נושא דיבור וקשר עין הם שני דברים שהולכים ביחד, מן הסתם.
אבל ברגע שמשלבים בניהם בצורה מסקרנת ומעניינת אתם בעצם הופכים שיחה פשוטה לשיחה מושכת, סקסית וחושנית.
מה הכוונה:
בחורה יכולה לבקש ממני באמצע סרט כשהיא יושבת בצד שמאל לידי.
"מאמי תעשה לי קצת נעים ביד..."
ואפשרי מצידי פשוט לחייך כמו ילד טוב, לשלוח את היד אל היד שלה ולהתחיל לעשות לה קיצי.
מצד שני...
אני יכול להמשיך להסתכל עליה לעוד איזה שנייה וחצי, מבלי להוציא מילה מהפה, לחייך קצת,
אז הבחורה תגיד משהו כמו "חח..מה?"
ואז אני ירים את הגבה ויגיד "אם אני...יעשה לך נעים ביד, מה אני יקבל בתמורה? מה יש לך להציע?" ואז לשים את המפרק על המשענת שלידה, להניח את הראש על היד ולתקוע את הפרצוף שלי מול הפרצוף שלה בתנועה של "אני מקשיב.."
ואז היא כבר תחשוב פעמיים מה היא רוצה לענות...אני בעצם גורם לה לחשוב מה לעשות לי ומה לענות לי כדי שהיא תצא מעניינת כמוני.
אני אוהב לקרוא לצורת דיבור הזאת "לשון חלקלקה" כי פשוט זה מושג מוכר שאני חושב שפעם ראשונה ששמעתי עליו זה היה באיזה שהוא סרט (אולי "היט" יכול להיות) ואז לקחתי את המושג הזה אלי.
בכל מקרה, זה דיבור מאד מושך ומאד מסקרן ויש בו כלי מאד פשוט ומאד חזק, השליטה במהירות הדיבור.
אפשר לקחת משפט פשוט כמו:
"בא לך לראות סרט במיטה?"
ואפשר להפוך אותו למאד...אירוטי, מושך..מסקרן, סקסי ו...מעניין אפילו. (אפילו פה הצלחתי).
דמיינו את הקטע הבא:
אני עומד בין המיטה לקיר, שאני עומד כשהטלוויזיה מצד שמאל שלי, והמיטה מצד ימין שלי כשהבחורה מן הסתם יושבת על המיטה.
אני מחזיק את השלט ביד ימין ולוחץ על הפליי ומפעיל את הסרט "התפשטות" של אשטון קו'צר (אגב, סרט מצויין לראות עם יזיזה שלך)
ואז אני מסובב את הראש לצד ימין באיטיות אלייה, מסתכל לה לתוך העיניים, מוריד את המבט למטה על גבי הגוף שלה, מחייך ואומר
"באלך...לראות סרט,...במיטה?" כשבמילה "מיטה" אני מרים את הגבה למעלה יחד עם החיוך.
רק בגלל שהצורה של הדיבור והדרך שבה אני מתנהג בו זמנית לבחורה עוברים המון דברים בראש, מצד אחד היא חושבת שאני רוצה לשכב איתה ומצד שני..אני מציע בעצם סרט אז...איך נשכב? בקיצור, אני מבלבל אותה וזה מצויין.
המשחק במהירות של הדיבור והשליטה בקשר העין לדרך שאתם בוחרים בה יכולים ממש להלהיט בחורה ולשחק בה, כן, רק בדיבור.
אני זוכר שבאתי לידידה שלי שעמדה מול הבר והזמינה לעצמה וודקה לשתות, ניגשתי אלייה מאחורה, ממש ניצמדתי לה לתחת, שמתי יד שמאל על המותן ועם יד ימין הזזתי לה את השיער למאחורי האוזן, לקחתי את הפרצוף קצת ימינה יותר מהראש שלה כדי שהיא תראה אותי ועשיתי לה כזה "מה את אומרת שאולי..." הסתכלתי לה חצי שנייה על השפתיים והמשכתי "שנרקוד קצת?" והיא פשוט לא הצליחה להחזיר את התשומת לב שלה לברמן שחיכה שהיא תשלם בגלל שלקחתי לה את כל תשומת הלב, היא פשוט נתקעה לי על השפתיים.
הייתי ממש צריך ל"החזיר" לה את הפרצוף עם האצבע כזה לכיוון הברמן כדי שהיא תקשיב לו ואז היא צחקה במבוכה שאני כאילו שולט בה..("כאילו" כן...?)
העניין בהפסקות בדיבור האלה, אבל לא באופן מוגזם, הוא שזה בעצם יותר סקרנות..הבחורה בעצם מנסה לחשוב בעצמה גם מה אתה מנסה להגיד והיא מנסה להשלים את המשפט או שהיא חושבת שאתה מתכוון להגיד משהו ואתה אומר משהו אחר, וזה מטמטם אותה, היא לא מצליחה לשדר איתך על אותו תדר, אתה מטריף אותה.
אני מדבר על הסוג הזה של הדיבור:
תשימו לב לג'ורג', לא רק לאיך שהוא נראה (שמן הסתם זה מוסיף המון, אין ויכוח..) אלה דווקא לצורת דיבור..שהוא לא מוריד את העיניים מהעיניים ממנה אבל הוא פשוט משחק בטונים של הדיבור, הוא עוצר את המשפט, מחייך..זה נראה כאילו שהוא חושב מה להגיד..בא להגיד..ובסוף לא אומר, זה מחרפן את הבחורה.
*אני מתכונן לחדר כושר,כשאני יסיים אם יהיה לי כח אני יחפש עוד קטעים ועוד דרכים להסביר..בנתיים תהנו מזה.

"
ציטוט ההודעה