קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בקשר ל Motorola E-1000
    על ידי LuTaTi בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:03
  2. [עזרה]בקשר להודעת פתיחה שאני נכנס למחשב..
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:18
  3. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 10:16
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

[עזרה] בקשר ל-נייס גאי ולה לה ,

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] בקשר ל-נייס גאי ולה לה ,

שלום ,
    אז ככה התחלתי לפני כיותר מחצי שנה לעשן את כל הכימיקלים האלה ונראה לי שזה לא עושה לי טוב !!
    זה לא כמו חשיש
    אני מתחיל לשכוח דברים , נגיד ואני אדבר עם מישהו ויקטעו אותי בשיחה אני אשכח על מה דיברתי
    עכשיו במשך הזמן שאני מעשן זה היה כול יום כל היום כמעט והיינו גומרים שקית בכמה שעות , ולא בריזלות אלה בבקבוק
    עכשיו אני לא יודע אם זה דפק אותי או לא , אבל הגעתי למסקנה שאני רוצה להפסיק , איך אני עושה את זה ? , כאילו אם לא יהיה להלה אז אני לא יעשן , אבל אם יהיה אני לא אתנגד , ועוד משהו אם אני אפסיק לגמרי הזיכרון שלי יחזור למה שהוא היה ? , כי זה מתחיל להפחיד אותי , עברתי סטלות ממש קשות עם החרא הזה והייתי על סף דפיקה זאת אומרת שאני לא הייתי מצליח להשתלט על הסטלה , וכתוצאה מזה הייתי מדבר ממש שטויות .. תודה לכם ויום טוב

2. קישורים ממומנים

תחשוב שאם לא תפסיק אתה תמות (מה שלא רחוק מהאמת)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    תחשוב שאם לא תפסיק אתה תמות (מה שלא רחוק מהאמת)
    מה זאת אומרת ? , כאילו באיזה מובנים זה בא לידי ביטוי ? ואחרי כמה זמן ?

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי SkizerLife צפיה בהודעה
    מה זאת אומרת ? , כאילו באיזה מובנים זה בא לידי ביטוי ? ואחרי כמה זמן ?
    זה חומר כימי, או שתמות מכשל בכליה או בכבד או שתקבל סרטן, לא אמור לקחת לזה הרבה זמן...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    זה חומר כימי, או שתמות מכשל בכליה או בכבד או שתקבל סרטן, לא אמור לקחת לזה הרבה זמן...
    מה באמת ? , יואו לא ידעתייי ,התקופה שהייתי מעשן גרמה למשהו אתם אומרים ?
    וזהו מעכשיו אני מפסיק ! , אם הייתי יודע במה זה כרוך לא הייתי נוגע בכלל !!
    אני ממש מודה לך !

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

מה באמת ? , יואו לא ידעתייי ,התקופה שהייתי מעשן גרמה למשהו אתם אומרים ?
    וזהו מעכשיו אני מפסיק ! , אם הייתי יודע במה זה כרוך לא הייתי נוגע בכלל !!
    אני ממש מודה לך !
    במקומך הייתי קובע תור לרופא לבדוק את הכבד ואת הכליה, שאתה מכניס לגוף חומרים כאלה הכליה והכבד נפגעים מזה בצורה משמעותית...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אף אחד לא יודע בדיוק מה יש בחרא הזה (חוץ ממי ששם את החרא פנימה)
    זה ברור שזה דופק תראש ומשאיר שריטה (אפילו לתמיד)
    רוצה לא לדפוק את הראש לגמרי? פשוט תפסיק עם זה.. אין לי משהו אחר להגיד לך
    אתה עישנת\ מעשן מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. שקית ביום?? אתה לא נורמלי
    אולי עכשיו אתה לא מרגיש את זה אבל אם באמת עישנת שקית ביום (פחות או יותר) במשך חצי שנה זה ממש אבל ממש לא טוב
    שמעתי שאנשים נדפקו בהרבה פחות מזה

אחלה רעיון לעשן משהו שאתה לא יודע מה יש בו ואיך הוא ישפיע לטווח הארוך, ממש עשית בשכל.
    באותה מידה מי שעשה את החומר הזה יכל לשים K300 על איזה עשבים ולמכור את זה (מה שתאמין או לא, K300 גם עושה סטלה, סטלה טובה אפילו אבל זה ידפוק לך תתחת לטווח הארוך.. לעשן חומר ריסוס לג'וקים, תבין לבד)

וגם בלי להפחיד אותך, תהיה בטוח ב- 100% שחלק מהעשבים הכימים שנמצאים בשוק כיום (פיטבול\נייס גיא\סקאנק\אלנבי) כוללים בתוכם K300

מה ששמים בחרא הזה יותר ממכר מקוקאין ויותר דופק תראש מקוקאין, עדיף כבר להשתמש בקוקאין (מי שגם ידפוק לך תגוף אבל סתם להמחשה)

קיצר אתה מטומטם. ואם תרגיש רע יותר תלך מהר לרופא או פסיכאטר כי עשית לעצמך נזק בלתי הפיך כנראה לפי מה שאתה אומר

*שוב.. אני לא רופא. אבל אם אכפת לך ממה שיהיה, תתחיל ללכת לבדיקות כי באמת עישנת מלא ויותר מידי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mihamud צפיה בהודעה
    אף אחד לא יודע בדיוק מה יש בחרא הזה (חוץ ממי ששם את החרא פנימה)
    זה ברור שזה דופק תראש ומשאיר שריטה (אפילו לתמיד)
    רוצה לא לדפוק את הראש לגמרי? פשוט תפסיק עם זה.. אין לי משהו אחר להגיד לך
    אתה עישנת\ מעשן מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. שקית ביום?? אתה לא נורמלי
    אולי עכשיו אתה לא מרגיש את זה אבל אם באמת עישנת שקית ביום (פחות או יותר) במשך חצי שנה זה ממש אבל ממש לא טוב
    שמעתי שאנשים נדפקו בהרבה פחות מזה

אחלה רעיון לעשן משהו שאתה לא יודע מה יש בו ואיך הוא ישפיע לטווח הארוך, ממש עשית בשכל.
    באותה מידה מי שעשה את החומר הזה יכל לשים K300 על איזה עשבים ולמכור את זה (מה שתאמין או לא, K300 גם עושה סטלה, סטלה טובה אפילו אבל זה ידפוק לך תתחת לטווח הארוך.. לעשן חומר ריסוס לג'וקים, תבין לבד)

וגם בלי להפחיד אותך, תהיה בטוח ב- 100% שחלק מהעשבים הכימים שנמצאים בשוק כיום (פיטבול\נייס גיא\סקאנק\אלנבי) כוללים בתוכם K300

מה ששמים בחרא הזה יותר ממכר מקוקאין ויותר דופק תראש מקוקאין, עדיף כבר להשתמש בקוקאין (מי שגם ידפוק לך תגוף אבל סתם להמחשה)

קיצר אתה מטומטם. ואם תרגיש רע יותר תלך מהר לרופא או פסיכאטר כי עשית לעצמך נזק בלתי הפיך כנראה לפי מה שאתה אומר

*שוב.. אני לא רופא. אבל אם אכפת לך ממה שיהיה, תתחיל ללכת לבדיקות כי באמת עישנת מלא ויותר מידי
    לא אמרתי שספציפית אני לבד עישנתי שקית ביום ! , היינו יושבים 4 חברה ומעשנים , שקית הייתה לפעמים נגמרת ביומיים , ולפעמים בכמה שעות .. , ,והיו גם איזה חודשיים או שלוש מתוך הזמן שהייתי מעשן שהייתי לוקח כמה שאחטות ולא ממשיך כמו ברגיל , ומכור לזה אני ב100% בטוח שלא , כי הפסקתי לחודש בהתערבות ולא הרגשתי שום צורך מיוחד לעשן , עכשיו למה שאני אלך לפסיכאטר ? , לא נדפקתי ובוודאות אני יודע את זה כי אם הייתי נדפק מדבר בצורה שונה , ויש לי חברים שמעשנים את זה כבר שנתיים + , והם בסדר גמור לא נדפקו ולא כלום ..
    אבל אני לצורך עצמי שלי לא רוצה את זה , כי נהיו לי כבר עיגולים שחורים סביב העיניים ככה שזה לא טוב בכלל ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מה הקשר בין "להידפק" לבין לדבר בצורה שונה? הקשר בין השניים מקרי בהחלט כמו שנאמר..
    אתה יכול לדבר בצורה צחה וברורה ועדין להיות בעל בעיות פסיכאטריות עקב השימוש בכימיקלים האלה.
    אתה מסכים איתי שמה שתיארת פה, שאתה שוכח דברים ומעשן את זה בכמויות סטונאיות, זה לא נורמלי, נכון?
    אם אתה מרגיש שהכל בסדר, אז בשביל מה לפתוח את האשכול הזה?
    ואם אתה כל כך מפחד מהתוצאות הבריאותיות של המוצר, למה אתה ממשיך לעשן אותו?

* נ.ב, שאלה רטורית.
    נערך לאחרונה על ידי mihamud; 06-01-2013 בשעה 17:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mihamud צפיה בהודעה
    מה הקשר בין "להידפק" לבין לדבר בצורה שונה? הקשר בין השניים מקרי בהחלט כמו שנאמר..
    אתה יכול לדבר בצורה צחה וברורה ועדין להיות בעל בעיות פסיכאטריות עקב השימוש בכימיקלים האלה.
    אתה מסכים איתי שמה שתיארת פה, שאתה שוכח דברים ומעשן את זה בכמויות סטונאיות, זה לא נורמלי, נכון?
    אם אתה מרגיש שהכל בסדר, אז בשביל מה לפתוח את האשכול הזה?
    ואם אתה כל כך מפחד מהתוצאות הבריאותיות של המוצר, למה אתה ממשיך לעשן אותו?

* נ.ב, שאלה רטורית.
    לא ידעתי את ההשלכות של החומר ... חשבתי שזה כמו חשיש .. , אבל אני יודע שהכל בסדר אז אני אפסיק גם פרסמתי את האשכול כדי שאנשים ימנעו מזה ! , ולא יגיעו למצב שאני הייתי בו ! , זה בהתחלה כיף אתה מסטול זה סבבה , זה הופך ליום יום , ומשם הדרך לתהום הולכת ופוחתת ,יבוא יום ואתה תכנס לדיכאונות כמו שזה עשה לי , רק עכשיו אני חושב על זה ומצטער על זה ומקלל את היום שבו נגעתי בזה , ולכל מי שרואה את האשכול הזה , שיבין לאיפה ה"מר - נחמד" הזה יביא אותכם ! , אל תיפלו בפח הזה כמו שאני נפלתי , זה לא מה שאתם רוצים תאמינו לי ! , תשתו אלכוהול בכמויות ואל תיגעו בזה ! , זה רעל ! , תעשו לייק על התגובה אם אתם מזדהים עם מה שאני אומר ומבינים את המשמעות של מה שאני מנסה להחדיר לכם לראש החלול של כל המתלהבים כאן ! .

ערב טוב .

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

תפסיק עם החרא הזה תעבור לירוק או חום עדיף

*אני המקורי סתם לידע כללי

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

קודם כל תרגיעו תתחת שלכם ותפסיקו להלחיץ את הילד,
    אמנם מדובר בחומר שכל ההרכב הכימי שלו (אפילו שהם טוענים שאין שם כימיה) מוטל בספק, הוא ממש לא ימות או זקוק לפסיכולוג\פסיכיאטר. ולמרות שמצבים כאלה אינם נשללים לחלוטין יש משפט פשוט שאומר 'כל מקרה לגופו'.

אם אתה בטוח ב100% שאתה לא מכור, אז תפסיק עכשיו. אבל על מי אתה עובד?
    התמכרות לאו דווקא פיזית, אתה יכול להתמכר לתנועת השאיפה ולא באמת משנה יהיה במבחנה.

מה בעצם השאלה שלך? האם זה חרא והאם עדיף לך להפסיק לעשן את זה? כן.
    מה הנזק שנעשה לך? לא מאמין שמדובר בנזק גדול או בלתי הפיך, אחרת היית מרגיש דברים קיצוניים יותר מאיבוד זיכרון לטווח קצר (הסקתי שמדובר בטווח קצר, תקן אותי אם אני טועה) וברגע שתפסיק לעשן אתה תפסיק לשכוח דברים.
    בסופו של דבר, גם חשיש פותחים על טבק - וטבק מסרטן לא? אז תקח את הכל בפרופורציות ואל תלחץ. בלי קשר לזה - תחשוב פשוט: אתה מעשן חומר שאתה לא יודע מה זה בעצם, וכל ההתנהלות שלו בישראל מפוקפקת למדי. נייס גאי זה לא באמת 'סם' ובטח שלא חומר טבעי (כמו מריחואנה, ואפילו חשיש שבשורה התחתונה מיוצר ממריחואנה), ומי שמייצר את הזבל הזה גם משווק את זה בתור חליטה אבל ברור לך לחלוטין שמדובר בשיטת שיווק שנועדה להוריד מהם את העיניים.

תעשה מה שטוב לך רק אל תשלה את עצמך, כי אם אתה לא "מכור" לא היית פותח את הנושא הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    קודם כל תרגיעו תתחת שלכם ותפסיקו להלחיץ את הילד,
    אמנם מדובר בחומר שכל ההרכב הכימי שלו (אפילו שהם טוענים שאין שם כימיה) מוטל בספק, הוא ממש לא ימות או זקוק לפסיכולוג\פסיכיאטר. ולמרות שמצבים כאלה אינם נשללים לחלוטין יש משפט פשוט שאומר 'כל מקרה לגופו'.

אם אתה בטוח ב100% שאתה לא מכור, אז תפסיק עכשיו. אבל על מי אתה עובד?
    התמכרות לאו דווקא פיזית, אתה יכול להתמכר לתנועת השאיפה ולא באמת משנה יהיה במבחנה.

מה בעצם השאלה שלך? האם זה חרא והאם עדיף לך להפסיק לעשן את זה? כן.
    מה הנזק שנעשה לך? לא מאמין שמדובר בנזק גדול או בלתי הפיך, אחרת היית מרגיש דברים קיצוניים יותר מאיבוד זיכרון לטווח קצר (הסקתי שמדובר בטווח קצר, תקן אותי אם אני טועה) וברגע שתפסיק לעשן אתה תפסיק לשכוח דברים.
    בסופו של דבר, גם חשיש פותחים על טבק - וטבק מסרטן לא? אז תקח את הכל בפרופורציות ואל תלחץ. בלי קשר לזה - תחשוב פשוט: אתה מעשן חומר שאתה לא יודע מה זה בעצם, וכל ההתנהלות שלו בישראל מפוקפקת למדי. נייס גאי זה לא באמת 'סם' ובטח שלא חומר טבעי (כמו מריחואנה, ואפילו חשיש שבשורה התחתונה מיוצר ממריחואנה), ומי שמייצר את הזבל הזה גם משווק את זה בתור חליטה אבל ברור לך לחלוטין שמדובר בשיטת שיווק שנועדה להוריד מהם את העיניים.

תעשה מה שטוב לך רק אל תשלה את עצמך, כי אם אתה לא "מכור" לא היית פותח את הנושא הזה.
    אני בטוח וזה מנסיון ... , אם כבר אני אמשיך לעשן , אני יהיה רק עם ירוק או חום , אבל אני בתקופת צבא ככה שאי אפשר ... אבל עדיף להפסיק וזהו ..

אני בטוח וזה מנסיון ... , אם כבר אני אמשיך לעשן , אני יהיה רק עם ירוק או חום , אבל אני בתקופת צבא ככה שאי אפשר ... אבל עדיף להפסיק וזהו ..
    בחיים לא שמעתי על מישהו שיכול להשיג ירוק או חום אבל מעדיף לעשן כימי... למה לא עישנת ירוק/חום מלכתחילה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה פועל על כל אחד בצורה שונה יש לי חבר שהיה מעשן בכמויות שלך נייס וכל החרא הזה במשך שנה ולא קרה לו כלום ושמעתי על מישהו שקיבל שריטה על הפעם הראשונה.
    דרך אגב חשיש זה גם מזיק ככה? נגיד בתדירות של פעם בשבוע

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect