לא שאלתאמרת
המחשבה שעלתה בי כששמעתי? "אהה מגניב..זה בן אפלק"אחלה.. הרי זה סרט, במציאות הכל בהרבה יותר מסריח.
לא שאלתאמרת
המחשבה שעלתה בי כששמעתי? "אהה מגניב..זה בן אפלק"אחלה.. הרי זה סרט, במציאות הכל בהרבה יותר מסריח.
|
|
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:16.
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:17.
יום יפה בחוץ![]()
חשבתי ששאלת את השאלה הזאת בצורה של אחד שיודע את התשובה אבל כאילו שמת אותי במבחן.
אצלי זה באמת נושא חרוש אבל אני לא מתכוון לתת פה נוסחאות קסם לרעיון של זה, ואני גם לא יודע לכתוב בצורה מחוכמת וגובה כמו שאתה כותב, מצטער.
כל אלה דברים שאני לא יודע לתת תשובה לגבהים, אני פשוט מבן את העקרון ואני הולך לפיו.מתי הוא נולד, מהם השורשים שלו, מהי המטרה שלו, הסבר מה הוא מביע, הסבר כיצד מיישמים אותו, הסכנות התמונות בו, היתרונות שלו וכולי..
אגב, על איזה מסיכה אתה מדבר? ומה זאת אומרת להתכתב ברצינות? עד עכשיו חשבת שאני צוחק כאילו?
יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
הרעיון של הסרטון הוא פשוט.
הוא בתור בוס, צריך להכניס לעובדים שלו מוטיבציה, וכדי שהם יעבדו הוא יגיד כל דבר שהם רוצים לשמוע.
העובדים שלו רוצים לדעת שהבוס שלהם באמת מצליח כדי לעבוד בחברה שלו, איך הם ידעו? הוא אומר להם במפורש.
הבוס בהתחלה גם מעיף אנשים על הדברים הכי קטנים כדי להציב רף מאד מאד מאד גבוה לעובדים, הוא יכול לכתוב על השלוחן "Mess up a little and you'll find yourself out of here very quickly" שזה בערך אותו הדבר מה שהוא עושה עם 2 העובדים שהוא העיף.
חוץ מכל זה, הוא מבטיח לעובדים שלו שהם יעשו כסף, המון כסף, והוא לא "מניח" או "משאר" הוא פשוט מציב עובדה וזה נותן לעובדים שלו הר של מוטיבציה כי הם בטוחים שאם הבוס שלהם הצליח, גם הם יכולים, שזה דבר נכון.
הרעיון מאד פשוט - תעבדו קשה, תעשו כסף. אבל בכדי שתעבדו קשה, אתם צריכים בוס מאד קשוח מעליך שלא מוריד את הדרישות שלו מעליכם לרגע, אסור לכם לשבת רגל על רגל לרגע.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-01-2013 בשעה 19:02.
יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()