נכתב במקור על ידי
Fabio
על איזו שאלה? אם הייתי בווגאס?
עדיין לא, עד שאני אקבל את האזרחות הספרדית שלי אני גם לא אבקר. אבל הייתי בהולנד, בלגיה, בולגריה ומדינות אחרות באירופה.
יש לי אספרגר? אתה שם לב שאתה משתמש בביטויים שתבעה הקהילה המקוונת, נכון? ואתה קורא לשאר משתמשי הפורום חנונים/גיקים/עברייני מקלדת או מה שזה לא יהיה.
אני לא יודע איך אתה מעיז לקרוא לזבל שאתה שומע טראנס. אסטריקס זה טראנס, אסטרל פרוג'קשן, טייסטו, איפקטד משרום של השנים הראשונות, קפטן הוק, אזאקס... אלו אומני טראנס. תמשיך לשמוע את המוזיקה שלך עם האוחצ'ות שלך. כבר ראיתי מי הקהל של טים ברג ושל דאש ברלין ושל כל המי ומי של הז'אנר.
העיקר שאתה יודע לדבר הרבה באוויר עליי. הייתי בהרבה הופעות, אמן מזרחי אני חושב שיצא לי לשמוע רק את משה פרץ וגם הוא במקרה בגלל שדחפו את ההופעה שלו בין הדג נחש לאינפקטד מאשרום. מנגד, ביקרתי אצל מטאליקה, אזאקס, סקאזי, אינפקטד, הדג נחש, ברי סחרוף, פורטיסחרוף, אפרת גוש, יוני בלוך, משינה, מוניקה סקס ומרסדס בנד. זה רק מה שאני זוכר עכשיו בשלוף, כן?
אבל אתה?! מטורף שכמוך. טים ברג?! אביצ'י? אביחי באשכנזי?
יאללה סעמק זיינת ת'מוח, ובמקום להגיד לך סע ללפלנד אני אתאר לך סצנה מהסרט שאתה חי בו;
"כנס לרכבך המפואר, התנע את הרכב על ידי לחיצה על כפתור ולא סיבוב המפתח דרך הסוויץ, ותן גז לתוך השקיעה היפה שבאופק(או לתוך קיר)(קיר עדיף)."
אה? אה? איך אני? בא לי להמשיך לכתוב את התסריט לסרט שאתה חי בו.