה, כן? זה רק על סמך זה שאתה סביר להניח משלה את עצמך.

ובדיוק כמוך גם אני יודע להוסיף משפט באנגלית קלוקלת כדי להראות "מגניב" ו"קול".

U Trippi' mad hoe bitch shi' I'm ou'.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect