*אני המקורי סתם לידע כללי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי החתימה שלך גדולההההה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי החתימה שלך גדולההההה סתכל על הסרטון מה חתימה
לילה טוב.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch סתכל על הסרטון מה חתימה זה מה שהתכוונתי
נכתב במקור על ידי Sex Devil זה מה שהתכוונתי אביב שבת שלום
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אביב שבת שלום חחחחחחחחחחחחחח איזה חתימה יא גזור ביצים חחחחחחXD חשבתי לצאת היום אבל לאאאאאאאאאאאאאא קרררררררררררררררררררררר
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril חחחחחחחחחחחחחח איזה חתימה יא גזור ביצים חחחחחחXD חשבתי לצאת היום אבל לאאאאאאאאאאאאאא קרררררררררררררררררררררר אף פעם לא קר בשביל להתמסטל ניקו אתה מאכזב אותי בתקופה האחרונה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אף פעם לא קר בשביל להתמסטל ניקו אתה מאכזב אותי בתקופה האחרונה סתום יא זין אני לא שותה !!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי DeadByApril סתום יא זין אני לא שותה !!!!!!!!! אז תתחיל רוצה ללמוד איך לקבל הזיות מאגוזים?
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אז תתחיל רוצה ללמוד איך לקבל הזיות מאגוזים? השתמשתי בחרא הזה פעם לא משפיע כבר כמו שצריך
נכתב במקור על ידי DeadByApril השתמשתי בחרא הזה פעם לא משפיע כבר כמו שצריך פעם ראשונה זה השפיע?
נכתב במקור על ידי PerfectBitch פעם ראשונה זה השפיע? כע חחחXD
נכתב במקור על ידי DeadByApril כע חחחXD כמה אגוזים לקחת אחי? כבר שנה סיפרו לי על זה ואין לי כוח באמת לנסות
נכתב במקור על ידי PerfectBitch כמה אגוזים לקחת אחי? כבר שנה סיפרו לי על זה ואין לי כוח באמת לנסות לא יודע ידידה עשתה לי את זה .. נראה לי זה גם עם חלב לא!? או וודקה היא לא ממש אמרה לי מה יש בפניםXD
חוקי הפורום