אנשים שיורדים עליכם - הכי קל בעולם להגיד בלב "כנראה שהם חסרי בטחון עצמי אז הם יורדים על אחרים" זה בולשיט. בן אדם שחסר לו בטחון עצמי, מפחד לרדת על אחרים כי הוא מפחד שיענו לו.
להפך, האנשים שיורדים עליכם זה אנשים שיש להם בטחון עצמי מופרז והכי חשוב זה פשוט לנתק כל קשר איתם, אלה אנשים שמורידים אותכם למטה, והדבר הכי חשוב בחיים זה לא לתת לאף אחד להצביע עליכם ולהגיד "אתה לא טוב" זה פשוט המחלה הכי קשה שיש.
הקשרים שאתם צריכים לפתח אלה קשרים עם אנשים עם ראש מורם, אנשים שיודעים מה הם רוצים ולא אכפת להם אם תבקשו מהם עזרה.
קשרים טובים יכולים להוביל אותכם לכל מקום בכל שעה ובכל זמן.
תמיד כיף להיות חבר של מישהו שמסוגל בכל מקום להגיד "אהה..רגע..יש לי חבר ש..." ואז הוא שולף את הפלאפון מהכיס, עושה טלפון או שניים ואז פתאום רואים את הסלקטור מסתכל עליכם עם טלפון ביד וצועק "אתה יוסי?! כנס."
אני אחד כזה.
חשוב מאד להקשר לאנשים לא לצורך של ניצול, זאת לא המטרה, פשוט תיקשרו לאנשים שמחים, כאלה שמחייכים הרבה, אנשים שנהנים לחיות ונהנים לעשות דברים, זה פשוט וקל.
החבר'ה שבדרך כלל נשארים בבית בסופי שבוע ולא יוצאים מהבית, אלה אנשים שאתם צריכים להתנתק מהם, אלה אנשים שלא שווה בכלל להסתובב לידם.
האנשים שאתם כן צריכים לדאוג לשמור איתם על קשר אלה אנשים שבדרך כלל מעלים תמונות לפייסבוק עם בחורות, כאלה שמוכרים על ידי כולם, חבר'ה כאלה שהשם שלהם הולך לפניהם בכל מקום מישהו מגיע ונותן לו כיף וחיבוק.
איך ליצור קשרים? -
זה מתחיל מהדבר הכי פשוט בעולם:
"מה הולך? אני XXX" ולשלוח יד להגיד שלום. אנשים שרוצים להכיר אנשים אחרים הם אנשים פשוט כייפים, אני מאד אוהב להכיר אנשים, מכל הסוגים. זה פשוט חוויה. אל תשמרו את האופי שלכם לעצמכם, תנו לאחרים להכיר אותכם ותנו לעצמכם להכיר עוד אנשים...יש כאלה בשפע