קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי
    על ידי StyleByBrahano בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 14-02-2013, 13:27
  2. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  3. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 15:10
  4. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 56

שיפור עצמי. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    ואם הוא ייצא במיוחד בשביל זה מה יקרה ??
    יש איזה חוק שהוא עובר עליו שאסור לצאת במיוחד בשביל להתחיל עם בחורות ?? מה כי אנשים פה לא חושבים שזה מגניב ??
    מה רע בזה ?
    מסכים לגמרי. בשביל להשתפר צריך לפתוח הרבה סטים. ודרך ממש טובה היא לצאת ולפתוח הרבה. כי ככה אתה פותח יותר.
    זה שטיילר חושב שזה לסוגים נחותים של בני אדם, שיהיה לו לבריאות. הדעה שלו לא מעניינת אותי בסוגיה הזו.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא היית ברמן ולא היית מקושר ולא זיין ולא כלום...היית חנון ואפילו אמרת את זה...שפחד להתחיל עם בחורות ונשארת ככה....יש תמונה שלך אפילו שאתה מתכחש אליה...אתה חנון מכוער חסר ביטחון ותו לא...
    ואמרתי לך כבר אם אתה רוצה להמשיך לבלבל את המוח אז תוכיח.....תן לי שם אחד !! שם אחד של אחד מהקשרים שלך במועדונים...אבל אתה לא רוצה נכון ??
    אתה לא רוצה לחשוף את עצמך סבבה...אז תן לי שם של אחד מהקשרים שלך.....
    http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תמונה זאתי? חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

או אולי..זאתי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה לא שווה יחס רציני נפלת קורבן להטרלה הכי טובה שעשיתי אי פעם (הייתי אפילו ממשיך אבל נמאס לי להטריל תכובעים פה)

אגב זה המשתמש המקורי למי ששייכות התמונות האלה בF X P

http://www.f x p.co.il/member.php?u=307457

תעבור על המשתמש שלו, לא קשה לראות שזה לא אני.

איך הגעתי אליו? היה בשכבה של אקסית שלי וצחקנו עליו, בדיחה ישנה מאוד
    אז נזכרתי בזה והחלטתי להטריל אתכם והאמנתם כמו אספרגרים טובים

אבל עזוב גם עכשיו אני משקר נכון????????

Tyler:1
    Assburgers crew: 0
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 11-01-2013 בשעה 22:50.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה לא לצאת במיוחד? כי זה נואש ומרגיש (ונראה מהצד) כמו לאנוס. נו באמת לצאת במיוחד בשביל להכיר בנות? זה פשוט גישה של לוזרים.
    ואני לא כמו טיילר, אני ניסיתי פעם אחת.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עזוב תאספרגר הזה הבנאדם נרשם לפורום בשביל להזכיר לכולם כמה שטיילר שקרן וכל ההוכחות שיש לו לזה זה הטרולינג הישן שלי. לא נראה לי ראיתי פה הודעה אחת שלו שהיא לא ירידה עלי או על מישו אחר ונסיונות להרשים.

מעניין למה הוא לא אומר שאתה שקרן? שOP שקרן? שרודני שקרן? דווקא אני משקר וכולם דוברים אמת ושומדבר חוץ מהאמת?

אני מרגיש מיוחד!!!
    אגב תודה על הצחוקים שסיפקתם לי ולבייקר לפני הטיסה, בעיקר התמונות "שלי". (ועם כמה שהיצור בתמונה יצור הוא נראה הרבה יותר טוב מפולו321 הפאגוט הזה)
    Haters gonna hate, mirers gonna mire and aspergers gonna assburger.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 12-01-2013 בשעה 05:09.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר מה אכפת לך שאנשים אומרים שאתה שקרן? שים עליהם אלף זין

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יוצא מנקודת הנחה שזה נואש. שעצם המחשבה הזאתי אומרת שיש לך אגו ואתה מרגיש צורך לספק אותו ע"י זה שאתה כל הזמן חושב מה הסביבה חושבת עלייך.
    אתה לא יכול להעביר את היום מבלי לצאת כמה שיותר בסדר עם הסביבה. חשבת על זה פעם ?
    תנסה לנקות את האגו שלך ותראה איך תרגיש.
    עצם המעשה של לצאת החוצה בגלל שמלכתחילה אתה לא טוב עם בחורות אז אתה יוצא ע"מ להתאמן על להיות טוב עם בחורות הוא המעשה הישיר ביותר ומעשה טוב מאוד.
    את חוסר הבטחון שלך תשמור לעצמך ותעבוד עליו, אל תלמד אותו לסביבה.
    הייתי חייב להגיב בהודעה הזאת אפילו שזה לא נכתב בשבילי.
    א' - "עצם המחשבה הזאתי אומרת שיש לך אגו" - אנחנו גברים, לכולנו יש אגו, גם לך.
    ב' - "תנסה לנקות את האגו שלך ותראה איך תרגיש" - אין מנקים אגו? מה זה בכלל אגו? אתה יכול להסביר לי מה זה? איך אני ירגיש אם אני ינקה את האגו שלי? (ברצינות)
    ג' - מאד לא התחברתי למשפט הזה "אתה יוצא ע"מ להתאמן על להיות טוב עם בחורות" זה צעד מאד שגוי ואני ינסה להסביר.
    איך תרגיש אתה אם תלך עם 3 חברים שלך בקניון קצת להסתובב בגלל שהסרט שרציתם לראות יתחיל עוד 20 דקות, ואז פתאום מגיעות 2 בנות ומתחילות איתכם.
    נחמד, לא? אתה תחייך, אתה תופתע, אתה לא תבין מאיפה זה מגיע, נכון? יפה.
    למחרת, אתה הולך עם חבר שלך לארומה לקנות קפה, וגם שם פתאום מגיעות 2 בנות ומתחילות איתכם, איזה קטע? צירוף מקרים לא? שוב באות 2 בנות ומתחילות איתך בצורה דיי מוגזמת וקצת מציקה אפילו...סבבה, זורמים
    ואז שוב למחרת, ואז שוב בשבוע הבא, ואז שוב כשאתה יוצא למועדון ושוב ושוב שוב...באיזה שהוא שלב אתה כבר אומר לעצמך "נו כסעעעממממקקק ערס לאיפה אפשר לצאת כדי שלא יתחילו איתי??? לאן?!! איזה מטרידות הן!"

נשים מריחות גברים נואשים כאלה שמחפשים בנות כדי להתחיל איתן מקילומטרים. אשכרה כמו לביאות שמריחות את הטרף מקילומטרים. חוץ מזה שגבר שמחפש להתחיל עם בחורות הולך אומנם עם ראש מורם והכל, אבל הוא לא מפסיק להזיז את הראש לצדדים כל הזמן כדי לחפש את הטרף הבא שלו, מה שמעיד על לחץ ואי הסתגלות עם המקום.

הגעתי לנקודה ש-לצאת עם חברים לקניון כדי להתחיל עם בנות, זה מעשה מאד מוחצן ונואש. אתה יכול לצאת עם חברים לפאב או מועדון ושם לעשות את זה, כי המקומות האלה נועדו בשביל זה, אבל לא בקניון. זה פשוט מעיק על נשים.

ד' - "את חוסר הבטחון שלך תשמור לעצמך" - מי אתה שתגיד למישהו אחר בפורום שאין לו בטחון? מאיפה אתה מכיר אותו? אתה יודע עליו משהו חוץ מהשם שלו וזה שהוא מנהל פורום פה? תלמד אתה קצת לקבל את האחר במקום לחלק הוראות לאנשים "אל תלמד אותו לסביבה".
    דרך אגב, יש לו חברה. אני חושב שזה הרגע שבו אתה אמור לקחת את הדברים שלך בחזרה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-01-2013 בשעה 13:47.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

מה אכפת לך שהם אומרים שאתה שקרן?.
    אתה צריך ביטחון עצמי

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חס וחלילה, אני לא מנסה לנצח אף אחד בפורום הזה, ואני אף פעם לא מדבר מתוך עניין של מפקד או מנהל פורום בשום מצב, זה לא אני ובחיים לא הייתי, כל חיי אני לומד וכל שנייה בחיים האלה אני לומד וממשיך ללמוד ונהנה מזה מאד

לגבי התגובה-
    יש לי שאלה - איך אתה יודע שמה שבן אדם מציג זה לא הוא באמת אלה האגו? איך אתה יודע שיש בעצם דבר כזה שנקרא אגו, וזה לא פשוט האופי האמיתי של הבן אדם? איך אתה יודע שבן אדם מנסה להתנהג כמו משהו והוא לא באמת מתנהג כמו שהוא צריך להתנהג, איך אתה יודע איך אנשים אחרים צריכים להתנהג באמת ואיך אתה אמור להתנהג באמת? אני בכוונה שואל שאלות מציקות כאלה כדי להביא אותך לכדי הבנה, שאנחנו בעצם יצרנו את המילה אגו כדי לתת הגיון לצורה של גברים.

גבר שקופץ מצוק, איך מגדירים אותו? שחצן, דאווינר, אחד עם מלא בטחון עצמי ומלא אגו, לא ככה? אבל אולי בעצם, הבן אדם הגיע לאיזה שהיא שלווה פנימית מטורפת שהוא פשוט מכבד את עצמו ויודע שלא יקרה לא כלום אם הוא יקפוץ מהצוק ועד כדי כך לא אכפת לו מה אחרים חושבים עליו שהוא אפילו מוריד את הבגדים וקופץ מצוק ערום? אתה מבין את הכוונה שלי? אנחנו כל הזמן עסוקים בלשפוט אנשים. תמיד. כולם עושים את זה כל הזמן. "למה הוא הולך עם מטרייה? הוא לא מספיק גבר כדי להתרטב קצת?" ואז כשרואים גבר הולך במבול ישר אומרים "איזה מפגר...חושב שהוא כזה גבר שהוא הולך בלי מטרייה, שיטרב כסעמק אולי ככה הוא יבין שהוא סתם עושה מעצמו אדיוט" אתה מבין? לא משנה מה תעשה, תמיד ישפטו אותך ואתה תמיד תשפוט אחרים. ולזה, חבר יקר, יש השפעה אדירה על האגו הזה...אז רגע...מה זה בעצם אגו? אולי אין דבר כזה אגו?

אתה צודק בזה שאמרת שאם גבר יתחיל כל הזמן כוסיות הוא יגיע בסוף למצב שלא מזיז לו מכוסיות, אבל מה זה נותן? בטחון עצמי? ומה בטחון עצמי בעצם נותן לו? סך הכל ההרגשה הפנימית שברגע שכוסית עוברת לידו הוא לא מתרגש ממנה..עכשיו תגיד לי ראסמי, זאת באמת כזאת הרגשה "נעלה" ומטורפת להרגיש שאתה "מסוגל" לא להתרגש כשכוסית עוברת לידך? באמת?

אני מעדיף את ההרגשה ש-להצליח לדבר עם כוסית אפילו שבחיים שלי לא התחלתי עם כוסית. סך הכל, מה רע בלהתרגש? מה כל כך מלחיץ בלהתרגש?
    ניסית פעם לגשת לבחורה ולהגיד לה "היי..תקשיבי הסתכלתי עלייך כבר שעה ולא ידעתי מה להגיד..אז פשוט הלכתי על זה, אני קצת לחוץ חחח" ניסית את זה פעם?
    תנסה, ותגיד לי מה התגובה של הבחורה תיהיה דרך אגב, אני ניסיתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

רודני קודם כל אתה אח על מלא D:

פולו, אתה יודע עם מי אתה מדבר? לא. אני בתור בן אדם שמאמין שאגו זה דבר שיש לו חשיבות אצלנו, ידוע בתור בנאדם עם מעט מאוד אגו.
    אתה יודע מה הבעיה שלך? שאת חושב שלהעריך אנשים ולאהוב את הזולת (יעני לרצות אנשים כי ראבק, לי לא טוב לעשות רע, ואני מאושר שמישהו מחייך בזכותי), זה אותו דבר כמו אגו.
    אני אומר לך שזה נואש לא רק כי ככה זה נראה מהצד (כן, חשוב לי איך רואים אותי מהצד. זה בכלל לא קשור לאגו, זה קשור לבסיס האנושי שלי כאדם).
    חחחח אתה מדבר על אגו של אחרים ועל רצון להיראות טוב בעיני הסביבה? אתה אשכרה יוצא מהבית כדי לקבל אהבה מבנות (גם אם זה רק כדי להתאמן,בסופו של דבר המטרה שלך זה לקבל אהבה מבנות), כל החיים שלך סובבים את המילה כוס, אתה יוצא כדי להתחיל עם בנות כי אין לך שום מושג בתקשורת בין אישית, ואתה אומר לאחרים שהם חסרי ביטחון?! אחי. זה פשוט עלוב ברמה אחרת.
    אני תקוע באגו שלי?! אני עושה מה שבאלי.... כי אם לי באמת בא ללכת להתחיל עם בחורה אני עושה את זה, ולא הולך לעזריאלי ואומר "חעחע התחלתי עם 1000 בנות יש לי ביטחון". אני מתערב איתך שאני יכול לגשת לכל בחורה שאתה מסוגל לגשת אליה. זה ממש לא ביטחון עצמי, זה סתם. באמת סתם.
    אני בעד ללכת להתחיל עם בחורות, אבל רק כשזה זורם ויש משיכה מראש. לא כשהיא קונה בעזריאלי ואני אלך לומר לה "אחלה שמלה יש אותה לסבתא שלי" כי NEGים זה מאגניב.
    אם אין לך מושג ביחסים בין אישיים אל תזייף לך מושג. תשיג ידע אמיתי בזה שתתקשר עם נשים (ואנשים בכללי) בדרך נורמאלית.

אני אשאל אותך כמה שאלות:
    כמה בנות הבאת בסארג'ים? וכמה באחוזים? וכמה היית נותן להן, תכלס? גם אני הבאתי בנות שהתחלתי איתן, אפילו די שוות... אבל אני בחור יפה וזה היה בזרימה, אז זה לא נחשב.

אם אין לך אגו ואני פשוט בעל אגו, אני מבקש שתתחיל להסתובב בחוץ עם הבגדים הכי מכוערים שיש, עם התספורת הכי מכוערת שיש ועם שפם (ולא כאילו בצחוק, אמיתי תלך כאילו זה הסטייל שלך.- מה אכפת לך מה אחרים חושבים למה אתה צריך להיות יפה?) . אם גם תעלה תמונות שלך מביא בנות ככה זה יהיה מעולה.

האם אתה מספר לבחורות שהתחלת איתן בסארג' שאתה יוצא להתאמן כדי להכיר בנות? בבקשה תספר את הסיפור שלך לאחת הבחורות שתתחיל איתן (בתקווה שהן בכלל יפתחו איתך שיחה)- במלואו. "אני תלמיד של מישהו שלימד אות להתחיל עם בנות ואני יצאתי הביום כדי להתחיל עם כמה שיותר בנות כדי להתאמן ולהיות יותר טוב עם נשים". צלם את התגובה זה מתכון למיליון צפיות ביוטיוב.

טוב אני מתארגן כי אני יוצא עם חברים (לא ממאפ"י D: ), תחשוב על מה שאמרתי.
    בכל מקרה, בהצלחה אחי, ואם הדרך שלך זה סארג'ים, כל מה שאני יכול לאחל זה שתזיין המון... זה כל המטרה שלך בחיים בכל מקרה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אל על מה אני רב איתך? אתה מתנהל כמו שצריך.
    ואני לא יוצא למסיבות בנמל, אני פשוט לאאוהב את הקהל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect