קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר פתוח] איזה סוגי סרטים אתם אוהבים?
    על ידי -Gold Star- בפורום סקרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-03-2012, 20:39
  2. איזה סוגי שמות אתם אוהבים?
    על ידי Stain בפורום Maple Story
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-11-2010, 22:12
  3. [סקר] איזה סוגי סרטים אתם אוהבים?
    על ידי WOOOOOOW בפורום סקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 14:32
  4. [סקר] איזה סוגי משחקים אתם אוהבים ?
    על ידי Elegant בפורום סקרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2010, 19:36
  5. [סקר] איזה סוגי מישחקים אתם אוהבים ?
    על ידי Elegant בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-01-2010, 16:44
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

סוגי וודקה מה אתם אוהבים. - עמוד 3

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

....
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 14-01-2013 בשעה 19:32.

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    בגלל שהם שותים אבסולוט שזה רעל עכברים הם צריכים לערבב את זה עם משהו ברור שמי שמבין בשתיה קצת או שלא ישתה וודקה או שישתה כמוך רק וודקה איכותית ולא יהרוס אותה עם ערבובים למינהם... אני בכללי לא סובל וודקה אבל אני מאמין שיש דברים מטורפים כמו מה שפרסמת עליו שאני מת לטעום ועוד כמה כאלו ואחרים לראות מה זה וודקה באמת איכותית ולא כל הזבלה שיש בשוק שזה טעם של אציטון וסטלה חרבות מגעילה אחושרמוטה לא נקיה בגרוש ומי שישתה כמה פעמים רצוף וויסקי נורמלי לא ירצה בחיים לשתות יותר וודקה כי אין מה לעשות זה דבר שמתאהבים בו..... סטלה פי 100 יותר נקייה והדבר הכי טעים בעולם עם הניחוחות הכי טובים בעולם.. אני בדיוק פותח עכשיו גלנפידיך 18 שנה וויסקי שלמעשה בגיל של רוב הילדים פה או אפילו יותר זקן. לא סתם זה יותר איכותי אתם שותים דברים שנולדו לפניכם לעומת הוודקה המגעילה הזאת שמייצרים במפעלי תרופות בקטע מסחרי ומגעיל לאלכוהליסטים חחח
    אלכוהול בלי XL לקפאין זה מעייף ומרדים
    עושה אותך כבד אחושרמוטה וזו הרגשה שאני אישית לא אוהב
    לא טעמתי וויסקי איכותי אף פעם ובטח שלא בשביל להשתכר אבל נשמע שזה כמו לשתות בירה שאח"כ אתה עייף

אגב שתיתי ואן גוך וזה בקושי הביא לי סטלה (אני מניח שזה מה שאתה מתכוון בסטלה נקיה.)
    הייתי צריך לשתות ממש הרבה בשביל להתחיל להרגיש משהו וזה פשוט לא שווה את הכסף
    כשכל מה שאתה מנסה לעשות זה להשתכר
    נערך לאחרונה על ידי afx; 12-01-2013 בשעה 19:29.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שונא וודקה

אם וודקה אז רק ואן גוך, השאר פשוט חרא ולא נותן סטלה טובה.

טקילה לעומת זאת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחור חמוד עם עמוד

רוסקי הכי קטלני שיש עם חמוציות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    שונא וודקה

אם וודקה אז רק ואן גוך, השאר פשוט חרא ולא נותן סטלה טובה.

טקילה לעומת זאת...
    +1 .....

טקילה overrated בטירוף. למה נראה לכם מלקקים מלח לפני ומוצצים לימון אחרי? כדי שזה יהיה פחות מגעיל.

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

הטעם של טקילה נסבל הרבה יותר מוודקה.
    לצורך העניין העסק של המלח והלימון בטקילה הפך יותר למסורת או מנהג בשתיית טקילה.
    טקילה זה משובח ביותר.

לגבי וודקה, כל עוד היא קפואה, אבסולוט או סמירנוף נקי בשוטים זה אחלה דבר.
    כל דבר פחות מזה לא מתקרב לפה שלי.
    כל הואן גוכים למיניהם מוזמנים ומבורכים כאשר האהובים הם, אסאי, מלון וכמובן דאבל אספרסו...
    גרייגוס גם וודקה איכותית ביותר אבל מיותרת לכיס לטעמי... אם משקיעים אז על וודקה בטעמים כמו ואן גוך ואם סתם מנסים להשתכר אז אבסולוט או סמירנוף זה מספיק.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    הטעם של טקילה נסבל הרבה יותר מוודקה.
    לצורך העניין העסק של המלח והלימון בטקילה הפך יותר למסורת או מנהג בשתיית טקילה.

טקילה זה משובח ביותר.לגבי וודקה, כל עוד היא קפואה, אבסולוט או סמירנוף נקי בשוטים זה אחלה דבר.
    כל דבר פחות מזה לא מתקרב לפה שלי.
    כל הואן גוכים למיניהם מוזמנים ומבורכים כאשר האהובים הם, אסאי, מלון וכמובן דאבל אספרסו...
    גרייגוס גם וודקה איכותית ביותר אבל מיותרת לכיס לטעמי... אם משקיעים אז על וודקה בטעמים כמו ואן גוך ואם סתם מנסים להשתכר אז אבסולוט או סמירנוף זה מספיק.
    מסכים עם הפסקה הראשונה, מהפסקה השניה התחילה לי בחילה
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 20-01-2013 בשעה 18:38.

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אלכוהול בלי XL לקפאין זה מעייף ומרדים
    עושה אותך כבד אחושרמוטה וזו הרגשה שאני אישית לא אוהב
    לא טעמתי וויסקי איכותי אף פעם ובטח שלא בשביל להשתכר אבל נשמע שזה כמו לשתות בירה שאח"כ אתה עייף

אגב שתיתי ואן גוך וזה בקושי הביא לי סטלה (אני מניח שזה מה שאתה מתכוון בסטלה נקיה.)
    הייתי צריך לשתות ממש הרבה בשביל להתחיל להרגיש משהו וזה פשוט לא שווה את הכסף
    כשכל מה שאתה מנסה לעשות זה להשתכר
    רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. וכמובן מקריאה של מה שכתבת ניתן להבין שאין לך שום מושג על מה אתה מדבר. הרי ברור שאתה לא לא יכול לבוא בקביעות "אלכוהול בלי XL זה מעייף ומרדים" אם לא ניסית את כל סוגי האלכוהול. אני מאמין שעל כל אחד זה משפיע באופן שונה אבל אותי אישית יין אדום מרדים כמו כדור שינה. אולי גם הוודקה אבסולוט שאתה כל כך מהלל... חחח אפילו שאתה מדבר על וודקה שזה כנראה המשקה שאתה הכי אוהב? אתה פוסל וודקה איכותית שמזוקקת 12 אלף פעם יותר מהוודקות שאתה שותה בשביל סוגי וודקות ירודות כמו אבסולוט או פינלנדיה ולפי המשוואה שלך כנראה אימפריאל יבוא לך הרבה יותר טוב מאבסולוט כי זה יותר ממסטל וצריך לשתות פחות... חחחח זה לא נשמע שונה מאשר אמירה של אלכוהליסט שמה שמענין אותו שיהיה שם אלכוהול ומעבר לזה לא איכפת לו מה הולך בפנים איך יצרו את זה מה הטעם איך מזקקים ממה זה עשוי... הרי ברור שעם גישה כמו שלך אתה תשתה כל החיים וודקה סוג ד' עם אקסל.

עכשיו תסביר לי, איך זה נשמע לך שלשתות וויסקי זה כמו בירה? 'שאחר כך אתה עייף' אני לא מבין איך הגעת לזה בלי לטעום וויסקי או ממה שאני כתבתי?
    ולא זה ששתית ואן גוך ולא הרגשת סטלה זאת לא הכוונה בסטלה נקיה.. הרי לא הרגשת סטלה אז איך זו יכולה להיות סטלה נקיה? איך אתה מניח דברים? שתשתה ויסקי איכותי תבין מה זה סטלה נקיה הקטע שבשביל לאבד את הצפון אתה צריך לדפוק בקבוק לבד ומהר אחרת להיות שיכור מת מזה ולהקיא את החיים מאוד קשה ולא בגלל שזה לא ממסטל כמו התיאוריה שלך אלא בגלל שבשונה מהוודקה גולד שאתה שותה זה אלכוהול איכותי.... אתה יכול להיות מסטול מת אבל עדיין תלך בקו ישר.. אני לא יודע איך להסביר לך בדיוק אבל תנסה פעם אחת ואז תגיב בנושא הזה עוד פעם ותגיד לי מה אתה חושב. בנתיים אתה מדבר מחוסר ניסיון מובהק וסתם מטעה אנשים עם איך שדברים נשמעים לך... תנסה ותגיד לי.. אני מבטיח הבטחה אישית שאם תשתה 5 פעמים רצוף וויסקי אתה לא תגע יותר בחיים בוודקה גם אם ישלמו עליך בפאב אתה תעדיף לשלם על עצמך ולשתות את הוויסקי שלך....

וברור שזה יהיה יותר יקר מהזבל שאתה שותה כי על איכות משלמים.. על זה שהוויסקי הזדקן לו 20 שנה במרתפים מישהו צריך לשלם...
    ולהגיד זה סתם יקר ולא שווה זה עוד פעם להגיד כמה חסר ניסיון חיים... הרי ברור שבכל דבר בחיים יש יקר יותר וזול יותר... אתה תעדיף לאכול המבורגר חתולים של זוגלובג ואני יאכל במוזס... רק שלא תגיד לי אחרי זה "זה לא שווה את הכסף שכל מה שאתה מנסה לעשות זה לשבוע" אני מעדיף לשלם יותר על מה שאני באמת אוהב לעשות מאשר להתפשר על דברים בחיים... אולי זה ההבדל בין מי שאוהב וויסקי לבין מי ששותה וודקה חרמון
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 20-01-2013 בשעה 18:56.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,307 | הודעות: 8,203,900 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect