נכתב במקור על ידי Sex Devil תגיד להורים שלך שהכנסתה את ניקו להריון זה יעבוד כבר דיברנו על זה ם לא יהיו מופתעים
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PerfectBitch כבר דיברנו על זה ם לא יהיו מופתעים אמממממממממממממממממממממממ אזזזזזזזזזז................... ניס גאי יעשה את העבודה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
היי
נכתב במקור על ידי Sex Devil תגיד להורים שלך שהכנסתה את ניקו להריון זה יעבוד I Will Shot Your Mous And Ass dont fucked with me 111
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DoodleJump היי בייי
נכתב במקור על ידי Sex Devil אמממממממממממממממממממממממ אזזזזזזזזזז................... ניס גאי יעשה את העבודה אתה ידוע איך מייצרים נייס גאי? כמעט אותם חומרים מוסיפים עוד איזה בנזין ועוד איזה ספרי כימי כמו K300
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 10-01-2013 בשעה 22:47.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אתה ידוע איך מייצרים נייס גאי? כמעט אותם חומרים מוסיפים עוד איזה בנזין ועוד איזה ספרי כימי כמו K300 אממ שמעתי שגם מוסיפים בנזין לא? או שהתבלבלתי בכימי
נכתב במקור על ידי Sex Devil אממ שמעתי שגם מוסיפים בנזין לא? או שהתבלבלתי בכימי כתבתי בנזין
נכתב במקור על ידי PerfectBitch כתבתי בנזין אההה לא שמתי לב שערכתה
נכתב במקור על ידי Sex Devil אההה לא שמתי לב שערכתה ערכתי משהו אחר הוא היה כתוב מהתחלה קיצר מה לקחת אישית כיאלו זה אחותך השם שלה אומר הכל ים
נכתב במקור על ידי PerfectBitch ערכתי משהו אחר הוא היה כתוב מהתחלה קיצר מה לקחת אישית כיאלו זה אחותך השם שלה אומר הכל ים נייס זה קטורת חחחXD הקיצר תגדלו ביצים ואז תעשנו את זה
נכתב במקור על ידי DeadByApril נייס זה קטורת חחחXD הקיצר תגדלו ביצים ואז תעשנו את זה צריך ביצים בשביל לעשן את זה? כולה סם פיצוציות שכל שבוע מתחלף
נכתב במקור על ידי PerfectBitch צריך ביצים בשביל לעשן את זה? כולה סם פיצוציות שכל שבוע מתחלף זה היה בציניות ואיי זה דופק תמוחחח לא נוגע בזה בעע
נכתב במקור על ידי DeadByApril דור יש מצב אתה נרשם לי לטורנט ליץ קח אמייל nikolayyana@gmail.com שלח לי סיסמא ושם משתמש בפרטי 30 נק' אני מביא לך עניתי לך לזה כבר..
נכתב במקור על ידי .Dor. עניתי לך לזה כבר.. לא קראתי ונרשמתי לבד תודה XD
חוקי הפורום