קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

סיפור חוויה - סלוויה דיבינורום (Salvia divinorum) - סם ההזיות החוקי בארץ החזק בעולם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל סיפור חוויה - סלוויה דיבינורום (Salvia divinorum) - סם ההזיות החוקי בארץ החזק בעולם.

אהלן, רציתי לספר לך "חוויה" שעברתי.

*הערה: הסם שאני הולך לדבר עליו, סלוויה, הוא חוקי בארץ ב- 100% וגם החומר הפעיל לא נמצא ברשימת הסמים המסוכנים.

הקדמה:
    סלוויה דיבינורום (או בקיצור, סלוויה), זה צמח ממשפחת המרווה, החומר הפעיל בו נחשב לחומר ההזייה הכי חזק שיש בעולם, יותר מ- LSD.
    זה שומש במקור ע"י "שמאנים" אינדיאנים כדי לתקשר עם עולם המתים או חרטא כזאת או אחרת.

החוויה:
    קניתי את הסלוויה מאתר ישראל דווקא, קניתי תמצית X5 (זאת אומרת שהכמות שקניתי מכילה כפול חמש מהחומר הפעיל שנמצא באותה כמות של החומר הרגיל, זה פשוט חומר שעשו לו מיצוי אלכוהולי). החומר עלה 85 שקל (כולל משלוח) לגרם אחד וזה מספיק ל-2-3 פעמים.

הכנתי באנג מחומרים ביתיים, הזמנתי כמה חברים שיפקחו עליי ויצאתי לדרך, הדלקתי את החומר עם מצית טורבו והתחיל לשאוף. השארתי את העשן במשך 15-20 שניות (לא בדיוק זוכר) בריאות ושנייה אחרי שהוצאתי את העשן אני בקושי זוכר מה קרה. עברתי לעולם אחר, התמזגתי עם הספה שישבתי עליי, לא ראיתי בעיניים כלום, לא את החברים ולא את הבית שלי, הרגשתי שהכל איטי ומפחיד, חשבתי שאולי אני מת ואני רואה את המוות שלי בהילוך איטי, לאחר איזה 10 שניות ניסיתי לצאת מהספה שהתמזגתי בה, ולא הצלחתי וכאילו נדבקתי חזרה לספה (שוב, זה לא כמו אלכוהול שאתה רואה מסביב, לא ראיתי כלום והייתי בעולם אחר), בדיעבד הבנתי שהחברים פחדו והושיבו אותי חזרה בספה כדי שלא יקרה לי משהו. לאחר 5-10 דקות השיא עבר (זה סם מהיר כזה, זה לא נמשך להרבה זמן כמו LSD) והייתי פשוט בשוק ובהלם ממה שקרה, לא הבנתי איפה אני וחשבתי שאני אני עדין בעולם אחר ולא הבנתי באיזה עולם אני, חשבתי עדין שהכל לא אמיתי ועדין אני נמצא בעולם אחר לגמרי. לאחר עוד איזה 10 דקות ששכבתי קצת וניסיתי להירגע, הרגשתי עדין קצר מסוחרר מההשפעה וטיפה בחילה.

מהזוית של החברים (מה שאני לא זוכר לחלוטין):
    החברים סיפרו שמאז שהוצאתי את העשן, 2 שניות לאחר מכן התחלתי לצחוק בצורה מוזרה (הם חשבו שאני עושה סתם אבל זה לא היה בשליטתי בכלל), התחלתי להזיל רוק על החולצה וישבתי על הספה, הידיים שלי היו באויר כזה רועדות וניסיתי כל כמה זמן לקום מהספה בכוח וכמעט הרבצתי (ללא מודע) לחברים , הם הושיבו ואתי חזרה ושוב רציתי לקום. חשבתי שחבר שלי משום מה בחדר השני והלכתי לשם וחזרתי. שכבתי כמה זמן ואחר כך זה עבר.

*החברים צילמו את זה וראיתי את זה לאחר ההשפעה עברה כמעט לחלוטין, החלטתי למחוק את הסרטון.

אבל, תוכלו לראות כמעט בדיוק מה קרה לי מהזוית של החברים ומזוית אחרת בסרטון שמצאתי ביוטיוב, שדווקא הבחור שניסה ניסה תמצית שהיא כפול 40. אני כמעט בטוח ששלחו לי את התמצית הלא נכונה כי זה היה חזק בצורה לא נורמלית.

** לסיכום, זאת הייתה החוויה הכי מפחידה בחיים שלי, לא שלטתי על הגוף שלי והרגשתי בעולם אחר. אני ממש לא ממליץ לנסות ואם בכל זאת לנסות (שוב, לא לנסות!) רק עם חברים כי בקלות הייתי יכול לקפוץ מהחלון מההזייה. אני בחיים לא ינסה את הסם הזה שוב וגם ממה שקראתי ברשת, אנשים שניסו את זה 90% מהם אמרו שזה הפעם האחרונה שהם מנסים.

תודה למי שקרה, כתבתי את זה אני וכל הזכויות שמורות לי - mihamud.

כמעט אחד לאחד מה שקרה לי, מזוית החברים:

נערך לאחרונה על ידי mihamud; 28-12-2012 בשעה 19:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נראה דפוקקקקקקקק ברמות
    לא פלא שאמרו שאפשר לתקשר עם המתים ככה
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נראה דפוקקקקקקקק ברמות
    לא פלא שאמרו שאפשר לתקשר עם המתים ככה
    דפוק דפוק אבל זה חזק אחושרמוטה.. לאט לאט אני מתחיל להיזכר קצת בהזיות שהיו אבל ממש בקושי.
    אני עדין בהלם ובשוק ממה שקרה, ועברו כבר 24 שעות מאז

לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mihamud צפיה בהודעה
    דפוק דפוק אבל זה חזק אחושרמוטה.. לאט לאט אני מתחיל להיזכר קצת בהזיות שהיו אבל ממש בקושי.
    אני עדין בהלם ובשוק ממה שקרה, ועברו כבר 24 שעות מאז
    מה ראיתה?

ספוילר:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מה ראיתה?
    אני יודע שההזיות באו ב- "בום", בלי שום הקדמה ישר נכנסתי לעולם אחר וממש לא הבנתי מה קרה, שכחתי בכלל שעישנתי את זה
    אני זוכר שראיתי איזה בניין וכל פעם עברתי מיקום \ "תפאורה". הכל התחיל ליפול או משהו כזה.. באמת שהכל מאוד מאוד מעורפל
    אבל ככה או ככה זה לא היה נעים בכלל..

לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני יודע שההזיות באו ב- "בום", בלי שום הקדמה ישר נכנסתי לעולם אחר וממש לא הבנתי מה קרה, שכחתי בכלל שעישנתי את זה
    אני זוכר שראיתי איזה בניין וכל פעם עברתי מיקום \ "תפאורה". הכל התחיל ליפול או משהו כזה.. באמת שהכל מאוד מאוד מעורפל
    אבל ככה או ככה זה לא היה נעים בכלל..
    מאחד עד עשר כמה אתה ממליץ על זה?

ספוילר:

משתמש מתחיל האוואטר של d0wNz
    לייקים
    1
    נקודות
    0

צריך לדפוק לכם באן לעין ילדים קטנים ומפגרים מה זה נותן לכם? עושה אותכם גברים? שעה של הזיות? מרגישים שאתם בעולם אחר? זה שטותי וסתמי.
    בכל מקרה אתם חוזרים לאותו בן אדם שאתם אז למה לדחוף את כל החרא לגוף? מה רק אם תראו נרקומן מקיא דם מלא מחלות ופצעים כל הגוף תבינו שזה חרא ?
    גם כן בני 12 ילדי שמנת לא מבינים מחיים שלהם. -_- .
    אתם רוצים סטלה? להשתחרר בסוף שבוע? שתו קצת אלכוהול לא יקרה לכם כלום .

One piece Never get tired

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מאחד עד עשר כמה אתה ממליץ על זה?
    -1

ציטוט נכתב במקור על ידי d0wNz צפיה בהודעה

צריך לדפוק לכם באן לעין ילדים קטנים ומפגרים מה זה נותן לכם? עושה אותכם גברים? שעה של הזיות? מרגישים שאתם בעולם אחר? זה שטותי וסתמי.
    בכל מקרה אתם חוזרים לאותו בן אדם שאתם אז למה לדחוף את כל החרא לגוף? מה רק אם תראו נרקומן מקיא דם מלא מחלות ופצעים כל הגוף תבינו שזה חרא ?
    מישהו שאל אותך משהו? אתה מכיר אותי בכלל שאתה יודע שאני ילד שמנת ושאני ילד קטן?
    לך תשתה אלכוהול, אף אחד לא עוצר בעדך, לא נאה לך האשכול אתה מוזמן לצאת ממנו.

ציטוט נכתב במקור על ידי d0wNz צפיה בהודעה

סתם בשביל שתשכיל אלכוהול נחשב לסם המסוכן השלישי בעולם והוא בכל זאת חוקי בשביל אינטרסים כאלו ואחרים שאני לא אפרט עליהם כי אין לי כוח אבל אם בא לך להשכיל ולהפסיק לדבר שטויות אתה מוזמן להתחיל לחפש בגוגל. אלכוהול גורם מספר 1 לאלימות לרציחות לאונס לביטחון עצמי בשמיים של ילדים בני 14 ששותים והולכים לדקור ילדים אחרים בגנים ציבוריים כי דווקא הם, כן אלו ששותים הם אלו שאתה צריך לשאול "מה זה נותן לכם? עושה אתכם גברים?" כי בנתיים לא נרשם מקרה מוות 1 ובטח לא מקרה של אלימות ובטח ובטח לא מקרה של רצח עקב שימוש בסלוויה דיוונריום. אתה יכול לפגוע פה רק בעצמך. לעומת זאת נרשמו מליארד מקרים של רצח ואלימות בעקבות אלכוהול. לא רק שיש לאותו אדם ששותה סכנה ממשית לביראותו יש סכנה הרבה יותר גדולה לסובבים שלו. אז אל תבוא ותפסול משהו בזמן שאתה מעודד לעשות משהו אחר שהוא בכמה מונים הרבה הרבה יותר גרוע. בכל אופן שים לב שהבן אדם התנסה במשהו והוא בא להסביר לאנשים מה הוא עבר ולמה הוא לא ממליץ לעשות זה בכל תוקף. למה הוא עשה את זה? בשונה מהאלכוהול שאתה ממליץ עליו הוא לא עשה את זה בשביל "לצאת גבר" כמו שאתה חושב. הוא ניסה את זה נטו מסקרנות וכמו שאתה רואה הוא לא יעשה זאת שוב לעולם.

בקשר למה שכתבת. אני יכול להגיד לכם בוודאות במליארד אחוז שכל מילה שכתובה כאן אמת. לא בגלל שאני מכיר את הבן אדם או משהו פשוט התיאור שלו לחוויה שהוא עבר כל כך נכון, כל כך אמיתי. מה שקרה לך קורה לכל אחד ואני ראיתי בעיניים שלי כמה אנשים מאבדים את עצמם ל10 דקות. עם עיניים פקוחות ולא רואים אותי. מנסים ללכת בזמן שאני תופס אותם ולא מבינים למה הם לא מצליחים. ממה שאני ראיתי זה לא דבר שמתאים לכל אחד. לא ראיתי מישהו נדפק מזה או שזה השפיע על מישהו לטווח הארוך אבל אני בטוח שאם עושים את זה כמה פעמים זה ישפיע. פשוט כל מי שאני מכיר שעשה, אחרי הפעם הראשונה לא רצה לעשות את זה יותר בחיים. אז אם אתם סקרנים ממש לגבי זה... תעשו חחח...

גבר אחלה תיאור לחוויה שעברת ותיקון טעות - הסלוויה דיוונריום לא הסם הפסיכדלי הכי חזק שיש אני מאמין שDMT הרבה יותר חזק, הרבה פחות מפחיד הרבה יותר רלוונטי ובטח ובטח יכול לתרום הרבה יותר לדרך המחשבה שלכם. למרות שאני לא ממליץ לאף אחד לנסות. אף סם אבל אם אתם סקרנים אז תנסו אני גם אישית לא מכיר אף אחד שנדפק מDMT ואני מכיר הרבה שרצו לעשות את זה עוד פעם אחרי הפעם הראשונה.. כמו כן יש עוד סמים פסיכדליים הרבה יותר חזקים מסלוויה דיוונריום. יש סוגים של פטריות שמספיק לק אחד קטן וחבל לך על הזמן ואם גם תתן ביס יש מצב שתמות. יש אייווסקה שזה בעיקר DMT ועוד שילוב של כל הסמים הפסיכדליים שקיימים. יש פסילוסיבין שזה תמצית פטריות ויש עוד הרבה שאני לא זוכר שיותר חזקים. אז חוץ מהאמירה הזאת שזה הדבר הכי חזק, הכל פה אמת ונכון. שיהיה לך בהצלחה בחיים ותשמור על עצמך...
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 31-12-2012 בשעה 18:01.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    All Ya Nigger'Z Die
    לייקים
    2
    נקודות
    0

וואלה לא ידעתי ש 5x משפיע עד כדי כך.. שמעתי שצריך לעשן לפחות מעל 20x בישביל לקבל סטלה

דרך אגב אני מת לנסות אני חזק בדברים האלו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי iLiam צפיה בהודעה
    וואלה לא ידעתי ש 5x משפיע עד כדי כך.. שמעתי שצריך לעשן לפחות מעל 20x בישביל לקבל סטלה

דרך אגב אני מת לנסות אני חזק בדברים האלו
    אל תנסה סלוויה, זה באמת סם חד פעמי, אתה לא תנסה אותו במילא עוד פעם
    יש מספיק דברים שעושים הזיות טובות, פטריות, אסיד, לא חסר..

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

אל תנסה סלוויה, זה באמת סם חד פעמי, אתה לא תנסה אותו במילא עוד פעם
    יש מספיק דברים שעושים הזיות טובות, פטריות, אסיד, לא חסר..
    אז למה רשמת את כל האשכול הזה? חחחחחחחח
    ".It always seems Impossible until it's done"

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    צומי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

כדי לתת מידע לאנשים, להזהיר ואם כבר לעשות לעשות את זה רק עם חברים
    ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    צומי
    שמע אתה בין המשועממים שראיתי.. מגיב לכל אשכול ומגיב שטויות .. תמצא חיים. בבקשה. (מחוץ למחשב אם כבר)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

בדיוק חחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,607 | הודעות: 8,200,200 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect