קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נשבר הזין מהפצעים האלה!
    על ידי SlutFatma בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 17:01
  2. נשבר לי הזין מהחיים האלה
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 15-03-2007, 22:02
  3. נשבר לי הזין מהרוסים החארות האלה
    על ידי -[טאז]- בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-01-2007, 22:43
  4. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

נשבר לי מהעולם החדש של השיתופים האלה

ברירת מחדל נשבר לי מהעולם החדש של השיתופים האלה

שלום,
    מאז הפייסבוק הזה אני מרגיש מאד מגעיל, קשה לי להסביר את זה..אבל אני ינסה.
    זה לא שאני לא מקבל לייקים ודברים וכאלה ואין לי חברים בפייסבוק, זאת לא הבעיה..אני פשוט לא סובל את הדברים המשותפים האלה, כל פעם שאני רואה חבורה של אנשים שוב פעם עושים צ'ק אין וכאלה אני פשוט מתמרמר ושואל "למה אתם אומרים לנו איפה אתם??? את מי זה מעניין??? מה אכפת לי?" או שאני רואה תמונה של מישהו מחובק עם תינוק ונגיד כתוב "אני דוד" אז שוב אני מתעצבן ושואל "נו את מי זה מעניין?!!!! מה אכפת ליי?!!" ואני לא מבין את זה פשוט..

יש לי בעיה או שיש עוד אנשים כאלה?

2. קישורים ממומנים

אתה לא היחיד חחח אני גם לא מבין את זה, ואת אלו שכותבים מילים משירים או את אלו שמצלמים את האוכל שלהם.. בגלל זה אני לא מתחבר כל כך לפייסבוק זה לא מעניין

אתה לא היחיד חחח אני גם לא מבין את זה, ואת אלו שכותבים מילים משירים או את אלו שמצלמים את האוכל שלהם.. בגלל זה אני לא מתחבר כל כך לפייסבוק זה לא מעניין

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כל מי שחושב ככה הוא מנודה..
    הקיר שלי לא מלא בסטטוסים שלי, אבל מלא בצ'ק אינז ואני מרגיש שאני צריך לעדכן איפה אני בשביל עצמי בשביל אנשים שאני מכיר שיידעו איפה אני, שיהיו כאלה שיקנאו שיהיו כאלה שיגידו שהיה כיף..

עדיף על ילד שתקוע בבית מעלה סטטוס של "בוקר טוב" פעם בשבוע ומתמרמר על זה שאנשים משתפים דברים בפייסבוק?
    זאת המטרה של פייסבוק גבר.

וכן אני גם אחד שמצלם אוכל, לא את האוכל עצמו כמו איזה נגוע אלא לפעמים אותי אוכל. או אוכל עם עוד מישהו/מישהי.
    למה?
    ככה.

ומי שמעלה דברים של "אני דוד" לידידה שלי נולדה אחות השבוע, מה אתה חושב שהיא צריכה לשמור לעצמה? היא רצתה לשתף עם כולם שהיא אחות לשתף את השמחה עם החברים והאנשים שהיא אוהבת. מה רע?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

גם לעולם נשבר ממך..

ולמה הרגשת צורך לשתף אותנו בתחושות שלך? את מי זה מעניין בכלל?

לא שיתפתי את התחושות שלי, זה לא צריך לעניין אף אחד, שאלתי אם יש עוד מישהו שגם אותו זה מעצבן שכולם משתפים את אחרים במה שקורה אצלהם.
    זה נראה לי פשוט צבוע.

Overpowered, לא הבנתי למה אתה רוצה שאנשים יקנאו בך באיפה שאתה נמצא? מאיפה זה מגיע הרצון הזה? למה אתה צריך שאנשים יגיבו לך על הצ'ק אין ויגידו לך "נהנת?" ?
    אני יודע שהמטרה של הפייסבוק לשתף לאחרים תמונות וכאלה, פשוט אני לא מבין את שאר הדברים..לשתף תמונות זה נחמד, לכתוב פעם ב-סטטוס זה גם נחמד..אבל לא צריך כל שנייה לעלות סטטוס "אני נוסע בכביש 1 ויש גשם!" זה מפגר.

בקשר לידידה שלך, אני לא אומר שהיא צריכה לשמור את זה לעצמה, היא יכולה לספר לחברה שלה כשהיא תראה אותה..אני לא רואה סיבה למה להעלות תמונה מפגרת לפייסבוק "אני דודההה!!!" את מי זה פאקינג מעניין?
    זה לא רע, זה פשוט לא נחוץ. שתשתף לחברים שלה, היא לא צריכה לשתף לכל העולם.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא שיתפתי את התחושות שלי, זה לא צריך לעניין אף אחד, שאלתי אם יש עוד מישהו שגם אותו זה מעצבן שכולם משתפים את אחרים במה שקורה אצלהם.
    זה נראה לי פשוט צבוע.

Overpowered, לא הבנתי למה אתה רוצה שאנשים יקנאו בך באיפה שאתה נמצא? מאיפה זה מגיע הרצון הזה? למה אתה צריך שאנשים יגיבו לך על הצ'ק אין ויגידו לך "נהנת?" ?
    אני יודע שהמטרה של הפייסבוק לשתף לאחרים תמונות וכאלה, פשוט אני לא מבין את שאר הדברים..לשתף תמונות זה נחמד, לכתוב פעם ב-סטטוס זה גם נחמד..אבל לא צריך כל שנייה לעלות סטטוס "אני נוסע בכביש 1 ויש גשם!" זה מפגר.

בקשר לידידה שלך, אני לא אומר שהיא צריכה לשמור את זה לעצמה, היא יכולה לספר לחברה שלה כשהיא תראה אותה..אני לא רואה סיבה למה להעלות תמונה מפגרת לפייסבוק "אני דודההה!!!" את מי זה פאקינג מעניין?
    זה לא רע, זה פשוט לא נחוץ. שתשתף לחברים שלה, היא לא צריכה לשתף לכל העולם.
    שמע גבר אין טעם להתעצבן כי אין דרך לשנות את זה..זה לא יפסיק פתאום וזה רק יגדל ויגדל..
    אתה צודק בזה שיש את החולי צומי האלה שעוד מעט יכתבו לי כבר "בדרך לחרבן" אבל ככה זה אחי החברה שלנו היום בנויה על למי יש יותר גדול, אני לא מסכים עם זה ובגדול שם על זה זין אבל גם לא בא לי להשאר מאחור ולהיות כמו הנגועים חברתית שיושבים לבד כל היום.

בשורה התחתונה, תמיד יהיו את המציקים, תמיד יהיו את החולי צומי, וכן ברוב הפעמים זה לא נחוץ.
    אבל זה לא יפסיק, ואתה תצטרך להחליט אם אתה מצטרף או נשאר מאחור.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איזה צבוע אתה מילה.
    אם לא היה מעניין אותך לא היית מתחבר לפייסבוק, ואז זה לא היה מפריע לך (ויש לי חברים כאלה).
    אם אתה כל היום בפייסבוק אז תתלונן עד מחר, זה כן מעניין אותך.
    אני גם לא הכי מתעניין בדברים שהם לא של חברים קרובים שלי, בגלל זה אני בעיקר בפייס בשביל לתקשר עם אנשים. אתה רואה אותי מתלונן? לא. זה פייסבוק, אתה משתמש בו, מה אתה רוצה?!

זה כמו שתתלונן שהבלנדר שלך כל הזמן מערבב דברים. תפסיק ללחוץ על הכפתור הוא לא יעשה את זה...

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    שמע גבר אין טעם להתעצבן כי אין דרך לשנות את זה..זה לא יפסיק פתאום וזה רק יגדל ויגדל..
    אתה צודק בזה שיש את החולי צומי האלה שעוד מעט יכתבו לי כבר "בדרך לחרבן" אבל ככה זה אחי החברה שלנו היום בנויה על למי יש יותר גדול, אני לא מסכים עם זה ובגדול שם על זה זין אבל גם לא בא לי להשאר מאחור ולהיות כמו הנגועים חברתית שיושבים לבד כל היום.

בשורה התחתונה, תמיד יהיו את המציקים, תמיד יהיו את החולי צומי, וכן ברוב הפעמים זה לא נחוץ.
    אבל זה לא יפסיק, ואתה תצטרך להחליט אם אתה מצטרף או נשאר מאחור.
    אני נשאר מאחור, והאמת שאני ממש לא אחד מהנגועי חברה האלה שאתה מדבר עלייהם, יותר מזה..אני אפילו אחד מהחבר'ה המאד מוערכים ויש סביבי המון אנשים.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    איזה צבוע אתה מילה.
    אם לא היה מעניין אותך לא היית מתחבר לפייסבוק, ואז זה לא היה מפריע לך (ויש לי חברים כאלה).
    אם אתה כל היום בפייסבוק אז תתלונן עד מחר, זה כן מעניין אותך.
    אני גם לא הכי מתעניין בדברים שהם לא של חברים קרובים שלי, בגלל זה אני בעיקר בפייס בשביל לתקשר עם אנשים. אתה רואה אותי מתלונן? לא. זה פייסבוק, אתה משתמש בו, מה אתה רוצה?!

זה כמו שתתלונן שהבלנדר שלך כל הזמן מערבב דברים. תפסיק ללחוץ על הכפתור הוא לא יעשה את זה...
    יש בזה משהו, אני לא ישקר.
    אבל אני חייב להגיד שיש דברים באמת שמעניינים אותי בפייסבוק כמו סטטוסים מצחיקים או דברים באמת מעניינים בפייסבוק אבל פשוט משגעים אותי האנשים שנכנסים לפייסבוק בצורה קשה מידי..הם כל שנייה מעלים סטטוס וכל שנייה משתפים מה קורה איתם..אשכרה זונות לייקים..זה פשוט מגעיל.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

א' אתה לא היחידי וסליחה שהגבתי רק עכשיו
    ב' אין מה לעשות כמו שאמרת יש לפעמיים דברים מצחיקים וכיפים ויש דברים שקצת מכעיסים אותנו , צריך להתמודד ככה זה אנשים ולפי דעתי מקום הפריקה של אנשים זה שם.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

אנשים אוהבים לקבל פידבקים .
    כמו שאומרים, זה עושה את העבודה .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect