קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 11:39
  2. מאיזה גיל מומלץ להתחיל ללמוד רישיון?
    על ידי Mush בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:18
  3. שווה להתחיל לעבוד ב-KFC???
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:23
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  5. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 49

להתחיל מאפס

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל להתחיל מאפס

אני רוצה להשתנות ורציתי שתעזרו לי ותתנו לי כמה טיפים.
    אפשר להגיד שהמצב שלי קצת קשה כי אני עוד מעט בן 18 ועדיין לא הייתה לי חברה ועדיין לא זיינתי.
    מבחינת המראה אני נראה בסדר +-, אני מנסה לטפח את עצמי בכך אני מטפל בפנים שלי וקונה בגדים יפים אבל אני לא יכול לפתח את הגוף כי יש לי פציעה בכתף וממש כואב לי להזיז אותה.
    אפשר לתאר אותי כילד שקט, מופנם ברבים אבל כשאני עם חברים אני מרגיש משוחרר.
    יש לי חברים ויש לי קצת ידידות שחוץ משלום אני לא מדבר איתן, לחברים שלי מצליח עם בנות ושהם יושבים עם בנות הם קוראים לי אבל אני לא מצליח להוציא מילה מהפה ונוצרה לי תדמית של ילד שקט וביישן.
    חשבתי לעצמי אולי אני אתנהג כמו חברים שלי אבל אני מרגיש שזה לא נכון להתנהג כך כי הם כל הזמן מקללים ויורדים על אנשים כדי לעלות לעצם את הערך ואני לא בן אדם כזה.
    הבנתי מחלק מההודעות שקראתי כאן בפורום שאני צריך להתחבר לאנשים עם קשרים אבל כמו שתיארתי אני ילד מאוד שקט וזה קצת מקשה עלי.
    אני ממש רוצה להשתנות כי נמאס לי מלהיות הילד השקט שבחיים לא תהיה לו חברה.
    אשמח לעזרה ..
    נערך לאחרונה על ידי swedish; 07-01-2013 בשעה 20:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מתי אתה מתגייס לצה"ל?
    אני שואל בגלל שגם אני לפני הצבא הייתי ביישן, התגייסתי לקרבי ויצאתי מהביישנות שלי.

בכל מקרה, בקשר לשינוי- אם אתה מגדיר את עצמך בתור בסדר+- זה לא בסדר.
    אתה לא רוצה להסתכל במראה, ואשכרה לחייך ולהגיד "יואו..איזה חתיךךך אני!!!" ואשכרה להתכוון במה שאתה אומר? כולם רוצים, והקטע שאתה יכול להגיע לזה עם קצת מאמץ.
    בקשר לפציעה בכתף, יש לי קרע ברצועה בברך+ שחיקה במיניסקוס, ונחש מה...אני מתאמן בחדר ורץ. אם אתה באמת רוצה..אבל באמת רוצה..אתה תעשה כל מה שתרצה גם עם קצת כאב בכתף תאמין לי.

שיער זה הדבר שהכי משנה בן אדם, תתחיל לגדל שיער קצת, תתחיל לגדל זיפים (לא זקן מפחיד של הומלסים, אלה זקן סקסי..זיפים כאלה) ותאמץ לעצמך פורפיל חדש, תראה כמו בן אדם חדש, זה הכי כיף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני עכשיו בכיתה יב ואני לא יודע מתי אני מתגייס כי עדיין לא קבעו לי פרופיל.
    אני אומר שאני נראה בסדר +- כי אני לא חושב שאני נראה ממש טוב, זה לא יעזור לי אם אני מרגיש שאני נראה טוב כי זאת לא המציאות.
    הפציעה נגרמה מהחדר כושר, חשבתי שהיא קטנה אבל היא הלכה וגברה ככל שמהמשכתי להתאמן ואני מת לחזור אל זה אבל במקרה הזה הרצון לא יכול לעזור.
    ניסיתי הרבה תסרוקות אבל החמיאו לי בעיקר התספורת הקצוצה ( לא גלח ).
    אני רוצה ליצור לעצמי תדמית חדשה ובגלל זה שאלתי את עצתכם כאן בפורום.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור שלא יעזור שתרגיש שאתה נראה טוב, אתה צריך באמת להראות טוב, וכדי שתראה טוב יותר, אתה צריך להתאמן בחדר כושר, להשתזף, לעשות איזה משהו בשיער ולא סתם גאלח כי זאת תספורת ריקה כזאת...וגם להתלבש בצורה מושכת.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 07-01-2013 בשעה 22:02.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מי אמר לך מה מחמיא לך? חברים או ידידות?
    בחר לך ידידה טובה, ותתייעץ איתה לגבי כל החרא. אבל תבחר ידידה עם טעם שדומה לטעם של רוב הבנות, לא אחת גבר שאוהבת לבוש צהוב- שחור וזקנקן תיש.
    עכשיו ם תלך לאיתה לקניות, דבר איתה על תספורת וזיפים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ברור שלא יעזור שתרגיש שאתה נראה טוב, אתה צריך באמת להראות טוב, וכדי שתראה טוב יותר, אתה צריך להתאמן בחדר כושר, להשתזף, להרוס איזה משהו בשיער ולא סתם גאלח כי זאת תספורת ריקה כזאת...וגם להתלבש בצורה מושכת.
    לקחתי לתשומת ליבי.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מי אמר לך מה מחמיא לך? חברים או ידידות?
    בחר לך ידידה טובה, ותתייעץ איתה לגבי כל החרא. אבל תבחר ידידה עם טעם שדומה לטעם של רוב הבנות, לא אחת גבר שאוהבת לבוש צהוב- שחור וזקנקן תיש.
    עכשיו ם תלך לאיתה לקניות, דבר איתה על תספורת וזיפים.
    גם חברים וגם ידידות החמיאו לי.
    טוב אני אנסה למצוא אחת כזו.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי swedish צפיה בהודעה
    לקחתי לתשומת ליבי.
    התכוונתי ל "לעשות" לא "להרוס" חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי swedish צפיה בהודעה
    אני רוצה להשתנות ורציתי שתעזרו לי ותתנו לי כמה טיפים.
    אפשר להגיד שהמצב שלי קצת קשה כי אני עוד מעט בן 18 ועדיין לא הייתה לי חברה ועדיין לא זיינתי.
    מבחינת המראה אני נראה בסדר +-, אני מנסה לטפח את עצמי בכך אני מטפל בפנים שלי וקונה בגדים יפים אבל אני לא יכול לפתח את הגוף כי יש לי פציעה בכתף וממש כואב לי להזיז אותה.
    אפשר לתאר אותי כילד שקט, מופנם ברבים אבל כשאני עם חברים אני מרגיש משוחרר.
    יש לי חברים ויש לי קצת ידידות שחוץ משלום אני לא מדבר איתן, לחברים שלי מצליח עם בנות ושהם יושבים עם בנות הם קוראים לי אבל אני לא מצליח להוציא מילה מהפה ונוצרה לי תדמית של ילד שקט וביישן.
    חשבתי לעצמי אולי אני אתנהג כמו חברים שלי אבל אני מרגיש שזה לא נכון להתנהג כך כי הם כל הזמן מקללים ויורדים על אנשים כדי לעלות לעצם את הערך ואני לא בן אדם כזה.
    הבנתי מחלק מההודעות שקראתי כאן בפורום שאני צריך להתחבר לאנשים עם קשרים אבל כמו שתיארתי אני ילד מאוד שקט וזה קצת מקשה עלי.
    אני ממש רוצה להשתנות כי נמאס לי מלהיות הילד השקט שבחיים לא תהיה לו חברה.
    אשמח לעזרה ..

מבחינת המראה תנסה לשפר את עצמך כמה שאתה רק יכול.

לגבי השיער אם אתה אומר שרק קצוץ מתאים לך אז תנסה לסדר אותו , תלך לספר שיעשה לך "מסגרת" יפה, תחדש , תעשה דברים שיהיו יפים ויימשכו תשומת לב.

זקן / זיפים - אתה תמיד יכול לגדל לראות אם יפה להשאיר אם לא אז תוריד לא בעיה.

בגדים שטויות גם כן, אתה יכול לראות מה כולם לובשים ... תנסה ללבוש את אותו הסגנון אבל שמשהו יבלוט שבחורות יסתכלו עליך ויגידו : ואוו איזה ג'ק יפה

בושם ודאודורנט חובה על הזמן ! דאודורנט AXE / PLAYBOY בושם אתה יכול לקחת מה בא לך ...

מבחינת חיי החבר'ה - קודם כל תתחיל לדבר יותר שאתה נמצא עם החבר'ה , ככה אתה תצבור יותר ניסיון מולם ויותר ביטחון ברגע שמול חברים שלך תרגיש בנוח ותוכל להיפתח בהמשך הם אלה שייתנו לך את הביטחון להיפתח מול בחורות וחבר'ה אחרים.
    פשוט תתחיל להריץ בדיחות , צחוקים, נושאי דיבור ... תעלה דברים שאתה יודע , מתמחה בהם.

בבית הספר / עבודה / חדר כושר או בכל מקום כזה או אחר אתה יכול למצוא חברים שהם יותר "מקושרים".

אני עד גיל 16-17 הייתי כמוך בדיוק ואז השתנתי 180 מעלות ...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא יכול להתאמן אתה אומר?

הוא יכול ואתה לא? תירוצים של גיימרים שמנים.

תגדל שיער תעצב אותו תתאמן תשתזף תתלבש בסטייל תשיג ידידות ומעגלים חברתיים

תשנה תחיים שלך ברצינות קח את עצמך בידיים תתמיד ואל תהיה כמו המעפנים האלה שאומרים יאללה לבשתי צהוב שחור ועשיתי זקנקן תיש עכשיו אני דוגמן של אברקרומבי LETS GET BISHES

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    מבחינת המראה תנסה לשפר את עצמך כמה שאתה רק יכול.

לגבי השיער אם אתה אומר שרק קצוץ מתאים לך אז תנסה לסדר אותו , תלך לספר שיעשה לך "מסגרת" יפה, תחדש , תעשה דברים שיהיו יפים ויימשכו תשומת לב.

זקן / זיפים - אתה תמיד יכול לגדל לראות אם יפה להשאיר אם לא אז תוריד לא בעיה.

בגדים שטויות גם כן, אתה יכול לראות מה כולם לובשים ... תנסה ללבוש את אותו הסגנון אבל שמשהו יבלוט שבחורות יסתכלו עליך ויגידו : ואוו איזה ג'ק יפה

בושם ודאודורנט חובה על הזמן ! דאודורנט AXE / PLAYBOY בושם אתה יכול לקחת מה בא לך ...

מבחינת חיי החבר'ה - קודם כל תתחיל לדבר יותר שאתה נמצא עם החבר'ה , ככה אתה תצבור יותר ניסיון מולם ויותר ביטחון ברגע שמול חברים שלך תרגיש בנוח ותוכל להיפתח בהמשך הם אלה שייתנו לך את הביטחון להיפתח מול בחורות וחבר'ה אחרים.
    פשוט תתחיל להריץ בדיחות , צחוקים, נושאי דיבור ... תעלה דברים שאתה יודע , מתמחה בהם.

בבית הספר / עבודה / חדר כושר או בכל מקום כזה או אחר אתה יכול למצוא חברים שהם יותר "מקושרים".

אני עד גיל 16-17 הייתי כמוך בדיוק ואז השתנתי 180 מעלות ...
    אני כל הזמן מנסה לשפר את המראה שלי.
    ברגע שהזיפים יגדלו לי אני אראה אם זה יפה חח.
    בקשר לבגדים החברים שלי תמיד מחמיאים לי עליהם.
    דאודורנט חובה כל הזמן ועכשיו נגמר לי הבושם על מה אתם יכולים להמליץ לי?
    מבחינת חיי החברה אני מנסה כל הזמן לדבר, להשמיע את הקול שלי אם זה בשיעורים או סתם יושבים עם חברים.
    אני מרגיש שקצת עלה לי הבטחון אבל זה לא מספיק.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לא יכול להתאמן אתה אומר?

הוא יכול ואתה לא? תירוצים של גיימרים שמנים.

תגדל שיער תעצב אותו תתאמן תשתזף תתלבש בסטייל תשיג ידידות ומעגלים חברתיים

תשנה תחיים שלך ברצינות קח את עצמך בידיים תתמיד ואל תהיה כמו המעפנים האלה שאומרים יאללה לבשתי צהוב שחור ועשיתי זקנקן תיש עכשיו אני דוגמן של אברקרומבי LETS GET BISHES
    אני לא יכול כי הסיבה שהפציעה חמורה כל כך היא שהמשכתי להתאמן והתעלמתי ממנה.
    כמו שאמרתי השיער שהכי מתאים לי הוא קצוץ, ניסיתי לגדל שיער ולעצב אותו אבל זה היה מכוער ולא התאים לי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אל תנסה כל הזמן לשפר את המראה, תשפר את המראה ופה זה נגמר. בלי "לנסות", פשוט תשפר. כמה זמן שזה יקח, יקח..פשוט תעבוד על זה.

מה זאת אומרת חברים שלך מחמיאים לך על הבגדים? אתה רוצה שגברים יתלהבו מאיך שאתה מתלבש, או נשים?
    תתחיל להתלבש בצורה שמושכת עיניים של נשים לא גברים..

בושם- יש מליונים..כל אחד ומה שהוא אוהב, אני אישית אוהב BOSS, TOMMY, DIESEL, PLAYBOY יש מלא..רק תבחר לפי הטעם שלך.

לגבי החיי חבר'ה, שוב אני אומר אל תנסה לדבר כל הזמן, אלה תדבר כל הזמן אבל לא בהגזמה, אל תיהיי חפרן..פשוט ברגע שיש נושא שקשור אלייך איכשהו תנסה להשתלב ולתת את הדעה שלך לגביו, וכשנשים מדברות על משהו, תנסה להשתלב גם אבל תשלב גם הומור..הומור זה תמיד טוב.

בקשר לפציעה, יש לך משהו חמור בכתף? משהו שבדקת עם רופא או סתם כאב?
    ובקשר לשיער, תגדל את שיער, בהתחלה הוא נראה כמו קיפוד וזה ממש מכוער אבל לאט לאט הוא משתפר ובסוף אתה תראה הרבה יותר טוב מסתם קצוץ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

בקשר לפציעה... הבריאות שלך הכי חשובה ...!!@ זה הדבר הכי חשוב לך בחיים כי בלי בריאות אין מראה אין כסף ואין סטטוס כי אתה חולה..
    אל תיהיה דבע ותדפוק לעצמך את הכתף.. אלא תתאמן חכם .. תמצא לך תוכנית אחרת שמיועדת לפציעה אם יש לך.. בלי קשר תעשה את התרגילים נכון, זה אולי הדבר הכי חשוב... טכניקה טכניקה וטכניקה... וכמובן לאכול כמה שצריך
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-01-2013 בשעה 19:37.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הכתף פצועה? נו באמת.
    לרוץ אתה לא יכול? להתאמן רגליים? בטן? חזה? גב? יד אחורית וקדמית? שרירי ישבן תאמן מצידי אבל אל תגיד אני לא יכול להתאמן כי כואב לי בכתף.
    תיוועץ ברופא ולך תזוז.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אל תנסה כל הזמן לשפר את המראה, תשפר את המראה ופה זה נגמר. בלי "לנסות", פשוט תשפר. כמה זמן שזה יקח, יקח..פשוט תעבוד על זה.

מה זאת אומרת חברים שלך מחמיאים לך על הבגדים? אתה רוצה שגברים יתלהבו מאיך שאתה מתלבש, או נשים?
    תתחיל להתלבש בצורה שמושכת עיניים של נשים לא גברים..

בושם- יש מליונים..כל אחד ומה שהוא אוהב, אני אישית אוהב BOSS, TOMMY, DIESEL, PLAYBOY יש מלא..רק תבחר לפי הטעם שלך.

לגבי החיי חבר'ה, שוב אני אומר אל תנסה לדבר כל הזמן, אלה תדבר כל הזמן אבל לא בהגזמה, אל תיהיי חפרן..פשוט ברגע שיש נושא שקשור אלייך איכשהו תנסה להשתלב ולתת את הדעה שלך לגביו, וכשנשים מדברות על משהו, תנסה להשתלב גם אבל תשלב גם הומור..הומור זה תמיד טוב.

בקשר לפציעה, יש לך משהו חמור בכתף? משהו שבדקת עם רופא או סתם כאב?
    ובקשר לשיער, תגדל את שיער, בהתחלה הוא נראה כמו קיפוד וזה ממש מכוער אבל לאט לאט הוא משתפר ובסוף אתה תראה הרבה יותר טוב מסתם קצוץ.
    אני מנסה לשפר את המראה כל הזמן כי כל פעם צצה לי איזו בעיה חדשה כמו חצ'קונים, יובש בעור וכו אז אני לא יכול להזניח את זה.
    לגבי הדיבור אני מנסה לדבר כל הזמן כדי לצאת מהתדמית של הילד השקט והמופנם אבל זה שאני מנסה לא אומר שאני מצליח...
    המילים לפעמים נתקעות לי בפה ולא יוצאות, זה נראלי קשור לחוסר בטחון שלי אבל אני מרגיש שהוא עולה בהדרגה.
    בקשר לכתף דיברתי עם רופא ואני כרגע בפיזיותרפיה וזה אמור לעבור לי עוד כמה חודשים.
    בקשר לשיער יותר מתאים לי קצוץ כי אני זה הכי נוח לי ואני לא נראה טוב עם קוצים..

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    הכתף פצועה? נו באמת.
    לרוץ אתה לא יכול? להתאמן רגליים? בטן? חזה? גב? יד אחורית וקדמית? שרירי ישבן תאמן מצידי אבל אל תגיד אני לא יכול להתאמן כי כואב לי בכתף.
    תיוועץ ברופא ולך תזוז.
    כשעובדים על החזה הכתף משתתפת, גם על הגב וגם על הידיים, ובגלל זה אני עובד בבית על בטן ורגליים ומידי פעם רץ.
    הלכתי לרופא ואני כרגע בפיזיותרפיה.
    נערך לאחרונה על ידי swedish; 08-01-2013 בשעה 23:22.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לגבי גב אתה טועה, יש תרגילים של גב תחתון וכאלה שלא מצריכים בכלל תזוזה של הכתפיים.
    כנ"ל ידיים, הכתף דווקא אמורה להיות נעולה כשאתה עובד על הידיים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect