נכתב במקור על ידי
DashBerlin
קנאביס, MDMA ואסיד שינו לי את החיים.
אסיד עשיתי רק פעם אחת ואכלתי חתיכת כאפה לגבי התפיסה שלי לחיים. אני בהחלט לא אותו אדם אחרי זה.
MDMA ניסיתי כמה פעמים ברייבים וזה משהו מדהים, אתה הופך לבנאדם חסר גבולות אבל בקטע הטוב...אתה לא בבון מפגר כמו אחרי אלכוהול אלא יותר אחד זה שזורם ומסתדר עם כל אחד (אין לכם מושג כמה אנשים אפשר להכיר ככה). הכל.."יפה" יותר. שלא נדבר על המוזיקה. מה שכן שזה גורם למצאון מטורףףףףףףףףף אשכרה דפקתי ליטר וחצי של מים באיזה דקה נראה לי...כשאתה רוקד סחי אתה צמא אז אחרי זה בכלל
קנאביס? תכלס אני יגיד לכם דוגרי החומר בישראל חרא לעומת מה שיש לי פה בקליפורניה, אני מעשן רפואי בצורה חוקית וזה עולם אחר לגמרי מהחשיש של ישראל.
כרגע אני מעשן פה ושם קנאביס רק כדי לעורר תתיאבון וסתם בזרימה במסיבות (אני בתקופת מסה ככה שתיאבון בא לי בטוב) ותכלס אני נהנה מזה כי זה חוקי ואנלא צריך להתחבא בסמטאות של הרואין בשביל לדפוק באנג. אתה אשכרה מרגיש נרקומן כשאתה עושה את זה (בישראל הייתי מתחבא במקומות שאתם לא תאמינו בשביל להפיל ראש של חשיש באיכות חרא), פה זה חופשי, השוטרים שמים זין אפשר להגיד, פשוט לאף אחד לא אכפת אם אתה מעשן בבית שלך או אפילו הולך סתם ברחוב עם ג'וינט..אתה גם יכול לקנות באנג יפה מזכוכית מכל חנות עישון שקיימת ואשכרה לקנות חומר רפואי חוקי בחנות. שלא נדבר על זה שסקס אחרי קנביס מרגיש אחרת לגמרי
מי שלא ניסה לא יודע מה הוא מפסיד. YOLO.