|
|
טכנית זה היחס של הרגליים לשאר הגוף, לא האורך של הרגליים עצמם.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא אחי זה לא עניין של ביטחון בגלל הגובה פשוט אי אפשר להגיד נגיד את השם שלי בלי ה"גבוה" בהמשך זה פשוט לא הולך בלי זה... אני גם מהאלה שנראים ארוכים רצח ויותר גבוהים ממה שהם באמת בגלל זה אני לא יכול לדמיין את עצמי נמוך הגובה זה חלק ממי שאני ותכלס אני שמח שלפחות יש לי את זה כי זה נותן לי פוטנציאל רציני לבנות אחלה גוף.
אה ובלי קשר אליך אישית, דיברו פה על יהודה לוי... עם פנים כאלה גם 1.50 יכול לדגמן חח זה לא חוכמה.
רגליים חשופות זה ליגה
קיץ איפה אתהההההההההה
שונא את כל השכבות האלה של החורף ):
אני פשוט אוהבבבב את היריכיים האלה שפשוט באלך לתת לה איזה ספאנק שם ראררררררררררר
חירמנתי את עצמי טיפה... יופי.
לילה טוב (:
חח תכלס חורף זה חרא לפחות ובישראל פה זה עוד סביר אין אפילו גשמים ואם יש אז הטפטוף של ישראל זה המבול שפה.
מי שאוהב חורף זה כל הפריקיות השמנות האלה שמתביישות בגוף שלהן וכל מיני מנודים מהחברה שגם ככה לא יכולים לצאת אז הם מרגישים פחות רע כשכולם תקועים בגלל הגשם.
ואנשים בתקופת מסה. FUARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
פאקקקקקק יוווו אווללל אני חולה על החורף!!!
יש משהו יותר כיף מלהכנס עם בחורה מתחת לפוך ולהרגיש את היד שלה משתחלת מתחת למכנס שלך? אה??? זה הכי כיף בעולם...
כשהיד שלה קפואה אני מעדיף שלא תיגע בי, מילה!
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 11-01-2013 בשעה 09:12.
לא מבין מה הבעיה שלכם עם קרחת..
![]()
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
די לחיות בסרט. קרחת זה לא סקסי ל95% מהאכלוסיה.
אחד שהבאת עוד במצב סביר כי הוא לא לבן והוא די שרירי עם קעקועים=יש לו לוק של BAD BOY שמלא נשים אוהבות. משום מה אני בספק שהסוג הזה יזיין כוסיות 18-25 להסתמך על מראה בלבד אי פעם אבל נזרום עם זה
ושהקירח הממוצע לא נראה ככה, אלא יותר לכיוון של ככה:
כל גוף שהוא לא שרירי ברמות מטורפות עם קרחת=אוטומטית אתה בלתי נראה בשביל בחורות ברמה בגיל 18-25. ואם אתה לבן בכלל אכלת אותה.
אתה יכול להראות טוב עם קרחת רק אם אתה מקסיקני או שחור (ז''א לא לבן) ואתה מאוד, מאוד שרירי ועם קעקועים, יש מלא שאוהבות את הלוק הזה.
לדוגמא:
VS
פאקינג כיעור.
או שישך SUPERIOR AESTHETICS (בנאדם של אחד למיליארד). תהיו בטוחים של99.99% לאכלוסיה אין נותנים כאלה.
וכמובן הדוגמא הכי טובה לכמה שקרחת זה מכוער - JUDE LAW. מסמל סקס לגבר ממוצע שבחורה אפילו לא יורקת לכיוון שלו. I WILL LET THE PICTURES SPEAK
TADAM!
זה למה אם אני יקריח אי פעם אני יתחיל להפציץ את עצמי בסטרואידים כי גם ככה אין מה להפסיד. אם סמל סקס (עם גנים שלא חלמתם עליהם) נראה ככה אחרי החרא הזה תדמיינו מה יקרה לכם...במקרה הטוב תראו כמו איזה סניה או המכוער השני שהבאתי עם הלוק של הישראלי הממוצע.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 11-01-2013 בשעה 11:31.
האמת היא יש לי צורת פנים מאוד דומה לשל LIJUNDBERG (זה שרשמת עליו שיש לו SUPERIOR AESTHETICS)... כמובן שהכל אצלי פחות חד ופחות מעוצב ברמה מטורפת כמו אצלו אבל יש קצת דמיון במבנה של הפנים וזאת נראה לי הסיבה גם למה תספורת קצרה (אבל לא התקרחות) לא נראית עליי רע בכלל, אה ואני לא לבקן יש לי צבע חח.
היית מת להראות חצי ממנו אתה מבין שזה גנים של אחד ל100 מליון?
עד היום לא ראיתי אחד שנראה ככה במציאות
תספורת קצרה נראית טוב על חצי מהאכלוסיה
קרחת נראית כמו חרא על 95% מהם
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 11-01-2013 בשעה 22:57.