|
|
מצטער שוב לנפץ את בועת הטרול שלך, אבל דבר ראשון קנאביס לא ממכר פיזית. הייתי מבקש ממך לינק שתוכיח שהוא כן, אבל יש 2 סיבות שאני לא אראה ממך לינק: 1. אתה ילד קטן ורגיש שנפגע אם לא מאמינים שלך. ו-2. קנאביס לא ממכר פיזית.
דבר שני, קנאביס הוא רק טריגר לבעיות פסיכיאטריות, הוא לא גורם להם. מה ההבדל? ההבדל הוא שאנשים בלי היסטוריה של מחלות נפשיות במשפחה לא יחטפו שום בעיה נפשית מקנאביס ולא משנה כמה הם יצטרכו אותו. האנשים היחידים שכן יחטפו בעיה נפשית מקנאביס הם אנשים שגם ככה היו הולכים לחטוף בעיה נפשית, ואם הם לא היו חוטפים את זה מקנאביס הם היו חוטפים את זה מעשרות טריגרים אחרים.
נ.ב. מפקחים באמא שלכם תנו לילד הזה איזה באן קירור קטן. תראו את ההודעות שלו, אין לו מושג קצוץ על מה הוא מדבר, הוא סתם מטעה פה אנשים. הוא טוען טענות גרנדיוזיות ואחר כך מסרב להוכיח אותן בשום צורה.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 07-01-2013 בשעה 13:01.
סליחה אדוני הדוקטור, אני לר אגיב פה יותר כי אתה ורק אתה מבין
דרך אגב יש עוד מילים באוצר הצילים שלך חוץ מטרול? אני בנאדם פשוט עלוב והתגובות שלך טיפשיות וילדותיות ברמות.
ותלמד קצת לפני שאתה אומר שמריחואנה לא ממכר פיזית. מה שזה שטות מופרכת ואני לא יודע מאיפה הקרצת אותה.
או שאתה צוחק עליי ואתה ״טרול״ או שאתה אידיוט גמור
נערך לאחרונה על ידי mihamud; 07-01-2013 בשעה 13:21.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cannabi...tion_potential
ממכר פחות מקפאין. שוב הוכחת שאתה ילד קטן שלא מבין כלום מהחיים שלו שאומר לאחרים ללמוד בעוד שהוא עצמו לא יודע כלום.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 07-01-2013 בשעה 13:54.
האמת, ואני באמת אשמח שתתקן אותי ואת הבחור השני,
אין שום הוכחה או מחקר מדעי שתומך ומחזק את הטענה שלך.
אין תלות פיזית למריחואנה. התלות פסיכולוגית בלבד. תלות פיזית היא כשכואב לך בלי זה, או שאתה לא יכול לתפקד כראוי בלי זה. זה שאתה עצבני כי אתה במה שנקרא "דודא" לא הופך את זה לתלות פיזית. כל מי שאי פעם אמר לך שהוא מכור פיזית
למריחואנה עבד עליך, חד וחלק.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הלינק הראשון אומר שקנאביס ממכר נפשית, לא פיזית. נפשית אפשר להתמכר לכל דבר. כל דבר שתעשה אותו בתדירות מספקת אתה תתמכר אליו, וזה כולל לעיסת מסטיק בלי סוכר.
הלינק השני לא מביא שום מקורות, ראיות או הוכחות לשטויות שהוא אומר. אני מעדיף להאמין לוויקיפדיה, שם לפחות יש מקורות.
נ.ב. בשביל מה אתה בפורום הזה, דוגרי? ניסית להטריל אותנו ונכשלת. אולי תעבור לפורום אחר?
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 07-01-2013 בשעה 20:37.
הכתבה הראשונה, בלי לקרוא את התוכן שלה אלא רק מהכותרת:
"some psychological or mental addiction"
משמע, אין התמכרות פיזית. התמכרות מנטלית יכולה להיות לך גם לאוננות, לאכילת ציפורניים או חננות.
אנשים מתמכרים להימורים, לפורנו וכו', האם גם זו תלות פיזית לדעתך?
באשר ללינק השני שסיפקת, אני תוהה האם טרחת להציץ בכותרת העמוד:
ומשום מה, הכתבה מדברת על ילדה בת 17 שלא יכלה להפסיק לעשן גראס. אז היא לא התמכרה ובטח שלא פיזית, היא פיתחה תלות מנטלית בלבד.
TEACHERS
Where Teachers Come First
היא אפילו סיפרה שברגע שהיא רבה עם המשפחה, היא עישנה ובגלל שזה היה קורה הרבה היא עישנה יותר.
האם היא נשברה מכאבים והיו צריכים לקשור אותה למיטה כדי שלא תתאבד? לא. בנוסף להכל, הכתבה הזו מספרת סיפור ולא מספקת הוכחות או מסתמכת על מקורות מוסמכים כלשהם, כך שתחסוך לעצמך את החיפושים בגוגל כי פשוט לא תמצא.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
שמע לי טוב שם הפורום הוא 18+ ולא 13 אז חפף..
עשבים כימיים ? אתה שומע את עצמך ? זה מרווה או בשפת הרחוב "מרמיה של הבית סוהר".
שמעת על יובש ידידי ?
לך תעשה ראש, תקרא מחדש את כל השרשור, תן לעצמך כאפה ואז תן לי לייק על הפוסט.