|
|
לא מבין איך אפשר לעשן תזבל הזה. באמת שלא. מילא אם זה היה THC אבל זה לא. אפילו הריח שונה FOR FUCK SAKE
אפשר למות מזה ויש מקרי מוות בגלל JWH.
מי שלא יודע מזה JWH זאת במקור אבקה לבנה כזאת והעשבים האלה שאתם מעשנים מרוססים באציטון K300 ועוד חרא.
מוכרים לכם את זה בתור "נייס גאי"
שלא תחשבו שאני איזה סחי מסריח, אני מעשן פה ושם רפואי חוקי אבל מפה ועד ללעשן כימיקלים.
..
וכשניסיתי תחרא הכימי הזה היו לי פרנויות לא מהעולם הזה, דברים שאפילו קשה לדמיין לאדם שפוי (שהשמיים סוחטים את הגוף שלי, שאני הופך לילד בן 7, שאני רואה הכל בכחול-צהוב-אדום, שהחברים שלי רוצים להרוג אותי). זה נשמע מגניב אבל זה לא. אם אתם רוצים טריפ נורמלי קחו אסיד פחות מזיק מהחרא הזה ותקבלו אחלה חוויה עם האנשים הנכונים במקום הנכון.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 00:28.
זה שאתה מעל ל80 קילו וכל היום טוחן גאנק פוד, מביא ביד על מילפיות עם בולבול, זה כן בריא לזין הקטן שלך?!
רפואי חוקי ? ממתי גראס הוא חוקי בישראל ?
ילד בן 7 ? כחול צהוב ? העולם סוחט אותי ? אחי היקר בדלקה אני לא אוכל הזיות כאלה חחח
לך תלקק 2 קרטונים של בתולות ים או 43, צמד לאיזה רמקול ותתחיל לחפור עזוב אותך לחרטט בפורומים..
אנלא מישראל. זאת התשובה לכל השאלות שלך.
קנאביס רפואי חוקי בארץ... http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...A8.D7.90.D7.9C
"ישנה הפרדה בין שימוש בקנאביס רפואי באישור משרד הבריאות - הנחשב חוקי, לבין שימוש ללא אישור הנחשב כעברה על החוק."
רק חבל שזה בלתי אפשרי להשיג מרשם רפואי בישראל ובLA יש את זה לכל שמוק שני (כולל אותי). צריך להיות במקום הנכון עם האנשים הנכונים, לעשות כמה מעשים ולאמר כמה מילים וישך מרשם.
ויש חנויות באיזורים מסויימים שמוכרות לכולם, גם אם אתה לא CALIFORNIAN CITIZEN והשוטרים לא מחפשים תשטויות האלה פה ככה שזה סוג של חוקי. כלומר, אף אחד לא יקח אותך לחקירה על שקית או על ג'וינט.
שלא נדבר על קולורדו ווושינגטון שזה בכלל חוקי שם.
הגיע הזמן שישראל תתקדם כבר, כל העולם לאט לאט מתחיל להבין את האמת ולהפסיק להציק לסטלנים שלא עשו כלום.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music