אהלן, רציתי לספר לך "חוויה" שעברתי.
*הערה: הסם שאני הולך לדבר עליו, סלוויה, הוא חוקי בארץ ב- 100% וגם החומר הפעיל לא נמצא ברשימת הסמים המסוכנים.
הקדמה:
סלוויה דיבינורום (או בקיצור, סלוויה), זה צמח ממשפחת המרווה, החומר הפעיל בו נחשב לחומר ההזייה הכי חזק שיש בעולם, יותר מ- LSD.
זה שומש במקור ע"י "שמאנים" אינדיאנים כדי לתקשר עם עולם המתים או חרטא כזאת או אחרת.
החוויה:
קניתי את הסלוויה מאתר ישראל דווקא, קניתי תמצית X5 (זאת אומרת שהכמות שקניתי מכילה כפול חמש מהחומר הפעיל שנמצא באותה כמות של החומר הרגיל, זה פשוט חומר שעשו לו מיצוי אלכוהולי). החומר עלה 85 שקל (כולל משלוח) לגרם אחד וזה מספיק ל-2-3 פעמים.
הכנתי באנג מחומרים ביתיים, הזמנתי כמה חברים שיפקחו עליי ויצאתי לדרך, הדלקתי את החומר עם מצית טורבו והתחיל לשאוף. השארתי את העשן במשך 15-20 שניות (לא בדיוק זוכר) בריאות ושנייה אחרי שהוצאתי את העשן אני בקושי זוכר מה קרה. עברתי לעולם אחר, התמזגתי עם הספה שישבתי עליי, לא ראיתי בעיניים כלום, לא את החברים ולא את הבית שלי, הרגשתי שהכל איטי ומפחיד, חשבתי שאולי אני מת ואני רואה את המוות שלי בהילוך איטי, לאחר איזה 10 שניות ניסיתי לצאת מהספה שהתמזגתי בה, ולא הצלחתי וכאילו נדבקתי חזרה לספה (שוב, זה לא כמו אלכוהול שאתה רואה מסביב, לא ראיתי כלום והייתי בעולם אחר), בדיעבד הבנתי שהחברים פחדו והושיבו אותי חזרה בספה כדי שלא יקרה לי משהו. לאחר 5-10 דקות השיא עבר (זה סם מהיר כזה, זה לא נמשך להרבה זמן כמו LSD) והייתי פשוט בשוק ובהלם ממה שקרה, לא הבנתי איפה אני וחשבתי שאני אני עדין בעולם אחר ולא הבנתי באיזה עולם אני, חשבתי עדין שהכל לא אמיתי ועדין אני נמצא בעולם אחר לגמרי. לאחר עוד איזה 10 דקות ששכבתי קצת וניסיתי להירגע, הרגשתי עדין קצר מסוחרר מההשפעה וטיפה בחילה.
מהזוית של החברים (מה שאני לא זוכר לחלוטין):
החברים סיפרו שמאז שהוצאתי את העשן, 2 שניות לאחר מכן התחלתי לצחוק בצורה מוזרה (הם חשבו שאני עושה סתם אבל זה לא היה בשליטתי בכלל), התחלתי להזיל רוק על החולצה וישבתי על הספה, הידיים שלי היו באויר כזה רועדות וניסיתי כל כמה זמן לקום מהספה בכוח וכמעט הרבצתי (ללא מודע) לחברים , הם הושיבו ואתי חזרה ושוב רציתי לקום. חשבתי שחבר שלי משום מה בחדר השני והלכתי לשם וחזרתי. שכבתי כמה זמן ואחר כך זה עבר.
*החברים צילמו את זה וראיתי את זה לאחר ההשפעה עברה כמעט לחלוטין, החלטתי למחוק את הסרטון.
אבל, תוכלו לראות כמעט בדיוק מה קרה לי מהזוית של החברים ומזוית אחרת בסרטון שמצאתי ביוטיוב, שדווקא הבחור שניסה ניסה תמצית שהיא כפול 40. אני כמעט בטוח ששלחו לי את התמצית הלא נכונה כי זה היה חזק בצורה לא נורמלית.
** לסיכום, זאת הייתה החוויה הכי מפחידה בחיים שלי, לא שלטתי על הגוף שלי והרגשתי בעולם אחר. אני ממש לא ממליץ לנסות ואם בכל זאת לנסות (שוב, לא לנסות!) רק עם חברים כי בקלות הייתי יכול לקפוץ מהחלון מההזייה. אני בחיים לא ינסה את הסם הזה שוב וגם ממה שקראתי ברשת, אנשים שניסו את זה 90% מהם אמרו שזה הפעם האחרונה שהם מנסים.
תודה למי שקרה, כתבתי את זה אני וכל הזכויות שמורות לי - mihamud.
כמעט אחד לאחד מה שקרה לי, מזוית החברים:

ציטוט ההודעה
ספוילר: