קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אחרי מראה חיצוני - איך משיגים לשון ״חלקלקה״
    על ידי -anonymos- בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-01-2013, 07:41
  2. [דיון] להיות מגנט לנשים או להיות אחד עם לשון "חלקלקה"?
    על ידי rodney1 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-12-2012, 01:38
  3. דיבור במיקרופון ב call of duty 2
    על ידי CrAzY_BoY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 19:25
  4. קצרים קצרים :] המערכון הנבחר - ליקויי דיבור
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 23:22
  5. שיעור לשון...מה אני עושה בדרך כלל חחח
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

צורת דיבור "לשון חלקלקה"

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל צורת דיבור "לשון חלקלקה"

נושא דיבור וקשר עין הם שני דברים שהולכים ביחד, מן הסתם.
    אבל ברגע שמשלבים בניהם בצורה מסקרנת ומעניינת אתם בעצם הופכים שיחה פשוטה לשיחה מושכת, סקסית וחושנית.
    מה הכוונה:
    בחורה יכולה לבקש ממני באמצע סרט כשהיא יושבת בצד שמאל לידי.
    "מאמי תעשה לי קצת נעים ביד..."
    ואפשרי מצידי פשוט לחייך כמו ילד טוב, לשלוח את היד אל היד שלה ולהתחיל לעשות לה קיצי.
    מצד שני...

אני יכול להמשיך להסתכל עליה לעוד איזה שנייה וחצי, מבלי להוציא מילה מהפה, לחייך קצת,
    אז הבחורה תגיד משהו כמו "חח..מה?"
    ואז אני ירים את הגבה ויגיד "אם אני...יעשה לך נעים ביד, מה אני יקבל בתמורה? מה יש לך להציע? " ואז לשים את המפרק על המשענת שלידה, להניח את הראש על היד ולתקוע את הפרצוף שלי מול הפרצוף שלה בתנועה של "אני מקשיב.."
    ואז היא כבר תחשוב פעמיים מה היא רוצה לענות...אני בעצם גורם לה לחשוב מה לעשות לי ומה לענות לי כדי שהיא תצא מעניינת כמוני.

אני אוהב לקרוא לצורת דיבור הזאת "לשון חלקלקה" כי פשוט זה מושג מוכר שאני חושב שפעם ראשונה ששמעתי עליו זה היה באיזה שהוא סרט (אולי "היט" יכול להיות) ואז לקחתי את המושג הזה אלי.
    בכל מקרה, זה דיבור מאד מושך ומאד מסקרן ויש בו כלי מאד פשוט ומאד חזק, השליטה במהירות הדיבור.

אפשר לקחת משפט פשוט כמו:
    "בא לך לראות סרט במיטה?"
    ואפשר להפוך אותו למאד...אירוטי, מושך..מסקרן, סקסי ו...מעניין אפילו. (אפילו פה הצלחתי ).

דמיינו את הקטע הבא:
    אני עומד בין המיטה לקיר, שאני עומד כשהטלוויזיה מצד שמאל שלי, והמיטה מצד ימין שלי כשהבחורה מן הסתם יושבת על המיטה.
    אני מחזיק את השלט ביד ימין ולוחץ על הפליי ומפעיל את הסרט "התפשטות" של אשטון קו'צר (אגב, סרט מצויין לראות עם יזיזה שלך)
    ואז אני מסובב את הראש לצד ימין באיטיות אלייה, מסתכל לה לתוך העיניים, מוריד את המבט למטה על גבי הגוף שלה, מחייך ואומר
    "באלך...לראות סרט,...במיטה? " כשבמילה "מיטה" אני מרים את הגבה למעלה יחד עם החיוך.

רק בגלל שהצורה של הדיבור והדרך שבה אני מתנהג בו זמנית לבחורה עוברים המון דברים בראש, מצד אחד היא חושבת שאני רוצה לשכב איתה ומצד שני..אני מציע בעצם סרט אז...איך נשכב? בקיצור, אני מבלבל אותה וזה מצויין.

המשחק במהירות של הדיבור והשליטה בקשר העין לדרך שאתם בוחרים בה יכולים ממש להלהיט בחורה ולשחק בה, כן, רק בדיבור.
    אני זוכר שבאתי לידידה שלי שעמדה מול הבר והזמינה לעצמה וודקה לשתות, ניגשתי אלייה מאחורה, ממש ניצמדתי לה לתחת, שמתי יד שמאל על המותן ועם יד ימין הזזתי לה את השיער למאחורי האוזן, לקחתי את הפרצוף קצת ימינה יותר מהראש שלה כדי שהיא תראה אותי ועשיתי לה כזה "מה את אומרת שאולי..." הסתכלתי לה חצי שנייה על השפתיים והמשכתי "שנרקוד קצת? " והיא פשוט לא הצליחה להחזיר את התשומת לב שלה לברמן שחיכה שהיא תשלם בגלל שלקחתי לה את כל תשומת הלב, היא פשוט נתקעה לי על השפתיים.
    הייתי ממש צריך ל"החזיר" לה את הפרצוף עם האצבע כזה לכיוון הברמן כדי שהיא תקשיב לו ואז היא צחקה במבוכה שאני כאילו שולט בה..("כאילו" כן...?)

העניין בהפסקות בדיבור האלה, אבל לא באופן מוגזם, הוא שזה בעצם יותר סקרנות..הבחורה בעצם מנסה לחשוב בעצמה גם מה אתה מנסה להגיד והיא מנסה להשלים את המשפט או שהיא חושבת שאתה מתכוון להגיד משהו ואתה אומר משהו אחר, וזה מטמטם אותה, היא לא מצליחה לשדר איתך על אותו תדר, אתה מטריף אותה.

אני מדבר על הסוג הזה של הדיבור:

תשימו לב לג'ורג', לא רק לאיך שהוא נראה (שמן הסתם זה מוסיף המון, אין ויכוח..) אלה דווקא לצורת דיבור..שהוא לא מוריד את העיניים מהעיניים ממנה אבל הוא פשוט משחק בטונים של הדיבור, הוא עוצר את המשפט, מחייך..זה נראה כאילו שהוא חושב מה להגיד..בא להגיד..ובסוף לא אומר, זה מחרפן את הבחורה.

*אני מתכונן לחדר כושר,כשאני יסיים אם יהיה לי כח אני יחפש עוד קטעים ועוד דרכים להסביר..בנתיים תהנו מזה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-01-2013 בשעה 16:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

הבעיה אצל רוב האנשים היא דיבור לחוץ ומהיר.
    דיבור לחוץ ומהיר = חוסר ביטחון. בד"כ מלווה בתנועות ידיים לחוצות ומשחק עם חפצים קטנים.

רודני, עדיין יוצא לי להרגיש ככה לפעמים. בעיקר במקומות שמעולם לא הייתי בהם ובנות שאני פוגש פעם ראשונה. איך אתה נמנע מזה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם אתה מודע לעניין שדיבור מהיר מעיד על חוסר בטחון כאילו שאתה מנסה לדבר כמה שיותר מהר כדי שתסיים לדבר ותסיים עם "הסיוט" הזה כיביכול..אז אתה אמור להסביר לעצמך שזה לא כדי, וזה אמור להיפסק.

אני לא מכיר שום דרך עקיפה להיפתר מהבעיה הזאת, פשוט תחשוב שהבחורה שאתה מדבר איתה לא כזאת מאיימת כמו שאתה חושב ותדבר לאט, לא יודע איך להסביר לך. פשוט תשלוט בדיבור, זה פשוט.

במקום להגיד "היי מה קורה?"
    אתה יכול-
    להתסכל עלייה, לחייך ולהגיד "היי...", לסגור את החיוך ולהשאיר כאילו חיוך בצורה של הפה ולהמשיך "...מה קורה?" במקום לרוץ קדימה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

דווקא אצלי הדיבור הוא לא איטי ולחשני כזה, אני יותר מצחיק ויודע מה להגיד בזמן הנכון.
    אבל צריך גם לדעת מתי נכנסים למצב אינטימי ויותר להיות שקטים ולדבר גברית.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כזה דיבור צריך להתאים למי שאתה.
    מה הכוונה?

יצא לי כבר לראות כל מיני יצורים מנסים לדבר ככה וללכת עם גב זקוף וכל השטויות האלה וזה פשוט מגוחך מהצד. לפני שהASSBURGERS CREW יתחילו להגיד שאני מזיין בשכל, לכל אחד היה כזה בשכבה כולל אצלי. OP בעצמו דיבר על זה באיזשהו נושא ופשוט נזכרתי בזה. תאמינו לי שאתם לא רוצים להראות כמו שהם נראים מהצד, אני אישית הרצתי דחקות על הילדים האלה בשכבה שלי וממש לא הייתי היחיד שעשה את זה בלשון המעטה.

אז לפני שאתם מנסים לחקות את ג'ורג' קלוני, קודם תיראו כמוהו או לפחות תיראו כמו בני אדם ותחיו חיים של בני אדם. לא אומר שצריך להיות דוגמנים מליונרים זייני על שמקושרים לכל העולם אבל גם לא להיות ילדים חסרי ידידות שיושבים בטיולים שנתיים מקדימה עם לינקין פארק באוזניות.
    וזה שלב שהרבה מדלגים עליו וחושבים שאפשר לקפוץ מילד קונטר סטרייק חסר ידידות לג'ורג' קלוני רק אם התחלת לדבר איטי וללכת עם גב זקוף.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 09-01-2013 בשעה 06:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

לפי הדעתי הבעיה בדבר אחד אני יתן את זה במשפ]ט אחד שיסכם לך את כ התורה והוא נכון ב 100 אחוז מהפעמים.
    בן אדם שלא מדבר זה בן אדם שאין לו על מה לדבר , בן אדם שמדבר ומענין זה בן אדם עם חיים מענינים ולא של ילד מייפל.

בקיצור אני מכיר אנשים ששותקים ותמיד הזהות שלהם מתאימה לשתיקה שלהם אפילו אני יעיד על עצמי שלא היתי מדבר הרבה בחטיבה בעיקר לא עם כל מיני אנשים חיצוניים שהם לא חברים קרובים שלי .
    אבל השינוי העצום שעברתי והמראה קודם כל והגובה שאני מעל כל הבית ספר והכי חשוב החיים המענינים והפעילויות שאני עושה שרוב האנשים היו מתים להתחלף איתי וגם בעבודה שלי.
    בקיצור עכשיו אני מדבר בכיף בביטחון ומשיג כל מה שאני רוצה כי זה משקף את הפנימיות שלי בקיצור תחיה חיים מענינים ותיראה טוב מאוד ולא יהיה לך חסר על מה לדבר .
    תמשיך לשחק קונטר כל היום ותצא פתאום ליציאה בערב ורוב הסיכויים שלא יהיה לך מה לגיד לבחורה .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל מה שכתבת הוא נכון, אבל איך זה קשור לנושא?
    אני דברתי ספציפית על נושא מסויים שהוא צורת דיבור, לא על נושאי עיניין או כמה מעניין הבן אדם.

הצורת הדיבור הזאת היא צורת דיבור מאד מושכת, אפשר לעניין בן אדם עם נושא שמעניין אותו, אבל למשוך אותו זה כבר דבר שונה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל מה שכתבת הוא נכון, אבל איך זה קשור לנושא?
    אני דברתי ספציפית על נושא מסויים שהוא צורת דיבור, לא על נושאי עיניין או כמה מעניין הבן אדם.

הצורת הדיבור הזאת היא צורת דיבור מאד מושכת, אפשר לעניין בן אדם עם נושא שמעניין אותו, אבל למשוך אותו זה כבר דבר שונה.
    אה קודם כל התבלבלתי באשכול חח כי היה אשכול שמישהו כתב שהוא לא מצליח לדבר התבלבלתי.
    וגם לענין פה בדרך כלל מי שיש לו חיים מענינים הוא מושך אחרים כי כל אחד רוצה להיות קשור למישהו שחיי מענין ובראש של בנות זה מושך אותן להיות קרובות למישהו שיש לו חיי לילה מענינים או הרבה כסף ובילויים מענינים.
    אבל חוץ מיזה יש עוד כמה דברים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect